Játékmagazinok + játékok vélemények, jó viták
Elküldve: 2010. 01. 03. 00:51
Megkerültem én ezt az egész hóbelevancot és regeltem a saját rendszerébe, ahonnan ugye a RaplleZt is el lehet érni, már leszedtem a kliens szedő progit, ha az Aion kliense lejön, belevágok. :']
Egy szerver van egyébként?
Egy szerver van egyébként?
Acer 5536g • Playstation 3 Slim • LG 42LD550
Elküldve: 2010. 01. 03. 01:18
Fileplaneten is ingyenes az account. Most két szerver van, a másodikon tesztelgetik a hardvert (így az laggol) az elsovel viszont nincs semmi gond.
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")
Elküldve: 2010. 01. 03. 02:11
Hát biztos én szerencsétlenkedtem, nekem egyből a két fizetős csomagját ajánlotta választásra, ha arra mentem, hogy köszönöm nem, akkor a főoldal üdvözölt. :']
Mindegy is, közben nézegetek a játékból videókat, ez bizony nagyon-nagyon tetszetősen néz ki. Kíváncsi vagyok milyen megszorítások várják a valóban ingyen játszókat, mert a RoM-ban is a hátas elérhetetlen drágasága és a ruhák színezgetése a megszorítás kb ( meg persze ezernyi felesleges dolog ) amiből mondjuk az első a nagy érvágás.
Mindegy is, közben nézegetek a játékból videókat, ez bizony nagyon-nagyon tetszetősen néz ki. Kíváncsi vagyok milyen megszorítások várják a valóban ingyen játszókat, mert a RoM-ban is a hátas elérhetetlen drágasága és a ruhák színezgetése a megszorítás kb ( meg persze ezernyi felesleges dolog ) amiből mondjuk az első a nagy érvágás.
Elküldve: 2010. 01. 03. 02:15
Ez egy jó kérdés, van in-game shop de nem nézegettem mert még nem mukodik. Mindenesetre egész szórakoztató, még a WoW-ot sem élveztem ennyire (más MMORPG meg nem kotott le). Egyébként most indítok új karit, jossz? :Đ
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")
Elküldve: 2010. 01. 03. 03:17
Hát gondolom nem pár mega a kliens, szóval én max reggel tudnék menni vagy délelőtt. :'D De nem baj, feltalálom magam, aztán max ha kedved lesz Neked is és nekem is a véglegesben kezdhetjük már együtt. : P
Elküldve: 2010. 01. 03. 17:52
Közben én is belekóstoltam a jóba és bizony ez ígéretesnek tűnik, messze ígéretesebbnek mint bármi amit eddig próbáltam.
Azt már látom, hogy úgy fognak kifogni (de szép) rajtunk, hogy a fejlődés iszonyú lassú lesz. Küldizek már vagy 1-2 órája és most vagyok 6-os szinten. : O Nem mint ha akkora gond lenne, csak jelzem. : ]
A táj gyönyörű, az animációk, varázslatok, karakterek csodálatosan kidolgozottak a maguk wow-copy módján és igazán változatos karaktereket lehet létrehozni ahogy néztem.
Csak gondolom a béta karakterem el fog veszni és aggódom amiatt, hogy mikor indul a végleges. Ezek után valószínűleg fájni fog 11.-én ha levágják a szervereket. : ]
Azt már látom, hogy úgy fognak kifogni (de szép) rajtunk, hogy a fejlődés iszonyú lassú lesz. Küldizek már vagy 1-2 órája és most vagyok 6-os szinten. : O Nem mint ha akkora gond lenne, csak jelzem. : ]
A táj gyönyörű, az animációk, varázslatok, karakterek csodálatosan kidolgozottak a maguk wow-copy módján és igazán változatos karaktereket lehet létrehozni ahogy néztem.
Csak gondolom a béta karakterem el fog veszni és aggódom amiatt, hogy mikor indul a végleges. Ezek után valószínűleg fájni fog 11.-én ha levágják a szervereket. : ]
Elküldve: 2010. 01. 03. 18:14
Ma nyomtam én is egy csomót kettesben mert igencsak nehéz abbahagyni
Én is pont úgy látom ahogy te, nagyon igényes, gyonyoru és szórakoztató a játék. Most, hogy kijutottam a "tutorial" szigetrol (amit 7-es szinten hagytam ott) még jobban tetszik, ha ez lehetséges akkor szebb mint az elso helyszín.
Torténet is lekot, jó elolvasni a kuldetéseket. Egyáltalán nem érezni rajtuk hogy ossze lennének csapva.
Szóval ez az elso MMORPG ami lekot és nem vészes a grind. Csak annyit kell gyilkolni hogy meglegyen a kuldetés (azokért rengeteg XP jár, a mobokért már kevésbé).
Karakterek még megmaradnak a kovetkezo béták erejéig de természetesen a játék indulásánál tolrodnek. Mondjuk én nem azért játszom hogy elérjek valami magas szintet hanem élvezem, jó felfedezni meg RPG-zni

Torténet is lekot, jó elolvasni a kuldetéseket. Egyáltalán nem érezni rajtuk hogy ossze lennének csapva.
Szóval ez az elso MMORPG ami lekot és nem vészes a grind. Csak annyit kell gyilkolni hogy meglegyen a kuldetés (azokért rengeteg XP jár, a mobokért már kevésbé).
Karakterek még megmaradnak a kovetkezo béták erejéig de természetesen a játék indulásánál tolrodnek. Mondjuk én nem azért játszom hogy elérjek valami magas szintet hanem élvezem, jó felfedezni meg RPG-zni

Elküldve: 2010. 01. 03. 18:22
Ezek szerint ez biztosan nem az utolsó béta? : O Mennyire vagyunk messze egy végleges változattól? A lényegi, tartalmi része a játéknak...mert kerestem ezekre a kérdésekre választ, de nem találtam. :/
Én a sötét oldal egy Arisen Summonerje vagyok és tényleg ez a második olyan mmo amiben úgy érzem karakteresek a helyszínek és ötletesek a küldetések valamilyen szinten. Bár tény, ez szerintem még a Runes of Magicet is túl fogja szárnyalni.
Más: Nem tudom hogy csak a béta engedi-e, hogy mindkét oldalon legyen harcosom, de nekem tetszett az ötlet. :'] Igaz, még csak a Birodalom színeiben és területén jártam, de szeretem kipróbálni mindkét oldalt és örülök ha ehhez nem kell pluss account.
Én a sötét oldal egy Arisen Summonerje vagyok és tényleg ez a második olyan mmo amiben úgy érzem karakteresek a helyszínek és ötletesek a küldetések valamilyen szinten. Bár tény, ez szerintem még a Runes of Magicet is túl fogja szárnyalni.
Más: Nem tudom hogy csak a béta engedi-e, hogy mindkét oldalon legyen harcosom, de nekem tetszett az ötlet. :'] Igaz, még csak a Birodalom színeiben és területén jártam, de szeretem kipróbálni mindkét oldalt és örülök ha ehhez nem kell pluss account.
Elküldve: 2010. 01. 03. 19:26
Talán a héten kapunk tobb infót hogy mik lesznek a változások meg újdonságok a kovetkezo verzióban. Meg hogy az mikor lesz.
Én néhány League karit indítottam. Itt nyilván más a fováros is (miután vége a tutorialnak és az elso szigetnek) szóval valószínuleg mindketten mást élunk át
Kulonféle erdok (surubb, sotétebb, dimbes-dombos stb.), vízesések, tavak, hegyek stb. Serényen nyomogattam a print screent de most utólag látom hogy nem nagyon mentette le a képeket. Majd bejárom újra a helyeket és dobok pár shotit.
Mivel csak egy karaktered van lehet hogy még nem láttad de minden kasztnak más-más speciális taskbarja van. Nem csak képességekben, statokban, játékmenetben stb. térnek el hanem ez a speciális csík is megkulonbozteti oket. Ugyan summonert még nem kezdtem de ez csík a legelso skillbar felett jelenik meg.
Én néhány League karit indítottam. Itt nyilván más a fováros is (miután vége a tutorialnak és az elso szigetnek) szóval valószínuleg mindketten mást élunk át

Mivel csak egy karaktered van lehet hogy még nem láttad de minden kasztnak más-más speciális taskbarja van. Nem csak képességekben, statokban, játékmenetben stb. térnek el hanem ez a speciális csík is megkulonbozteti oket. Ugyan summonert még nem kezdtem de ez csík a legelso skillbar felett jelenik meg.
- A harcosnál például ezt egy vízszintes kard jelképezi. Néhány képesség használata ezt feltolti, cserébe további képességeket lehet aktiválni. Például egy charge felnyomja 20%-kal és egy rúgás/stunos támadás 15%-ba kerul stb. amolyan Diablo 3 módra
- Varázslónál ehelyett orbok vannak, attól fuggoen hogy mit varázsolsz és milyen szférából, ezekre kattintva (harc kozben) mindenféle effekt létrejohet pl. manát kapsz vissza vagy duplát sebezhet a kovetkezo fagyvarázslat.
- Az íjász (scout) speciális nyilakat tud feltolteni harc elott vagy után. Például enchanted (fagyasztó, tuzes stb.) nyilakat készíthetsz a tegezbe hogy aztán harcban azokat is el tudd loni (ezekhez is tartoznak képességek hogy nagyobbakat sebezzenek stb.)
- A druida (warden) állatkájának energiacsíkja foglal itt helyet, ebbol használ ha speciális képességet aktiválsz (100%-ról kezd és egy-egy támadási mód valahány %-ba kerul) míg ki nem fárad szegény
Elküldve: 2010. 01. 03. 20:08
Az én idézőm a leírásod alapján nagyrészt a Mage karakterre hasonlít, ugyan úgy az orbok stb. Itt 3 különböző ág van kezdetben, tűz, jég és elektromos támadás mint alap, skillfán gondolom ezeket lehet fejleszteni, de én 6-osként még sehová nem osztottam, lévén gondoltam előbb utánanézek. :'] Bár lehet hogy nagyon elrontani itt nincs mit.
Én sok screenshootot csináltam, pill és teszek be a megfelelő topicba belőlük. ^^,
Én sok screenshootot csináltam, pill és teszek be a megfelelő topicba belőlük. ^^,
Elküldve: 2010. 01. 03. 22:43

Elküldve: 2010. 01. 04. 00:22
Huhhh, ez gyönyörű szép. Én is kimerészkedtem a fővárosból, bár ott annyi küldetés van, hogy egy életre elég szerintem. :'D De érdemes volt szétnézni a környéken, rögtön utaztam is astrál hajóval és astrál gömbben is, egy élmény volt az biztos. *______*
Nem akarok ebből a topicból screenshoot topicot, nehogy megszóljanak, szóval a helyére tettem a környékről képeket.
[ más: nem kéne egy topicot nyitni ennek? :'D ]
Nem akarok ebből a topicból screenshoot topicot, nehogy megszóljanak, szóval a helyére tettem a környékről képeket.
[ más: nem kéne egy topicot nyitni ennek? :'D ]
Elküldve: 2010. 01. 04. 07:46
Az a topic cime hogy "Játékmagazinok + játékok" ez meg egy jatek szoval nem szolhatnak
Ugyis amolyan hirtopicnak hasznaljuk.
MMORPG-kben engem is mindig az riaszt el mikor elerkezel a tutorial utan az elso nagyobb telepulesbe es orakig rohangalsz meg otvenszer elkallodsz mire felveszed azt a kismillio kuldetest. Ezt nagyon utalom csinalni, nincs nekem erre idom. Itt hagyom abba a legtobbet.
Allods-nal is feltem de nagyon jol megcsinaltak. Egyreszt eleg letisztult a varos es legfokeppen ott a terkep (M vagy katt a szelrozsara jobb fent) ami mutatja hogy korulotted kik/mik vannak (arusok, kuldetesek) igy tenyleg csak annyi volt hogy korbejartam azt a harom negyedet es kijottem a 8-10 kuldetesemmel
Az is zsir hogy a terkep utana is segit, pontosan mutatja hogy melyik kuldetest hol kell teljesiteni. Nem csak egy szaros nyilat vagy egy semmitmondo pontot kovetsz a minimapon. Jo ez
Nyitok neki mindjart egy topicot. Valoszinuleg ki fog halni mert mindenki egyedul jatszik majd stb. (kiveve ha a Rappelzesek atjonnek) de legalabb ott tudunk tovabb ertekezni, igazad van.

MMORPG-kben engem is mindig az riaszt el mikor elerkezel a tutorial utan az elso nagyobb telepulesbe es orakig rohangalsz meg otvenszer elkallodsz mire felveszed azt a kismillio kuldetest. Ezt nagyon utalom csinalni, nincs nekem erre idom. Itt hagyom abba a legtobbet.
Allods-nal is feltem de nagyon jol megcsinaltak. Egyreszt eleg letisztult a varos es legfokeppen ott a terkep (M vagy katt a szelrozsara jobb fent) ami mutatja hogy korulotted kik/mik vannak (arusok, kuldetesek) igy tenyleg csak annyi volt hogy korbejartam azt a harom negyedet es kijottem a 8-10 kuldetesemmel

Nyitok neki mindjart egy topicot. Valoszinuleg ki fog halni mert mindenki egyedul jatszik majd stb. (kiveve ha a Rappelzesek atjonnek) de legalabb ott tudunk tovabb ertekezni, igazad van.
Elküldve: 2010. 01. 04. 11:13
Készül egy freespace 2-re hajazó crysis 2 mod, kiváncsi leszek mi lesz belöle:
http://hardwired.hu/...omment&id=26730
Valamint a dragon age-hez is készül már egy mod:
http://hardwired.hu/...omment&id=26729
http://hardwired.hu/...omment&id=26730
Valamint a dragon age-hez is készül már egy mod:
http://hardwired.hu/...omment&id=26729
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred
Elküldve: 2010. 01. 04. 11:19
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451
Elküldve: 2010. 01. 05. 22:18
Alien Versus Predator : Hunter Edition
ajándékba egy replikált vagina.
egy élienes mesekönyv
háromdés kép...stb

[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
ajándékba egy replikált vagina.
egy élienes mesekönyv
háromdés kép...stb

Elküldve: 2010. 01. 06. 22:35
Új Mad Catz gamer egér. Kemény cuccnak tunik. Foleg az uccsó képen 

Elküldve: 2010. 01. 06. 23:08
Ez de durva. :'D Nekem valahogy még is tetszik. : ]
Elküldve: 2010. 01. 06. 23:09
Idézet: N.M.I. - Dátum: 2010. jan. 6., szerda - 23:35
Új Mad Catz gamer egér. Kemény cuccnak tunik. Foleg az uccsó képen 
http://www.blogcdn.com/news.bigdownload.co...ratjan60001.jpg
http://www.blogcdn.com/news.bigdownload.co...ratjan60002.jpg
http://www.blogcdn.com/news.bigdownload.co...ratjan60003.jpg

http://www.blogcdn.com/news.bigdownload.co...ratjan60001.jpg
http://www.blogcdn.com/news.bigdownload.co...ratjan60002.jpg
http://www.blogcdn.com/news.bigdownload.co...ratjan60003.jpg
Először a képet látva azt hittem bukósisak.

Másodszorra meg hogy transformer. :o

Elküldve: 2010. 01. 07. 08:55
Hat nem egy MX518 az biztos :Đ Most tavasszal fog kijonni tobb variacioban:
Cyborg R.A.T. 9 Gaming Mouse
Features: Wireless; Fully Adjustable; 5600dpi laser; Programmable; Weight System; Powered by Rechargeable Batteries $129.99
Cyborg R.A.T. 7 Gaming Mouse
Features: Fully Adjustable; 5600dpi laser; Programmable; Weight System; USB powered $99.99
Cyborg R.A.T. 5 Gaming Mouse
Features: Adjustable Length; 4000dpi laser; Programmable; Weight System; USB powered $69.99
Cyborg R.A.T. 3 Gaming Mouse
Features: 3200dpi laser; USB powered $49.99
R.A.T. 5 jonak tunik. Mondjuk most van egy Stingerem (R.A.T. 3 arkategoria) ami 3200dpi-t tud de 9 gombos es abbol 6 makrozhato. Szoval ennek hozza kepest nagyon jonak kell lennie hogy megerje azt az extra 20 dolcsit. Nem mintha annyiert akarnek egeret venni
Cyborg R.A.T. 9 Gaming Mouse
Features: Wireless; Fully Adjustable; 5600dpi laser; Programmable; Weight System; Powered by Rechargeable Batteries $129.99
Cyborg R.A.T. 7 Gaming Mouse
Features: Fully Adjustable; 5600dpi laser; Programmable; Weight System; USB powered $99.99
Cyborg R.A.T. 5 Gaming Mouse
Features: Adjustable Length; 4000dpi laser; Programmable; Weight System; USB powered $69.99
Cyborg R.A.T. 3 Gaming Mouse
Features: 3200dpi laser; USB powered $49.99
R.A.T. 5 jonak tunik. Mondjuk most van egy Stingerem (R.A.T. 3 arkategoria) ami 3200dpi-t tud de 9 gombos es abbol 6 makrozhato. Szoval ennek hozza kepest nagyon jonak kell lennie hogy megerje azt az extra 20 dolcsit. Nem mintha annyiert akarnek egeret venni