Ja, nézd meg vele a Batman-t, azt is dícsérik. Meg az L4D-t is de az nincs meg neked.
Játékmagazinok + játékok vélemények, jó viták
Elküldve: 2010. 01. 22. 17:02
Egyébként neked miért nem elég a 25-30 fps?
Durvább cuccok kozul csak Crysis-al próbáltam de ott nem akadt. Mondjuk a Fraps-et sem raktam alá mert minek
Logikusnak logikus hogy felezi a sebességet mert két képet rak egymásra amit a VGA-nak két kulonbozo szogben kell leképeznie
De megint csak azt tudom mondani hogy a Crysis nem akadt, meg a Mass Effect sem. Lehet hogy játékfuggo? Lehet hogy beszarik alatta a Fraps mert képet sem képes lopni (legalábbis nálam).
Ja, nézd meg vele a Batman-t, azt is dícsérik. Meg az L4D-t is de az nincs meg neked.
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")
Elküldve: 2010. 01. 22. 17:05
Idézet: N.M.I. - Dátum: 2010. jan. 22., péntek - 18:02
mind2 megvan!
Thx a tippet.
Elküldve: 2010. 01. 22. 17:24
Beállításokra figyelj mert elég sok múlik rajtuk. Alig látszik a 3D ha nincs "osszehúzva" a kép. Kimeltem pirossal a két sort amivel nekem mindig babrálnom kellett, minden játéknál (szerencsére után le lehet menteni és nem kell újra végigcsinálni).
Show or hide stereoscopic 3D effects: 3D ki/be kapcsolása
Increase depth: térhatás, azaz mélység novelése. Szoknia kell a szemnek a magasabb értékeket (hasonlóan a fov-hoz). 15% az alap, enyémet 40%-ra húztam mert az még egyáltalán nem zavarja a szememet
Decrease depth: ugyanezt csokkenti, gyakran nem fogjátok használni de ha húzza a szemeteket egy túl magas érték akkor erre kell rátenyerelni
Show or hide 3D laser sight: célkereszt. Ha multizni akartok 3D-ben akkor kelleni fog. Majd meglátjátok hogy miért
Show or hide in-game compatibility: játékindításkor ez ugrik fel (Steam uzenet szeruen) és kiírja hogy mit érdemes levenni vagy kikapcsolni kisebb furcsaságok elkerulése végett (csak ott ahol nem 100%-ban kompatibilis egy játék). Mindez persze opcionális, enélkul is mukodni fog.
Increase convergence: ez akkor kell mikor például a fegyver szellemképes (kétszer látszódik, a második árnyékkép halványabb de zavaró mert nem teljesen tiszta a kép), ezt nyomogatva tudjátok "osszehúzni" a képet hogy éles legyen minden (ugye szart sem ér a 3D ha valami el van mosódva vagy nem teljesen tiszta)
Decrease convergence: a másik irányba húzza képet
Cycle frustum adjustment: a kép széleit állítja ha nem fedi teljesen (3 állású)
Save in-game changes: menti a beállításokat (játékról játékra)
Itt van két példa a Painkiller demo elejérol (amikor felveszed a karóvetot)
http://www.file-uplo...inGame.rar.html (.jps kiterjesztés, az nVidia 3D-s nézegetoje kell hogy megnyissa, normál képnézegeto cross-eyed anaglyph .jpg-t csinál belole).
Az elso képen a puska nem nagy szám, 2D-s hatást kelt viszont jobbra tole ott egy sárga szellemkép. Ha nyomvatartod a Decrease convergence gyorsgombját akkor szépen lassan belehúzza a sárga szellemképet az eredetibe és 3D-ssé válik a kép (ez látszódik a második screenshoton)
Fontos, azért emelem ki ennyire.
Egyébként a TF2 nálam még mindig szurkeárnyalatos :Đ
Show or hide stereoscopic 3D effects: 3D ki/be kapcsolása
Increase depth: térhatás, azaz mélység novelése. Szoknia kell a szemnek a magasabb értékeket (hasonlóan a fov-hoz). 15% az alap, enyémet 40%-ra húztam mert az még egyáltalán nem zavarja a szememet
Decrease depth: ugyanezt csokkenti, gyakran nem fogjátok használni de ha húzza a szemeteket egy túl magas érték akkor erre kell rátenyerelni
Show or hide 3D laser sight: célkereszt. Ha multizni akartok 3D-ben akkor kelleni fog. Majd meglátjátok hogy miért
Show or hide in-game compatibility: játékindításkor ez ugrik fel (Steam uzenet szeruen) és kiírja hogy mit érdemes levenni vagy kikapcsolni kisebb furcsaságok elkerulése végett (csak ott ahol nem 100%-ban kompatibilis egy játék). Mindez persze opcionális, enélkul is mukodni fog.
Increase convergence: ez akkor kell mikor például a fegyver szellemképes (kétszer látszódik, a második árnyékkép halványabb de zavaró mert nem teljesen tiszta a kép), ezt nyomogatva tudjátok "osszehúzni" a képet hogy éles legyen minden (ugye szart sem ér a 3D ha valami el van mosódva vagy nem teljesen tiszta)
Decrease convergence: a másik irányba húzza képet
Cycle frustum adjustment: a kép széleit állítja ha nem fedi teljesen (3 állású)
Save in-game changes: menti a beállításokat (játékról játékra)
Itt van két példa a Painkiller demo elejérol (amikor felveszed a karóvetot)
http://www.file-uplo...inGame.rar.html (.jps kiterjesztés, az nVidia 3D-s nézegetoje kell hogy megnyissa, normál képnézegeto cross-eyed anaglyph .jpg-t csinál belole).
Az elso képen a puska nem nagy szám, 2D-s hatást kelt viszont jobbra tole ott egy sárga szellemkép. Ha nyomvatartod a Decrease convergence gyorsgombját akkor szépen lassan belehúzza a sárga szellemképet az eredetibe és 3D-ssé válik a kép (ez látszódik a második screenshoton)
Egyébként a TF2 nálam még mindig szurkeárnyalatos :Đ
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")
Elküldve: 2010. 01. 22. 17:42
Tudod mit nézz meg? A driverben a tesztet. Az tényleg kijön a képernyőbü
de ez is jó
Ez meg az eddigi legjobb amit láttam:)
Szerkesztette: M@Xtreme 2010. 01. 22. 18:03 -kor
Elküldve: 2010. 01. 22. 18:03
Ez az iZ3D, ezt néztem én is tegnap. Ugyanaz, ja
Csak elég bonyolult (neked kell szarakodni a beállításokkal) meg speciális monitor + polarizált szemuveg kell hozzá (szal ugyanaz lesz belole mint az nVidia drágább megoldása de ott legalább olyan monitort veszel amilyet akarsz csak 120Hz-es legyen). Viszont ez megy Ati-val is.
TPS-eken szépen ki tud jonni a 3D. Az az érdekes hogy mikor szemuveggel játszol, teljesen természetesnek tunik a 3D, nem mesterkélt vagy ilyesmi. Mikor meg játék kozben visszakapcsolod 2D-re (van hozzá gyorsgomb) hogy lásd mi a kulonbség akkor meg feltunik hogy úgy milyen lapos meg unalmas minden. Furcsa
TPS-eken szépen ki tud jonni a 3D. Az az érdekes hogy mikor szemuveggel játszol, teljesen természetesnek tunik a 3D, nem mesterkélt vagy ilyesmi. Mikor meg játék kozben visszakapcsolod 2D-re (van hozzá gyorsgomb) hogy lásd mi a kulonbség akkor meg feltunik hogy úgy milyen lapos meg unalmas minden. Furcsa
Elküldve: 2010. 01. 22. 18:13
Ezt a Dead Space-es videot még nem láttam de nagyon ott van, még így youtube minoségben is
Pedig itt is milyen természetesen hat a 3D míg le nem veszed a szemuveget
Huh bazz, Dead Space-t újra végig kell tolni
HL2 se semmi (csak nagyon szar minoségu a video de már induláskor látszik a kulonbség) http://www.youtube.c...h?v=tU8wZy2kEi0
Elküldve: 2010. 01. 22. 18:15
Én most a l4d-et néztem meg. Aztakurva 
Fröcsköl ki a monitorból a vér
szerk: A DS-t én is épp most installálom :Đ
Rátaláltam egyik dvd-men a tru demojára. Ehh még jobb mint a dead space, beszarás!
Fröcsköl ki a monitorból a vér
szerk: A DS-t én is épp most installálom :Đ
Rátaláltam egyik dvd-men a tru demojára. Ehh még jobb mint a dead space, beszarás!
Szerkesztette: M@Xtreme 2010. 01. 22. 18:25 -kor
Elküldve: 2010. 01. 22. 19:22
N.M.I.
Ha lesz időd ezt lesd meg 1080P-ben
http://www.youtube.com/watch?v=jJjJeYfAwQw...0962&feature=iv
Ha lesz időd ezt lesd meg 1080P-ben
http://www.youtube.com/watch?v=jJjJeYfAwQw...0962&feature=iv
Szerkesztette: M@Xtreme 2010. 01. 22. 19:26 -kor
Elküldve: 2010. 01. 22. 20:09
Találtam 3D kép creatort, ráadásul free
Ha nincs 2 egymástól kicsit eltolt képed, lehet manuálisan is
A mass effectes csaj képe volt kéznél, ez lett belü
NMI: 3D-s shotikat mivel loptad ki a játékból?
Ha nincs 2 egymástól kicsit eltolt képed, lehet manuálisan is
A mass effectes csaj képe volt kéznél, ez lett belü
NMI: 3D-s shotikat mivel loptad ki a játékból?
Szerkesztette: M@Xtreme 2010. 01. 22. 20:29 -kor
Elküldve: 2010. 01. 22. 21:14
Ez nagyon jó
Megnézem majd én is a progit.
Videot néztem de túl gagyi (persze maga a 3D az jó). Viszont az L4D tényleg állat.
Shotikat Alt+F1 kombinációval tudsz generálni és ide mennek: C:\Users\...\Documents\NVStereoscopic3D.IMG\
Videot néztem de túl gagyi (persze maga a 3D az jó). Viszont az L4D tényleg állat.
Shotikat Alt+F1 kombinációval tudsz generálni és ide mennek: C:\Users\...\Documents\NVStereoscopic3D.IMG\
Elküldve: 2010. 01. 23. 03:27
Évek óta napi rendszerességgel olvasok néhány netes "játékmagazin" (GK, Hardwired, GS). Látom itt-ott linkelgetnek különbüző online oldalakat amiket nem is ismerek.
Milyen netes játékmagazint érdemes olvasni mostanában?
Elküldve: 2010. 01. 23. 07:10
Idézet: KaLeun - Dátum: 2010. jan. 23., szombat - 4:27
nem?
(am ez a topik már rég nem erről szól, kérném az off mellőzését :o )
:Đ
Viccet félretéve, én már nagyon nagyon sok éve nem vettem játékmagazint (az újság miatt!!!) Amikor vettem, akkor is max a teljes játék miatt. A vicclapot meg ami járt mellé, csak átlapoztam
Tavaly volt 1 jó akció, amire ráugrottam volna, ha nincs meg eredetiben az adott game.
A gs mellé gow/ut3 járt (csak az egyik, választhattál)
Szerkesztette: M@Xtreme 2010. 01. 23. 07:18 -kor
Elküldve: 2010. 01. 23. 08:58
Idézet: KaLeun - Dátum: 2010. jan. 23., szombat - 2:27
Évek óta napi rendszerességgel olvasok néhány netes "játékmagazin" (GK, Hardwired, GS). Látom itt-ott linkelgetnek különbüző online oldalakat amiket nem is ismerek.
Amiket én olvasgatok:
www.gamedroid.hu
www.gamekapocs.hu
www.pcdome.hu
Elküldve: 2010. 01. 23. 09:53
Idézet: M@Xtreme - Dátum: 2010. jan. 23., szombat - 6:10
(am ez a topik már rég nem erről szól, kérném az off mellőzését :o )
Nagyon jók a képek
Én tobb játékot azóta nem néztem meg (Mass Effect 2-t tolom azon meg még nincs 3D támogatás) de a Painkillert a demója után leszedtem teljesben mert az volt az elso meg nagyon állat. Belelosz egy karót valamibe aztán korbejárod stb.
Online magazinokból ha nem zavar hogy angol nyelvuek (legalább nem fognak félreinformálni) akkor én ezeket ajánlom:
http://www.gamershell.com/pc/news.html (hírek kizárólag játékokról de a legritkábbak is szerepelnek)
http://kotaku.com (blog, játekhírek és játékokkal kapcsolatos érdekességek)
http://news.bigdownload.com (játékvilág hírei)
Ha egy bizonyos játék érdekel:
http://uk.gamespot.com (review, preview, hands-on vagy maga a fórum)
http://www.gamefaqs.com (végigjátszások, tippek, fórum)
Elküldve: 2010. 01. 23. 11:34
Ja hogy ONLINE magazinról volt szó..pfff... Ezt jól benéztem, képbe vagyok mint állat
(én újságra gondoltam, mint az ki is derül a postból
)
Onlineból én ált gamespot, gamekapocs, meg néha ha tényleg valami érdemleges cikk van (ritka) akkor gso.
Onlineból én ált gamespot, gamekapocs, meg néha ha tényleg valami érdemleges cikk van (ritka) akkor gso.
Szerkesztette: M@Xtreme 2010. 01. 23. 12:15 -kor
Elküldve: 2010. 01. 23. 12:09
ez a 3d-s móka XP alól nem is működik, ugye?
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!

Súgó
A téma zárva.