HWSW Informatikai Kerekasztal: Játékmagazinok + játékok - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (159 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 115
  • 116
  • 117
  • 118
  • 119
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Játékmagazinok + játékok vélemények, jó viták

#2321 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 06. 05. 21:31

Azt én most próbálom letölteni. Aztán már csak a ninja blade kéne is viszlát :D

#2322 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 05. 21:39

Ha kell valami most töltsétek, most egész gyors az oldal! (am a dl mindenképp gyors lesz, csak eljutni addig nem)

#2323 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 05. 22:55

Nekem már tele a tököm a 504 Gateway Time-out szöveggel.Mélg jó hogy ingyen van így megéri szenvedni.:)
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#2324 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 05. 23:34

én már leszedtem a Dark sectrort, és a Ninja bladet is xD
Más nem köll:)

#2325 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 06. 00:29

Üzenet megtekintéseIdézet: M@Xtreme - Dátum: 2010. 06. 06. 00:34

én már leszedtem a Dark sectrort, és a Ninja bladet is xD
Más nem köll:)

Én is kettőt de eddig is tartott a gyereknap ,kód expired :D

Szerkesztette: djculture 2010. 06. 06. 00:29 -kor

Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#2326 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 07. 17:13

Azt a rohadt életbe. A City Inteactive végre összeszedi magát? Ez nagyon jónak tűnik.

#2327 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 07. 17:23

Nagyon csőszerűnek tűnik a játékmenet, de a grafika jó az tény. Viszont a City még nem készített jó játékot, úgyhogy elég komoly fenntartásokkal kezelem ezt a játékot.

#2328 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 07. 17:25

Postok az sg forumrol (Egy seven M-es sráctól. Ő már megkapta a demot)

Idézet

Megpróbálom :)

- A fizika valósághű, arcade, vagy valahol a kettő között?
Egyelőre azt mondom, hogy a kettő között van. Annyira kötött, a játék eddig, hogy néhány lövöldözésből nehéz megmondani.

- Mennyi a várható játékidő?
16 küldetés, 8-10 óra játékidő

- Mi idézi elő a "Bullet-time" lövéseket? Csak fejlövések vagy más is?
ha megnyomod a bullet time gombot, lelassul minden, de csak ha fejlövés van, akkor mutatja a lövés útját

- A június vége kiadási dátumot tartja CI?
ha tartják is mi még magyar verziót nem láttunk, szóval lehet, hogy 1-2 hét késés várható majd idehaza ha túl későn kapjuk meg

- Megoldották-e az egy lövéssel több gyilok kérdést?
Igen az első pályán mesterlövész puskával 1 lövéssel 2 embert leszedtem

- Kaliberfüggő, találati pont függő vagy egyik sem?
erről nincs infóm

- Miért döntöttek az AS50, MSG90, SR25 és SVD Dragunov fegyverek
mellett?
nincs infóm

- Letölthető tartalomként M82, M95, M99 várható-e a jövőben?
megkérdezem, de a City-nél eddig erre még nem volt példa. Sajnos még a patchek is akadozva jönnek.

+ még annyi: a demó pályákból mennyire jön át sniper hangulat: "rejtőzködsz - a legmegfelelőbb pillanatban lősz - ha felfedeznek pucolsz, különben meghalsz"-feeling?
Lényegében igen. Ha jól elbújsz simán elmennek melletted. De ha zajt csapsz felfigyelnek és keresik az okát. A lövések elég fájdalmasak, hamar lemegy az életerő megfelelő szinten.
A demó első pályáján ha kiszúrnak megszólal a riadó(!) és kezdheted előröl.

Idézet

Sziasztok,

Részleteken tényleg ne mondhatok, de a demóról kialakult véleményemet leírom:

2 pályából áll, egy nappali és egy éjszakai, melyek összese 30 perc alatt abszolválhatók. A Chrome Engine 4-es motor szépen muzsikál, szerintem jól néz ki, szóval ez már nem az a gagyi City-s anno használt technológia. Sajnos azonban hiába húztam fel fullra a grafikát az árnyékok olyanok voltak, mintha fűrésszel vágták volna. A grafikába az ő szintjükön azt hiszem csak igazán szőrszálhasogatása lehet belekötni, bár pár buggal találkoztam, de ezeket már a videóban is láthattátok (átmegy a karakteren a fű stb.)

A mesterséges intelligencia: a katonák végre reagálnak ha lelövik a mellettük álló másik katonát (City-nél ennek is kell örülni). De ennél többet nem tudtam leszűrni belőlük. Hogy miért? Mert sajnos a demó nem adott többre lehetőséget. Arra azért kíváncsi lennék, hogy egy jó kis dzsungel harcben, hogyan próbálnak becserkészni.

Mind két pályát a mesterlövésszel kell megoldanunk. Ha túl nagy zajt csapunk azt egy csík felfelé kúszva jelzi. Távcsőbe nézve a szokásos lélegzett visszatartást és bulett time effekt látható, ami a fejlövéseknél kifejezetten tetszetős.

Röviden a kérdésekre válaszolva:
magyar feliratos lesz, 4990 lesz a Fogy. ár

Aki ismer tudja, mennyire nem szerettem tesztelni a City-s játékokat és nagyon rossz véleményem volt róluk mindig. Ez a demó nem tükrözi, mennyire lesz igazi mesterlövészes játék, de ettől függetlenül, mai hasonlattal élve látszik az a bizonyos fény az alagút végén. Nekem elsőre tetszett, 2x végig is vittem.

és még valami: biztos sokan tudjátok (tőletek elnézést kérek), de aki nem tudja annak elárulom. A City-nek semmi köze ahhoz a "Mesterlövész" játékhoz. Sokan összemossák, de az egy Mirage nevű cég játéka volt és a Cenenga adta ki.

A megjelenés dátumát nem tudjuk, de, amint lesz valami jelzem.

üdv,

#2329 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 08. 20:11

Innen tölthető a Sniper: Ghost Warrior demója! :)
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#2330 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 08. 21:05

Fasza, köszi hogy szólsz. Kiv. leszek :)

#2331 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 09. 06:15

Kép
(nem saját kép)

:mellow: :laugh:

#2332 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 09. 12:43

http://www.gamestar....d=1589&pk=14062

#2333 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 09. 21:17

Üzenet megtekintéseIdézet: Ilsyde - Dátum: 2010. 05. 14. 07:32

Ugy hogy nem tesznek ra ~50%-os hasznot mint a viszonteladok 99%-a. Egy nalatok 10000 forintos jatek 5000 forint alatt hagyja el a nagykert. Aztan szepen mindenki ratesz egy lapattal, igy a vegen dupla annyiba kerul a jatek.
Mo.-on nem tudom hogy van de itt Angliaban pl. ha bemesz a boltba megvenni egy jatekot akkor elkernek erte 30-35 fontot. Ha online rendeled meg (ugyanattol a bolttol) akkor csak 25 font es ingyen ki is postazzak mert nekik is jobb ugy (nem kell fizetni a bolt berleset, az eladokat, a rezsit stb.).

CJS-nel egyebkent minden jatek eredeti

Tehát: megveszik a játékot, kinyitják a dobozt, fel a netre a kódot pénzért, a sok ezer tok a lemezzel meg ott rohad? :blink: Hát érdekes koncepció, az szent :-D

Üzenet megtekintéseIdézet: M@Xtreme - Dátum: 2010. 06. 02. 18:55

El sem hiszem. Végre kaptam az nfswo-hoz kulcsot.. kb fél év után :sleep: :laugh:

A kulcs milyen mélben jött? Nekem "Our Beta Returns Wednesday" headerrel jött a hírlevél, benne

"Need for Speed™ World Beta Notification - June 2 - 13
Congratulations - you're playing in the Beta!"

"Start Download Now" gomb - rácsapok, belogolok, választok NFSW usernevet, erre kiírja, hogy "The code that you have entered has already been redeemed. Codes can be redeemed only once!" és a Beta státuszom Pendingen marad. Ez normális, hogy csak az accounthoz kéne egy kulcs meg egy a tényleges részvételhez? Írtam Customer Supportnak, kíváncsi vagyok, mit dobnak.

Szerkesztette: spidey 2010. 06. 09. 21:45 -kor

#2334 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 09. 21:32

Hát ja. Pedig beszéltek róla hogy akarnak rendes csomagkuldést is de aztán valamiért abbamaradt a tanakodás. Azt tippelném hogy azért nem akarják a dolgot mert úgy jóval drágább lenne és nekik is tobb gondot okozna: számlázás miatt plusz forgalmi adó, postázás a világ minden tájára változó/horribilis postakoltség mellett, visszakuldott játékokkal való elszámolás stb. A sok hercehurca helyett inkább megpróbálnak mindent valamennyivel a nagyker ár felett adni.

Gondolom egyensúlyt akarnak tartani a profit és az ár kozott, azaz ha postáznának akkor is olcsóbbnak kellene lenniuk mint más boltoknak tehát kevesebb lenne rajta a nyereséguk :) Aztán persze lehet hogy úgy dontenek hogy mégis bevezetik de ha megnézed, a legtobb játékuk simán digitális kulcs (Steam vagy EA) amihez ugyebár nem jár sem tok, sem lemez. Csak az létezik fizikális formában amelyik mellett az áll hogy "scanned image".
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#2335 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 09. 21:50

Egyébként az a gáz benne, hogy úgy néz ki a weboldal, mint Pistike atw.hu-s blogja nyulak nemi életéről, ezért ha nem mondja megbízható ember, hogy ez valós, akkor fizikai adathordozó nélkül simán rámondja az egyszeri júzer, hogy kamu, phishingelt kulcsok vagy akármilyen, warez mellé járó, ezerszer használt, ami nem fog működni online soha. Ha még az lenne, hogy normálisan designolt oldal, mellette 1-2 testimonial ismert helyekről hogy pl. "RockPaperShotgun.com: CJB rocks" meg ilyenek, akkor inkább.

Single-player játékoknál viszont végképp semmi értelme, hogy van egy kulcsod, de vagy fent van Steamen vagy valahol, vagy warezold le valahonnan a játékot, és utána örülhetsz, hogy "eredeti" játékod van...nem kerek ez valahogy nekem. :think:

Üzenet megtekintéseIdézet: dani83 - Dátum: 2010. 06. 02. 22:23

Nemsokára itt az idei E3, Los Angelesben jun15-17 közt ( megyünk? :D ).
Itt van egy lista azokról a játékokról, amiket bemutatnak :

...

Ki-mit vár leginkább? :laugh: Szomorúan látom, hogy a Rockstar ott sem lesz, pedig vártam egy GTA V bejelentést :(

Az rám nézve szomorú, hogy a Gray Matter-en kívül semmit(azt is félgőzzel, mert technikailag őskövület) nem várok innen, vagy a játékiparra? :think:

Lesz még a Valve bejelentés, ami zsákbamacska, konzolt mostanában nem veszek megint, bár Natal/Move még poén lehet, de az egyik kéznélküli dolog, a másik két rúdra rögzített világító pingponglabda(a designernek tömjön fogat Dr.Alban)...

BTW kaptam EA-től az NFSW-re(mindig NSFW-t akarok írni, hiába, megszokás :-D) jegyszámot, alá odaírják, hogyaszondja

"Be sure to:
- Add customerservice@ea.com and support@ea.com to the list of allowed senders.
- Check your Junk or Spam folders for messages from EA."

Yeah, because all you're sending is a lot of junk :Đ

Szerkesztette: spidey 2010. 06. 09. 22:08 -kor

#2336 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 09. 22:09

Üzenet megtekintéseIdézet: spidey - Dátum: 2010. 06. 09. 21:50

Egyébként az a gáz benne, hogy úgy néz ki a weboldal, mint Pistike atw.hu-s blogja nyulak nemi életéről, ezért ha nem mondja megbízható ember, hogy ez valós, akkor fizikai adathordozó nélkül simán rámondja az egyszeri júzer, hogy kamu, phishingelt kulcsok vagy akármilyen, warez mellé járó, ezerszer használt, ami nem fog működni online soha.

Single-player játékoknál meg aztán végképp semmi értelme, hogy van egy kulcsod, de vagy fent van Steamen vagy valahol, vagy warezold le valahonnan a játékot, és utána örülhetsz, hogy "eredeti" játékod van...nem kerek ez valahogy nekem. :think:

Az biztos, eléggé "kínai"a webdesign és eloszor én is ódzkodtam de rengetegen vásárolnak ott és elég elolvasni a visszajelzéseket hogy tudd, minden rendben van veluk.

Singleplayeres játékkulcsok tobbnyire Steam vagy EA aktivációra valóak. Ha meg simán csak megveszed aztán lewarezolod... hát legalább elmondhatod hogy ugyanúgy támogatod a kiadót/fejlesztot mintha boltban vetted volna, csak így kevesebb pénzt dobtál ki az ablakon. Persze a legtobb ember naívan azt hiszi hogy ha megveszi a 10ezer forintos játékot akkor abból 7-8000 a fejlesztoknek megy pedig valójában jó, ha 1000-1500 forint korul kapnak belole.
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#2337 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 09. 22:22

Hááát...ha nekem "TurboTechie"(no pun intended) meg "pat633" azt mondja, hogy "great stuff mate", attól még egy pennyt nem adnék nekik, jómunkás admin egy óra alatt megírja az összes véleményt egymaga :Đ Te ezek alapján vettél ott cuccot először?

Szerkesztette: spidey 2010. 06. 09. 22:23 -kor

#2338 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 09. 22:38

Facebook hozzászólások alapján. Ami az oldalon van annak én sem hinnék.

#2339 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 09. 22:51

Kínai jómunkások ott is regelnek tízezer accountot napi egy tál rizsért kamu képpel, felveszik egymást ismerősnek, aztán szénné dícsérik az oldalt. :-D Najó, ez már kicsit overkill lenne, de manapság mindent el lehet képzelni. :-)

PS - MW2 mondjuk 15 fontért nem rossz, bár egy darab számsorért rohadt sok, de ha ennyi lett volna amikor kijött, simán megvettem volna, haverral lehetett volna küldeni ezerrel, mostmár nem érdekel.

Szerkesztette: spidey 2010. 06. 09. 23:20 -kor

#2340 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 09. 23:35

Whoa... Új Parasite Eve. Kell egy PSP. Ha PS3-ra jönne, még az évben vennék egyet.

Szerkesztette: spidey 2010. 06. 09. 23:38 -kor

Téma megosztása:

• (159 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 115
  • 116
  • 117
  • 118
  • 119
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.