HWSW Informatikai Kerekasztal: Játékmagazinok + játékok - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (159 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124
  • 125
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Játékmagazinok + játékok vélemények, jó viták

#2441 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 06. 27. 13:00

Amihez Core i7 kell meg minimum 4 giga ram es gtx260 :)

#2442 Felhasználó inaktív   sQr` 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 27. 16:15

Crysis 2-őt Xbox 360-on demozták...
Acer 5536g • Playstation 3 Slim • LG 42LD550

#2443 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 27. 16:33

Furcsallom akkor, mert azert nem olyan hude eros az a konzol mai mertekkel nezve. Lehet csak vegre optimalizaltak a sracok? Miert tud valami irto jol futni azon a konfigon, aztan erosebb vagy azonos PCn meg szar?

#2444 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 27. 16:45

Üzenet megtekintéseIdézet: Ilsyde - Dátum: 2010. 06. 27. 13:42

Far Cry is ugyanez volt pedig. Ott is mondják hogy mennyire nyitott hát nagy szart. Attól hogy belátod a fél pályát még ugyanúgy csak két útvonalat kovethetsz. Csak azt az illúziót adja hogy bármerre mehetsz. Naív emberek mondjuk beveszik, az a lényeg.

Ez szimplán hazugság, vagy tudatlanságból eredő tévedés, ugyanis qrvára nem így van, nem arról szól a szabadság, hogy az első pályáról rögtön a legutolsóra mehetsz. Hanem, hogy nem egy előre megtervezett csőből kijőve csak egy oldalról támadhatod az ellenfeleket, hanem bármerről becserkészheted az ellenséges bázist, és ez a 20 pályából 17-en így van, a maradék meg belső pálya. Márpedig a videók alapján pont ez vész el crysis 2-ből, leginkább halo-ra vagy gears of war-ra emlékeztet.

#2445 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 27. 17:03

Végigvittem kétszer, mindkétszer csak bizonyos útvonalakat kovethettem A-tól B-be. Az igaz hogy nagy a terep, tényleg meg lehet kerulni a bázisokat (nem muszáj szembol támadni stb.) és dzsungelben/vízen is lehet kicsit tekeregni de ha a kovetkezo célhoz el akarsz jutni akkor csakis egy vagy két utat kovethetsz. Miután odaértél utána persze hogy akárhova mehetsz azon a kis teruleten belul. Neked ez a "nyitott világ"? Ennyi erovel a C&C Renegade meg sok más játék megelozte a Far Cry-t. Ott is két-három elore kitaposott útvonalat kovethetsz a bázisokig aztán ha már odaértél onnantól lehet taktikázni meg megkerulni az épuleteket stb.
Na a Far Cry 2 meg a Boiling Point az viszont tényleg nyitott (hogy csak FPS-eket hozzak fel), rengeteg útvonalon haladhatsz tovább a kovetkezo célpontig.
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#2446 Felhasználó inaktív   Frosty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 27. 17:06

Üzenet megtekintéseIdézet: Ilsyde - Dátum: 2010. 06. 27. 12:45

Ha a cel-shaded Prince of Persiára gondolsz akkor az nekem is nagyon tetszett. Kirby tényleg otletes :up:

A pénteki Crysis 2 gameplay montázst láttátok már? Néhol olyan mint egy film (pl. ahol az épuletek osszedolnek). Nem tudom hogyan fogják ezt kipaszírozni a kozolokból.

[url="http://www.gametrailers.com/video/salvage-central-crysis-2/701172"]http://www.gametrail...crysis-2/701172[/url]

Csodák nincsenek. Besütött SSAO, limitált dinamikus árnyékok, 2D skybox, nuku volumetrikus felhők és Parallax Occlusion Mapping, stb... Ha jobban megfigyeled egy csomó jelenetnél még a karaktereknek sincsen árnyéka pedig fényforrásból van bőven. Nem tudom mennyire fogják visszafogni PC verziót grafikailag hogy ne legyen túl nagy különbség a platformok között, de a konzolok egy PC-s medium settingsnél többet biztos nem fognak tudni az fix.
Asus P8Z68-V, Intel Core i5 2500K@4.5GHz,Corsair A70 cooler, 2*4GB Kingston HyperX Blu XMP 1600MHz @ 1.5V, Sapphire 7970 OC Dual-X, Asus Xonar DX, Corsair AX750 750W, Creative Megaworks 550, Samsung 1TB F1 HDD, Dell U2311H

#2447 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 27. 17:20

Na ja, a Far Cry 2 VALOBAN nyitott jatek.

#2448 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 27. 21:09

Üzenet megtekintéseIdézet: Ilsyde - Dátum: 2010. 06. 27. 18:03

Végigvittem kétszer, mindkétszer csak bizonyos útvonalakat kovethettem A-tól B-be. Az igaz hogy nagy a terep, tényleg meg lehet kerulni a bázisokat (nem muszáj szembol támadni stb.) és dzsungelben/vízen is lehet kicsit tekeregni de ha a kovetkezo célhoz el akarsz jutni akkor csakis egy vagy két utat kovethetsz. Miután odaértél utána persze hogy akárhova mehetsz azon a kis teruleten belul. Neked ez a "nyitott világ"? Ennyi erovel a C&C Renegade meg sok más játék megelozte a Far Cry-t. Ott is két-három elore kitaposott útvonalat kovethetsz a bázisokig aztán ha már odaértél onnantól lehet taktikázni meg megkerulni az épuleteket stb.
Na a Far Cry 2 meg a Boiling Point az viszont tényleg nyitott (hogy csak FPS-eket hozzak fel), rengeteg útvonalon haladhatsz tovább a kovetkezo célpontig.

Persze, hogy nem nyitott világ, az teljesen más stílus, a nyitott világ != szabadság a küldetésekben. FarCry attól még egy líneáris játék, csak a feladatok megoldásában van szabad kezed. Ha nyílt világot akar valaki, akkor ott a GTA, vagy Mercenaries 2, ami szerintem a legjobb a nyitott világ témában. fc2, meg boiling point rémesek. Egyébként én pont fc2-ben éresztem, hogy le vagyok korlátozva a városba csak egy út vezet be, a városon belül is csak egy útvonalon lehetett haladni.

#2449 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 27. 21:45

Ott a varos kb 1 utcabol allo lepukkant putri volt, nem ezeken volt a hangsuly hanem a szavannan.

#2450 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 27. 21:50

Üzenet megtekintéseIdézet: Mumia - Dátum: 2010. 06. 27. 22:09

Egyébként én pont fc2-ben éresztem, hogy le vagyok korlátozva a városba csak egy út vezet be, a városon belül is csak egy útvonalon lehetett haladni.

Sajnos a városok (falvak) márpedig ilyenek a valóságban is. Egy út be, egy út ki. Ráadásul még a falakon, házakon se lehet keresztül menni. :(

#2451 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 27. 21:51

Üzenet megtekintéseIdézet: Cellular - Dátum: 2010. 06. 27. 22:45

Ott a varos kb 1 utcabol allo lepukkant putri volt, nem ezeken volt a hangsuly hanem a szavannan.

Az mindegy. Múmia korlátozva érezte magát a játék által bejárható terület 1%-án. És ez a fontos :excl:

#2452 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 27. 22:21

szerintem Mumia meg otthonrol is az ablakon keresztul megy ki csakazertis alapon :p
JóSebesség

#2453 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 27. 22:28

Üzenet megtekintéseIdézet: Cellular - Dátum: 2010. 06. 27. 22:45

Háde az üres szavannán mit csinál az ember? Mire mész a szabadsággal, ha semmit se lehet benne csinálni? Jó nem játszottam sokat fc2-vel, de az első városba ahova beértem mindenhol útlezárás, meg barikádok voltak hogy végülis csak egy úton tudtam elérni a küldetés célját. Az, hogy a szavannában mehetek toronyiránt kit érdekel?

#2454 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 27. 22:30

Üzenet megtekintéseIdézet: Warton - Dátum: 2010. 06. 27. 22:50

Sajnos a városok (falvak) márpedig ilyenek a valóságban is. Egy út be, egy út ki. Ráadásul még a falakon, házakon se lehet keresztül menni. :(

Mercenaries 2-ben keresztül lehet menni a házakon :p az egy út ki egy út be egyébként nem baj, de az már igen, hogy én csak az úton tudok bemenni. Egyébként minden faluba legalább 8 irányból lehet közelíteni, hadd ne soroljam fel mik ezek :-D

#2455 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 28. 04:40

Valoban keveset jatszottal a jatekkal. Nem minden varosba vezetett csak 1 ut. Marmint kitaposott autout igen, de gyalog szinte barhonnan megkozelithetted. Amugy azert volt mindenhol barikad meg lezaras mert haboru dult ket csoport kozt, ha nem emlekeznel ok adtak a missziokat :)
Amugy nem igazan remlik, hogy olyan hu de sok kuldetes celpontja lett volna egy varoson belul :think:

#2456 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 28. 08:28

Üzenet megtekintéseIdézet: Cellular - Dátum: 2010. 06. 28. 05:40

Valoban keveset jatszottal a jatekkal. Nem minden varosba vezetett csak 1 ut. Marmint kitaposott autout igen, de gyalog szinte barhonnan megkozelithetted. Amugy azert volt mindenhol barikad meg lezaras mert haboru dult ket csoport kozt, ha nem emlekeznel ok adtak a missziokat :)
Amugy nem igazan remlik, hogy olyan hu de sok kuldetes celpontja lett volna egy varoson belul :think:

Nem mondtam, hogy sok volt, de egy biztos, és az is biztos, hogy csak egy útvonalon tudtam bejutni a városnak arra a részére, de aztán az is lehet, hogy keverem egy másik hasonló játékkal amit csak kipróbáltam. Majd ha lesz kedvem előveszem fc2-t és megnézem, mert elbizonytalanodtam, hogy az a város esetleg másik játékban volt.

#2457 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 28. 16:39

Lehet, hogy tényleg jobban meg kéne nézned újra ezt a játékot. Valóban vannak olyan őrposztok, ahol egy út megy ki és be, de azért a városba ennél azért több megy.

Csatolt kicsinyítések:

• Csatolt kép: Clipboard01.jpg

#2458 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 28. 18:13

Lego Universe-t (Lego Online) tolja/tolta valaki?
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#2459 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 28. 18:38

Üzenet megtekintéseIdézet: Ilsyde - Dátum: 2010. 06. 28. 19:13

Lego Universe-t (Lego Online) tolja/tolta valaki?

Én tolnám de nem vagyok bent a betaban. Lehet tudni, hogy mikor jön ki a végleges?
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#2460 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 28. 18:49

Kiprobalnam en is :/

Oktober 26-ot ir a wikipedia. Meg tegnap lattam egy hirt miszerint mar elo lehet rendelni bonusz cuccokert.

Téma megosztása:

• (159 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124
  • 125
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.