HWSW Informatikai Kerekasztal: Játékmagazinok + játékok - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (159 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Játékmagazinok + játékok vélemények, jó viták

#321 Felhasználó inaktív   acu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 07. 24. 23:53

:omg:
senki nem mondta hogy a Dio RPG!
inkább hack&slash

Idézet tőled:

Idézet

Inkább megemlítem, hogy megérkeztek az infók az új "Diablo-ölő" biggrin_2.gif játékról, a Legend: Hand of God-ról. Jó, hogy jönnek ezek az "RPG"-k, csak az a baj, a minőségük nem túl jó. frown.gif
Te nevezted őket "RPG"-nek!
erre válaszoltam "Sacred&TQ", amik szintén nem RPG-k.
most akkor miről van szó?????
8 állat utazik egy kisbuszban. De csak 7 ülés van. A nyolcadik utas, a hal áll.

#322 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 25. 00:03

Azért mondtam ezt, mert mindenhol ezt mondják rá. :) Pontosan Hack&Slash RPG-nek lehetne hívni. (A Thief is First Person Shooter. :D Pedig lehetne First Person Sneaker.  :omg: :Đ)
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#323 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 27. 15:59

Idézet: Necros - Dátum: 2006. júl. 25., kedd - 0:43

Én játszottam valódi, papír alapú RPG-vel, amit megközelíteni sajnos eddig nem sok játék tudott. A technológia már elég magas szinten van, szerintem lehetne játékmenet terén is next-genre váltani, nem csak grafikában... De ehhez több tőkeerős független fejlesztő és/vagy több kreativitást engedélyező kiadó kellene.

Mass Effect.

A Thief meg soha nem volt First Person Shooter vagy FPS se. Akció-kaland. Pont.

#324 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 27. 16:26

Idézet: spidey - Dátum: 2006. júl. 27., csütörtök - 16:59

Mass Effect.

Ezzel mire célzol? :think: Grafikában biztosan next-gen, de játékmenetben? Nem tudom.
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

#325 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 27. 16:27

Idézet: spidey - Dátum: 2006. júl. 27., csütörtök - 16:59

A Thief meg soha nem volt First Person Shooter vagy FPS se. Akció-kaland. Pont.

FPS kategórián belül az.

#326 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 27. 17:13

Idézet: Necros - Dátum: 2006. júl. 27., csütörtök - 17:26

Ezzel mire célzol? :think: Grafikában biztosan next-gen, de játékmenetben? Nem tudom.

Mass Effect videokat nézz, meg preview-kat. Az a játék szvsz előre fogja mozdítani az RPG műfajt.

#327 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 27. 17:13

Idézet: Necros - Dátum: 2006. júl. 27., csütörtök - 17:27

FPS kategórián belül az.

FPS kategórián belül First Person Shooter? :Đ

#328 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 27. 18:29

Idézet: spidey - Dátum: 2006. júl. 27., csütörtök - 18:13

Mass Effect videokat nézz, meg preview-kat. Az a játék szvsz előre fogja mozdítani az RPG műfajt.

Már láttam. ;) De szerintem ez sem lesz több/jobb, mint az eddigi RPG-k. Szerintem, ha majd kijön egy pár perces ingame videó, ami a játékmenetet mutatja be, majd okosabbak leszünk.

Idézet

FPS kategórián belül First Person Shooter? :Đ

Nem. FPS-en belül "akció-kaland". ;) Bár, az akciót kihagyhatjuk. :D Egy dark-fantasy játék, FPS/TPS nézetben. :)

#329 Felhasználó inaktív   Luftwaffe 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 27. 20:50

Idézet: Necros - Dátum: 2006. júl. 25., kedd - 0:43

Én játszottam valódi, papír alapú RPG-vel, amit megközelíteni sajnos eddig nem sok játék tudott.

Ajánlom figyelmedbe a Baldur's Gate sorozatot (majdnem vegytiszta AD&D) valamint a Fallout 1-2-őt (über skill alapú RPG). Nem mai darabok, de legalább etalonok az RPG-k világában  :D

Persze egyetlen RPG sem fogja visszaadni a pen'n'paper fílinget. Lássuk be, a mai AI nem éri el egy egér inteligenciáját, hát még egy jó játékmesterét  :D

Viszont a fent említett játékokkal nagyon kellemesen (és hosszan!) el lehet szórakozni  :up:

Szerkesztette: Luftwaffe 2006. 07. 27. 20:51 -kor

May the bastard rest in pieces ;)

#330 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 27. 20:58

Az általad említett játékokat ismerem, de én nem azokat nevezném a legjobbak közé. Azok is jók (inkább a BG), de szerintem a legjobbak a Wizadry 8 és a Deus Ex. Plusz megemlíteném az Arx Fatalist, amiben szintén nagyon jó dolgok voltak. :up:
Az igaz, hogy az AI még nem áll olyan szinten, ami  egy valóban "realisztikus" RPG-hez kellene, de szerintem a mainál képesek lennének jobbra is. Csak ugye, a tömegnek nem erre van igénye, hanem a szemkápráztató grafikára...

#331 Felhasználó inaktív   DrOne 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 07. 27. 21:24

Izlesek es ficamok... A Fallout sorozat vitan felul az RPG mufaj koronazatlan kiralya, akarcsak a Planescape Torment, bar ez utobbi gondolom csak figyelmetlensegbol maradt ki a felsorolasbol ;)

#332 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 27. 21:34

:eek: A Fallout? :) Szerintem nem. A Planescape Torment meg kimaradt. :( Te ismered azokat, amelyeket én mondtam? :)

#333 Felhasználó inaktív   DrOne 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 07. 27. 22:46

Ejnye-bejnye, a mulasztast miharabb potolni, elenkezo esetben egy igazi klasszikussal leszel szegenyebb. Termeszetesen a fent emlitett jatekokat is ismerem, de remelem nem haragszol meg ha azt mondom hogy a Thief3-ban es a DX2-ben harmadannyi innovacio sincs mint a Fallout 2 elso harom kuldeteseben. A Wizardry 8 ellenben nekem is nagy kedvencem, itt figyel a doboza a polcomon ;)

#334 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 27. 23:39

A Thief játékok és a Deus Ex 1 esetében kétlem, hogy igazad lenne. De mi, elvakult rajongók, így látjuk a dolgokat. :Đ

#335 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 28. 08:06

Idézet: Necros - Dátum: 2006. júl. 27., csütörtök - 21:58

...de szerintem a legjobbak a Wizadry 8 és a Deus Ex. Plusz megemlíteném az Arx Fatalist, amiben szintén nagyon jó dolgok voltak. :up:
...

Az én örök numero uno RPG-m PC-n a Wizardry 7 marad, sajna a 8. résznek nem sikerült felnőnie hozzá. Emlékszem, a Wiz7-et végigvinni - na ahhoz kellett néhány hónap. :) Napi tizenx órákat nyomtuk, és cimbikkel kockás füzetbe rajzolt labirintustérképekkel mászkáltunk, ha valaki elakadt... :)
És a Fallout is ott van a legjobbak között, elképesztő újítások voltak benne. Végig is nyomtam mindkét részt mint a huzat. :)
De a Might&Magic régebbi részeivel (5 és 6) is jól el lehetett lenni...

Thief és Deus Ex? Mi köze van ezeknek az RPG-hez? Ezek RPG elemekkel dúsított FPS-ek, ne keverjük a szezont a fazonnal... :omg:

Szerkesztette: Etele 2006. 07. 28. 08:09 -kor

#336 Felhasználó inaktív   Luftwaffe 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 28. 09:33

Idézet: DrOne - Dátum: 2006. júl. 27., csütörtök - 22:24

Izlesek es ficamok... A Fallout sorozat vitan felul az RPG mufaj koronazatlan kiralya,

Jaja  :D

Idézet

akarcsak a Planescape Torment, bar ez utobbi gondolom csak figyelmetlensegbol maradt ki a felsorolasbol ;)

Hat igen, hogy is hagyhattam ki  :omg: Ze Nameless One  ;)
May the bastard rest in pieces ;)

#337 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 28. 14:14

Idézet: Etele - Dátum: 2006. júl. 28., péntek - 9:06

Thief és Deus Ex? Mi köze van ezeknek az RPG-hez? Ezek RPG elemekkel dúsított FPS-ek, ne keverjük a szezont a fazonnal... :omg:

A Thief-et nem mondtam, csak a Deus Ex-et. Nekem a Wiz8 és a Deus Ex nyújtotta a legközelebbi élményt ahhoz, amit anno szerepjátszás közben átéltem. :) A Wiz7-et nem ismerem, mikor megjelent, akkor még nem játszottam PC-s játékkal. :D
De amint látom, le lehet ingyen tölteni innen. Ha ez warez, akkor kiszerkesztem, nem tudom, ez legális-e. :think:

#338 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 30. 19:31

Idézet

[MOVIE] Reservoir Dogs

Az Eidos egy közel egyperces videót adott ki a Reservoir Dogs című játékból. Az 1992-es film remakeje idén ősszel jelenik meg. Az akciójáték legújabb animációja 16 megabájtnyi in-game anyaggal szolgál letöltőinek.

:think: Remake, játék? Nem is hallottam ezekről. :) Mondjuk, az eredeti filmet sem láttam, nem vagyok QT rajongó. :Đ
Videóért katt ide. :)

#339 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 30. 19:45

Idézet: Necros - Dátum: 2006. júl. 30., vasárnap - 20:31

:think: Remake, játék? Nem is hallottam ezekről. :) Mondjuk, az eredeti filmet sem láttam, nem vagyok QT rajongó. :Đ

Idézet

Pár hete beszámoltunk róla, hogy a megbízhatóan szigorú Új-Zélandi hatóság jól betiltotta a Reservoir Dogs játékverziójának megjelenését. Most a ködös Albionban is hasonló sors vár(hat) a vitatott tartalmú játékra: a videojátékok besorolásáért felelős angol BBFC ugyan "18+" plecsnivel jutalmazta az erőszakos gengszter-balladát (az amerikai "M - Mature" besorolás helyi megfelelője), de a befolyásos Association of Chief Police Officers (rendőrtiszteket tömörítő testület) nincs megelégedve a korhatárral - határozottan követelik, hogy a Reservoir Dogs egyáltalán ne jelenjen meg a szigetországban. A felháborodás oka: a játék tömve van a rendőri erők ellen elkövetett értelmetlen erőszakkal (...és egyébként is penetránsan rossznak néz ki - de ez már a mi külön bejáratú véleményünk.)

#340 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 07. 30. 19:51

:rolleyes: Már megint a cenzúra... :down: Persze, a szülők felelőssége sehol sincs. Ők csak sz@rják le a gyereket, ne magyarázzák el neki, mi a valóság, mi a játék. Meg persze a híreket se cenzúrázzák, meg a horrorfilmeket se tiltsák be... :omg: Sok idióta barom. Pfff...

Téma megosztása:

• (159 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.