HWSW Informatikai Kerekasztal: µTorrent - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (72 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

µTorrent A legkisebbik torrent kliens Értékeld a témát: ****- 3 szavazás

#301 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 09. 17. 23:14

Idézet: Lauda - Dátum: 2006. szept. 17., vasárnap - 22:38

Ezt "mekkora" gépen produkálja?  :)

Az azureus a 800as P3-asomat megette reggelire.

#302 Felhasználó inaktív   chungee 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 23. 14:21

Haljátok!?

Telefonált a szolgáltatóm és asszondja, hogy töröljem le a fájlcsrélő progikat a gépről. Kérdem, amit kell: Miért? Hogyan? Mit? Oszt csak annyit mondanak, hogy kötelességük szólni, mert kaptak levelet a jogvédőktől(nem bizttos), hogy erről az ip címről van gond. :think:

Mennyire kell most félnem :confused:
Fákjúál!!

#303 Felhasználó inaktív   bolic system 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 23. 16:16

Idézet: chungee - Dátum: 2006. szept. 23., szombat - 15:21

Haljátok!?

Telefonált a szolgáltatóm és asszondja, hogy töröljem le a fájlcsrélő progikat a gépről. Kérdem, amit kell: Miért? Hogyan? Mit? Oszt csak annyit mondanak, hogy kötelességük szólni, mert kaptak levelet a jogvédőktől(nem bizttos), hogy erről az ip címről van gond. :think:

DC-t is használod? Az baromi nagyon tud nyilvános. Az egyéb torrentnél lehetetlen nyomozni, én úgy tudom a jelszavas oldal miatt. Csak akkor teheted meg, ha kaptál a jogvédő szervezettől a levelet és nem pedig a szolgáltatótól, biztosan túlterhelted a szolgáltatót. :D
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!

#304 Felhasználó inaktív   sadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 23. 16:26

Haljátok!?

Mennyi volt az adatforgalmad? (Letöltés/Feltöltés) Melyik szolgáltatónál vagy?
Nem szeretnék hasonló üzeneteket kapni.  :Đ
[Asus P5KC] [Intel Core 2 Quad Q6600 @ 3000Mhz / 333FSB] [2 x 2048MB Kingmax DDR3 @ 1333Mhz] [Gigabyte HD7850 OC 1024MB GDDR5 @ 900/4800Mhz] [Samsung SyncMaster T220] [Kingston SSDNow V+100 96GB + Seagate Barracuda 7200.12 2000GB] [FSP Raider 550W]

#305 Felhasználó inaktív   mzso 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 23. 16:47

Mikrotorrentben be lehet állítani hogy ne az application databan tárolja a beállításokat?

#306 Felhasználó inaktív   TMexy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 23. 16:56

Haljátok!?

Nem lehet, hogy valamelyik ismerősöd akar megviccelni? :omg:

Amúgy ma telefonált? Mert szombatonként a többiek elbeszélése alapján még ügyelet sem nagyon szokott lenni. :Đ
Nem szeretem az uborkát, de jó, hogy nem szeretem, mert ha szeretném, akkor megenném. PEDIG UTÁLOM!!!
"Egyszer életemben elsuhant mellettem egy gyönyörű lány, hagytam eltűnni könnyelműen, a szerelem volt talán !?!"
"Ha nem ezt vártad, Ha csalódtál bennem, Hogy későn jöttem, Mégis korán kell mennem, Az agyam játszana velem, De a szívem képtelen, Köszönöm nem!"

#307 Felhasználó inaktív   chungee 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 09. 23. 17:58

Nem nem!!! Tutira, hogy a szolgáltatóm telefeonált, mert ez helyi kábel szolgáltató csinálja és felismertem a hangját, szal kétség kívül ő volt. De az a kérdés hogy mért :( ? DC-t már 2hete abbahagytam és váltottam torrentre. Amúgy csak ha itthon vok akkor megy a torrent, az nem más mint napi 1-2GB-nyi anyag. De biztos a mi biztos most szüneteltetem a "projekteket" :reklamacio:

Kérdeztem a komákat akiknek uez a szol. és asszondtak, hogy nem kaptak figyelmeztetés, azért fura mert ők többet töltenek mint én, van akinek 0-24 és őt is kérdeztem és válasz: NEM  :idea:
Fákjúál!!

#308 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 23. 18:59

Idézet: mzso - Dátum: 2006. szept. 23., szombat - 17:47

Mikrotorrentben be lehet állítani hogy ne az application databan tárolja a beállításokat?

Ilyesmiről nem tudok, de a .torrent fájlok mentési helyét át lehet állítani.

#309 Felhasználó inaktív   bolic system 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 23. 20:39

Idézet: chungee - Dátum: 2006. szept. 23., szombat - 18:58

Nem nem!!! Tutira, hogy a szolgáltatóm telefeonált, mert ez helyi kábel szolgáltató csinálja és felismertem a hangját, szal kétség kívül ő volt. De az a kérdés hogy mért :( ? DC-t már 2hete abbahagytam és váltottam torrentre. Amúgy csak ha itthon vok akkor megy a torrent, az nem más mint napi 1-2GB-nyi anyag. De biztos a mi biztos most szüneteltetem a "projekteket" :reklamacio:

Kérdeztem a komákat akiknek uez a szol. és asszondtak, hogy nem kaptak figyelmeztetés, azért fura mert ők többet töltenek mint én, van akinek 0-24 és őt is kérdeztem és válasz: NEM  :idea:

Tényleg LanCity vaskos bordás modemmel netezel? Mert évekkel ezelőtt nálunk is volt, bugos. Többször szakadozik, remélem a tiéd nem lesz gond! :eek: Néha szokták lecsapni, régen szoktunk emlegetve káromkodni: Sz**ják a fejünket... :D Ha találod a községedben ismerőseivel, könnyebb megosztani egymással. ;)

#310 Felhasználó inaktív   chungee 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 23. 21:08

Idézet: bolic system - Dátum: 2006. szept. 23., szombat - 20:39

Tényleg LanCity vaskos bordás modemmel netezel? Mert évekkel ezelőtt nálunk is volt, bugos. Többször szakadozik, remélem a tiéd nem lesz gond! :eek: Néha szokták lecsapni, régen szoktunk emlegetve káromkodni: Sz**ják a fejünket... :D Ha találod a községedben ismerőseivel, könnyebb megosztani egymással. ;)

Újították a rendszer mire hozzánk ért, mért? Te is előfizu voltál, melyik faluból vagy?
Fákjúál!!

#311 Felhasználó inaktív   bolic system 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 23. 22:48

Idézet: chungee - Dátum: 2006. szept. 23., szombat - 22:08

Újították a rendszer mire hozzánk ért, mért? Te is előfizu voltál, melyik faluból vagy?

Nem, cserélték LanCityról WebStar-ra (valami ok nélkül megdöglött és a régebbi modem nem válaszolt a központi szerver lekérdezéseket), már stabilabb és 99%-ban szakadozás mentes. Dehogy, EMKTV (HDSNET)-es vagyok a bp-i Örs vezér téren. :D Van egy jó tanácsom, LanCity modemre nagyon érzékeny a zajosabb jelátvitel, akkor restartol önmagától a modem. De ez nem a téma. Próbáld meg korlátozni a le és feltöltési sebességet, akkor talán nem fogják zaklatni, már régóta korlátoztam ráérek még néhány órával. :)

#312 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 24. 08:44

Haljátok!?

Ez elég furi. A szolgáltató inkább emailt küld ilyen esetben, mert annak van nyoma, hogy ők valóban figyelmeztettek.
A közlekedési balesetek 90%-ban a járművezető hibájából történnek. Nem vicc, ez a szomorú valóság!

#313 Felhasználó inaktív   chungee 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 24. 11:40

Idézet: bolic system - Dátum: 2006. szept. 23., szombat - 22:48

Nem, cserélték LanCityról WebStar-ra (valami ok nélkül megdöglött és a régebbi modem nem válaszolt a központi szerver lekérdezéseket), már stabilabb és 99%-ban szakadozás mentes. Dehogy, EMKTV (HDSNET)-es vagyok a bp-i Örs vezér téren. :D Van egy jó tanácsom, LanCity modemre nagyon érzékeny a zajosabb jelátvitel, akkor restartol önmagától a modem. De ez nem a téma. Próbáld meg korlátozni a le és feltöltési sebességet, akkor talán nem fogják zaklatni, már régóta korlátoztam ráérek még néhány órával. :)

Hát! Nemtom, nekem Thompson modemet adtak és gond még nem volt.
Fákjúál!!

#314 Felhasználó inaktív   chungee 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 24. 11:42

Asszem szüneteltetem 2-3 hétre a "projektjeimet" :pirate:
Fákjúál!!

#315 Felhasználó inaktív   mzso 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 24. 12:30

Idézet: Kory - Dátum: 2006. szept. 23., szombat - 18:59

Ilyesmiről nem tudok, de a .torrent fájlok mentési helyét át lehet állítani.

Ezt én is megtaláltam. Át is állítottam.

#316 Felhasználó inaktív   wlaszi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 25. 20:47

hi!

miért van az, hogy ha lekapcsolom az uttorrentet akkor nem frissítődik be a tracker -> a tűzfalam logja pillanatok alatt kilométer hosszú lesz a becsapódó kérések miatt.
Oké, hogy ez nem 2 perces folyamat, de én még hetek múlva is kapom ugyanazt a mennyiséget. Ötlet?

#317 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 25. 21:28

Idézet: MisterY - Dátum: 2006. szept. 18., hétfő - 0:14

Az azureus a 800as P3-asomat megette reggelire.

Nekem az 1.3-as P3-at ette meg úgy, hogy totál kampec volt...... :reklamacio:  :Đ
A közlekedési balesetek 90%-ban a járművezető hibájából történnek. Nem vicc, ez a szomorú valóság!

#318 Felhasználó inaktív   mzso 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 26. 17:46

Idézet: Lauda - Dátum: 2006. szept. 25., hétfő - 21:28

Nekem az 1.3-as P3-at ette meg úgy, hogy totál kampec volt...... :reklamacio:  :Đ

Nekem duron 950-nel 256 sd-vel ment. Bár elég jól megfogta.

#319 Felhasználó inaktív   chungee 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 04. 18:48

Sok olyan próblémám van hogy amit letöltök(rar, iso stb...) vagy telepítés közben vagy kicsomagolás közben CRC hibát ír. Soxor fordult már elő és nemtom mi a gond? A gépemmel vagy télleg hibás cuccokat rakják fel?
Fákjúál!!

#320 Felhasználó inaktív   sadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 04. 18:53

Idézet: chungee - Dátum: 2006. okt. 4., szerda - 19:48

Sok olyan próblémám van hogy amit letöltök(rar, iso stb...) vagy telepítés közben vagy kicsomagolás közben CRC hibát ír. Soxor fordult már elő és nemtom mi a gond? A gépemmel vagy télleg hibás cuccokat rakják fel?

Nem ártana átfogalmazni.  :D

Lassan 2 éve torrentezek, sose volt még crc-s semmi. A torrentnél ez amúgyis elméletileg kizárható. Más lehet a gond. Normális torrent oldalakon egyszer sem fordul elő ilyen, hogy hibás a cucc, többször meg főleg nem.  :)
[Asus P5KC] [Intel Core 2 Quad Q6600 @ 3000Mhz / 333FSB] [2 x 2048MB Kingmax DDR3 @ 1333Mhz] [Gigabyte HD7850 OC 1024MB GDDR5 @ 900/4800Mhz] [Samsung SyncMaster T220] [Kingston SSDNow V+100 96GB + Seagate Barracuda 7200.12 2000GB] [FSP Raider 550W]

Téma megosztása:

• (72 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.