Sziasztok Istenek! Lenne egy kis problémám... vagyis nem kicsi... sorry, hogy nem olvasom végig ezeket az oldalakat, de nagyon hosszú lenne a dolog... és nekem pár napon belül döntenem kellene... Szóval, az a helyzet, hogy ma voltam bennt egy info boltban összerakatni egy gépet fateromnak és az eladó srác nagyon elbizonytalanított... 17-es TFT monitort kellene berakni a konfigba, mutter ki is választotta, hogy milyen legyen.. SONY HS75B (
http://www.eltris.pl/zdjecia/887.jpg ) elég yool néz ki szerintem és az ára se nagyon vészes... annyira megtetszett, hogy már azon gondolkozok, lehet én is veszek egy ilyet 19-esbe... naszóval, a srác azt mondja, hogy az a gáz hogy nem javasolja, merthogy a sony csak 5 pixelhiba esetén cseréli vissza garanciába, de az is függ, hogy szétszórtan vannak-e... na szóval, hogy sony-t ne.. aztán mondom samsung vagy LG ? azt mondja, hogy u.ez a helyzet, samsung 3 pixelhiba alatt nem cserél...namondom frankó.. akkor mi? Legyen asus... ok... 0 pixelhiba esetén is, mert az kijavít rendesen mindent...stb.stb.. 3 év gar.. meg minden ok..csakhát nem egy szép montitor na... és az acer?? hát az se yoo, mert volt már olyan, hogy kibontották és már akkor hibás volt... Akkor csak ASUS??? nem tetszik... szóval eléggé elvagyok kenődve, mert simán megvettem volna én is az én kis 19-esemet sonyból...dehát most akkor mi legyen... Tanácsot szeretnék kérni, hogy milyet érdemes, tapasztalatok alapján vagy bármi alapján... melyik márka lenne jó?? meghát azért legyen szép is a moncsi... a 17-esre olyan 55 körül szánnék... 19-re meg max 80....szal valahogy így gondolkodok... előre is köszi a segítségeket!
Szerkesztette: djviktorio 2006. 10. 13. 18:33 -kor