Nos latom, jol elvagytok.
Omega, Socket, megkerlek benneteket, linkeljetek mar be ide legyszi par topicot, ahol fikazok.
Lehetoleg hw,sw temakorbol.
Nem az intim betetekkel van problemam, sem a sok, hozzaartes nelkul masokon eloskodo, tudatosan, vagy akaratlanul masoknak kart okozo forumtarssal.
Tiszteletben tartom a modok, hazigazdak donteseit, meg ha nem is mindig ertek egyet veluk.
Nekem naponta van 1-2 oram max, amit netezessel tudok tolteni, es ha celtudatosan felmegyek egy oldalra, ahol szamomra erdekes, fontos informaciokra lennek kivancsi, akkor nagyreszt szemetet talalok.
Ebben reszben a hwsw hibas, mert mar sokszor volt rola szo, hogy kene egy hw piac, meg egy bolhapiac.
Akkor a legidegesitobb, ha a topic cimebol ki sem derul, mit arul az illeto.
Persze ez az egyeni szoc problemam, de mivel ez egy forum, igy szerintem jogom van leirni a velemenyemet, meg ha ez masoknak nem is mindig tetszik.
Eddig mindig megkaptam erte a szazalekomat, es gyanitom ezutan sem lesz maskent.
Megegy eszrevetel, amit mar leirtam valamelyik topicban, de valasz nelkul maradt.
Socket, probal felmenni pl numizmatikaval, sportokkal, jarmuvekkel, etc.. foglalkozo oldalak forumara, es kinald be ott is a portekadat.
Komolyan kivancsi lennek a reakciokra.
Szerintem most tobbet nem irok, mert mennem kell sorert a kocsmaba, meg a fu is elfogyott.