HWSW Informatikai Kerekasztal: Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak III. Értékeld a témát: -----

#1741 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 11. 15. 20:47

Idézet: Drummaster - Dátum: 2006. nov. 15., szerda - 10:37

Szó sincs veszekedésről, de az egyenesség legalapvetőbb feltétele az, hogy ha valamit állítasz - pláne nyilvánosban, meggyanúsítva minden hg-t és modot - minimum, hogy nyílt lapokkal játszol. Ha nem tudsz, vagy nem akarsz nyílt lapokkal játszani, akkor egyáltalán ne nyilváníts véleményt. Gyorsan hozzáteszem, mielőtt sértődés lesz, hogy érdekel minket a véleményed, csak így nem, ilyen formában, ilyen tálalásban nem tudunk mit kezdeni vele.

Örülök, hogy te tudod, hogy mi mit tudunk, viszont mi nem tudjuk, hogy te honnan tudod, hogy mi mit tudunk. De te biztos tudod. ;)

Ha az az ára, hogy köpjek és spicliskedjek, akkor vállalom, hogy nem játtszom nyílt lapokkal, és nem leszek egyenes. Tudod, nekem ez nem ér ennyit. Az életben sem tettem sosem, és most sem fogom.

Arra nem emlékszem, hogy meggyanúsítottam volna bárkit is. :)
A közlekedési balesetek 90%-ban a járművezető hibájából történnek. Nem vicc, ez a szomorú valóság!

#1742 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 15. 22:00

béke legyen emberek, normálisan kéne megbeszélni mindent és abban tényleg igaza van a fórumozóknak a sértés nélkül is lehet rendet tenni...
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#1743 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 15. 22:15

Azért az elég érdekes, hogy két-három emberke acsarog non-stop, másoknak nincsen baja a moderatúrával (nagy általánosságban).
Vajh' miért? :omg:

#1744 Felhasználó inaktív   L 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 15. 22:35

Idézet: Etele - Dátum: 2006. nov. 15., szerda - 22:15

Azért az elég érdekes, hogy két-három emberke acsarog non-stop, másoknak nincsen baja a moderatúrával (nagy általánosságban).

Micsorog?  :D
Szó bennszakad, hang fennakad,
Lehellet megszegik

#1745 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 15. 22:54

Idézet: L - Dátum: 2006. nov. 15., szerda - 22:35

Erről volt szó.

#1746 Felhasználó inaktív   L 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 15. 23:21

Idézet: Carmaged - Dátum: 2006. nov. 15., szerda - 22:54

Erről volt szó.

Itt nem acsargott senki, akinek a moderatúrával baja volt.
Lehellet megszegik

#1747 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2006. 11. 15. 23:21

Idézet: L - Dátum: 2006. nov. 15., szerda - 22:35

Csak érteném. Hogy mitől lettél ilyen.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#1748 Felhasználó inaktív   L 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 15. 23:31

Idézet: didyman - Dátum: 2006. nov. 15., szerda - 23:21

Csak érteném. Hogy mitől lettél ilyen.

Abbahagynád a velem való foglalkozást? Nemvagyok témája e topiknak. Sózzá' rám százalékot, de hagyd békén a személyemet. Remélem nem kérek nehezet. Köszönöm.
Lehellet megszegik

#1749 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 15. 23:56

Idézet: L - Dátum: 2006. nov. 15., szerda - 23:31

Abbahagynád a velem való foglalkozást? Nemvagyok témája e topiknak. Sózzá' rám százalékot, de hagyd békén a személyemet. Remélem nem kérek nehezet. Köszönöm.

Oh. Ennyire azért nem vagy középpontban. A stílusod viszont annál inkább. Azzal foglalkozunk. De minek...
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#1750 Felhasználó inaktív   L 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 16. 00:14

Idézet: didyman - Dátum: 2006. nov. 15., szerda - 23:56

Oh. Ennyire azért nem vagy középpontban. A stílusod viszont annál inkább. Azzal foglalkozunk. De minek...

A nagy érdeklődésre való tekintettel ide: lqrtdl@freemail.hu kérném a személyemnek szánt akármiket. El fogom olvasni, sőt lehet, még válaszolok is. :D  :D  :D
Bocsánat az  :offtopic: ért.  :respect:
Lehellet megszegik

#1751 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 16. 07:53

Idézet: Lauda - Dátum: 2006. nov. 15., szerda - 20:47

Ha az az ára, hogy köpjek és spicliskedjek, akkor vállalom, hogy nem játtszom nyílt lapokkal, és nem leszek egyenes. Tudod, nekem ez nem ér ennyit. Az életben sem tettem sosem, és most sem fogom.

Arra nem emlékszem, hogy meggyanúsítottam volna bárkit is. :)

Mivel azt írtad, hogy mi tudjuk, hogy miről van szó, nem lenne "köpés", "spicliskedés", hisz olyasmit közölnél, amit szerinted mi úgyis tudunk. ;)

#1752 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 16. 10:27

Idézet: Drummaster - Dátum: 2006. nov. 16., csütörtök - 7:53

Mivel azt írtad, hogy mi tudjuk, hogy miről van szó, nem lenne "köpés", "spicliskedés", hisz olyasmit közölnél, amit szerinted mi úgyis tudunk. ;)

Jaja. Írja meg privátban, akkor senki más nem tudja meg azt, amit már elve tudunk :) és végre leomolhat az nagy fal, mely magasodik eme témában közöttünk.

#1753 Felhasználó inaktív   scaurus 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 11. 17. 23:23

Puskás Ferencnek szentelt téma kapcsán ismét felmerült bennem a gondolat: nem lenne jó ötlet a sok önálló téma helyett egy kiemelt Nyugodjék békében (avagy requiescat in pace, rest in pace, rip, stb) téma, ahol a halálesetekről meg lehetne emlékezni?

Szerkesztette: scaurus 2006. 11. 17. 23:24 -kor

"Nem érzem a számban az eper ízét", de már nem is akarom...

#1754 Felhasználó inaktív   nord^ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 18. 00:26

Idézet: scaurus - Dátum: 2006. nov. 17., péntek - 23:23

Puskás Ferencnek szentelt téma kapcsán ismét felmerült bennem a gondolat: nem lenne jó ötlet a sok önálló téma helyett egy kiemelt Nyugodjék békében (avagy requiescat in pace, rest in pace, rip, stb) téma, ahol a halálesetekről meg lehetne emlékezni?

ez amugy roppant jó ötlet :up:

#1755 Felhasználó inaktív   carcass 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 18. 08:54

Idézet: nord^ - Dátum: 2006. nov. 18., szombat - 1:26

ez amugy roppant jó ötlet :up:

Ez már én is akartam mondani, mert sajnos előbb utóbb úgyis leül az adott topic.
Soha ne vitatkozz idiótákkal.Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.
ÖNTSÜNK TISZTA VIZET A POHÁRBA

Bravo

#1756 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 18. 11:40

Idézet: scaurus - Dátum: 2006. nov. 17., péntek - 23:23

Foglalkozni fogunk az ötlettel.

#1757 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 18. 22:55

Idézet: Etele - Dátum: 2006. nov. 15., szerda - 22:15

Azt tudjuk, hogy neked miért nincs problémád velük. Ha jó hosszú az ember nyelve, az sok mindent megold....
A közlekedési balesetek 90%-ban a járművezető hibájából történnek. Nem vicc, ez a szomorú valóság!

#1758 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 18. 22:59

Pedig rajta kívül is van legalább párszáz (ha nem számítjuk a hébe-hóba fórumozókat), akiknek szintén nincs baja a moderatúrával. ;)

Szerkesztette: debaj 2006. 11. 18. 22:59 -kor

#1759 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 18. 23:03

Idézet: Drummaster - Dátum: 2006. nov. 16., csütörtök - 7:53

Idézet

Jaja. Írja meg privátban, akkor senki más nem tudja meg azt, amit már elve tudunk  és végre leomolhat az nagy fal, mely magasodik eme témában közöttünk.

Teljesen mindegy, hogy ki és mit tud. Ha neveket említ az ember ilyen ügyekben, az már spicliskedés. Ha meg privátban tenné, az még rosszabb lenne. Én egyiket sem szeretném.
Ha tudjátok miről beszélek(ünk), akkor intézkedjetek. De ha nem teszitek, engem az sem zavar. Csak ne tegyetek úgy, mintha minden tökéletes lenne, és ne nézzetek minket levegőnek. Bár engem már ez sem érdekel. Változni itt sosem fog semmi, teljesen mindegy ki és mit papol. :)

#1760 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 18. 23:07

Idézet: Lauda - Dátum: 2006. nov. 18., szombat - 23:55

Azt tudjuk, hogy neked miért nincs problémád velük. Ha jó hosszú az ember nyelve, az sok mindent megold....

Barátocskám, azt hiszem itt kicsit túllőttél a célon. :omg:

Voltak nézeteltéréseim modokkal. Akár hiszed, akár nem, kaptam warningokat is. De meg tudtam beszélni velük, és nem süllyedtem le a te szintedre, hiszen mindannyian olvastuk a csodálatos "anti-HWSW" fórumon bemutatott gerinctelen, gusztustalan gyalázkodásodat, ami után összeteheted a két kis kacsódat hogy egyáltalán most itt írhatsz. (Nem is értem a modok miért engedtek vissza, az ilyeneknek mint te, nincs helye itt szerintem.)

Te merészelsz engem morálisan kifogásolni? Te, aki itt a HWSW-n nyomattad az "én csak meg akarom beszélni veled, PPeter a problémákat, és tényleg jó fej vagy" dumát, párhuzamosan meg a másik fórumon elmondtad mindennek? Nevetséges vagy.

És ismerve az előéletedet, még itt is van bőr a pofádon ilyeneket írni, mintha a gerinced helyén nem löttyedt zselé remegne:

Idézet

Basszus, lehet hogy neked rövid az emlékezeted, de mindenki tudja, milyen fából is vagy faragva. Bizony korhadt-rothadt, és messziről bűzlik az a matéria.

Úgyhogy te vagy a világon az utolsó ember, aki bárkit is morálisan kritizálhat (akár jogos, akár nem).

Modok: személyeskedtem, jöhet a warning, de nem szeretném, ha ezt kitörölnétek.

Szerkesztette: Etele 2006. 11. 18. 23:11 -kor

Téma megosztása:

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.