HWSW Informatikai Kerekasztal: Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak III. Értékeld a témát: -----

#1781 Felhasználó inaktív   carcass 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 11. 19. 19:35

Idézet: Carmaged - Dátum: 2006. nov. 19., vasárnap - 19:46

Megfontolva. Nemkívánatos egy ilyen topic.

Oka: személytelenné válik; mindenkit beleteszünk egy gyűjtőtopicba és kész. Hát, ez kegyeleti okokból annyira nem szép.

Másrészt: azzal, ha nagy topic lenne, éppen az informatív mivoltát veszti el, hiszen nem lehet tudni, hogy miért van fenn a topic: megy valamilyen beszélgetés vagy tényleg oka van, hogy fenn legyen.

Harmadrészt: attól még, hogy egy ilyen nyílik, nem mindenki ebbe fogja írni a... hm... eseményeket. Hogy miért? Mert le fog süllyedni, aki pedig hozza a hírt, nem feltétlenül találja meg a topicot. Kiemelni pedig nem fogom; nincs szükség egy állandó gyászjelentésre egyetlen szekcióban sem.

Személytelenné nem válik,mert a közelmult halálesetei okán létrehozott topicokban egyre kevesebb a hozzászólás és újabb esetek alkalmával szerintem a régieket nem emlegetnék fel és így nem válna személytelenné.
Ebből kifolyólag szerintem az informatív jellege sem veszne el.
Én talán a harmadik miatt tudok egyetérteni.Főleg  az utolsó mondattal.
Szóval ezen nem veszünk össze és végülis jó a döntés. :respect:  :up:
Soha ne vitatkozz idiótákkal.Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.
ÖNTSÜNK TISZTA VIZET A POHÁRBA

Bravo

#1782 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 19. 19:52

Idézet: Carmaged - Dátum: 2006. nov. 19., vasárnap - 18:46

Megfontolva....

Bölcs döntés volt! :taps:

Esetleg nem lehetne az épp aktuális topicot kiemelni egy ideig, mondjuk a temetésig?

#1783 Felhasználó inaktív   Avalon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 19. 19:53

Idézet: didyman - Dátum: 2006. nov. 19., vasárnap - 20:21

Jajj, de frappáns válasz :o . Javaslom tolerancia ügyében elolvasni az előző oldalt és a kérésemet a végén. Remélem, felfogod, hogy a tolerancia nem egyénre szabott, hanem közösségre és nem kifejezetten érdekel, hogy te éppen hány perccel-órával a kérésemet követően érkeztél témához nem kapcsolódó ököröködést hinteni.
Örülnék, ha befejeznéd, mert értelme nincsen. Kértem valamit, nem foglalkoztál vele, legközelebb nem fogom kérni. Remélem, elég világosan fogalmaztam, elég volt ebből a hétvégére ebben a témában. Ha ezt képtelen vagy megérteni, akkor javaslom a kijelentkezés gomb használatát.

Igazad van, nincs értelme. Veled tényleg nincs.
Befejeztem.

#1784 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 19. 20:15

Front van? :think:

#1785 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 19. 20:45

Idézet: Warton - Dátum: 2006. nov. 19., vasárnap - 19:52

Bölcs döntés volt! :taps:

Esetleg nem lehetne az épp aktuális topicot kiemelni egy ideig, mondjuk a temetésig?

Sokmindent lehet. :)

#1786 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 20. 07:36

Kérem, hogy a topicot a továbbiakban eredeti rendeltetésének megfelelően "használjuk". Köszönettel.

#1787 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 20. 10:23

Tudnám hogy ezt miért kellett bezárni
Sokan jó 5letnek tartották.  Nem lett tele offolva, "keletje" is volt a témának.. Szal nem értem.
Mind1. Már megszoktam hogy itt mi vagyunk a moderátorokért és a forumért, nem pedig fordítva. (akinek nem inge..)

Szerkesztette: M@Xtreme 2006. 11. 20. 10:24 -kor

#1788 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 20. 11:30

énis néztem egy nagyot, hogy miért zárták be  :think:
én élvezettel olvastam más ember kritikáit, amit a kiválasztott játék topicjába úgysem ír be, hanem csak 1-2 infót.Ez a topic maradhatott volna szerintem bőven, plána ha megfér a társalgóban pl a : fiu vagy e vagy lány, mi a keresztneved.... állítólag a fiu vagy e vagy lány téma a társalgóban kezdődött, csak nyitottak neki egy uj topicot...ennyi erővel ők miért nem folytatták a dumaparty-ban, miért kellett uj topic?   :think:

( elvégre dumaparty, nem? ott arról beszélgethetnek amiről akarnak )

Szerkesztette: dani83 2006. 11. 20. 11:31 -kor

Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!

#1789 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 20. 11:44

De akár lehetne a topic címe az is hogy játékokról közvetlenül.
Itt meg lehetne beszénni hogy kinek melyik játék mennyire tetszett, (avagy éppen miért nem tetszett. Összehasonlítások, miért jobb ez, miben jobb az.)
Aztán aki gondolja írhat kritikát, etc.
Nem értem mi volt ezzel a gond. Teljesen normális hangnemben folyt ott a csevely, és a cikkírás.

Nade természetesen csak az a jó topik aminek a témája a Tisztelt Moderátor uraknak is tetszik. Az már le van szarva ha esetleg a többiek igénylik.

Szerkesztette: M@Xtreme 2006. 11. 20. 11:47 -kor

#1790 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 20. 11:52

Idézet: dani83 - Dátum: 2006. nov. 20., hétfő - 11:30

én élvezettel olvastam más ember kritikáit, amit a kiválasztott játék topicjába úgysem ír be, hanem csak 1-2 infót.Ez a topic maradhatott volna szerintem bőven, plána ha megfér a társalgóban pl a : fiu vagy e vagy lány, mi a keresztneved.... állítólag a fiu vagy e vagy lány téma a társalgóban kezdődött, csak nyitottak neki egy uj topicot...ennyi erővel ők miért nem folytatták a dumaparty-ban, miért kellett uj topic? :think:

a dumaparty masrol szol. Nem hiszem hogy minden bezarhato topikot a dumapartyba kene onteni. ;)

szerk.: rendszeresen van par kor, hogy a dumaparty miert van megturve. Nem hiszem hogy ujra le kene futni ezeket a koroket.  ;)

Szerkesztette: Schwarzmueller 2006. 11. 20. 11:54 -kor

Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#1791 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 20. 11:54

Idézet: dani83 - Dátum: 2006. nov. 20., hétfő - 11:30

én élvezettel olvastam más ember kritikáit, amit a kiválasztott játék topicjába úgysem ír be, hanem csak 1-2 infót.Ez a topic maradhatott volna szerintem bőven, plána ha megfér a társalgóban pl a : fiu vagy e vagy lány, mi a keresztneved.... állítólag a fiu vagy e vagy lány téma a társalgóban kezdődött, csak nyitottak neki egy uj topicot...ennyi erővel ők miért nem folytatták a dumaparty-ban, miért kellett uj topic?   :think:

Te megint el vagyol tévedve, sokadszorra. Minek jössz itt a dumaparty-val? Ott olyan emberek beszélgetnek kényszerűségből, akik 100%-os warninggal a púpjukon már tönkreb@sztak hatszáz más topikot és végül a dumaparty-ba lettek terelve? Ugye nem? Akkor mit szeretnél? Egy dedós gettót? Csinálj egyet az SG-n aztán jöhet a mehet.

#1792 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 20. 12:03

Idézet: PPeter - Dátum: 2006. nov. 20., hétfő - 11:54

Te megint el vagyol tévedve, sokadszorra. Minek jössz itt a dumaparty-val? Ott olyan emberek beszélgetnek kényszerűségből, akik 100%-os warninggal a púpjukon már tönkreb@sztak hatszáz más topikot és végül a dumaparty-ba lettek terelve? Ugye nem? Akkor mit szeretnél? Egy dedós gettót? Csinálj egyet az SG-n aztán jöhet a mehet.

Félre ne érts, engem marhára nem zavar a dumaparty topic  :omg:
Szigeten meg a társalgóban szinte nap mint nap nyílnak olyan topicok, amiknek sok értelme nincs  :think:  Vagy megy a téma 2-3 oldalon keresztül aztán csókolom...de biztos kurv@ mód belassítaná az amugyis instabil rendszert +1 topic a gw-ben  :omg:
ÉS még csak azt sem lehet mondani rá hogy értelmetlen.Csak egy a baj.Hogy M@x nyitotta.De ha én nyitom, akkor is lakat kerül rá, ha már az egyik modnak vmért nem tetszik  :omg:
De az tényleg le van szarva, hogy az összes többi fórumozónak bejött  :think:

(sőt, még Vortex is írt a topicba pár postot, aztán Drumm bezárta, de még utánna bebiggyeztette Vortex hogy ja igen, Drummnak igaza van  :omg:  logikus, és érthető  :rolleyes: )

Szerkesztette: dani83 2006. 11. 20. 12:07 -kor

Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!

#1793 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 11. 20. 12:06

Én végigolvastam most a lezárt Gameware-es topicot, és 1-2 idióta beírást kivéve nekem hasznos volt. Szerintem is mehetett volna tovább.

#1794 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 20. 12:08

áhh.. Elkezdtem írni 1 majd féloldalas hozzászólást, de az utolsó mondat előtt inkább töröltem az egészet a csába.
Felesleges itt vitáznom a nagy és méltóságos moderátor urakkal. Úgysem a "porusereknek" lesz igaza.
1ébként PPeter igazán moderátorhoz illő hozzáállás, és hozzászólás volt. Gratulálok.  :up: (legalább értelmezd azt a postot amire válaszolsz)
Ez a forum lassan olyan lesz mint 1 virtuális fegyház.

Szerkesztette: M@Xtreme 2006. 11. 20. 12:16 -kor

#1795 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 20. 12:21

Nem virtuális fegyház. De nem is virtuális gyermekmegőrző. Ha valaki nem tud beilleszkedni, sz@rik a szabályokra, minden kérésre fittyet hány, valamint mindent megtesz, hogy a rend fenntartásáért dolgozók és más fórumozók szívjanak az ő hülyesége miatt, (nem mellesleg ordenáré módon pocskondiázza a modok munkáját és személyét más fórumon), az ne adja itt elő nekem a hattyú halálát és főleg ne hivatkozzon arra, hogy mi illeti meg őt a szabályok szerint. Azon szabályok szerint, amelyeket érdekes módon csak ilyenkor vél megtalálni, ugyanakkor a figyelmeztetéseinek garmadája meg azt bizonyítja, hogy minden más esetben magasból lesz@rja ugyanezen szabályokat. A hülyének nézést lehet az otthoni ebédlőasztalnál gyakorolni, ahol ezt megengedték. Ilyenkor szegény "poruser"  egyből, mi? Érdekes, a többi "poruser" neve alatt miért nincs sorminta a szabályzatszegésekért kapott warningok miatt?

#1796 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 20. 12:25

Egy magyarázatot ha kérthetnénk, miért lett az a topicbezárva?
Csetelős topicból nyílhat még 10, de ilyenből 1 sem? Mit és kit sértett a topic?
Ne menjen át személyeskedésbe egyik részről sem a dolog fölöslegesen, hogy ilyen olyan topic meg ki mit "követett el" meg ki kit utál, ha nem is nyíltan - burkoltan....
Többekkel egyetemben megköszönnénk egy logikus magyarázatot Drummastertől például :respect:
A man must accept his fate or be destroyed by it.

#1797 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 20. 12:31

-----

Szerkesztette: dani83 2006. 11. 20. 12:32 -kor

#1798 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 20. 12:32

Idézet: PPeter - Dátum: 2006. nov. 20., hétfő - 12:21

Nem virtuális fegyház. De nem is virtuális gyermekmegőrző. Ha valaki nem tud beilleszkedni, sz@rik a szabályokra, minden kérésre fittyet hány, valamint mindent megtesz, hogy a rend fenntartásáért dolgozók és más fórumozók szívjanak az ő hülyesége miatt, (nem mellesleg ordenáré módon pocskondiázza a modok munkáját és személyét más fórumon), az ne adja itt elő nekem a hattyú halálát és főleg ne hivatkozzon arra, hogy mi illeti meg őt a szabályok szerint. Azon szabályok szerint, amelyeket érdekes módon csak ilyenkor vél megtalálni, ugyanakkor a figyelmeztetéseinek garmadája meg azt bizonyítja, hogy minden más esetben magasból lesz@rja ugyanezen szabályokat. A hülyének nézést lehet az otthoni ebédlőasztalnál gyakorolni, ahol ezt megengedték. Ilyenkor szegény "poruser"  egyből, mi? Érdekes, a többi "poruser" neve alatt miért nincs sorminta a szabályzatszegésekért kapott warningok miatt?

aham. Csak tudod az itt a probléma hogy 1-2 mod látása és figyelme baromi szelektív.
Hibátlan ember nincs (én is követem el a forumon nem 1-et és nem 2őt.. Naés? Akkor be kell valakit skatulyázni?)
A modok többsége 1-2 embertől minden kis apró hibát, offot észrevesznek (én pl kaptam már 1etlen 1 off hozzászólásért warnt,  1 olyanért ami 1 teljesen normális kérdést tartalmazott) másoktól pedig semmit. Holott a forum 1-2 topikja tele van warez postokkal, és több oldalas off-al. (nem emlek ki 1et se, nem az én reszortom)

#1799 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 20. 12:37

Idézet: PPeter - Dátum: 2006. nov. 20., hétfő - 12:21

A hülyének nézést lehet az otthoni ebédlőasztalnál gyakorolni, ahol ezt megengedték.

Személyeskedést meg be lehet fejezni.
Ha énsme teszem, neked sem kéne. 1általán ki a fasznak képzeled Te magad ember? Vegyél már vissza az arcodból cseppet.

#1800 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 20. 12:39

:nevet2:

Téma megosztása:

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 88
  • 89