HWSW Informatikai Kerekasztal: Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak III. Értékeld a témát: -----

#2381 Felhasználó inaktív   kovacs_istv 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 02. 11. 16:26

Idézet: Papa - Dátum: 2007. febr. 11., vasárnap - 16:11

Nem tudom mennyire ismered Piftut, de a cinikus megjegyzésed inkább Téged minősít.

Köszönöm a megállapítást, habár némileg elfogult és offenzív lett.

18395 hozzászólást. Egy darabra számítsunk átlag 5 percet mondjuk, az 91975 perc, ami tisztán 1533 óra = 64 nap. Ugye napi 24 órában nyilván senki sem fórumozik, így számoljunk napi 4 óra tiszta fórumozással. 64*(24/4)=384 nap.

Nem azt mondom, hogy nem visszataszító amit egyesek művelnek a benchmarkokkal/gépükkel/anyuapu pénzével, de ez sincs jobb helyen a "szájbergyerek" kategóriában. Na persze mindenki azt csinál, amit akar, de ha a másik "aztcsinálamitakar" kategóriát szidja akkor azt ne úgy tegye, hogy közben megfeledkezik magáról.

Szerkesztette: kovacs_istv 2007. 02. 11. 16:27 -kor

#2382 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 11. 16:49

Idézet: Piftuka - Dátum: 2007. febr. 11., vasárnap - 14:23

Mindig is nevetségesnek, egyben szánalomraméltónak tartottam azokat az embereket, akik azt tekintik teljesítménynek, hogy hány pontot hoz a számítógépük "lóf*szdémárkban", vagy mondjuk azt, hogy hány frag-et lőttek "Csében", vagy azt, hogy hol és mikor nyerték meg a Starcraft világbajnokságot. :lol:

Ezek az igazi kockafejű, valódi élettel nem rendelkező "szájbergyerekek", s halvány fogalmuk sincs arról, hogy mi az, amire az ember az életben tényleg büszke lehet.

Mindenkinek megvan a maga hobbyja. Neked a zene vagy más jelent örömöt, van, akinek meg az, hogy összerak egy jó masinát és megosztja másokkal az örömét, benchmarkpontokkal (is) kifejezve. Nem kell szánni ezeket az embereket. :) Magam is ilyen vagyok, és közlöm, hogy van valódi életem és ezen kívül is, amire büszke lehetek.

kovacs_istv, a hozzászólásszámokra pont ez vonatkozik. ;) Attól, hogy valaki a szabadidejéből sokat szán valamire, nem szánnivaló. De tudjátok mit: nem kell irigynek lenni. :p

Ui.: ez az Anyu/Apu adja a lét gépre meg siralmas. :) Ez nem az a társaság itt, a HWSW-n - többnyire. :)

Peace!

#2383 Felhasználó inaktív   kovacs_istv 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 12. 14:24

Idézet: Omega - Dátum: 2007. febr. 11., vasárnap - 16:49

kovacs_istv, a hozzászólásszámokra pont ez vonatkozik. ;) Attól, hogy valaki a szabadidejéből sokat szán valamire, nem szánnivaló. De tudjátok mit: nem kell irigynek lenni. :p

Ui.: ez az Anyu/Apu adja a lét gépre meg siralmas. :) Ez nem az a társaság itt, a HWSW-n - többnyire. :)

Peace!

Valami hasonlóra szerettem volna rámutatni. Mindenki kezelje úgy más bajait mint a sajátját. Tök mindegy végülis.

#2384 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 02. 12. 20:33

Idézet: kovacs_istv - Dátum: 2007. febr. 11., vasárnap - 15:53

Pl. 18395 hozzászólásra? No offense, csak bagolymondja szagú.

Nézd... nem hiszem. Ugyanis én soha nem "büszkélkedtem" a tizenezer hozzászólásommal, mert ezzel kapcsolatban is éppen az a véleményem, mint amikor valaki egy virtuális eredménnyel kérkedik.

Te ügyesen összevontál itt két dolgot. Mivel én egyrészt soha nem állítottam, hogy számomra nem fontos a számítástechnika, az internet. (Bár már koránt sem annyira, mint akkor, amikor - immár 6 éve - megvettem életem első PC-jét, s előfizettem az internetre. Ha már szóbahoztad... pl. a fórumon tett hozzászólásaim kb. 1/3-a a HWSW-s regisztrációm első évében született.)

Én azokról beszéltem, akik nem tudják elkülöníteni a virtuális világot a való élettől. Márpedig ha valaki az érdemnek tekinti, hogy neki van világszerte az egyik leggyorsabb gépe (pedig ez pusztán pénzkérdés), vagy hogy Quake-ben bárkit bármikor lealáz, s mindezzel kérkedik, annak elég komoly problémák vannak az értékítéletével. Nincsenek ugyanis tisztában azzal, hogy mi a valódi teljesítmény.

Egy hasznos találmányt alkotni; sikerrel, kiváló eredménnyel befejezni egy iskolát; maximális alázattal, kemény munkával egy művészeti ág professzionális művelőjévé válni; megmenteni egy ember életét...
Sorolni lehetne napestig. De a lényeg, hogy ezek olyan dolgok, amelyre méltán lehet büszke az ember.
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#2385 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 12. 20:37

Idézet: Piftuka - Dátum: 2007. febr. 12., hétfő - 20:33

Nézd... nem hiszem. Ugyanis én soha nem "büszkélkedtem" a tizenezer hozzászólásommal, mert ezzel kapcsolatban is éppen az a véleményem, mint amikor valaki egy virtuális eredménnyel kérkedik.

Te ügyesen összevontál itt két dolgot. Mivel én egyrészt soha nem állítottam, hogy számomra nem fontos a számítástechnika, az internet. (Bár már koránt sem annyira, mint akkor, amikor - immár 6 éve - megvettem életem első PC-jét, s előfizettem az internetre. Ha már szóbahoztad... pl. a fórumon tett hozzászólásaim kb. 1/3-a a HWSW-s regisztrációm első évében született.)

Én azokról beszéltem, akik nem tudják elkülöníteni a virtuális világot a való élettől. Márpedig ha valaki az érdemnek tekinti, hogy neki van világszerte az egyik leggyorsabb gépe (pedig ez pusztán pénzkérdés), vagy hogy Quake-ben bárkit bármikor lealáz, s mindezzel kérkedik, annak elég komoly problémák vannak az értékítéletével. Nincsenek ugyanis tisztában azzal, hogy mi a valódi teljesítmény.

Egy hasznos találmányt alkotni; sikerrel, kiváló eredménnyel befejezni egy iskolát; maximális alázattal, kemény munkával egy művészeti ág professzionális művelőjévé válni; megmenteni egy ember életét...
Sorolni lehetne napestig. De a lényeg, hogy ezek olyan dolgok, amelyre méltán lehet büszke az ember.

De azért senki nem úgy születik, hogy ezt tudja. :) Viszont, ha úgy marad.... akkor úgy marad.

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2007. 02. 12. 20:43

Én mentettem életet, bár nem a Dunából húztam ki...
Érdemérmet nem kaptam, felírva sincsen.
És ???

:)

Szerkesztette: Dj.Kakukk 2007. 02. 12. 20:44 -kor

#2387 Felhasználó inaktív   kovacs_istv 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 13. 10:41

Idézet: Piftuka - Dátum: 2007. febr. 12., hétfő - 20:33

Amit írsz az teljesen rendben van. A baj az, hogy vagy félreértetted a commentem, vagy elbeszélsz mellette. Szerintem azok is elismerik a valódi értékeket akiknek nem jut belőlük, ezzel nincs gond. Azzal se, hogyha valaki X éve foglalkozik számítástechnikával, esetleg meg is tud élni belőle, az mégjobb. A bajom azzal volt, hogy saját kategóriájában mindkét említett 'állapot' elrugaszkodottnak mondható, Te pedig csak az egyik állapotból kritizáltad a másikat.

#2388 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 13. 10:48

Nyissatok ennek valamelyik megfelelő szekcióban egy topicot inkább! ;)

#2389 Felhasználó inaktív   charlie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 14. 19:18

persze, van ezer meg egy barom, ertelmetlen topik, ami total felesleges, es erre az ember nyit egy topikot rogton zarjak :mad: kezd baromi idegesito lenni, legalabb egy pu vagy valamit dobhatna a mod, hogy mivan, az elmult idoszakban jopar (ertelmes) topikomat zartak be azzal, hogy nem valo ide.
akkor mi a fene valo ide? a hulyeseg?
MikroVPS | Xen VPS | OpenVZ VPS | SSD VPS

#2390 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 14. 20:08

Sajnálom, de mint ahogy vállalkozások sem hirdethetik direktben magukat a fórumon topicok formájában, úgy civil szervezetek (stb) sem használhatják a fórumot pénzgyűjtésre a tulajdonos engedélye nélkül. Eddig is s ezután is csak eseti karitatív jellegű gyűjtés lehet, mint pl legutóbb, amikor súlyos beteg kisfiúnak a gyógykezelésére gyűjtöttek adományokat, illetve a mostani kupakgyűjtős akció.

Ja és nem egyet, hanem hármat nyitottál, amiből kettőt töröltem.

#2391 Felhasználó inaktív   charlie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 14. 20:27

igen, mert mint jeleztem is, epp akkor volt egyszerver tulterhelodes (ojje) es ezerrt let az egybol harom.

node mindegy, fenet se erdekli...

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2007. 02. 14. 20:36

Február 14., Valentin... :D

10% megterhelés... :D

Nem akarok célozgatni... :D

:respect:

#2393 Felhasználó inaktív   charlie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 15. 07:09

es hol lehet mailt irni a tulajnak, ugyanis a hwsw.hu impreszumaba csak szerkesztoket latok.

#2394 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 15. 08:18

Idézet: charlie - Dátum: 2007. febr. 15., csütörtök - 7:09

es hol lehet mailt irni a tulajnak, ugyanis a hwsw.hu impreszumaba csak szerkesztoket latok.

Itt.

#2395 Felhasználó inaktív   negyvenketto 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 15. 08:56

Szerintem ezt a topicot kellene zárni: My Webpage
vagy legalábbis nem moderátori "ajánlással" kimelt topicban terjeszteni a butaságokat.
Az élet a világmindenség meg minden...

Hivatásos topicsüllyesztő...

#2396 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 15. 10:24

Idézet: negyvenketto - Dátum: 2007. febr. 15., csütörtök - 8:56

Szerintem ezt a topicot kellene zárni: My Webpage
vagy legalábbis nem moderátori "ajánlással" kimelt topicban terjeszteni a butaságokat.

Semmilyen okom nincs arra, hogy bezárjam a témát. Ha nem értesz egyet az ott megjelent valamely hozzászólással, van lehetőséged a "butaságokat" okosságokká alakítani.

#2397 Felhasználó inaktív   negyvenketto 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 15. 12:58

Idézet: Drummaster - Dátum: 2007. febr. 15., csütörtök - 11:24

Semmilyen okom nincs arra, hogy bezárjam a témát. Ha nem értesz egyet az ott megjelent valamely hozzászólással, van lehetőséged a "butaságokat" okosságokká alakítani.

Azt megpróbáltam megtenni, de nem akarok itt a myvip védőszentje lenni, csak gondoltam egy fórumszabályzatba ütköző topicot nem kellene kiemeltként kezelni.

Idézet

Cégekkel, termékekkel, szolgáltatásokkal kapcsolatban a konkrétumokat nélkülöző vádaskodás, hitelrontás nem megengedett.

Idézet

Tilos a fórumon mások személyes adatainak közzététele az illető kifejezett jóváhagyása nélkül. Tipikusan ilyen adat például mások valódi neve, képmása, címe, magán és munkahelyi e-mail címe, telefonszáma.
Ilyen jellegű adatot tartalmazó hozzászólás esetén az felel az adatok pontosságáért és közölhetőségéért, aki azt megjelenítette. Felhívjuk továbbá a figyelmet, hogy magánüzeneteket (pl: e-mail, privát üzenet) részben vagy egészében közzétenni csak a másik fél beleegyezésével lehet.
Annak, aki az elérhetőségeket, vagy a segítségkérő szándékot nem ellenőrizte, illetve jogosulatlanul tett közzé személyes adatokat, magánlevelet, kifejezetten súlyos szankcióval kell számolnia.

Szerkesztette: negyvenketto 2007. 02. 15. 12:59 -kor

Az élet a világmindenség meg minden...

Hivatásos topicsüllyesztő...

#2398 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2007. 02. 15. 12:59

Idézet: Dj.Kakukk - Dátum: 2007. febr. 14., szerda - 20:36

Make love, not forum? :Đ
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#2399 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 02. 15. 13:26

Idézet: Drummaster - Dátum: 2007. febr. 14., szerda - 20:08

Sajnálom, de mint ahogy vállalkozások sem hirdethetik direktben magukat a fórumon topicok formájában, úgy civil szervezetek (stb) sem használhatják a fórumot pénzgyűjtésre a tulajdonos engedélye nélkül.

Halkan jegyzem meg, hogy bár a civil szervezetek nyereségérdekeltek is lehetnek, de a bevételüket teljes mértékben az alapszabályukban, vagy az alapító okiratban feltüntetett tevékenységre kell fordítaniuk.

Az a tevékenység pedig minden esetben min. társadalmi hasznosságot hoz, így nem esik távol a karitatív jelentéstől. (Arról a számos esetről nem is beszélve, amikor a tevékenység eleve karitatív.)

Tehát nem szerencsés együtt emlegetni a vállalkozásokat és a civil szervezeteket ilyen tekintetben.
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#2400 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 15. 13:49

Idézet: Dj.Kakukk - Dátum: 2007. febr. 14., szerda - 20:36

Még nem járt le az elméleti elévülési határidő, akkor kell arra visszatérni.

Téma megosztása:

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.