HWSW Informatikai Kerekasztal: Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak III. Értékeld a témát: -----

#601 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 04. 01. 23:20

Idézet: PPeter - Dátum: 2006. ápr. 2., vasárnap - 0:17

Szerintem állatira nincs miért pattognod.

Nem pattogok már ne is haragudj. Minek nézel Te engem?

Az előbbi kérdésemre még mindíg nem válaszoltál.
A közlekedési balesetek 90%-ban a járművezető hibájából történnek. Nem vicc, ez a szomorú valóság!

#602 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 01. 23:22

Idézet: Lauda - Dátum: 2006. ápr. 2., vasárnap - 0:20

Nem pattogok már ne is haragudj. Minek nézel Te engem?

Az előbbi kérdésemre még mindíg nem válaszoltál.

Azt hogy Te minek nézel minket, azt már tudjuk.
Ne haragudj, de nem Te fogsz engem számonkérni, a jellemtelen, gerinctelen viselkedésetek után. Szerintem örülj, hogy még válaszra méltat itt egyáltalán valaki.

#603 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 01. 23:24

Idézet: PPeter - Dátum: 2006. ápr. 2., vasárnap - 0:22

Azt hogy Te minek nézel minket, azt már tudjuk.
Ne haragudj, de nem Te fogsz engem számonkérni, a jellemtelen, gerinctelen viselkedésetek után. Szerintem örülj, hogy még válaszra méltat itt egyáltalán valaki.

Én Téged soha sehol nem bántottalak, sőt. Akkor miért viselkedsz így velem?
A közlekedési balesetek 90%-ban a járművezető hibájából történnek. Nem vicc, ez a szomorú valóság!

#604 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 01. 23:25

A pofám leszakad öregem. Mára én befejeztem.

#605 Felhasználó inaktív   Macska 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 01. 23:25

Idézet: Lauda - Dátum: 2006. ápr. 1., szombat - 21:27

Krinyo már régen leírta, hogy nem lesz ilyen topik sehol a fórumon..... :think:

A zárójeles véleményem olvastad??? Akkor látszik, hogy én is egyetértek Krinyo-val. Azért, mert ez a fórum szerintem nem játszótér az idétlenkedők számára. Tessék keresni más helyet erre a célra. Ez az én véleményem. Személy szerint én büntizném keményen az ilyet, amennyiben sorozatosan előfordul egy adott tag esetén, az idétlenkedést, és nem az esetleges 1-2 hozzászólás erejéig tartó jopofa humort. Mégpedig azért, mert ez a fórum arra való, hogy mások véleményét bizonyos témákról, bizonyos esetekben segítségeket olvashatunk, ami sokaknak hasznos tudnivalóval szolgálhat. Ne csináljunk játszóteret. Ennyi.
A döntés nem az én dolgom, csupán a véleményem fogalmaztam meg az adott kérdést illetően. ;)

( Néha eléggé terhelt volt a fórum, bár mostanában ritkán járok, lehet, azóta javult a helyzet, nem tudom. Idétlenkedők ne terheljék feleslegesen. Chat fórum van 100000000000, ott lehet, bár szerintem ott sem örülnek a idétlenkedőknek". Járok egy két fórumra, ahol chat megy, és ha a hülyeség elszabadul, ott bizony bünti van, pedig az chat fórum. A lényeg. Az idétlenkedést ott sem szívlelik.)

Szerkesztette: Macska 2006. 04. 01. 23:27 -kor

P3 Versus K7 ; p4 Versus K8 :) :)
Rögös a macskaköves út....

#606 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 01. 23:26

Idézet: Lauda - Dátum: 2006. ápr. 2., vasárnap - 0:16

Te meg mit vered itt magad? Senki sem szólt hozzád egy rossz szót sem. Azthittem szent a béke!

Nem verem magam. Én eddig sem álltam háborúban senkivel. De annyi igazságérzetem hadd legyen, hogy ha lebuzizol, leköcsögözöl egy másik fórumon itteni moderátorokat, itt meg jössz, hogy tulajdonképpen neked nincs is bajod senkivel sem, akkor rámutatok erre, hogy a többi fórumtárs is észrevegye ezt az "ellentmondást".
És ezt nem személyes sértettség okán írtam, egyáltakán nem vettem magamra. Nem is vagyok moderátor. :D Csak maga a jelenség zavar, ezért bátorkodtam megkérdezni, hogy hogy is van ez. Ennyi.

#607 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 01. 23:30

Ez kell nekik, nem sajat forum:

Csatolt fájl:

#608 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 01. 23:40

Idézet: Etele - Dátum: 2006. ápr. 1., szombat - 23:46

Ha bírja a gyomrod, nézz be a Cyberde által létrehozott "fórumba", és választ kapsz a kérdésedre (és még sokkal többre is). :( :( :(

Etele, Te sem vagy több, csak egy fa@@opó, sz@rkavaró kis majom! A seggnyalás, és a másik bírálása, fikázása éltet. Az életben milyen vagy hallod-e?

Szerkesztette: Lauda 2006. 04. 02. 00:01 -kor

#609 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 01. 23:43

Idézet: Lauda - Dátum: 2006. ápr. 2., vasárnap - 0:40

Etele, Te sem vagy több...

Nem miatta néztem el oda. Elejétől fogva olvasgattam, mert én valóban azt hittem, valami képet kaphatok róla, milyen lenne egy tombolda nektek itt. Ha megnézed, akkor a hozzászólásom jóval hosszabb annál, semmint az ő postjára reagálva annyit beírhattam (meg a képeket kigyűjthettem) volna. És kérlek szerkeszd a hozzászólásod, ma már nyomogattam elégszer a warning gombot, kultúráltan nem lehetne?

#610 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 01. 23:54

Idézet: PPeter - Dátum: 2006. ápr. 2., vasárnap - 0:43

Nem miatta néztem el oda. Elejétől fogva olvasgattam, mert én valóban azt hittem, valami képet kaphatok róla, milyen lenne egy tombolda nektek itt. Ha megnézed, akkor a hozzászólásom jóval hosszabb annál, semmint az ő postjára reagálva annyit beírhattam (meg a képeket kigyűjthettem) volna. És kérlek szerkeszd a hozzászólásod, ma már nyomogattam elégszer a warning gombot, kultúráltan nem lehetne?

Ha itt nyílott volna a topik, ilyen biztos, hogy nem lett volna bent. Te sem gondolhattad komolyan, hogy a két dolgot össze lehet vonni. Nem félek én a büntetésektől, lesz ami lesz. Teljesen nyílvánvaló volt, hogy látni fogjátok mi megy ott, én direkt betettem az aláírásomba is. Én sem és ők sem teljesen hülyék.

A leírt véleményem most is tartom Fym-el és Krinyo-val kapcsolatban. Egyikük sem több, mint egy szórakozott, agyament f@sz, aki valamilyen véletlen folytán hatalmat kapott a kezébe egy internetes fórumon.

Téged becsüllek Péter, mert foglalkozol velünk.

#611 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 01. 23:58

Azt hiszem elég türelmes voltam. A személyeskedésből legyen elég most már! Ha nekem kell kiszerkesztenem, akkor nem úszod meg figyelmeztetés nélkül!

#612 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 02. 00:04

Idézet: PPeter - Dátum: 2006. ápr. 2., vasárnap - 0:58

Azt hiszem elég türelmes voltam. A személyeskedésből legyen elég most már! Ha nekem kell kiszerkesztenem, akkor nem úszod meg figyelmeztetés nélkül!

Olvasd el légyszíves és jelezd, hogy mit a frászt kell még szerkesztenem.

Most ez miért kaptam Péter?

Kiszerkesztettem amit kértél nem?
Jó  a sz@rkavarót csak most, de már ez is bűn?

Szerkesztette: Lauda 2006. 04. 02. 00:07 -kor

#613 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 02. 00:08

Szerinted az hogy "agyament f@sz", az nem személyeskedés, csak azért mert a betű helyett egy @-ot  tettél? Nagyon kérlek ne rabold az időmet ilyen kisded játszadozással.  :mad:

#614 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 02. 00:10

Na, megint beigazolódott mi megy itt a fórumon.

Ha kimered fejteni a véleményed, akár itt, akár máshol, már osszák a figyukat. Gyerekek, 30%-ot kaptam, mert őszintén beszéltem a módok/házigazdák munkájáról. Milyen világban élünk emberek?

#615 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 02. 00:12

Jó lenne ha nem hazudnál, bár azt hiszem ebben a tekintetben újat nemigen lehet rólatok elmondani a korábban berakott dolgokhoz képest. A trágár személyeskedésért kaptál figyelmeztetést.

#616 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 02. 00:14

Idézet: PPeter - Dátum: 2006. ápr. 2., vasárnap - 1:12

Jó lenne ha nem hazudnál, bár azt hiszem ebben a tekintetben újat nemigen lehet rólatok elmondani a korábban berakott dolgokhoz képest. A trágár személyeskedésért kaptál figyelmeztetést.

Vagy inkább azért, mert ezt őróluk mondtam, nem másról. Le van mentve minden....

#617 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 02. 00:15

Azért engem nagyon bánt, hogy Veled kell ezt végigvinnem. Te voltál az egyetlen, akiben bíztam.

#618 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 02. 00:18

:omg: :nevet2: Na jó, azt hittem korábban, hogy a mai napot nem lehet überelni, de úgy látom azért még vannak fokozatok.

#619 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 02. 00:19

pf :omg: oszinte gratulaciom a buzizos forumhoz. :omg: nem ertem lauda mi a problemad, most komolyan megcsinaltatok azt a masik forumot akkor jarjal oda, mostmar van olyanotok is minek jarsz ide szidni a nepet meg forumot? azt hiszem azzal romlik a hwsw szinvonala, hogy az uj generacio allandoan meg akarja valtoztatni az egeszet, most pl azzal hogy a moderacio szoritasat lazitani szeretne. de minek? szerintem eddig is elegge laza volt es rugalmas, szoktam jarni mas forumokra es van ahol ha 1 smiley-nal tobbet raksz be egy postba azt rogton szonelkul torlik, ehhez kepest itt mivan? :) es ezek miatt van az hogy a regiek elmennek innen es a moderacio megunja a munkajat mert nem lehet veletek birni :( na persze en sem vagyok szent, en is hibaztam mar, de azert ez megis tulmegy minden hataron.
macbook air 2014

#620 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 02. 00:19

Idézet: PPeter - Dátum: 2006. ápr. 2., vasárnap - 1:18

:omg: :nevet2: Na jó, azt hittem korábban, hogy a mai napot nem lehet überelni, de úgy látom azért még vannak fokozatok.

:reklamacio:  :Đ  :nevet:  :nevet:

Téma megosztása:

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.