Idézet: FakeJack - Dátum: 2006. ápr. 3., hétfő - 23:05
Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak III.
Elküldve: 2006. 04. 04. 06:40
bepe olyan vagy mint 1 rossz fürdőskurv@...
Ha nem gond beidézem ide az ehez kapcsolódó postom:
Idézet
1ébként meg én 1 szóval sem mondtam azt hogy Dani-t vagy Skeletort miattad baszták ki most. Az utóbbi 1ébként erősen elképzelhető. De mivel nem tudom(tam) biztosan, ezért nem is állíthatom..
A forumrol:
Aki ismer, az tudja hogy nagyon szeretek hülyülni, meg offolni. Viszont ez az oldal már olyan irányba ment el, ami még nekem is durva. Félreértés ne essék, nincs problémám az itt jelenlévő HWSW-s ismerősökkel, csak ami itt folyik az nekem már kissé...
Ezért nem látogatom túl sürven a site-ot. (kérdezték páran Pm-be az okát) Lehet ezért engem is fikázni:)
Sorrry az
Szerkesztette: -=M@X[treme]=- 2006. 04. 04. 07:08 -kor
Elküldve: 2006. 04. 04. 08:42
Idézet: MC Pite - Dátum: 2006. ápr. 4., kedd - 1:25
Vaz
'aZZeg, én is... :Đ
Pedig szoktam offolni keményen
Elküldve: 2006. 04. 04. 09:23
https://forum.hwsw.h...howtopic=108382 -- az ilyen, és ehhez hasonló topicokat, ahol egyértelműen illegális cuccokat árulnak (ráadásul softot
Our shadows taller than our soul.
“It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.”
Elküldve: 2006. 04. 04. 09:28
Idézet: -=M@X[treme
bepe olyan vagy mint 1 rossz fürdőskurv@...
Ha nem gond beidézem ide az ehez kapcsolódó postom:
Sorrry az
Azt mondod brádör?
"basszátok meg ez a bepe mekkora egy vamzer köcsög fasz istenem"
"Hát komolyan szánalom, ami a hwsw-n megy Very Happy
bepe meg erre veri, hogy nyomja a jelzés gombot egyfolytában? Twisted Evil
dani most 3 napot kaptál?"
"Szivassátok már meg a bepét, valaki jelezze, hogy offol, vgy valami Very Happy"
"Látom bepe szépen offol hwsw-n...mi a faszért nem jelzitek a kis köcsögöt?"
"Jaja szivassátok meg a kis buzit"
Jah, és mindezt úgy, hogy a Dani-val kapcsolatban nem én jeleztem. Hát sebaj, húzzuk rá a bepére, merthogy a skeletornál ő jelezte, akkor biztosan most is. Ez a legegyszerűbb. Az mit se' számít, hogy PPeter is alátámasztotta, hogy nem én jeleztem és nem ém küldtem a modoknak pü-t, és megkérdezheted a Vortexet, a caratyuskát és a Jareth-et is, de mind1. Sajnáltatni meg hol sajnáltattam szerinted magamat? Se ide nem írtam ezt be, sem a Crysis topicba. Ott csak megvédtem magam, és az Etele is próbált megvédeni engem. Egy kérdés: te a fenti idézetek után milyen szájízzel fórumoznál ugyanúgy, még akkor is, ha megbeszélted és nagyjából rendezted a dolgot a srácokkal? Igen? hogy egyetértünk? Akkor jó. Én is pont ugyanúgy gondolom.
Üdv: Peti
Szerkesztette: bepe_79 2006. 04. 04. 09:35 -kor
Elküldve: 2006. 04. 04. 09:51
Nem eleg, hogy szet....tak a GW-t, most a Visszapofazo rovat van soron?
Szerkesztette: nyunyu 2006. 04. 04. 09:52 -kor
Elküldve: 2006. 04. 04. 09:55
Remélem érthető és világos voltam.
Elküldve: 2006. 04. 06. 09:59
Először is, mint Bepe is mondta, tisztáztuk (a legtöbben) a félreértéseket, béke van.
Másodszor: Itt, nyilvánosan, elnézést kérek mindenkitől, akit megsértettem a másik fórumon.
Nem volt bennem sértő szándék, de akkoriban volt bennem is indulat, tudom, alaptalanul. Éppen ezért sajnálom, ami ott történt. Mint azt abban a topikban mostantól látni lehet, én ki is szerkesztettem a hsz-eket, hogy a jövőben senki ne gondoljon rosszra, ha oda benéz. Tudom, ezzel nem lehet meg nem történtté tenni a dolgokat, de kifejezem a jó szándékomat, nem akarok senkit sem alaptalanul sértegetni.
Belátom, hibáztam, nem kellett volna ilyen kevés információ alapján azokat a dolgokat leírni, amiket leírtam.
Remélem, senkiben sem marad meg a tüske, és belátjátok, mi csak szórakozni akarunk ott. Remélem, erre a csúnya kezdésre fátylat lehet borítani és aki akar, jöhet nyugodtan, eresszük ki a fáradt gőzt.
A fórumnak kizárólag a szórakozás a célja, ezért kérek mindenkit, ne ítéljen el senkit sem az ott olvasható idióta hozzászólások alapján.
Még egy apróság. Előre elnézést kérek, ha nem bizonyulnak igaznak a következő szavak, senkit nem akarok gyanúsítgatni. De. A fórumra betér néha 3-4 ember, akik csak sértegetni tudnak, semmi mást nem tesznek, és valószínűleg itteni fórumozók. Miután itt is elnézést kértem mindenkitől és remélem, a többiek is hasonlóképp fognak cselekedni; bízok benne, hogy ha a jövőben is eljönnek oda, akkor először ők is elnézést kérnek tőlünk (van miért), utána pedig, ha akarnak maradni, akkor szórakozzanak együtt velünk.
Remélem, ezzel a hozzászólással eloszlattam minden rosszindulatot, de legalábbis békésebb hangulat lesz mindkét helyen.
Köszönöm, hogy elolvastátok.
szerk.: Ja, elfelejtettem. Piftukától is elnézést kérek, egy alkalommal azt írtam, talán ő az egyik a 3-4 ember közül. Sajnálom.
Szerkesztette: Necros 2006. 04. 06. 10:14 -kor
Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)
Elküldve: 2006. 04. 06. 11:06
Idézet: Necros - Dátum: 2006. ápr. 6., csütörtök - 10:59
Végigkövettem az egész mizériát. Ez a hsz méltó befejezése az ügynek.
Nagy erény a hibát belátva bocsánatot kérni tudni.
Elküldve: 2006. 04. 06. 12:51
Semmilyen személyes harag, indulat nem vezérelt és nem is fog vezérelni irányukban. Mindenkinek jó fórumozást!
Ahogy Darth Vader is mondta: Nem haragszom önre, Needa kapitány. :Đ
Elküldve: 2006. 04. 06. 13:45
Idézet: PPeter - Dátum: 2006. Apr. 6., Thursday - 12:51
Elküldve: 2006. 04. 06. 14:16
Mit szólnátok egy novellás topikhoz? Hasonlóképp lenne, mint a verses, itt is berakhatná mindenki a saját írását és meg is beszélhetnénk, kinek mi tetszett benne. De lehetne esetleg a netről letölthető angol/magyar nyelvű novellákhoz linkeket is közzétenni. Szórakozni olvasással is lehet.
Persze, az is jó lenne, ha senki nem élne vissza a másik által közzétett írással.
Az is kérdés, hol lenne egy ilyen topiknak helye. A Szigetben vagy a Társalgóban?
Elküldve: 2006. 04. 06. 14:32
Elküldve: 2006. 04. 06. 17:11
Szeretnék bocsánatot kérni mindenkitől, akit megbántottam! A HWSW felügyelői gárdájától, elsősorban Fym-től és Krinyo-tól, ja és FakeJack-től. Etele és evone, Ti se haragudjatok rám! A véleményem most sem egyezik a tiétekkel, de ettől függetlenül nem szabadott volna így beszélnem veletek.
Péter meg ugyis tudja, hogy f@sza gyereknek tartom, ezért is bánom, hogy pont ővele veszekedtem akkor este.
Sajnos elvittek az érzelmek a józan gondolkodástól.
Az ésszerű kereteken belüli offtopik tíltásával még mindíg nem értek egyet, de hát ez van, ezt kell szeretni, vagy nem kell, mindenki eldöntheti.
Sok hozzászólásom valószínű már nem lesz a fórumon, de persze azért olvasgatom a témákat, ami érdekel.
Mégegyszer elnézést, és persze kellemes fórumozást!
Lauda
Szerkesztette: Lauda 2006. 04. 06. 17:13 -kor
Elküldve: 2006. 04. 06. 17:21
Idézet: Lauda - Dátum: 2006. ápr. 6., csütörtök - 18:11
Részemről semmi probléma, már régebben e-mailben fátylat borítottunk a múltra és a pár nappal ezelőtt köztünk lezajlott 3-4 hozzászólásos affért én nem nevezném újabb összeveszésnek. Szóval részemről (is) peace.
Elküldve: 2006. 04. 06. 17:29
Idézet: FakeJack - Dátum: 2006. ápr. 6., csütörtök - 18:21
Ennek örülök!
Elküldve: 2006. 04. 06. 18:12
Én is berakom a sajátokat, nemsoká.

Súgó
A téma zárva.