HWSW Informatikai Kerekasztal: Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak III. Értékeld a témát: -----

#661 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 04. 04. 05:44

Idézet: FakeJack - Dátum: 2006. ápr. 3., hétfő - 23:05

Nesze:  :offtopic:

:omg:  :D

:omg:  :D

#662 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 04. 06:40

Sorry, ez ebben a topikban az utolsó ehhez a témához kapcsolódó OFF hozzászólásom.
bepe olyan vagy mint 1 rossz fürdőskurv@...  :omg: A problémákat nem megbeszélni, elmenekülni és sajnáltatni magad. Ha neked ez a jó, hát csináld. Szerintem senki nem fog megsiratni.. A titulusod meg NC.. Még jó hogy te egy 1 földreszállt angyal vagy, akinek nincs semmi hibája/rossz tulajdonsága. Személyes problémám soha nem volt veled, nemértem hogy pl az off forumon is mi alapján emlettél engem..
Ha nem gond beidézem ide az ehez kapcsolódó postom:

Idézet

Na álljon meg a menet brádör.. Én hol és mikor gyanusítgattalak mh? Mindössze annyit írtam hogy remegő kézzel kattintgatsz a jelzés gombra, és irogatsz a feljelentős topikba ha valami olyat látsz. Talán nem így van? Mond hogy nincs igazam Rolling Eyes Nem 1x láttam tőled hogy ha valaki valami olyat írt valahova, te már rögtön linkelted a topikot az említett mod-os szekcióba. Ami persze nem gond, merthát azért van. De az már övön aluli hogy te is ugyanúgy offolsz (ok nem olyan szinten mint mi, de akkor is) Nem kéne a userek gyöngyét játszani..  :rolleyes:
1ébként meg én 1 szóval sem mondtam azt hogy Dani-t vagy Skeletort miattad baszták ki most. Az utóbbi 1ébként erősen elképzelhető. De mivel nem tudom(tam) biztosan, ezért nem is állíthatom..

A forumrol:
Aki ismer, az tudja hogy nagyon szeretek hülyülni, meg offolni. Viszont ez az oldal már olyan irányba ment el, ami még nekem is durva. Félreértés ne essék, nincs problémám az itt jelenlévő HWSW-s ismerősökkel, csak ami itt folyik az nekem már kissé... :)
Ezért nem látogatom túl sürven a site-ot. (kérdezték páran Pm-be az okát)  Lehet ezért engem is fikázni:)

Sorrry az  :offtopic: -ért,

Szerkesztette: -=M@X[treme]=- 2006. 04. 04. 07:08 -kor

#663 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 04. 08:42

Idézet: MC Pite - Dátum: 2006. ápr. 4., kedd - 1:25

[/off] (és mindig ogg-t írok off helyett először  :banghead: ) vagy

Vaz

'aZZeg, én is...  :Đ
Pedig szoktam offolni keményen  ;)
Nem a kenyér kicsi, hanem a pofátok nagy.

#664 Felhasználó inaktív   kroozo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 04. 09:23

Javaslat következik:
https://forum.hwsw.h...howtopic=108382 -- az ilyen, és ehhez hasonló topicokat, ahol egyértelműen illegális cuccokat árulnak (ráadásul softot :omg: ), és emiatt (teljesen jogosan) zárásra is kerül, nem lehetne egyben átpakolni a tématemetőbe? Mert így annyi, mint halottnak a csók...
And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul.

“It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.”

#665 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 04. 09:28

Idézet: -=M@X[treme

=-,2006. ápr. 4., kedd - 7:40] Sorry, ez ebben a topikban az utolsó ehhez a témához kapcsolódó OFF hozzászólásom.
bepe olyan vagy mint 1 rossz fürdőskurv@...  :omg: A problémákat nem megbeszélni, elmenekülni és sajnáltatni magad. Ha neked ez a jó, hát csináld. Szerintem senki nem fog megsiratni.. A titulusod meg NC.. Még jó hogy te egy 1 földreszállt angyal vagy, akinek nincs semmi hibája/rossz tulajdonsága. Személyes problémám soha nem volt veled, nemértem hogy pl az off forumon is mi alapján emlettél engem..
Ha nem gond beidézem ide az ehez kapcsolódó postom:

Sorrry az  :offtopic: -ért,

Azt mondod brádör?  :think: Nem akartam ide írni, mert másnak semmi köze hozzá, de igazából benned sincs annyi gerinc, hogy ne a hátam mögött mondj el fűnek-fának, hanem nyomj felém egy privit. A Necros, a Dani, és a Pietrosz már megtették, és megbeszéltük a dolgot. Akkor most kicsit - csak egy egészen picit - szerintem nézz magadba, és gondolkozz el rajta, hogy neked személy szerint hogy esne, hogy egy másik fórumon a következőket olvasod magaddal kapcsolatban:

"basszátok meg ez a bepe mekkora egy vamzer köcsög fasz istenem"

"Hát komolyan szánalom, ami a hwsw-n megy Very Happy
bepe meg erre veri, hogy nyomja a jelzés gombot egyfolytában? Twisted Evil
dani most 3 napot kaptál?"

"Szivassátok már meg a bepét, valaki jelezze, hogy offol, vgy valami Very Happy"

"Látom bepe szépen offol hwsw-n...mi a faszért nem jelzitek a kis köcsögöt?"

"Jaja szivassátok meg a kis buzit"

Jah, és mindezt úgy, hogy a Dani-val kapcsolatban nem én jeleztem. Hát sebaj, húzzuk rá a bepére, merthogy a skeletornál ő jelezte, akkor biztosan most is. Ez a legegyszerűbb. Az mit se' számít, hogy PPeter is alátámasztotta, hogy nem én jeleztem és nem ém küldtem a modoknak pü-t, és megkérdezheted a Vortexet, a caratyuskát és a Jareth-et is, de mind1. Sajnáltatni meg hol sajnáltattam szerinted magamat? Se ide nem írtam ezt be, sem a Crysis topicba. Ott csak megvédtem magam, és az Etele is próbált megvédeni engem. Egy kérdés: te a fenti idézetek után milyen szájízzel fórumoznál ugyanúgy, még akkor is, ha megbeszélted és nagyjából rendezted a dolgot a srácokkal? Igen? hogy egyetértünk? Akkor jó. Én is pont ugyanúgy gondolom.

Üdv: Peti

Szerkesztette: bepe_79 2006. 04. 04. 09:35 -kor

#666 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 04. 04. 09:51

1 het szobafogsag?

Nem eleg, hogy szet....tak a GW-t, most a Visszapofazo rovat van soron?

Szerkesztette: nyunyu 2006. 04. 04. 09:52 -kor

#667 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 04. 04. 09:55

Ebből elég volt. Kutyát nem érdekel az infantilis ökörségetek, a másik fórumon előadott mutatványotokkal amúgyis leszerepeltetek mind ahányan vagytok (ugye nem kell a neveket mondanom?) - legalábbis az én szememben. Intézzétek el ott a dolgaitokat, vagy menjetek ki a hóra és agyaljátok el egymást, bár tipikusan olyan arcok vagytok, akik csak a net mögé bújva nagyszájúak. A hwsw fóruma nem fog tovább teret adni a személyeskedő szerencsétlenkedéseiteknek, oldjátok meg más csatornákon, van elég, ne baltázzátok szét sem ezt a topicot, sem a fórumot, mert nem vagyunk kiváncsiak erre.
Remélem érthető és világos voltam.

#668 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 04. 12:41

Bakker, tiszta óvoda... :lol:
Wherever you go, go with all your heart.

#669 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 06. 09:59

Részemről ez lesz az utolsó hozzászólás az off ügyben (remélem...).

Először is, mint Bepe is mondta, tisztáztuk (a legtöbben) a félreértéseket, béke van. :)

Másodszor:  Itt, nyilvánosan, elnézést kérek mindenkitől, akit megsértettem a másik fórumon.  :respect:

Nem volt bennem sértő szándék, de akkoriban volt bennem is indulat, tudom, alaptalanul. Éppen ezért sajnálom, ami ott történt. Mint azt abban a topikban mostantól látni lehet, én ki is szerkesztettem a hsz-eket, hogy a jövőben senki ne gondoljon rosszra, ha oda benéz. Tudom, ezzel nem lehet meg nem történtté tenni a dolgokat, de kifejezem a jó szándékomat, nem akarok senkit sem alaptalanul sértegetni.
Belátom, hibáztam, nem kellett volna ilyen kevés információ alapján azokat a dolgokat leírni, amiket leírtam.
Remélem, senkiben sem marad meg a tüske, és belátjátok, mi csak szórakozni akarunk ott. Remélem, erre a csúnya kezdésre fátylat lehet borítani és aki akar, jöhet nyugodtan, eresszük ki a fáradt gőzt. :)

A fórumnak kizárólag a szórakozás a célja, ezért kérek mindenkit, ne ítéljen el senkit sem az ott olvasható idióta hozzászólások alapján. :)

Még egy apróság. Előre elnézést kérek, ha nem bizonyulnak igaznak a következő szavak, senkit nem akarok gyanúsítgatni. De. A fórumra betér néha 3-4 ember, akik csak sértegetni tudnak, semmi mást nem tesznek, és valószínűleg itteni fórumozók. Miután itt is elnézést kértem mindenkitől és remélem, a többiek is hasonlóképp fognak cselekedni; bízok benne, hogy ha a jövőben is eljönnek oda, akkor először ők is elnézést kérnek tőlünk (van miért), utána pedig, ha akarnak maradni, akkor szórakozzanak együtt velünk.

Remélem, ezzel a hozzászólással eloszlattam minden rosszindulatot, de legalábbis békésebb hangulat lesz mindkét helyen.

Köszönöm, hogy elolvastátok. :respect:

szerk.: Ja, elfelejtettem. Piftukától is elnézést kérek, egy alkalommal azt írtam, talán ő az egyik a 3-4 ember közül. Sajnálom.  :respect:

Szerkesztette: Necros 2006. 04. 06. 10:14 -kor

Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#670 Felhasználó inaktív   !Rooland! 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 06. 11:06

Idézet: Necros - Dátum: 2006. ápr. 6., csütörtök - 10:59

...

Végigkövettem az egész mizériát. Ez a hsz méltó befejezése az ügynek.
Nagy erény a hibát belátva bocsánatot kérni tudni.
:up:

#671 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 06. 12:51

Köszönöm az értintettektől, hogy privátban - illetve Necros itt nyilvánosan is - elnézést kértek.  :)
Semmilyen személyes harag, indulat nem vezérelt és nem is fog vezérelni irányukban. Mindenkinek jó fórumozást!

Ahogy Darth Vader is mondta: Nem haragszom önre, Needa kapitány. :Đ

#672 Felhasználó inaktív   Asker 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 06. 13:45

Idézet: PPeter - Dátum: 2006. Apr. 6., Thursday - 12:51

Ahogy Darth Vader is mondta: Nem haragszom önre, Needa kapitány. :Đ

:cool:
"I was a Marine in the invasion of Iraq. It was 2 years before I could watch any type of violent movie. War truly is hell. Killing, bleeding, dying and crying are terrible, and great. If you fight for glory and power you are evil and will die in vain. I and every other warrior fought for each other. For family, for friends, for the US, for Sparta."

#673 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 06. 14:16

Most, hogy végre béke van :) lenne egy javaslatom.

Mit szólnátok egy novellás topikhoz? Hasonlóképp lenne, mint a verses, itt is berakhatná mindenki a saját írását és meg is beszélhetnénk, kinek mi tetszett benne. De lehetne esetleg a netről letölthető angol/magyar nyelvű novellákhoz linkeket is közzétenni. Szórakozni olvasással is lehet. :D Így is egy keveset olvasó nemzet vagyunk, talán pár jó írással itt is rászoktathatnánk az olvasásra. Nem szégyen, ha néha könyv is kerül valakinek a kezébe az egér vagy a sörösüveg helyett. ;)

Persze, az is jó lenne, ha senki nem élne vissza a másik által közzétett írással. ;)

Az is kérdés, hol lenne egy ilyen topiknak helye. A Szigetben vagy a Társalgóban?
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

#674 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 06. 14:20

Asszem van már ilyen topik... valahol.  :think:  :)

#675 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 06. 14:32

Én nem találtam egyik helyen sem. Ha régen volt, arról nem tudok, a mostani topikok közt nem leltem. :)

#676 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 06. 17:11

Nos, hogy én se hiányozzak a sorból. Közel egy hét eltelt a církusz óta, amit igazából rohadtul nem akartam, de nem is ez a lényeg. Kicsit átértékelődtek a dolgok azóta.

Szeretnék bocsánatot kérni mindenkitől, akit megbántottam! A HWSW felügyelői gárdájától, elsősorban Fym-től és Krinyo-tól, ja és FakeJack-től. Etele és evone, Ti se haragudjatok rám! A véleményem most sem egyezik a tiétekkel, de ettől függetlenül nem szabadott volna így beszélnem veletek.
Péter meg ugyis tudja, hogy f@sza gyereknek tartom, ezért is bánom, hogy pont ővele veszekedtem akkor este.
Sajnos elvittek az érzelmek a józan gondolkodástól.

Az ésszerű kereteken belüli offtopik tíltásával még mindíg nem értek egyet, de hát ez van, ezt kell szeretni, vagy nem kell, mindenki eldöntheti.

Sok hozzászólásom valószínű már nem lesz a fórumon, de persze azért olvasgatom a témákat, ami érdekel.

Mégegyszer elnézést, és persze kellemes fórumozást!

Lauda

Szerkesztette: Lauda 2006. 04. 06. 17:13 -kor

A közlekedési balesetek 90%-ban a járművezető hibájából történnek. Nem vicc, ez a szomorú valóság!

#677 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 06. 17:21

Idézet: Lauda - Dátum: 2006. ápr. 6., csütörtök - 18:11

Szeretnék bocsánatot kérni mindenkitől, akit megbántottam! A HWSW felügyelői gárdájától, elsősorban Fym-től és Krinyo-tól, ja és FakeJack-től.

Részemről semmi probléma, már régebben e-mailben fátylat borítottunk a múltra és a pár nappal ezelőtt köztünk lezajlott 3-4 hozzászólásos affért én nem nevezném újabb összeveszésnek. Szóval részemről (is) peace. :)

#678 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 06. 17:29

Idézet: FakeJack - Dátum: 2006. ápr. 6., csütörtök - 18:21

Részemről semmi probléma, már régebben e-mailben fátylat borítottunk a múltra és a pár nappal ezelőtt köztünk lezajlott 3-4 hozzászólásos affért én nem nevezném újabb összeveszésnek. Szóval részemről (is) peace. :)

Ennek örülök!  ;)
A közlekedési balesetek 90%-ban a járművezető hibájából történnek. Nem vicc, ez a szomorú valóság!

#679 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 06. 18:05

Idézet: FakeJack - Dátum: 2006. ápr. 6., csütörtök - 15:20

Asszem van már ilyen topik... valahol.  :think:  :)

> Itt < :)
Wherever you go, go with all your heart.

#680 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 06. 18:12

Ez nem ér! Én itt várok, te meg megcsinálod! :reklamacio:

Én is berakom a sajátokat, nemsoká. :D

Téma megosztása:

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.