Idézet: Piftuka - Dátum: 2006. ápr. 23., vasárnap - 14:40
[...hápháp...]
Az igazság az, hogy pocsék munkát végeztél házigazdaként, hiszen az általad nyitott témák, általad írt hozzászólások rendre megszegték a fórumszabályzatot.
Ha ez is lenne az
IGAZSÁG, azaz mikor mod voltam, rendre megszegtem volna a szabályzatot, azt akkor sem mint házigazda, hanem mint fórumozó tettem. Nagyon egyszerű a különbség, csak nehéz a te fekete-fehér, igaz-hamis világodba beleilleszteni az árnyalatokat.
Idézet
Mások lejáratása?
Te magadat járattad le, amikor a karácsonyt a szarással emlegetted egy hozzászólásban, az általad indított, keresztény ünnepeket pocskondiázó témában.
Mióta itt megszólítottál, mást sem teszel. Nem mondom, hogy hazudozol, mert elhiszem, hogy te ezt így élted meg, és el is hiszed, amiket írsz. Meg hát a végén még kiderül, hogy én kezdtem el személyeskedni.

Szóval immár te kétszer írtad le egy hozzászólásban, tehát technikailag de halmozottan követted el azt, amit a fejemhez vágsz. Másrészt semmiféle pocskondiázási szándék nem volt benne, sőt vallásos tartalmat sem fedeztem fel.
Idézet
Ferdítés?
Nos, amikor azt írod, hogy magad láttad be, nem vagy házigazdának való, no az ferdítés! Én ugyanis nem így hallottam.

Ez aranyosan bárgyú volt. Hallotad... Én meg tudom, hogy történt, ugyanis velem történt, én kértem azonnali hatállyal a jogok megvonását. Nem tudom, ki a forrásod, de mondd meg neki, hogy nyugodtan keressen meg, ha nem világos előtte, mi történt. Szívesen elmesélem. Végülis rólam van szó.
Idézet
Elég sajnálatos, hogy nem veszed komolyan a konkrét témával kapcsolatban a kampánycsend fogalmát, s ezek alapján feltételezem, hogy az összes demokratikus intézményt is felesleges hülyeségnek tartod.
Hát persze, természetes, hogy feltételezed, ennyi telik tőled: fekete-fehér, igazság-hazugság, jó-gonosz.