HWSW Informatikai Kerekasztal: Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak III. Értékeld a témát: -----

#741 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 04. 23. 10:26

Idézet: special - Dátum: 2006. ápr. 23., vasárnap - 10:54

A bezárással nincs semmi  baj, nem is kértem számon. Azt viszont engedd meg nekem, légyszi-légyszi, hogy megkérdőjelezzem az eltüntetés...hmm...elfogadhatóságát.

A bezárás nem lett volna elég, tekintettel arra, hogy továbbra is olvashatta volna bárki azt az egyoldalú agitációt, ami ott ment.

Nem mellesleg bármennyire is próbálod elbagatellizálni a kampánycsend fogalmát, tényét, az mindenkire egyaránt vonatkozik.

/Ezek fényében már csak apróságnak tűnik az, hogy egy régi fórumozónak tudnia kell (tudta is, nincs kétségem), hogy a politikai téma tilos a HWSW fórumán./

Idézet

Pláne aztuán, hogy a moderatúra néhai tagjaként én is tettem egyszer ilyet, de utána nem sokkal már megbántam. Szerintem ilyet nem szabadna. Ennyi. Tudod, mint a drogos, aki lejött az anyagról, és most ellene kampányol, de legalább tudja, miről beszél. :)

Nem kellene összemosnod a dolgokat! Mindazonáltal a házigazdai ténykedésedet ne hozd fel példaként, mert azt pozitív jelzőkkel nehezen lehetne illetni! Különösen "érdekes" volt a keresztény ünnepeket pocskondiázó topicod, amelyben az ünnepeket a szarással emlegetted egy lapon.
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#742 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 04. 23. 10:33

Khmm... legyetek szívesek befejezni, ez a topik nem arra van, hogy felhánytorgassuk egymásnak a múltat. Mindenkinél lehetne valamit találni, szó se róla. Ha valaki erre kíváncsi, használja a keresőt. Érdekes élményekkel lesz gazdagabb, az biztos.

#743 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 04. 23. 10:34

Arról nem is beszélve, hogy a moderáció sokkal kisebb kihágásokért (offtopic) kiosztogat egy-két hetes pihenőidőt, nemhogy a fórumszabályzat ilyen nyílt megsértéséért, ráadásul kampánycsend idején, ami a fórumszabályzaton is túlmutat. :mad:

#744 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 23. 10:34

Jól van srácok, nyugi van.
Inkább menjetek ki kicsit a kertbe relaxálni, szép az idő. :)
Wherever you go, go with all your heart.

#745 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 23. 10:38

Idézet: Warton - Dátum: 2006. ápr. 23., vasárnap - 11:34

Arról nem is beszélve, hogy a moderáció sokkal kisebb kihágásokért (offtopic) kiosztogat egy-két hetes pihenőidőt, nemhogy a fórumszabályzat ilyen nyílt megsértéséért, ráadásul kampánycsend idején, ami a fórumszabályzaton is túlmutat. :mad:

akkor ezekszerint mindenkit rakjanak ki mert irogatott a topikba ?
JóSebesség

#746 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 23. 10:39

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2006. ápr. 23., vasárnap - 11:38

Természetesen nem, de azért az mégiscsak furcsa, hogy még neki áll feljebb a moderációt bírálni! :mad:

#747 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 04. 23. 10:42

Idézet: Dorien - Dátum: 2006. ápr. 23., vasárnap - 11:34

Jól van srácok, nyugi van.
Inkább menjetek ki kicsit a kertbe relaxálni, szép az idő. :)

Köszi, tegnap délután megvolt a favágás, meg a kerti munka. Szépen le is barnult a hátam a napon.

Ma inkább relaxálnék, ha nem baj! :)

#748 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 23. 11:06

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2006. ápr. 23., vasárnap - 11:38

Csak annak járna valami jutalom, aki megnyitotta, illetve annak, aki felvette a kesztyűt. Nem viccből tilos itt a poltopic. Még most is találni több éves politizálást a fórumon, csak azok tették nevetségessé magukat, akik elkezdték. A létrejövő ellentétekről nem is beszélve, a delikvenseket a mai napig körüllengi bizonyos imádat a fórumon. Különbség az, hogy néhány pár száz postos csinálta azt, ezt pedig egy több ezer postos. Aki akar: keres, aki nem: nem talál. Uff. :)

#749 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 23. 11:21

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2006. ápr. 20., csütörtök - 22:30

Ize.. lenne egy javaslatom. Elenkebb moderaciot/tobb moderatort a gameware-be. Elhiszem hogy nem ulhetnek a moderatorok 24/7 a gep elott, de akkor is.. lett mar jelezve az 'azonnal intezkedest igenyleg..' topikba 2 alkalommal ,hogy at kene nevezni egy topik cimet. 1x BoGab, masodszor en kertem - nyomatekositva. Semmi sem tortent. Raadasul van, hogy napokig van nyitva egy teljesen ertelmetlen topik.

A masik gondom meg az, hogy nincs moderator ,elszabadul az OFF, warez... nincs bunti, mindenki azt hiszi lehet... es akkor mondjuk bejon egy global mod es hajjaj.

Öcsém ha rajtad múlna itt topicok se lennének.Például lehordtál mert nyitottam egy kérdéssel topicot a prociknál,mert sürgős megválaszolnivaló kérdésem volt,és nem volt idő arra hogy végigolvassunk ezermillió hozzáészólást más topicban.Ennyit az emberiességedről.Mert ez a könnyű másokat lehordani a sárga földig ahelyett hogy segitenénk neki,és sajnos ez a hozzáállás egyre jobban elvan terjedve és nem csak itt a fórumon...Mindenkinek köszönöm aki segitett.
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#750 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 23. 11:22

nem vagyok az ocsed, raadasul semmilyen lehordasrol nem volt szo.
https://forum.hwsw.h...howtopic=109415

amugy megint csak irsz, es nem olvasol. de mindegy. a hsz amire reagaltal teljesen masra vonatkozik.

Szerkesztette: -Turbo- 2006. 04. 23. 11:22 -kor

JóSebesség

#751 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 23. 11:29

Idézet: djculture - Dátum: 2006. ápr. 23., vasárnap - 12:21

mert sürgős megválaszolnivaló kérdésem volt,és nem volt idő arra hogy végigolvassunk ezermillió hozzáészólást más topicban.

Mindig ugyanaz a kifogás.  :omg: Kereső is van (és igen, olyan, amilyen, de működik). Sőt, mialatt és ahelyett, hogy ideírogattál, már elolvashattad volna a kérdéses részt. Vagy az olvasás fizikai fájdalommal jár?  :think:
Turbo meg abszolút semmilyen "lehordós" szöveget nem írt. Szerintem.
Lakatot annak a topiknak.

#752 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 23. 11:32

Idézet: FakeJack - Dátum: 2006. ápr. 23., vasárnap - 12:29

Mindig ugyanaz a kifogás.  :omg: Kereső is van (és igen, olyan, amilyen, de működik). Sőt, mialatt és ahelyett, hogy ideírogattál, már elolvashattad volna a kérdéses részt. Vagy az olvasás fizikai fájdalommal jár?  :think:
Turbo meg abszolút semmilyen "lehordós" szöveget nem írt. Szerintem.
Lakatot annak a topiknak.

Amúgy is kértem már a zárást mert a procivásárlás megtörtént... :respect:
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#753 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 23. 11:46

:cool:  :up:

#754 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 23. 11:52

Idézet: djculture - Dátum: 2006. ápr. 23., vasárnap - 12:21

Öcsém ha rajtad múlna itt topicok se lennének.Például lehordtál mert nyitottam egy kérdéssel topicot a prociknál,mert sürgős megválaszolnivaló kérdésem volt,és nem volt idő arra hogy végigolvassunk ezermillió hozzáészólást más topicban.Ennyit az emberiességedről.Mert ez a könnyű másokat lehordani a sárga földig ahelyett hogy segitenénk neki,és sajnos ez a hozzáállás egyre jobban elvan terjedve és nem csak itt a fórumon...Mindenkinek köszönöm aki segitett.

Ebbe miért kellett belekötni? Rohadtul igaza van...
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#755 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2006. 04. 23. 12:17

Idézet: Piftuka - Dátum: 2006. ápr. 23., vasárnap - 11:26

A bezárás nem lett volna elég, tekintettel arra, hogy továbbra is olvashatta volna bárki azt az egyoldalú agitációt, ami ott ment.

Az embereket meg kell védeni önmaguktól. Az emberek ostobák, befolyásolhatóak, így egy felettük álló erőnek vigyázni kell rájuk, ne érje őket nem kívánt behatás.

Ez Piftuka világának egyik fontos törvénye.

Idézet

Nem kellene összemosnod a dolgokat! Mindazonáltal a házigazdai ténykedésedet ne hozd fel példaként, mert azt pozitív jelzőkkel nehezen lehetne illetni! Különösen "érdekes" volt a keresztény ünnepeket pocskondiázó topicod, amelyben az ünnepeket a szarással emlegetted egy lapon.

Van IGAZSÁG. Az IGAZSÁG egy és abszolút, nem viszonyítás kérdése. Az IGAZSÁGot védeni kell, ha ennek az értelem rövidre zárása, vagy mások lejáratása, ferdítés is az ára.

Ez Piftuka világának másik fontos törvénye.

Piftuka, nekem legalább volt önkritikám, és beláttam, nekem az ott és úgy nem megy. Kiváncsian várom, mikor gyakorlod te is végre ezt, és hagyod abba a fórumozást. :)

Szerkesztette: special 2006. 04. 23. 12:18 -kor

#756 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 04. 23. 13:40

Önkritikát rendszeresen tartok. Neked sem ártana néha! Veled ellentétben én nem vagyok meggyőződve a tökéletességemről.

Igazság?

Az igazság az, hogy pocsék munkát végeztél házigazdaként, hiszen az általad nyitott témák, általad írt hozzászólások rendre megszegték a fórumszabályzatot.

Mások lejáratása?

Te magadat járattad le, amikor a karácsonyt a szarással emlegetted egy hozzászólásban, az általad indított, keresztény ünnepeket pocskondiázó témában.

Ferdítés?

Nos, amikor azt írod, hogy magad láttad be, nem vagy házigazdának való, no az ferdítés! Én ugyanis nem így hallottam.

Idézet

Az embereket meg kell védeni önmaguktól. Az emberek ostobák, befolyásolhatóak, így egy felettük álló erőnek vigyázni kell rájuk, ne érje őket nem kívánt behatás.

Ez a mondatod pedig a legerősebb ferdítés, bármit is próbálsz láttatni vele.
Igen, az emberek zöme befolyásolható. Másról sem szól a kereskedelmi média, mint az emberek befolyásolásáról. Ezzel akarsz te vitába szállni? Nehéz lenne!

Elég sajnálatos, hogy nem veszed komolyan a konkrét témával kapcsolatban a kampánycsend fogalmát, s ezek alapján feltételezem, hogy az összes demokratikus intézményt is felesleges hülyeségnek tartod.

#757 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 04. 23. 13:46

Nem mellesleg Carmaged jól beszélt!  :up:  :respect:

#758 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 23. 14:29

Jaj, beszéljétek már meg emailben.

#759 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2006. 04. 23. 15:40

Idézet: Piftuka - Dátum: 2006. ápr. 23., vasárnap - 14:40

[...hápháp...]

Az igazság az, hogy pocsék munkát végeztél házigazdaként, hiszen az általad nyitott témák, általad írt hozzászólások rendre megszegték a fórumszabályzatot.

Ha ez is lenne az IGAZSÁG, azaz mikor mod voltam, rendre megszegtem volna a szabályzatot, azt akkor sem mint házigazda, hanem mint fórumozó tettem. Nagyon egyszerű a különbség, csak nehéz a te fekete-fehér, igaz-hamis világodba beleilleszteni az árnyalatokat.

Idézet

Mások lejáratása?

Te magadat járattad le, amikor a karácsonyt a szarással emlegetted egy hozzászólásban, az általad indított, keresztény ünnepeket pocskondiázó témában.

Mióta itt megszólítottál, mást sem teszel. Nem mondom, hogy hazudozol, mert elhiszem, hogy te ezt így élted meg, és el is hiszed, amiket írsz.  Meg hát a végén még kiderül, hogy én kezdtem el személyeskedni. :D Szóval immár te kétszer írtad le egy hozzászólásban, tehát technikailag de halmozottan követted el azt, amit a fejemhez vágsz. Másrészt semmiféle pocskondiázási szándék nem volt benne, sőt vallásos tartalmat sem fedeztem fel.

Idézet

Ferdítés?

Nos, amikor azt írod, hogy magad láttad be, nem vagy házigazdának való, no az ferdítés! Én ugyanis nem így hallottam.

:D Ez aranyosan bárgyú volt. Hallotad... Én meg tudom, hogy történt, ugyanis velem történt, én kértem azonnali hatállyal a jogok megvonását. Nem tudom, ki a forrásod, de mondd meg neki, hogy nyugodtan keressen meg, ha nem világos előtte, mi történt. Szívesen elmesélem. Végülis rólam van szó.:)

Idézet

Elég sajnálatos, hogy nem veszed komolyan a konkrét témával kapcsolatban a kampánycsend fogalmát, s ezek alapján feltételezem, hogy az összes demokratikus intézményt is felesleges hülyeségnek tartod.

Hát persze, természetes, hogy feltételezed, ennyi telik tőled: fekete-fehér, igazság-hazugság, jó-gonosz.

#760 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 23. 15:54

Srácok, most már tényleg pihenjetek le kicsit. :rolleyes:
Valami baj van a nemi életetekkel? :confused:  Ez csak egy fórum.
Wherever you go, go with all your heart.

Téma megosztása:

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.