HWSW Informatikai Kerekasztal: Virtuális CD-törlése - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Virtuális CD-törlése Hogyan????

#1 Felhasználó inaktív   hory68 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 01. 14. 22:49

Sajnos de nem találom a kiutat,mi módon tudnák megszabadulni a virtuális meghajtóktól.
Próbálkoztam már az úgynevezett System-ből (bocsi,de bizonyos okok végett angol rendszerem van) is kitörölni,ami az ujrainditás után ismét aktiválódik,majd próbálkoztam a net-en találni valami progit.A google segitségével az ExtraSubs 2 (VirtualDriveRemover) próbáltam ki de hasztalan.
Elvileg a gond akkor keletkezett,amikor fel volt telepitve a VirtualDriver 9,meg az Alcohol 120%,és ekkor a gyerekek PC játéka kérte a Daemon Tools telepitését is(állitólag kedvezőbb támogatást nyujt az egészhez,pontosabban a MotoGP3-hoz).Hiába próbáltam letiltani telepités közbe az uj virtuális meghajtó létrehozását,végül csak lett még egy.
Utána letöröltem az Alcohol-t,de a meghajtó ott maradt(befagyva a bennelevő programmal.
Végül odáig fajult a dolog,hogy egyetlen virtuális meghajtót se tudok használni(lecserélni a tartalmát),de a fentebb emlitett progi sem boldogul vele.
Egyszerüen kiirja,hogy képtelen letörölni.
MITÉVŐ LEGYEK????Szeretném a dolgot megúszni a Win XP ujratelepitése nélkül.
Segitséééég! :offtopic:

#2 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 01. 14. 23:09

Idézet: hory68 - Dátum: 2006. jan. 14., szombat - 22:49

[...]
MITÉVŐ LEGYEK????Szeretném a dolgot megúszni a Win XP ujratelepitése nélkül.
Segitséééég! :offtopic:

Próbálkozhatsz az XP rendszer-visszaállításával egy korábbi időpontra (már ha engedélyezted ennek a használatát), de három virtuális CD program nyomait a registryből, az eszközök és a driverek közül kigyomlálni elég nehéznek tűnik...

#3 Felhasználó inaktív   hory68 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 01. 15. 00:20

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2006. jan. 14., szombat - 23:09

Próbálkozhatsz az XP rendszer-visszaállításával egy korábbi időpontra (már ha engedélyezted ennek a használatát), de három virtuális CD program nyomait a registryből, az eszközök és a driverek közül kigyomlálni elég nehéznek tűnik...

Sajnos a visszaállitás nem megy,mivel ki van kapcsolva,mert azzal is már megjártam.A visszaállitás után minden arhivált Install.exe- fájlt letörölt(D,E....partición),kivéve a rar,zip...stb csomagoltakat.Még szerencse,DVD lemezre is le volt  mentve a java.

#4 Felhasználó inaktív   Fresi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 15. 00:27

Ez engem is érdekelne, ugyanis régebben nekem is volt ilyen problémám. De hamarabb újratettem a win-t, mostmár heti mentést csinálok a teljes lemezről, így könnyű visszaállítani akármi történt is.

#5 Felhasználó inaktív   hory68 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 01. 15. 21:03

Senki többet harmadszor????
Semmi ötlet a dologgal kapcsolatban? :)

#6 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 15. 21:13

esetleg meg a services resznel szetnezhetsz, hogy lehet fut egy olyan service ami ezt a virtualis cd meghajtot kezeli.. ott lekell tiltani es akkor eltunik. (na persze ha fut ilyen)
A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#7 Felhasználó inaktív   ak05 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 01. 19. 14:48

Rakd vissza mind a 3 progit és unistaláld őket hátha akkor leszedi őket normálisan meg 1registry tisztitást is alkalmaznék
DVD olvasót keresek min. tálcája legyen:)

#8 Felhasználó inaktív   Gallagher 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 19. 15:59

hory68!

Említettél egy ExtraSubs 2 (VirtualDriveRemover) nevü programot.
Mi lenne, ha ezt akkor indítanád ha rendszer csökkentett módban van, és úgy próbálod kiiktatni a virtual meghajtókat?

Tehát..
Ujraindítod a gépet, és folyamatosan nyomkodod  az F8-at.
Bejön egy választó képernyő. Ott a legfelső, azaz Csökkentett mód. Mintha mondtad volna, hogy angol a Windows. Akkor az neked Safemode lesz.
Mikor beindul, kikeresed a programot, indítod, és megpróbálod kiszedni.
Ha így sem megy, akkor foggalmam sincs.

U.I.: Ne érts félre, segítség képp írtam le, hogy juthatsz el a Csökk. módba. Ha már tudtad, sry. ;)

Szerkesztette: -=(Chrystopher)=- 2006. 01. 19. 16:00 -kor

Képand on the sixth day, God created ManchesterMotherboard:Gigabyte GA-H61M-D2-B3 | CPU:Intel i3-2120 3.30Ghz | VGA:VTX3D Radeon HD5670/1GB
RAM:4GB 1333Mhz/DDR3 | Power:Chieftec 400W | Display: Fujitsu Siemens 19" Wide-LCD & LG 42" LED TV
HDD/SSD: Transcend 128GB[SandForce SF-2281VB1] no HDD. Only Cloud-storage
Operating System: Windows 8.1/64 & OSX 10.8.2

#9 Felhasználó inaktív   Pasqualle 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 01. 19. 19:58

Demon Tools-ban egyszeruen ki lehet kapcsolni a virtualis meghajtokat ha nem kellenek, es bar nem probaltam, de az uninstall is megbizhato modon el kell, hogy tavolitson mindent amit felrakott..
meg is neztem, van hozza uninstall..
ugyhogy telepites eltavolitas..

#10 Felhasználó inaktív   hory68 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 01. 20. 22:41

Köszike mindenkinek a jótanácsokat.Nagyjából be is váltak az ötletek.A Daemon Tools-szal (ujratelepitve) sikerült leszednem az egyik virtuális meghajtót,majd menesztettem az egész progit.Az Alcoholnál ugyszintén ugyaigy jártam el,csak azzal a különbséggel,hogyegy kicsit bekellett mennem a "regedit"-be és kitakaritani az összes előbbi telepités nyomait,és csak utána lehetett ujratelepiteni,mert először valami error-t (hibát) jelzett.Végül ezt is töröltem.A Virtual Driver-rel már könnyen végeztem install-opciók-virtuál meghajtó lekapcsolás-uninstall.
A nagytakaritás,ujrainditás után végül ismét egy regedit tisztitás következett.
Egy ilyen tortúra után feltettem ujra az Alcohol120%-ot,meg a VirtualDriver-t,és meg vagyok elégedve.
Egyedüli szépséghibája a dolognak,hogy a System-Hardwer Manager-ben még mindig kijelez valamiféle "Generic DVD-ROM SCI CdRom Device" kétszer egymás alatt,de sehol máshol erről semmi nyoma nincs.

#11 Felhasználó inaktív   hory68 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 01. 20. 22:50

PS. Esetleg valaki tudna tippet adni erre a Generic dologra is?????
Köszike előre is mindenkinek: hory68

#12 Felhasználó inaktív   macimeister 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 04. 09. 12:45

Hello

Nekem olyan kérdésem lenne, hogy rádugtam a gépemre még egy vinyót amit ugye a sor legvégére tett mindenféle pendrive virtuális meghajtó és egyéb mögött.
Gondoltam kicsit átrendezem a sorrendet és addig kiveszem a virtuális meghajtót amit damenon toolsal csináltam. Sajnos kiírt valami hibát mikor törölni akartam a virtuális meghjatóm. Szerencsétlenségemre nem jegyeztem meg, hogy mi a baja.
Most ott artok, hogy program szerint törölve lett meghajtó tehát egy sincs aktiválban daemon toolsban de mégis ott van egy kósza cd meghajtó amita vindows vista Számítógép-kezelés/Lemezkezelés programja meg nem mutat. Letöröltem már és raktam fel újra a daemon tools t is de akkor csak egy újabb virtuál meghajtót csinál így lesz egy rendes meghajtóm ami a gépben is van egy semmitérő kolonc és egy virtuális. Azt a semmit érőt szeretném eltüntetni már csak a hogyan krédésre keresek ötleteket

Előre is köszi!

Téma megosztása:

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó