Idézet: ElvisTheKing - Dátum: 2006. jan. 18., szerda - 20:03
Doomsday ma is népszerű műértők körében, /OFF nem vagyok scener, csak PC, Amiga, és C64 Scene kedvelő, holott van közöm a programozáshoz /ON nézd meg a Legomania-t v a Recycled-et....
2001-es márk után már nagyon elfajult a dolog....van pofájuk kiadni a 06-ost a régi témákkal? 5-6 fps? Hát hova lett a józan ész...Ügy nem lehet mérni h nekem 5 neked 6, kem 1000 pont neked 1200 és a 2 konfig között sokkal több a külömbség mint 200 pont.......szaar az egész, szaarul van megcsinálva, ennyi idő alatt megírtak már komolyabb munkákat is, mint amennyi Ltelt 05-óta....
de ettol nem ertenek ok kevesbe hozza, csupan egy tesztnek ez jobban megfelel. nem scenedemot akartak. ennyi erovel, mindenki aki scener volt valaha kosse fel magat vhova, hogy nem demot ir?
a magyar scenerek jelentos resze jatekot fejleszt (repcsiek, morfiek, napek - shock, ai, dilemma, exact, stbstb). miert baj, hogy profitalnak abbol, amit anno kinkeservesen osszeszedtek a scene jovoltabol. en grafikus voltam, most webdesignbol elek. baj, hogy minden egyes prodoktumom nem scene grafikanak felel meg? a szervezoi tapasztalataimat meg nem nagyon tudtam kamatoztatni
a recycled reszben byterapers volt, a legomania meg max jopofa. a vivid2 utan szuletett dos demok mind ugyanarra az enginere szulettek, masmas scriptel. el is veszett a varazsuk.
ha ennyi idos vagy, es egyetemre is jartal, akkor tobb eszednek kellene lennie... ez egy videokartya benchmark, hogy kihozza a ket kartya kozotti kulonbseget - szigoruan kartyalimitesnek kell lennie (ugy ahogy a cpus resznek cpulimitesnek). ezert lassu. az hogy szep is, az csak egy plusz, de igazabol mint benchnek egyaltalan nem kellene sehogy sem kineznie. az mas kerdes, hogy epp ezert valt nepszeruve, es tunt ki, mert volt egy csomo mas probalkozas.

Súgó
A téma zárva.