Idézet: Plebi - Dátum: 2006. febr. 16., csütörtök - 17:12
Nem tom sokan mit akarnak a drágábnál drágább alaplapokkal?
Akinek nem inge nem veszi magára akinek az az meg...
Cső!
Ez a Te álláspontod. ECS, mert azzal nincs baj... hogy is lehetne, olyan az, mint egy mobiltelefon Yes - 0-1-2-3-4-5-6-7-8-9-No gombokkal, fekete fehér kijelzővel. Naná, hogy nincs vele gond, csak ne is várjál tőle sokat.
Az Asus már nem olyan, mint régen volt, de még mindig jó. Abit átalakulás előtt áll, a ventillátorai csapnivalóak, és néha szar kondikat vásárolnak be. Az MSI lapjai arany középút, jó-jó, de lehetne jobb is - a videokártyái tuti faszák.
A Samsung memó a lapok döntő többségébe jó - 400-as sima RAM, jóhogy... ez nem kunszt, de ehhez nem is kell a témával foglalkozni.
Idézet
Csak ennyi!
Látszik, hogy Te még nem akartál tuninggépet... de legalábbis nem, vagy kevés sikerrel próbáltad. Lehet összerakni, de a legnagyobb utánjárás és hobbyzmus is kevés lehet - hatalmas türelemjáték, néha a fanatikusoknak is idegörlő. Amiket eddig papíron összeállítottam majd megvettem, minddel gond volt első blikkre, a mostani sem teljesen OK, de már dolgozom a problémán - special thanks for Ramorg. Nagykanizsa
Összességében, nyugodtan meg lehet kérdezni Lufit, milyen cuccaim voltak az elmúlt másfél évben, és a minőség és elvi válogatás ellenére mit szívtam. Pl. Abit IC7-G nem fért össze egy Leadtek 6800GTvel... ezek pedig prémium cuccok voltak még a nyáron a javából.
Szóval finoman az inggel, itt elég fanatikusok vannak szerintem.

Súgó
A téma zárva.