HWSW Informatikai Kerekasztal: Nagykanizsa és környéke XIV. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (123 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Nagykanizsa és környéke XIV. Ergo, offoljunk legálisan 2006-ban is! Értékeld a témát: -----

#341 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 01. 22. 14:50

Poopa, de persze, 140-nél a legizgalmasabb. :D
Devyd, a városbam lakom. ;)

#342 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 22. 14:52

Idézet: Omega - Dátum: 2006. jan. 22., vasárnap - 14:50

Poopa, de persze, 140-nél a legizgalmasabb. :D
Devyd, a városbam lakom. ;)

Volt egy cikk, hogy 200 felett is megoldották az adatátvitelt :) Báár, az inkább wlan volt... mindegy. :D
Nem a kenyér kicsi, hanem a pofátok nagy.

#343 Felhasználó inaktív   Plebi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 22. 14:57

Figyeljetek skacok!
Az egy dolog, hogy szar szolgáltató a Winbird de attól még a koscit nem ők építették, mert nem hiszem, hogy értenének hozzá mint ahogy máshoz sem  :D , egy apróságtól eltekintve az a gép nem rossz, mégpedig a kerék!

Asrock 970 extreme 4; AMD FX-8120; Kingston 2X4GB DDRIII 1333; Gigbyte HD7950 3GB; 1TB Seagate Barracuda 7200.14 +320GB Samsung SATA II (THX Ramorg); Asus DRW1814BLT; Dell U2311H; Thermaltake Xaser III v1000d Blue.

"milliárd élet árán az ember kiharcolta a védettségét, a jogot a túléléshez, e bolygó számtalan teremtménye között"

#344 Felhasználó inaktív   Plebi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 22. 15:01

Kép

:D
Asrock 970 extreme 4; AMD FX-8120; Kingston 2X4GB DDRIII 1333; Gigbyte HD7950 3GB; 1TB Seagate Barracuda 7200.14 +320GB Samsung SATA II (THX Ramorg); Asus DRW1814BLT; Dell U2311H; Thermaltake Xaser III v1000d Blue.

"milliárd élet árán az ember kiharcolta a védettségét, a jogot a túléléshez, e bolygó számtalan teremtménye között"

#345 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 22. 16:51

Idézet: Plebi - Dátum: 2006. jan. 22., vasárnap - 14:57

Figyeljetek skacok!
Az egy dolog, hogy szar szolgáltató a Winbird de attól még a koscit nem ők építették, mert nem hiszem, hogy értenének hozzá mint ahogy máshoz sem  :D , egy apróságtól eltekintve az a gép nem rossz, mégpedig a kerék!

Amiket a gépből kiemelten felsoroltam, azok önmagukban vagy így, körítés nélkül nem állják meg a helyüket. Ez az egyik. A másik pedig, hogy ha nem értek valamihez, akkor nem csinálom (szarul). Somának igaza van, amilyen a gépük és a felkészültségük egy ilyen megmérettetéshez, olyan a szolgáltatásuk. Csakhogy a hoppá ott kezdődik, hogy az előbbi az ő dolguk, de az utóbbival megkárosítanak másokat!
Szvsz itt ebben a társaságban félig-meddig védelmükre kelned kb. olyan, mint amikor Bruce Willis a 'Drágán add az életed' nemtom' melyik részében kiállt Brooklyn-ban 'I hate niggers' transzparenssel a hátán. :p
Lapozzunk.

#346 Felhasználó inaktív   MStipee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 22. 17:11

Idézet: Omega - Dátum: 2006. jan. 22., vasárnap - 17:51

Lapozzunk.

Próbáltam, de még nincs következő oldal... :omg:

Majd elfelejtettem:GRATULA M_Stipee a 2671-hez!!! :banana: :dj: :cool: :up: :smoker:
"Every time i see an automatic door i feel like i'm a Jedi"

>>Egészség és Harmónia<<

#347 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 22. 17:11

:look:  :blink:  8)

Szerkesztette: Omega 2006. 01. 22. 17:12 -kor

#348 Felhasználó inaktív   MStipee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 22. 17:15

Idézet: Omega - Dátum: 2006. jan. 22., vasárnap - 18:11

:look:  :blink:  8)

Előbújt az EGO-m a legrejtettebb zugokbó', és pár percig zabolázatlanul garázdálkodhatott, de visszagyömöszöltem a helyére ;)

>>Egészség és Harmónia<<

#349 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 22. 17:18

Idézet: M_Stipee - Dátum: 2006. jan. 22., vasárnap - 17:15

Előbújt az EGO-m a legrejtettebb zugokbó', és pár percig zabolázatlanul garázdálkodhatott, de visszagyömöszöltem a helyére ;)

Bakker, rohamosan hűl a levegő, kezd hideg lenni a lakásban. :eek:  Tényleg -20°C lesz reggel? :think:  :fear:

#350 Felhasználó inaktív   MStipee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 22. 17:23

Idézet: Omega - Dátum: 2006. jan. 22., vasárnap - 18:18

Bakker, rohamosan hűl a levegő, kezd hideg lenni a lakásban. :eek:  Tényleg -20°C lesz reggel? :think:  :fear:

Nem. Meteorológus Mihály elfelejtette mondani, hogy 15 fok hőmérsékletesést csak egy anticiklon okozhat, ammeg nincs most MO felett. Azonban fú a szél, és ezért hidegebbnek érzed, mint ami van. Max: -18°C lehet, csak hogy megnyugtassalak :)

>>Egészség és Harmónia<<

#351 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 22. 17:32

Idézet: Omega - Dátum: 2006. jan. 22., vasárnap - 17:18

Igen.
Nem a kenyér kicsi, hanem a pofátok nagy.

#352 Felhasználó inaktív   MStipee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 22. 17:34

Idézet: Poopa - Dátum: 2006. jan. 22., vasárnap - 18:32

Igen.

Nemis :reklamacio:

>>Egészség és Harmónia<<

#353 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 22. 17:37

Én is tanultam meteorológiát. Azt hiszem, most pontosan anticiklonunk van. Ezzel jön a szibériai hideg. :)

#354 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 22. 17:46

Idézet: Omega - Dátum: 2006. jan. 22., vasárnap - 17:37

Ezzel jön a szibériai hideg. :)

Szibéria is jön a hideggel együtt?  :eek:  8)  :Đ

#355 Felhasználó inaktív   Plebi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 22. 17:55

Idézet: Omega - Dátum: 2006. jan. 22., vasárnap - 16:51

Amiket a gépből kiemelten felsoroltam, azok önmagukban vagy így, körítés nélkül nem állják meg a helyüket. Ez az egyik. A másik pedig, hogy ha nem értek valamihez, akkor nem csinálom (szarul). Somának igaza van, amilyen a gépük és a felkészültségük egy ilyen megmérettetéshez, olyan a szolgáltatásuk. Csakhogy a hoppá ott kezdődik, hogy az előbbi az ő dolguk, de az utóbbival megkárosítanak másokat!
Szvsz itt ebben a társaságban félig-meddig védelmükre kelned kb. olyan, mint amikor Bruce Willis a 'Drágán add az életed' nemtom' melyik részében kiállt Brooklyn-ban 'I hate niggers' transzparenssel a hátán. :p
Lapozzunk.

Hozzáfűzném, hogy valamit félreértettél, én nem a winbirdet védem, hanem az autót. Én is láttam azt ami a Sománál ment szal nekem sem szimpik.

"Amiket a gépből kiemelten felsoroltam, azok önmagukban vagy így, körítés nélkül nem állják meg a helyüket."

Bocsi de nem értem azt, hogy mért nem állnák meg a helyüket ezek a dolgok, na jó én a gumikat alapból nevetségesnek tarom, de kéééérem ez nem profi versenynek volt meghírdetve hanem amatőr és olcsó mindenki számára megfizethető vesenyről szólt a dakar mellett, ahol indultak ladával trabantal és még miegymással pénztárcától függően. Egy 2,0 ás motor mért nem lenne jó 150 Le-vel egy könnyített váznál, sivatagi légszűrő (még nem hallottál róla), meg plusz 100 nem tom hány literes pót benzintank kell ha esetleg eltévednek vagy megsérül a másik vagy esetleg meghajszolják a motort. Jah és ha végigértek nem a winbirdet védem hanem a versenyzőt, hogy megcsinálta akkor mégiscsak értenek hozzá.

Szvsz nem a winbirdet védtem olvasd el!

#356 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 22. 17:57

Jön a hideg és baszódik el a net.....  :look:  Szinte meglepődnék ha nem így lenne :p

Lesz vmi jó adsl akció asszem átmegyek....

#357 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 22. 18:01

Idézet: Lufinyul - Dátum: 2006. jan. 22., vasárnap - 17:46

Szibéria is jön a hideggel együtt?  :eek:  8)  :Đ

Sőt, hozza a családját is! :nevet:

Plebi.

Idézet

Egy 2,0 ás motor mért nem lenne jó 150 Le-vel egy könnyített váznál, sivatagi légszűrő (még nem hallottál róla), meg plusz 100 nem tom hány literes pót benzintank kell ha esetleg eltévednek vagy megsérül a másik vagy esetleg meghajszolják a motort. Jah és ha végigértek nem a winbirdet védem hanem a versenyzőt, hogy megcsinálta akkor mégiscsak értenek hozzá.

A motor az jó, csak önmagában ahhoz, hogy ebben a kasztniban működjön, pár dolgot azért még nem ártana átépíteni. Nem írták... :) Sivatagi előszűrő létezik, de a teherben (kamion) van csak 'sivatagi légszűrő', az olajtálcás. :)
A pótbenzintankkal meg csak annyi bajom van, hogy a 'saválló' az nem anyagtípus, hanem anyagtulajdonság. :)

Végigcsinálták, jah... végülis a bolt is piacon van még, de a szakmai hozzáértést én mégis kétségbevonom, s engedd meg hogy így gondoljam. :)

Peace.

#358 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 22. 18:01

Idézet: Lufinyul - Dátum: 2006. jan. 22., vasárnap - 17:57

Jön a hideg és baszódik el a net.....  :look:  Szinte meglepődnék ha nem így lenne :p

Lesz vmi jó adsl akció asszem átmegyek....

:up:

#359 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 22. 18:18

A nagy ellenszenves érzés csak azért van, mert ők az egyik leggagyibb helyi banda. Nagykanizsán minden számtechboltban voltam, és messze magasan a Ramorg a legkorrektebb szakmailag. Ez az egyetlen bolt, ahol nem tájékoztatják félre az embert és nem adnak szakmailag LOL tanácsot pl. gépbővítésnél vagy új gép vásárlásánál.
Az összes többi bolt -többé-kevésbé- siralmas, leglolabb a T-Rex (Computéria :D ) és a PC-Line. LOL kategória még: HC-Byte,  Rallypécé tím bété :p ,  Procomp átmenet pl. ...A Par-Com'94 korrekt még.
Az RST a Wittman-nal és társaival meg talán sikeresnek tekinthető, talán értenek is hozzá, de nme szívesen kerülnék be a vásárlói adatbázisukba. :)
Amúgy klikk: >><<

#360 Felhasználó inaktív   somafero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 22. 19:12

A legnagyobb práblem a nagykanizsai boltokkal,ha nem alap cuccot szeretnél összerakni,akkor nincs készleten,és jön a magyarázkodás,hogy majd ekkor/akkor/amakkor.
Ez fokozottan érvényes mindenkire,én is csomószor voltam úgy régen,hogy valamit elterveztem,és akkor idenekemmost módjára akartam megoldani (bármennyiért szinte,tudjátok gondolom mien ha leereszkedik a lila köd  :D )

Minősíteni (ha lehet ilyet mondani "pártatlanul" ):

T-rex netezni szoktam náluk,minden ok volt,segítőkészek,bár sztem konfigban drága.
Utolján Martinkával kémkedni mentünk még,és eladó szőrmepapucsban fogadott  :omg:  :think:  :rolleyes:
Hc-byte nemtom erről lemaradtam,sztem megszűnt,addig nekem luxuspalotának tűnt pár pcs újsággal.
Procomp passzolom nem vágom nagyon,de ha vmi kellett,általában ott sem volt
Par-Kom régi főnököm,elfogult lennék,amúgy jó a humora :)
RST árban sztem nagyon jó,általában időben meghozták a cuccot
Bátori uccában nemtommi,régen kanizsa kompjuter vagymi: abszolute leszállóág,utolján emlékeim szt 1*1 m2 eladótér fogadott :omg:
M + Média Center  főleg kellékanyagok,meg bontott márkás IBM gépek kategória,sztem nem számtek (szerintem)
SIMON Irodatechnika pénztárgépben irtó korrekt,pontos,szakértő,szaámteket nem ismerem nála.
Art Vízió 2000 Számítástechnikai Bt. nem ismerem,de amilyen helyen van,illetve amilyen néven fut max 3 évet adok neki.
Varrógépesekkel mizu?Ott is volt vmi számtek :think:

Téma megosztása:

• (123 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.