Crysis (DX10-es játék)
Elküldve: 2006. 01. 23. 17:52
Köszi
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...
We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.
Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!
We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.
Elküldve: 2006. 01. 23. 18:27
Idézet: bepe_79 - Dátum: 2006. jan. 22., vasárnap - 14:23
Screenshotok: http://www.gamershel...creenshots.html
Idézet
Sorry, there are no screens for this game
Elküldve: 2006. 01. 23. 19:05
az új 3dmarkból mikor lesz játék?
szánalmas... :o
"...az istenverte falakból jönnek elő !"
"Nuke it from orbit! It is the only way to be sure!"
Elküldve: 2006. 01. 23. 19:08
Idézet: Nate Dog [BAT] - Dátum: 2006. jan. 23., hétfő - 19:05
hogy mi a baj?
Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H
Elküldve: 2006. 01. 23. 19:33
Idézet: Nate Dog [BAT] - Dátum: 2006. jan. 23., hétfő - 19:05
Már az. A 3DMark '06-ban a proci tesztnél van egy játék, ha jól tudom.
Elküldve: 2006. 01. 23. 19:39
már a 2001-ben is volt játék.
elszámoltam 10ig...
nem legyünk már ennyire maradiak kérem. én meg utálom hogy ha a technikai szinvonal adott és nem használják ki. mert lusták, vagy hülyék hozzá. nem akarok még mindig öklömnyi pixeleket, elmosott texturákat látni mindenütt. ha szépen megcsinálják akkor megemelem minden játék előtt a kalapom. ha még történet, játékélmény is jo akkor meg pláne.
FarCry-ból láttuk hogy azért nem kutyaütők a srácok, remélem ez is legalább olyan jo lesz.
szerk: FPS-ek amugy is mindig a grafikáról szólnak elsősorban...amióta létezik ez a stílus.
Idézet: Nate Dog [BAT
@ 2006. jan. 23., hétfő - 19:05] az új 3dmarkból mikor lesz játék?
szánalmas... redface.gif
szánalmas... redface.gif
elszámoltam 10ig...
nem legyünk már ennyire maradiak kérem. én meg utálom hogy ha a technikai szinvonal adott és nem használják ki. mert lusták, vagy hülyék hozzá. nem akarok még mindig öklömnyi pixeleket, elmosott texturákat látni mindenütt. ha szépen megcsinálják akkor megemelem minden játék előtt a kalapom. ha még történet, játékélmény is jo akkor meg pláne.
FarCry-ból láttuk hogy azért nem kutyaütők a srácok, remélem ez is legalább olyan jo lesz.
szerk: FPS-ek amugy is mindig a grafikáról szólnak elsősorban...amióta létezik ez a stílus.
Szerkesztette: acu 2006. 01. 23. 19:41 -kor
8 állat utazik egy kisbuszban. De csak 7 ülés van. A nyolcadik utas, a hal áll.
Elküldve: 2006. 01. 23. 19:41
A Crysis fantáziadús név.
A video régi. A játék bejelentése a mostani, ami ebben tetszik, az nem is a grafika, de inkább a fizikai rész, hogy elhajlanak a levelek - és lerombolhatóak az épületek. Ez az igazi fejlődés szerintem.
Ja, azt se tudtam, hogy a fejlesztők tulajdonában van már a DX10. De mikor lesz DX10-es videokártya? Mert év végére tutira nem...
A video régi. A játék bejelentése a mostani, ami ebben tetszik, az nem is a grafika, de inkább a fizikai rész, hogy elhajlanak a levelek - és lerombolhatóak az épületek. Ez az igazi fejlődés szerintem.
Ja, azt se tudtam, hogy a fejlesztők tulajdonában van már a DX10. De mikor lesz DX10-es videokártya? Mert év végére tutira nem...
Szerkesztette: spidey 2006. 01. 23. 19:44 -kor
Elküldve: 2006. 01. 23. 19:43
Idézet: bepe_79 - Dátum: 2006. jan. 23., hétfő - 19:33
Már az. A 3DMark '06-ban a proci tesztnél van egy játék, ha jól tudom.
3dmark 2k6 teszt
Bár nem értem m köze a 3dmark-nak a Crysis-hoz :confused: :confused:
Faster! Harder! Cadaver!
Elküldve: 2006. 01. 23. 19:47
Idézet: spidey - Dátum: 2006. jan. 23., hétfő - 19:41
A Crysis fantáziadús név.
ja vicces név. köv. mi lesz? Crypta?
DX10 azaz WGF2.0 elvileg ATi R600 ill NVidia G80 lesz, legkorábban nyáron, vagy ősszel.
8 állat utazik egy kisbuszban. De csak 7 ülés van. A nyolcadik utas, a hal áll.
Elküldve: 2006. 01. 23. 19:50
Vmi olyasmi volt, hogy WGF lesz a neve a DX-ből kiváló D3D-nek, de végül mégsem veszik ki belőle, hanem DX10 lesz a neve.
De én már nem vagyok biztos benne, mert elvesztettem a fonalat, amikor kiderült, hogy a Longhorn Vista lesz
De én már nem vagyok biztos benne, mert elvesztettem a fonalat, amikor kiderült, hogy a Longhorn Vista lesz
Szerkesztette: BoGab 2006. 01. 23. 19:51 -kor
Elküldve: 2006. 01. 23. 21:11
Idézet: acu - Dátum: 2006. jan. 23., hétfő - 19:39
FPS-ek amugy is mindig a grafikáról szólnak elsősorban...amióta létezik ez a stílus.
Ezzel csak részben tudok egyetérteni. Persze sok nagynév főleg a grafikára épít (HL2, Doom3...), de olyan játékok is vannak, amelyek tartalmasabbak. Pl.: Thief, Deus Ex, Undying játékok.
Sorry az
A német cikkben nem volt valami utalás a sztorira? Nem lehet tudni valamit?
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie
Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)
Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)
Elküldve: 2006. 01. 23. 22:03
Idézet: FragMaster - Dátum: 2006. jan. 23., hétfő - 18:08
hogy mi a baj? 
az a baj hogy szánalmasan gyenge játékok születnek.
Meg mindenki elájul tőlük aza baj, ha jól néz ki.
Egyébként szerintem egy játék gyártási helyes "sorrendje" nem az effektek kiötlésével kellene kezdődjön... De persze attól még lehet hogy a Krizis nagyon jó gém lesz.
Elküldve: 2006. 01. 23. 22:05
Idézet: Necros - Dátum: 2006. jan. 23., hétfő - 20:11
Ezzel csak részben tudok egyetérteni. Persze sok nagynév főleg a grafikára épít (HL2, Doom3...), de olyan játékok is vannak, amelyek tartalmasabbak. Pl.: Thief, Deus Ex, Undying játékok.
Sorry az
-ért.
Sorry az
bizony bizony két kategória van:
a 30 óra alatt és a kizárólag 30 óra felett végigjátszható játékok
Elküldve: 2006. 01. 23. 22:08
Hmm, 3dmarkokbol jatek. Nos egy FireFly forest jo lenne. 
Na, viccen kivul FarCry is techdemonak indult. Vegul egesz jo lett. Sztori 0, igaz.
Na, viccen kivul FarCry is techdemonak indult. Vegul egesz jo lett. Sztori 0, igaz.
JóSebesség
Elküldve: 2006. 01. 24. 19:39
Idézet: Nate Dog [BAT] - Dátum: 2006. jan. 23., hétfő - 23:05
Nem igaz, a Half-Life2 kb. 20 óra.
Elküldve: 2006. 01. 24. 20:03
Idézet: -Turbo- - Dátum: 2006. jan. 23., hétfő - 22:08
Hmm, 3dmarkokbol jatek. Nos egy FireFly forest jo lenne. 
Azaz! A Firefly forest nagyon komoly benne.
Semper Fi
Elküldve: 2006. 01. 24. 20:29
Idézet: spidey - Dátum: 2006. jan. 24., kedd - 19:39
Nem igaz, a Half-Life2 kb. 20 óra.
Remélem elolvasod még egyszer mire válaszoltál.
"We are going to hell, so bring your sunblock."
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
"Clarkson you great oaf!"
Twittegylet
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
"Clarkson you great oaf!"
Twittegylet
Elküldve: 2006. 01. 24. 21:06
Idézet: Nate Dog [BAT
,2006. jan. 23., hétfő - 22:05]
Az hogy egy játék mennyi idő alatt végigvihető erősen relatív, mert van nekem olyan videóm, ahol a csávó 1 óra 11 perc (!!!!) alatt végigviszi a BG1-et (csít nélkül!!!) már pedig nem éppen rövidségéről híres.
szerk.: jah bocsánat a kedvencem: Morrowind 7 perc 30 másodperc alatt. Na erre varrjatok gombot.
Szerkesztette: Cadaver 2006. 01. 24. 21:09 -kor
Faster! Harder! Cadaver!
Elküldve: 2006. 01. 24. 21:08
Arról nem is beszélve, ha leköt egy játék előveszed szivesen újból vagy akár szépen végigszaladsz a nehézségi fokozatokon sorban...
Elküldve: 2006. 01. 24. 21:19
Attol fugg.. horrorjatekot tuti nem,de ugy altalaban FPSt nem. Autost barmikor. Mafiat almomban is.
JóSebesség

Súgó
A téma zárva.