HWSW Informatikai Kerekasztal: Milyen notebookot vegyek? - negyedik rész - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (133 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Milyen notebookot vegyek? - negyedik rész

#861 Felhasználó inaktív   netcobra 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 04. 05. 07:21

DL lemez draga, kesobb ha olcsobb lesz akkor DL es irot is lehet bele szerezni ebayrol vagy pl apronetrol, legalabbis gondolom. (mondjuk nekem nem szempont, az en notim megvan masfel eve, a dvd iroval 5 db dvdt irtam osszesen) Memoriat beleraksz meg 512-t kesobb ha akarsz, az 1.6os dothan meg mindenre (nem jatek) eleg lesz meg boven..Merevlemez ha kicsi lesz akkor kiirod dvdre, vagy veszel usb-s kulso hazat, plusz bele egy nagy 3.5"os vinyot.. DL dvd iro is sokkal olcsobban megoldhato egy 5.25"os kulso hazzal es egy sima iroval.. Persze ezek mind plusz penz kesobb, de a lehetoseg megvan..USB elosztot is lehet kapni, menet kozben meg csak eleg mar a ketto :) A trackpoint szerintem nem kenyelmetlen, de ki kellene neked is probalni, van aki szereti, van aki nem..Anyukam nem szereti az ujdonsagokat, nem is probalta, de mar mikor a gepet vettuk vettunk hozza egy nagyon szep kensington egeret, piros szinu, szolidan villog ossze vissza rajta valami led, pici, noies. Taskajaval egyutt is valami 1.5rugo volt.. Egy kulso eger azert alapbol ajanlott is, szerintem minden gepnel, en pl utalom tapipadot, de pocokegerrel se szeretek szorakozni ha itthon vagyok, DiNovo 2.0 jobb :) Mivel irtad a szovegbevitelt, beugrott az egyik legnagyobb elonye: a billentyuzet. Mindenki dicseri az ibm-ek billentyuzeteit, ezt en is csak megerositeni tudom, nagyon jo tapintasu, jo nyomaspontu billentyuzete van.. Az elobbi leirasomhoz meg hozzatennem, hogy sok dolog van ebben a gepben, ami sokkal minosegibb es sokkal jobban tetszik mint a sajat notimban, ami bo masfelszer ennyibe kerult.. De rabeszelni nem akarok senkit, notebook.hu nal szerintem mindegyiket meg lehet nezni, ki lehet probalni, erdemes raszanni egy kis idot. Remelem tudtam segiteni
#1: HP 6000Pro Desktop
#2: Ipad 2 32GB WiFi+3G ; Huawei Ideos S7 Slim 3G
#3: Nokia Booklet 3G
#4: Gigabyte EP45T-DS3R, E8200@3.2, 12GB DDR3, Gigabyte HD4850+ZL, OCZ Vertex 2 SSD+ 2x320GB Raid0, WD Elements 2TB, Chieftec 620W. Mobil: Nokia E72 + Iphone 4, Playstation 3 320GB

#862 Felhasználó inaktív   calibra 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 05. 11:09

Idézet: netcobra - Dátum: 2006. ápr. 5., szerda - 8:21

DL lemez draga, kesobb ha olcsobb lesz akkor DL es irot is lehet bele szerezni ebayrol vagy pl apronetrol, legalabbis gondolom. (mondjuk nekem nem szempont, az en notim megvan masfel eve, a dvd iroval 5 db dvdt irtam osszesen) Memoriat beleraksz meg 512-t kesobb ha akarsz, az 1.6os dothan meg mindenre (nem jatek) eleg lesz meg boven..Merevlemez ha kicsi lesz akkor kiirod dvdre, vagy veszel usb-s kulso hazat, plusz bele egy nagy 3.5"os vinyot.. DL dvd iro is sokkal olcsobban megoldhato egy 5.25"os kulso hazzal es egy sima iroval.. Persze ezek mind plusz penz kesobb, de a lehetoseg megvan..USB elosztot is lehet kapni, menet kozben meg csak eleg mar a ketto :) A trackpoint szerintem nem kenyelmetlen, de ki kellene neked is probalni, van aki szereti, van aki nem..Anyukam nem szereti az ujdonsagokat, nem is probalta, de mar mikor a gepet vettuk vettunk hozza egy nagyon szep kensington egeret, piros szinu, szolidan villog ossze vissza rajta valami led, pici, noies. Taskajaval egyutt is valami 1.5rugo volt.. Egy kulso eger azert alapbol ajanlott is, szerintem minden gepnel, en pl utalom tapipadot, de pocokegerrel se szeretek szorakozni ha itthon vagyok, DiNovo 2.0 jobb :) Mivel irtad a szovegbevitelt, beugrott az egyik legnagyobb elonye: a billentyuzet. Mindenki dicseri az ibm-ek billentyuzeteit, ezt en is csak megerositeni tudom, nagyon jo tapintasu, jo nyomaspontu billentyuzete van.. Az elobbi leirasomhoz meg hozzatennem, hogy sok dolog van ebben a gepben, ami sokkal minosegibb es sokkal jobban tetszik mint a sajat notimban, ami bo masfelszer ennyibe kerult.. De rabeszelni nem akarok senkit, notebook.hu nal szerintem mindegyiket meg lehet nezni, ki lehet probalni, erdemes raszanni egy kis idot. Remelem tudtam segiteni

Pontosan ez az, hogy később lehet pótolni mindent. Ismerve magamat biztos, hogy 1-2 dolgot az évek során cserélnék is benne! Ezért hosszú távon jobb befektetésnek tűnik, ha a drágábbat veszem. Viszont ebben az esetben a minőség is előtérbe kerül, mert a drágább nem azonos típusú az olcsóbbal (MSI vs IBM). Mi a jobb? Egy többet tudó, mindenben az elképzeléseimnek megfelelő notival "élni", kis minőségtől félni való beütéssel (MSI), VAGY: egy kicsit necces tudással bíró tuti minőségi, de itt-ott nem szimpatikus ferlszereltséggel "élni" :) (IBM) (negatívumok: trackball, piros gombok: ezek úgy elsőre nem tetszenek távolról).

Ez a különbség nekem 60E Ft-ba kerülne :)

Hogy kihasználnám-e a nagyobb tudást?

Valószínűleg az első évben(években) nem igazán. De ki tudja milyen progikat fogok még használni, amiknek jobb egy kicsit nagyob proci, és jobb 80 giga mint 40:)

De ha már ilyen összegért vesz az ember vmit, akkor az a 60 már csak nem olyan nagy cucc:) A minőségi kérdés még mindig ott van:) VISZONT! MSI-re 2 év alap gari van!

Rohadt élet:)

#863 Felhasználó inaktív   netcobra 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 05. 12:25

Hat ezeket neked kell eldontened, ha van ra keret akkor mindig erdemes a dragabbat venni..Az msi-t viszont nem ismerem, ezert irtam csak az ibm-rol.  Azert az a 60ezer kulonbseg nem 60ezer, hiszen az IBM hez van XP Pro es eleg rendes szoftverezettseg (access ibm), az msi meg szuz. De teljesitmenyben biztos jobb gep, minoseget tekintve meg passz :) 

szerk: ja es 60ezerert vehetsz pl itt a bolhan meg 512 ramot meg egy nagy vinyot kulso hazban, es meg penzed is marad boven..

Szerkesztette: netcobra 2006. 04. 05. 12:27 -kor

#1: HP 6000Pro Desktop
#2: Ipad 2 32GB WiFi+3G ; Huawei Ideos S7 Slim 3G
#3: Nokia Booklet 3G
#4: Gigabyte EP45T-DS3R, E8200@3.2, 12GB DDR3, Gigabyte HD4850+ZL, OCZ Vertex 2 SSD+ 2x320GB Raid0, WD Elements 2TB, Chieftec 620W. Mobil: Nokia E72 + Iphone 4, Playstation 3 320GB

#864 Felhasználó inaktív   calibra 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 05. 14:19

Idézet: netcobra - Dátum: 2006. ápr. 5., szerda - 13:25

Hat ezeket neked kell eldontened, ha van ra keret akkor mindig erdemes a dragabbat venni..Az msi-t viszont nem ismerem, ezert irtam csak az ibm-rol.  Azert az a 60ezer kulonbseg nem 60ezer, hiszen az IBM hez van XP Pro es eleg rendes szoftverezettseg (access ibm), az msi meg szuz. De teljesitmenyben biztos jobb gep, minoseget tekintve meg passz :)

szerk: ja es 60ezerert vehetsz pl itt a bolhan meg 512 ramot meg egy nagy vinyot kulso hazban, es meg penzed is marad boven..

RAM oks, de a noti maradjon csak noti, és ne kelljen dugdosni belé minden francot, ha többet akarok tőle:)

Köszi egyébként, hogy felhívtad rá a figyelmemet:)

60 ezer azért mégis csak 60 ezer:)

szerk: most nézem:
IBM: "csak" Intel 855GME chipsetje van DDR1 memóval,
MSI: Intel 915GM DDR2

Bár a fenti okfejtés alapján ez is szinte mind1...

Szerkesztette: calibra 2006. 04. 05. 14:25 -kor

#865 Felhasználó inaktív   kanyec 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 04. 06. 11:07

Elösször FUJITSU SIEMENS-t akartam venni de sokan lebeszéltek róla. Utána Asus és Acer-ben gondolkoztam. De végül MSI lett. És azért mert jókat hallottam/olvastam róla és mert számomra ár/érték arányban jó volt. Amikor eldöntöttem, hogy laptopot akarok venni akkor én is ilyen 200ezer környékén goldolkodtam. De rájöttem, hogy érdemes inkább valamivel drágábbat venni, mert ebben a 300ezres kategóriában már jóval kevesebb kompromisszumot kell kötni tudás terén. Gondolok itt: USB, vinyó, VGA, proci, DL.
De ha már mident úgy kéne külön ráaggatni (külsö vinyó, USB elosztó DVD író stn.), akkor az már majdem olyan lenne mint egy asztali gép. Fontos a tudás és a minőség is. Szerintem mindkettővel rendelkezik az MSI.  Én az arany középutat választottam.  Nem volt egyszerű döntés, sött.....!  De így utolag sem bánttam meg a választásomat.

#866 Felhasználó inaktív   baman 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 06. 11:41

tényleg, USB! ha mondjuk csak kettő jut az embernek, mint a  IBM ThinkPad R50e 05 vagy a HPQ EVO NX6110 EK115ES esetében, akkor simán vesz egy USB elosztót, és minden rendben lesz? van ezeknek bármi hátrányuk, vagy csak annyi, hogy meg kell venni, és kilóg a gépből? ;-)

#867 Felhasználó inaktív   calibra 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 06. 11:59

Idézet: kanyec - Dátum: 2006. ápr. 6., csütörtök - 12:07

Elösször FUJITSU SIEMENS-t akartam venni de sokan lebeszéltek róla. Utána Asus és Acer-ben gondolkoztam. De végül MSI lett. És azért mert jókat hallottam/olvastam róla és mert számomra ár/érték arányban jó volt. Amikor eldöntöttem, hogy laptopot akarok venni akkor én is ilyen 200ezer környékén goldolkodtam. De rájöttem, hogy érdemes inkább valamivel drágábbat venni, mert ebben a 300ezres kategóriában már jóval kevesebb kompromisszumot kell kötni tudás terén. Gondolok itt: USB, vinyó, VGA, proci, DL.
De ha már mident úgy kéne külön ráaggatni (külsö vinyó, USB elosztó DVD író stn.), akkor az már majdem olyan lenne mint egy asztali gép. Fontos a tudás és a minőség is. Szerintem mindkettővel rendelkezik az MSI.  Én az arany középutat választottam.  Nem volt egyszerű döntés, sött.....!  De így utolag sem bánttam meg a választásomat.

Szia!

Milyen az MSI-d? Melyik típus, ....?

#868 Felhasználó inaktív   calibra 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 06. 12:04

Idézet: baman - Dátum: 2006. ápr. 6., csütörtök - 12:41

tényleg, USB! ha mondjuk csak kettő jut az embernek, mint a  IBM ThinkPad R50e 05 vagy a HPQ EVO NX6110 EK115ES esetében, akkor simán vesz egy USB elosztót, és minden rendben lesz? van ezeknek bármi hátrányuk, vagy csak annyi, hogy meg kell venni, és kilóg a gépből? ;-)

Elvileg "csak" annyi, de gyorsabb cuccot (pl. külső vinyó) én biztos nem használnék ilyen hubról vmi mással közösködve. Egér, pendrive, billentyűzet, prezentációs vezérlő, bluetooth, infra elmegy simán vele. De pont erről van szó, ahogy kanyec kolléga is említette: egy notiból ne lógjon má ki semmi alapesetben:)

#869 Felhasználó inaktív   Sensation 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 06. 19:06

Idézet: evo87 - Dátum: 2006. ápr. 2., vasárnap - 20:00

3 kiló nem sok? Ha kondizol, valóban nem, de ha cipelni akkor már nem túl kényelmes. Amúgyis veszel hozzá táskát, egeret meg a vezetékeket is beleteszed, úgy meg már bőven  nem 3 kiló.

Persze hogy az x700 jobb mint bármely integrált, ez nem is kérdés és ezt nem is mondta senki.

"nem veszek ilyen 1024x768-as ~1200MHz-es shared VGA-s játéknotebookot" - ezt a mondatodat abszolút nem értem. Éppen hogy a shared vga-val szerelt notik nem játéknoteszek. (a shared vga-s noti a munkanoti)

Te x700 vagy jobb vga-s notit keresel, azaz igazi játéknoteszt. Ha viszont mai játékokat akarsz futtatni rendesen, akkor meg kevés hozzá az x700 (ezzel nem azt akarom mondani hogy szar, hanem azt hogy kevés).

Először nézd meg mire használnád igazán, aztán dönts, mert hiába veszel egy ilyen gépet, lehet hogy nem is fogsz játszani rajta...

(másrészt cad-hez szerintem simán elég egy eygszerűbb vga)

Mi az oka annak hogy ilyen nagy grafikai teljesítményt igénylesz???

A játéknotebook-on azt értettem hogy ovodás gyerek, gagyi. Ez tényleg félreérthető volt :)
Milyen VGA-val lehet szted mai játékokkal játszani? (esetleg SXGA+, WSXGA+ kijelzővel) X800XT? X1600XT? X1800XT? Amilyen játékokhoz kéne például: CS:Source, Half-Life2, NFS:MW, Battlefield 1-2, CoD1-2. Ezekhez sztem NEM MAX. GRAFIKÁN elég a X700.. Vagy nem?  Ezt most tényleg kérdezem.

Amire kell: Az asztali gépet "helyettesíteni" (lásd: aláírás) Ez otthon, a noteszt meg hordozom az otthon és az albi közt, néha suliba. ArchiCAD, AutoCAD, net, filmek, játékok!, WLAN..

Apropó: Mikor jön a kétmagos mobil AMD?
ASUS EeePC 1000H Black, 1GB, 80GB HDD
Nokia N73 Silver-Plum, 2GB miniSD
Videoton RA 6363 S, RT6303 S, DC 2050 E, Akai CS-F21

MSI K8N Neo Platinum (nForce3 250)
AMD Athlon64 3200+ (s754 NewCastle 2.2GHz)
Sapphire HD2600XT 512MB GDDR3 AGP8x
1.5 GB DDR400 Samsung (CL2.5, 1T CR)
CHIEFTEC 450W

#870 Felhasználó inaktív   .Tian. 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 04. 06. 19:22

Kinéztem 3 gépet, árban nagyjából ugyanazok (geizhals alapján, valószínű külföldön lesz megvásárolva).
A szempont a jó grafikai teljesítmény és a halk működés volt (szövegszerkesztés, internetezés alatt)
Vélemények - tapasztalatokat várok.
Köszönöm!

ASUS A6JA
Sony Vaio VGN A617
FSC Amilo M3438G
Utóbbi most egész jó áron kapható a Metroban is.

Amit még kérdezni szeretnék:
- mennyire megoldható későbbiekben a magyar billentyűzet és ez mennyi kb?
- hol lehet itthon kedvezőbben (kiindulási pont a notebook.hu volt) vásárolni?

#871 Felhasználó inaktív   evo87 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 04. 06. 19:42

Idézet: Sensation - Dátum: 2006. ápr. 6., csütörtök - 19:06

A játéknotebook-on azt értettem hogy ovodás gyerek, gagyi. Ez tényleg félreérthető volt :)
Milyen VGA-val lehet szted mai játékokkal játszani? (esetleg SXGA+, WSXGA+ kijelzővel) X800XT? X1600XT? X1800XT? Amilyen játékokhoz kéne például: CS:Source, Half-Life2, NFS:MW, Battlefield 1-2, CoD1-2. Ezekhez sztem NEM MAX. GRAFIKÁN elég a X700.. Vagy nem?  Ezt most tényleg kérdezem.

Amire kell: Az asztali gépet "helyettesíteni" (lásd: aláírás) Ez otthon, a noteszt meg hordozom az otthon és az albi közt, néha suliba. ArchiCAD, AutoCAD, net, filmek, játékok!, WLAN..

Apropó: Mikor jön a kétmagos mobil AMD?

Mai játékokhoz kellenek azok a vga-k amiket írtál, de azok a játékok, amiket felvázoltál szerintem simán elmennek az x700-on, de nem biztos hogy max grafikán.
Jó kártyák még a geforcego kártyák is.
FUSI
MSI
ACER
belinkeltem három olyan gépet amik azért teljesítményben azért már elég kell hogy legyenek, de szerintem az x700 sem rossz befektetés...
Asus
FUSI_2
Az is fontos szempont, hogy neked mennyire fontos a minőség, melyik márka tetszik...nagyon fontos a személyes kontaktus, legjobb, ha elugrasz valamelyik nagyboltba, pl electro world vagy media markt, és ott megfogdosod meg megnézegeted a képüket, nyitogatod a gépeket. Mindent alaposan nézz meg, mert vannak ergonómiai bakik rendesen (pl volt egy noti aminek a bal oldalán vannak az usb-k, ugye ha oda dugod az egeret, akkor ott halmozódik fel a vezeték....egyszóval kényelmetlen, volt olyan is, amelyiknek bal oldalon is volt légzőnyílása és az egeres kézre fújta a meleg levegőt.)
Ezután hidd el ki tudsz szórni pár típust, amelyik neked nem jön be és onnan már egyszerűbb a választás. (pl én ez alapjn szórtam ki a fusit, acert, mert nekem egyszerűen nem jöttek be.)
Meg ugye az sem mindegy, mennyit akarsz a dologra rászánni.

Kétmagos AMD még tuti pár hónap mire ide is elér.....és az ára nyilván nem lesz csekély. Meg állítólag a kétmagos 64bites Intel, a Merom proci jóval kedvezőbb vétel lesz, mert teljesítményben vagy fogyasztásban jobb...

#872 Felhasználó inaktív   bogdan 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 06. 20:11

Idézet: evo87 - Dátum: 2006. ápr. 6., csütörtök - 19:42

Meg állítólag a kétmagos 64bites Intel, a Merom proci jóval kedvezőbb vétel lesz, mert teljesítményben vagy fogyasztásban jobb...

allitolag. az Intel legalabbis ezt allitja! ;)
(amitol persze meg igaz is lehet, csak nem art pontositani..)
a forum ma:
"Ez van bazdmeg, ha nem tetszik, el lehet menni."

#873 Felhasználó inaktív   kanyec 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 04. 06. 22:33

Idézet: calibra - Dátum: 2006. ápr. 6., csütörtök - 11:59

Szia!

Milyen az MSI-d? Melyik típus, ....?

Szia calibra!

MSI M645-ös gépem van ami lényegében ugyan az mint az MSI MS1032
Úgyan úgy néz ki mind a kettő. Csak más konfiguráció.
Az M645-ről van egy teszt, ha nem olvastad még és érdekel itt a link:M645 Teszt
Bár az enyémben 1.86Ghz proci, 80GB-os vinyó és 1x512RAM van. Én ITT vettem. (Kb középen lesz a 14. oldal).

#874 Felhasználó inaktív   calibra 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 07. 07:13

Idézet: kanyec - Dátum: 2006. ápr. 6., csütörtök - 23:33

Szia calibra!

MSI M645-ös gépem van ami lényegében ugyan az mint az MSI MS1032
Úgyan úgy néz ki mind a kettő. Csak más konfiguráció.
Az M645-ről van egy teszt, ha nem olvastad még és érdekel itt a link:M645 Teszt
Bár az enyémben 1.86Ghz proci, 80GB-os vinyó és 1x512RAM van. Én ITT vettem. (Kb középen lesz a 14. oldal).

Olvastam a tesztet... Nekem ilyen derága gépezet nem kell... Bár nem sokkal drágább, mint az az MSI, amit én néztem ki, de azért sem megyek már följebb:) Inkább lejjebb:)

Tök jókat írnak a prohardveren, de kérdés az, hogy igaz-e valamennyire az én kiszemeltemre is?
ITT ni

Vegyen már valaki ilyet:) Voltam már notebbok.hu mammutos boltjában, de sajnos nem volt nekik kirakva, úgyhogy nem tudtam megtapogatni sem.

Amúgy meg vagy elégedve a tieddel? De mondjuk tök olyan, mintha egy másik márkát kérdeznék. Más típus: ezáltal még talán a márkát sem lehet minősíteni. Lehet h a tied pl. tök jó, amit pedig én kinéztem lehet h pont zsákutca.. Na mind1, majd lesz vhogy.

#875 Felhasználó inaktív   zsozso 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 07. 08:01

Idézet: calibra - Dátum: 2006. ápr. 7., péntek - 6:13

Olvastam a tesztet... Nekem ilyen derága gépezet nem kell... Bár nem sokkal drágább, mint az az MSI, amit én néztem ki, de azért sem megyek már följebb:) Inkább lejjebb:)

Tök jókat írnak a prohardveren, de kérdés az, hogy igaz-e valamennyire az én kiszemeltemre is?
ITT ni

Vegyen már valaki ilyet:) Voltam már notebbok.hu mammutos boltjában, de sajnos nem volt nekik kirakva, úgyhogy nem tudtam megtapogatni sem.

Amúgy meg vagy elégedve a tieddel? De mondjuk tök olyan, mintha egy másik márkát kérdeznék. Más típus: ezáltal még talán a márkát sem lehet minősíteni. Lehet h a tied pl. tök jó, amit pedig én kinéztem lehet h pont zsákutca.. Na mind1, majd lesz vhogy.

A 3 nb.hu bolt közül a Mammut a legkisebb, így a választék is korlátozott. Ezért érdemes végigtelefonálni, hogy hol tudod megnézni. A központi szám általában eligazít.

#876 Felhasználó inaktív   kanyec 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 04. 07. 10:58

Idézet: calibra - Dátum: 2006. ápr. 7., péntek - 7:13

Én eddig teljesen meg vagyok elégedve az MSI-vel. De nem hiszem, hogy nagy különbség lehet minőségben a két gép között. De én is inkább azt mondom amit zsozso, hogy valahol nézdd meg személyesen a gépet.

Vagy, vegyél olyat mint ami nekem van. Hisz ahogy te is írtad nem sokkal drágább, és erről van teszt is és személyes tapasztalat is. :D

#877 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 07. 14:16

Talán nem ide kellene, de témába vág:

MSI S270 eladó.
Ha valaki ilyet keres, akkor nekem akad egy fekete színű eladó.

Turion MT30 (1.6Ghz), 512Mb ram, 80gb, 12.1" 1280x800 wxga glare-type tft, Radeon X200 VGA vezérlő, 8x DL DVD író, Wlan, Bluetooth, nagy akku, hordtáska, doboz, XP home, 2 év gari, meg minden gyári tartozék. Vadonatúj.

240k.

Mielőtt kérdeznétek az okot: most indulok az IBM X60-ért.

Szerkesztette: FőDudu 2006. 04. 07. 14:41 -kor

#878 Felhasználó inaktív   Atlantis 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 07. 18:32

Jó dolgokat írtok az MSI-ről, kár, hogy ők sem tudják, hol a helye a Ctrl gombnak.  :(
Pro Engineer CAD system.

#879 Felhasználó inaktív   Sensation 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 07. 21:44

Köszi a tippeket evo87!! Ezek tényleg átgondolandó szempontok.. THX :cool:
Geforcego-t nem akarok venni.. nem jön be.. AMD&ATI Foreva! The Powaaa! :cool:
ASUS EeePC 1000H Black, 1GB, 80GB HDD
Nokia N73 Silver-Plum, 2GB miniSD
Videoton RA 6363 S, RT6303 S, DC 2050 E, Akai CS-F21

MSI K8N Neo Platinum (nForce3 250)
AMD Athlon64 3200+ (s754 NewCastle 2.2GHz)
Sapphire HD2600XT 512MB GDDR3 AGP8x
1.5 GB DDR400 Samsung (CL2.5, 1T CR)
CHIEFTEC 450W

#880 Felhasználó inaktív   hndl 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 04. 09. 11:45

Tud valaki strapabiro notebookot ajanlani, hosszu uzemidovel es nvidia grafikus kartyaval? (az ok prozai: linux lesz rajta, es az ATI driverek szempontjabol hiresen rossz linuxon...)

Téma megosztása:

• (133 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.