HWSW Informatikai Kerekasztal: MSN probléma!? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (12 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 10
  • 11
  • 12
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

MSN probléma!? Értékeld a témát: -----

#221 Felhasználó inaktív   Trilla 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 08. 20. 07:45

Üzenet megtekintéseIdézet: des - Dátum: 2010. 08. 19. 17:17

MSNnél nem ritka, hogy vannak ilyen érdekes jelenségek. Lehet ez is csak átmeneti dolog. Esetleg frissítette magát a program, és ott van valami bibi. De nem tudom, csak tippelgetek.

Igazából, tegnap meg is oldódott a probléma...annyi volt h akik addig nem láttak, azoknak kellett vna ki- és bejelentkezni és úgy már láttak is.Kép De azért Nagyon köszönöm!Kép

#222 Felhasználó inaktív   Trilla 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 08. 20. 07:54

Volna itt még egy probléma: A régi msnemnél olyan problémát észleltem, hogy hiába változtatom meg a nevemet és a személyes üzenetemet...kilépek majd később belépek és ugyanazz maradt mint régen...magyarul nem menti a változásokat és nem csak az enyéimet de pl. mások új képét vagy üzenetét se mentiKép. Ez a probléma egyik napról a másikra történt...Tesómmal ( aki jártas az ilyen témában, mivel informatikusnak készül) kismillió vírus ellenőrzést lefuttattunk, de semmi változás...újra telepítettük, de semmi...átnéztük a beállításokat, hátha ott rossz vmi, de nem, ott minden rendben volt...mindent kipróbáltunk amit fórumokon írtak vagy csak egyszerűen amit a net írt de semmi, egyszerűen nem mentette. Ezért is hoztam létre az új msnt...de ha van rá mód, akkor a régit is megakarnám javítani...ha egyáltalán lehetséges!

Kérlek Segítsetek!...Mit tegyek, hogy elmentse a változásokat?????

#223 Felhasználó inaktív   Maranwe 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 08. 21. 19:49

Sziasztok, nekem is problémám adódott az MSN-el. Az ominózus 80048820-as hiba, 3 napja ezzel szenvedek. Rendszeridő jó (BIOS, windows, net-sync), MSN újratelepítés, DLL-ek újraregisztrálása, minden volt már, mégse tudok belépni. Ráadásul a Windows Update is a rendszeridő miatt nem hajlandó csatlakozni. Víruskeresés volt, többféle vírus- és spy/malware progival, CCleaner lefuttatva, de semmi, ugyanúgy fennáll a hiba. Valakinek valami ötlete esetleg (Win reinstallon kívül)?
Ja, igen: Yahoo Messenger gond nélkül megy, és a webmsn-re is fel tudok jelentkezni. Esetleg valami SSL, ami lejárt..?

Szerkesztette: Maranwe 2010. 08. 21. 19:52 -kor

#224 Felhasználó inaktív   Maranwe 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 08. 21. 21:06

Ühüm, még az MSN ügyfélszolgálat sem tud magyarázatot adni a jelenségre. Ami hiányzó pont, hogy a Windows Update sem megy emiatt a bug miatt...
Viszont.
Most találtam a Trillian-t, egész jól néz ki, egyetlen (na jó, kettő) fícsör hiányzik: color nick, és a custom emoticons. Meg hát, ez a Trillian Pro próbaverzió, ha valaki tud mondani arról valamit, hogy mi NEM fog működni, ha lejár a próbaidő, azt megköszönném.

Linux jó ötlet, csak sajna nem megy elég sok progi alatta, ami nekem kéne, pl. a Lineage 2 kliens. Mert azért nem árt letesztelni, amit fejlesztek, de az más fórumtéma. :D

Szerkesztette: Maranwe 2010. 08. 21. 21:07 -kor

#225 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 08. 21. 21:17

Üzenet megtekintéseIdézet: Maranwe - Dátum: 2010. 08. 21. 22:06

Ühüm, még az MSN ügyfélszolgálat sem tud magyarázatot adni a jelenségre. Ami hiányzó pont, hogy a Windows Update sem megy emiatt a bug miatt...
Viszont.
Most találtam a Trillian-t, egész jól néz ki, egyetlen (na jó, kettő) fícsör hiányzik: color nick, és a custom emoticons. Meg hát, ez a Trillian Pro próbaverzió, ha valaki tud mondani arról valamit, hogy mi NEM fog működni, ha lejár a próbaidő, azt megköszönném.

Linux jó ötlet, csak sajna nem megy elég sok progi alatta, ami nekem kéne, pl. a Lineage 2 kliens. Mert azért nem árt letesztelni, amit fejlesztek, de az más fórumtéma. :D

Akkor a Pidgin (vagy épp most mi a neve) is jó megoldás neked. Linux, és Win alatt is működik.
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#226 Felhasználó inaktív   Maranwe 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 08. 23. 10:21

Hát, win reinstall lett a vége, sehol semmi megoldás, se vírus, se semmi ilyesmi. Windows Support is mélyen hallgat erről a jelenségről.

#227 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 23. 11:45

Üzenet megtekintéseIdézet: Maranwe - Dátum: 2010. 08. 23. 11:21

Hát, win reinstall lett a vége, sehol semmi megoldás, se vírus, se semmi ilyesmi. Windows Support is mélyen hallgat erről a jelenségről.

Pedig az ominózus hibakódra keresve magyar nyelvű találatot is ad szép számmal a G, amiben ecsetelik az eltávolítás, és újratelepítés menetét, anélkül, hogy win reinstallt hajtanál végre.
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#228 Felhasználó inaktív   e-lias 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 12. 13. 12:46

Sziasztok!
Egy ideje küzdök egy problémával. Elindul az msn, be is jelentkezik. Egy ideig írni is tudok. Aztán egyszer csak nem kapom meg az üzeneteket, vagy amit én küldök, hosszú lag után visszadobálja (van, hogy 20 perc). Nincs hibakód, semmi. 2 külön gépen is ez van, Win7, de XP-vel is ezt csinálta. Reinstall után is. Irtó idegesítő. És azt csinálja pidginnel is. A netszolgáltatók között volt Btel, Externet, meg egy kicsi wlanos is. Nem tudtok rá megoldást? Tudom, elég megfoghatatlan a probléma. De 2-3 hónapja csinálja ezt.

Téma megosztása:

• (12 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 10
  • 11
  • 12
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó