Idézet: Mikeee - Dátum: 2006. ápr. 19., szerda - 16:40
Kérdés, hogy ki a rosszabb a pofátlan, szabálytalan kopaszok vagy az önjelölt igazság bajnoka? Nehezen tudnék dönteni.

Ha már rangsorolni kell, akkor a szabálytalan kopaszok. Mégpedig nagyságrendekkel.
Mi van ezen "önjelölt igazságbajnok"? Talán ha mindenkibe szorult volna egy kis felelősségtudat, akkor nem kéne ilyen balkáni országban élnünk és az ilyen és az ehhez hasonló "élet császárai"-nak egy kicsit letörnék a szarvát, jóval élhetőbb hely lenne ez az ország. Mielőtt nekem esnétek, nem rendőrállamot, szabály-országot szeretnék. Csak azt, hogy az ilyen és ehhez hasonló esetekben a józan többség lépjen fel az idióta kissebség ellen, mert mindenkinek csak addig terjed a szabadsága, amig nem sérti mások szabadságát. Tudom ez is közhely, de attól még igaz. Ha a disznó egyenlőbb állat a többinél, akkor az már valami más.... Szabadság /= szabadosság "azt teszem amit akarok".
Olvasd el mégegyszer a postot. Kulcsszavak: felhajtott, járdára, elindult, járdán, Astoria, felé.
Bár tudom, neked heveny Macika fóbiád van. Ha ő azt mondja fekete, te: fehér. Ha ő: nappal, te: éjszaka.... És fordítva is...
Szerkesztette: Fanatic 2006. 04. 19. 16:33 -kor
"...Magyarország eljátszotta a lehetőségeit, és most nagy bajban van. Ez a szélsőségesen elitvezérelt ország beleragadt a nyolcvanas évek félkapitalista mutyivilágába. Ezen nem segít sem a reform, sem a kormányváltás. Itt elitváltástra van szükség..."