HWSW Informatikai Kerekasztal: 3 C Adsl - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (23 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

3 C Adsl vélemények? Értékeld a témát: -----

#161 Felhasználó inaktív   Robi19 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 03. 20. 14:32

Egy újjab estet az ISP váltással kapcsolatban ezzel most én jártam így vagy úgy????
Szal 10. én megrendeltem a 3C-s netet majd ahogy az ő üfsz ünkön mondták rá 1 napra másik ISP nek lemondás elfaxolva pénteken 3C től hívnak hogy kész a loginom mondhatja e mondom persze. 3C -s net acc routerben átírva net szépen megy. Ez volt pénteken amúgy egész hétvégén net jó. Ma reggel 9 körül nezezni akarok és nem jó, nézem mi a fa van router logban csomó error mondom magamban mégsem sikerült elhárítani a bajt a 3Cnek. Benéztem a routerre mondom hátha nálam van a baj hát mivel ott a modem is látom az ALERT led ég mint állat. 3C felhív hogy mi a fa.. van erre ők majd hívunk miután T-COM ot megkérdezték én közben ismerős műszakis srácot mobilon felhív aki központban dolgozik hogy mi is van. Erre ő LESZERELÉST lát a gépen a mi számunkra hát mondom ez LOOOLL :mad:  :mad: 1212 felhív ügyintéző kér probléma elmond kiscsaj pillanat utánanézek hosszú ideig zene közben vagy fél doboz cigi elszív. Hosszú várakozás után hát sajna az átállás tart ez pár nap lehet. Erre mondom én dehát most beszéltem egy műszakis kollégával hogy leszerelés van az ADSL en erre kiscsaj pillanat megkérdi. Megint vagy 10 perc várakozás után kiscsaj mondja hogy megsürgette a dolgot reméli mihamarabb helyreáll. Közben elmentem cigit venni mert elfogyott mire visszaértem látom gépen skype zöld mondom ejha gyorsak voltak gyorsan mozzila indít HWSW beír és örül hogy van net :)  :)  :)  Hát én jól megúsztam szerencsére. Jah meg 3C től hívtak hogy elnézést kérnek dehogy a T-COM már intézkedik erre én hát köszönöm de már van net erre ügyintéző reméljük így is marad és még1 szer elnézést.

#162 Felhasználó inaktív   willy1 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 03. 20. 18:27

Idézet: Robi19 - Dátum: 2006. márc. 20., hétfő - 14:32

Egy újjab estet az ISP váltással kapcsolatban ezzel most én jártam így vagy úgy????
Szal 10. én megrendeltem a 3C-s netet majd ahogy az ő üfsz ünkön mondták rá 1 napra másik ISP nek lemondás elfaxolva pénteken 3C től hívnak hogy kész a loginom mondhatja e mondom persze. 3C -s net acc routerben átírva net szépen megy.

Őszinte részvétem!Remélem,én nem szívom meg! :(

#163 Felhasználó inaktív   Robi19 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 20. 20:00

A 3C nek eddigi tapasztalataim szerint nagyon jó a hozzáálása a dolgokhoz ma még 1szer felhívtak hogy tuti OK -e a dolog ez nekem nagyon tetszik!!! :)  A rózsszínék ha gond volt lekezelően és "úgyis nálad van a baj" szöveggel a porba típorták az embereket. Szóval hajrá 3C és sok sok ilyen szolgáltatót aki így áll majd az ügyfélhez.

#164 Felhasználó inaktív   willy1 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 03. 20. 21:58

Holnap megyek szerződni!Remélem,tényleg nem bánom meg!Köszi az infókat!
Már én is többször beszéltem velük telefonon,tényleg nagyon kedvesek!

Szerkesztette: willy1 2006. 03. 20. 21:59 -kor

#165 Felhasználó inaktív   b.janko 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 03. 20. 22:25

Idézet: willy1 - Dátum: 2006. márc. 20., hétfő - 21:58

Holnap megyek szerződni!Remélem,tényleg nem bánom meg!Köszi az infókat!
Már én is többször beszéltem velük telefonon,tényleg nagyon kedvesek!

Nem faxon külditek??
Amúgy ha igen, akkor se felejtsétek el postázni....
A Legolcsóbb ADSL +INGYEN hónapokkal... Ha érdekel írj privit...

#166 Felhasználó inaktív   willy1 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 03. 20. 23:12

Idézet: b.janko - Dátum: 2006. márc. 20., hétfő - 22:25

Nem faxon külditek??
Amúgy ha igen, akkor se felejtsétek el postázni....

Inkább bemegyek személyesen!Nekem az a tuti!A postában nem bízom! :D

#167 Felhasználó inaktív   b.janko 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 03. 20. 23:32

Idézet: willy1 - Dátum: 2006. márc. 20., hétfő - 23:12

Inkább bemegyek személyesen!Nekem az a tuti!A postában nem bízom! :D

Aki BP-n lakik annak könnyű.....

Amúgy privit nézted??  :D
A Legolcsóbb ADSL +INGYEN hónapokkal... Ha érdekel írj privit...

#168 Felhasználó inaktív   Lazarevics 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 20. 23:42

Idézet: Joci - Dátum: 2006. márc. 19., vasárnap - 21:33

Hát pont az van, hogy nagyon nincs terhelve még az a (manapság) lókuki 100Mbitük sem :) Tehát pont az gyanús, hogy miért ilyen kicsi a forgalmuk (átlag ~10Mbit).

Hoppá hoppá, épp mikor írom ezt, látom, hogy most teljesen le is halt a linkjük. Na most kiváncsi lennék, hogy majd beszámolnak e kiesésről az itteni userek :)

Lassan 1 órája szinte nullán van a grafikon szerint a kapcsolatuk. Na majd meglátjuk, hogy mit mondanak (ha mondanak) az itteni már 3C userek!

"Műszaki információk

A 3C Kft. az Internet-hozzáférést biztosító redundáns gerinchálózatát két különböző távközlési alapszolgáltatók igénybevételével biztosítja. A két összeköttetés az Internet hozzáférés rendelkezésre állását és megbízhatóságát növeli. A belföldi hálózat (BIX) irányába 2x100 Mbps összeköttetésekkel rendelkezünk."

Bocs, de most láttam az oldalukon...

#169 Felhasználó inaktív   foxyr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 21. 00:03

Ugy nez ki, hogy sikerult....koszonom b.janko.
Holnap meg be kell telefonalnom, mivel a mail+web hozzaferes meg nem mukszik, vagy rosszak az adatok. Sebessegrol eddig meg nem tudok nyilatkozni.

#170 Felhasználó inaktív   Joci 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 21. 04:42

Idézet: Lazarevics - Dátum: 2006. márc. 20., hétfő - 23:42

Bocs, de most láttam az oldalukon...

Igen, már nekem is eszembe jutott, hogy olvastam ilyesmit. De szinte biztos, hogy ez 100Mbit main és 100Mbit backup linket jelent. De lényegtelen, túlterheltségről még nincs szó nagyon :)

#171 Felhasználó inaktív   gyuri 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 21. 09:15

Idézet: Robi19 - Dátum: 2006. márc. 20., hétfő - 13:32

Szal 10. én megrendeltem a 3C-s netet majd ahogy az ő üfsz ünkön mondták rá 1 napra másik ISP nek lemondás elfaxolva pénteken 3C től hívnak hogy kész a loginom mondhatja e mondom persze. 3C -s net acc routerben átírva net szépen megy. Ez volt pénteken amúgy egész hétvégén net jó. Ma reggel 9 körül nezezni akarok és nem jó, nézem mi a fa van router logban csomó error mondom magamban mégsem sikerült elhárítani a bajt a 3Cnek. Benéztem a routerre mondom hátha nálam van a baj hát mivel ott a modem is látom az ALERT led ég mint állat. 3C felhív hogy mi a fa.. van erre ők majd hívunk miután T-COM ot megkérdezték én közben ismerős műszakis srácot mobilon felhív aki központban dolgozik hogy mi is van. Erre ő LESZERELÉST lát a gépen a mi számunkra hát mondom ez LOOOLL :mad:  :mad: 1212 felhív ügyintéző kér probléma elmond kiscsaj pillanat utánanézek hosszú ideig zene közben vagy fél doboz cigi elszív. Hosszú várakozás után hát sajna az átállás tart ez pár nap lehet. Erre mondom én dehát most beszéltem egy műszakis kollégával hogy leszerelés van az ADSL en erre kiscsaj pillanat megkérdi. Megint vagy 10 perc várakozás után kiscsaj mondja hogy megsürgette a dolgot reméli mihamarabb helyreáll. Közben elmentem cigit venni mert elfogyott mire visszaértem látom gépen skype zöld mondom ejha gyorsak voltak gyorsan mozzila indít HWSW beír és örül hogy van net :)  :)  :)  Hát én jól megúsztam szerencsére. Jah meg 3C től hívtak hogy elnézést kérnek dehogy a T-COM már intézkedik erre én hát köszönöm de már van net erre ügyintéző reméljük így is marad és még1 szer elnézést.

Na én is ebbe a csapdába estem (Tré-com rulez! :reklamacio: )

Nekem is tegnap este egy halott adsl link fogadott.
Telefon tré-com-hoz, kapcs. stb. 20 perc után felvették a panaszom majd kivizsgálják..

Ma reggel újrahív tré-com, mi a f*sz van, hogy lehet leszerelést indítani élő új isp esetén?? :think:

Lényeg 9.30 visszaállítják az adsl vonalam. Köszönet trécom-nak!!

GYuri

#172 Felhasználó inaktív   Robi19 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 21. 13:32

Idézet: gyuri - Dátum: 2006. márc. 21., kedd - 9:15

Telefon tré-com-hoz, kapcs. stb. 20 perc után felvették a panaszom majd kivizsgálják..

Ma reggel újrahív tré-com, mi a f*sz van, hogy lehet leszerelést indítani élő új isp esetén?? :think:

GYuri

Hát nálam viszonylag gyorsan elintéződtek a dolgok gondolom jó időben történt a malőr. Szerintem ez nem normális hogy egy elő a T-COM ügyintézője által is látott ISP cserére leszerelés a válasz. De ami teszik nekem már másodszor hívtak fel a T-COM tól hogy jó-e a net. Szal azért látszik hogy tudják hogy hogy kéne ennek működie. De ha így van akkor miért nem úgy csinálják  :think:

#173 Felhasználó inaktív   gyuri 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 21. 14:22

Idézet: Robi19 - Dátum: 2006. márc. 21., kedd - 12:32

Hát nálam viszonylag gyorsan elintéződtek a dolgok gondolom jó időben történt a malőr. Szerintem ez nem normális hogy egy elő a T-COM ügyintézője által is látott ISP cserére leszerelés a válasz. De ami teszik nekem már másodszor hívtak fel a T-COM tól hogy jó-e a net. Szal azért látszik hogy tudják hogy hogy kéne ennek működie. De ha így van akkor miért nem úgy csinálják  :think:

A visszaállítás még nem történt meg :reklamacio:

Remélem ha hazaérek minden rendben lesz! :confused:

A válasz az volt, hogy mindenképpen le kell szerelni a régi isp adsl-t és rárakni az új isp adsl-t.
De kérdem én,  ha bent van az új isp a tré-comnál, miért nem lehet szünetmentesen megtenni a váltást?  :mad:
Márc. 8-től bent van az új  3c adsl, márc. 10-től ment a régi tvnet adsl lemondás...
Persze 10-től már nem tudtam belépni a tvnet-s régi jelszóval, de a 3c login működött vasárnapig.. :confused:

Gyuri

#174 Felhasználó inaktív   Robi19 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 21. 14:30

Idézet: gyuri - Dátum: 2006. márc. 21., kedd - 14:22

A visszaállítás még nem történt meg :reklamacio:

Remélem ha hazaérek minden rendben lesz! :confused:

A válasz az volt, hogy mindenképpen le kell szerelni a régi isp adsl-t és rárakni az új isp adsl-t.
De kérdem én,  ha bent van az új isp a tré-comnál, miért nem lehet szünetmentesen megtenni a váltást?  :mad:
Márc. 8-től bent van az új  3c adsl, márc. 10-től ment a régi tvnet adsl lemondás...
Persze 10-től már nem tudtam belépni a tvnet-s régi jelszóval, de a 3c login működött vasárnapig.. :confused:

Gyuri

Nem tom hogy van ezeknél de hála istennek nálam az észrevételtől számított fél órán belül helyreállt a téma.

#175 Felhasználó inaktív   Joci 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 21. 15:09

gyuri: szerintem csak egyszerűen szivatnak téged :( Mert tényleg semmi értelme. Lehet, hogy nem direkt, de nagy nagy szivatás­-szopatás megy. Egyébként ugyanakkora sávszélességre fizettél elő az új szolgáltatónál is? Mert még ekkor lehet balhé és időhúzás, ha más a sáv, akkor azt még beállítják, tesztelik szép nyugodtan... vagy mittomén.

#176 Felhasználó inaktív   willy1 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 03. 21. 15:51

Idézet: gyuri - Dátum: 2006. márc. 21., kedd - 9:15

GYuri

Nekem ma azt mondták,hogy le fogják szerelni a modemet!(T-com-os)Viszont mire az átkötés meglesz elvileg ide ér a postás a 3c-s modemmel ami a saját tulajdonom lesz.Ezt a 3c-nél modták.Mindenesetre több mint 2 hetes határidőre mondtam le a régit,remélem így nem lesz gubanc :reklamacio:

#177 Felhasználó inaktív   gyuri 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 21. 16:07

Idézet: Joci - Dátum: 2006. márc. 21., kedd - 14:09

gyuri: szerintem csak egyszerűen szivatnak téged :( Mert tényleg semmi értelme. Lehet, hogy nem direkt, de nagy nagy szivatás­-szopatás megy. Egyébként ugyanakkora sávszélességre fizettél elő az új szolgáltatónál is? Mert még ekkor lehet balhé és időhúzás, ha más a sáv, akkor azt még beállítják, tesztelik szép nyugodtan... vagy mittomén.

Sávszél váltás nem volt.. :reklamacio:

Elmennek a szivatós ... :mad:

#178 Felhasználó inaktív   willy1 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 03. 21. 16:11

Idézet: gyuri - Dátum: 2006. márc. 21., kedd - 16:07

Sávszél váltás nem volt.. :reklamacio:

Elmennek a szivatós ... :mad:

nekem 2 megáról 3ra lesz!Remélem emiatt nem szívok!6600ft ért mehetne zökkenőmentesen is  :confused:

#179 Felhasználó inaktív   Lazarevics 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 21. 17:25

Idézet: willy1 - Dátum: 2006. márc. 21., kedd - 17:11

nekem 2 megáról 3ra lesz!Remélem emiatt nem szívok!6600ft ért mehetne zökkenőmentesen is  :confused:

Nekjem 3 hét lett a sávszél emelés ideje :(

Más: Kértem domain nevet, meg is kaptam. 1 hét kellett mire megkaptam az ftp user/pass párost, ami nem volt jó. Mikor kiproszáltam nem működött. 1 nap alatt sikerült kideríteni mit fabrikáltak el, és mostmár müxik az ingyenes tárhelyemhez kötött domain név. De hoppá, a MySQL nem fogadja el az user/pass párost, telefon, e-mail, senki nem tud semmit, üfsz. kedves, de nemtudnak segíteni. A műszaki kollegák sem. 24h multán egy valami mérnöktől jött a válasz hogy nem lehetséges hogy MySQL-t is használjak. Mondom OK, fizetnék érte, mennyibe kerül? Fogalmuk sincs, ilyet senki nem kért még. Naneeee....kedvesek, aranyosak de most nagyon........elakadt a folyamat. Holnap folyt.köv. :(

#180 Felhasználó inaktív   willy1 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 03. 21. 19:54

Sziasztok!Ha valakinek kell 1 hónap ingyen beírhatna hozó ügyfélnek!Nekem csak 1 ember kellene!Már csak 31-ig tart az akció!"állítólag! :think:

Téma megosztása:

• (23 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.