Idézet
Egyetértek. Ez is olyan, mint egy béta vagy RC-s változatú progi, ami sok esetben még javításra szorul és nem másnapra jön ki a végleges verziója. Amúgy is az első DX 10-es karik csúcskártyák lesznek és nem 100 ezer Ft lesz az áruk. Sőt mire elér hazánkba és lemegy az áruk kicsit javában a nyarunk telik. Szerintem.
Több alaplapnál találkoztam már a Vistát támogatja logó vagy tulajdonsággal. Miért van olyan, ami nem támogatja? Nem a régi lapokra gondoltam, de a Vistát támogató jelzéseket a drágább laopkhoz írják..
Pl. Itt
Vélemény?
Idézet
Azt nem tudom ez a legjobb lap-e, de most el kezdek majd egy más irányba is nézelődni. Amúgy miért nem jó ez a lap: Asus P5B Deluxe? Az ára miatt?
Idézet
Jó dolog, hogy halad elég rendesen az informatika tudománya, de ezt sokak pénztárcája nem nagyon viseli. Hiába várok 1 évet, mert drága most egy k***a erős alkatrész, mire eltelik az 1 év és többször lekörözték. De hát ez van, nincs mit tenni, ha jó gépet akar magának az ember, mint venni egyet. Aztán tanulni, tanulni és gyártani egyet
Idézet
Hát igen azok is fejlődnek rendesen még a játékok sem tudják tartani a lépést minden esetben. Pedig általéban arra törekednek, hogy minnél nagyobb gép kelljen hozzá és elmondhassák csinálunk egy fasza játékot, amit alig van, aki játszani tud full grafikán.
Én már mindenképpen Core 2-es procit veszek azé a jövő egyenlőre, abból is 2,13 GHz-s inkább. Az se nem olcsó, se nem drága úgy jó kis közép áron van 55-65 ezer Ft.
Azért még inkább csak szerverekbe gyártanak 4 vagy több magos procikat (kivétel pl Nasa, stb.)
Manapság kevés játék használja ki a 2 magos procikat, szerencsére a Windows XP igen. Ugyanígy a PhysX feldolgozó egységet, de erre nincs is nagyon szükség, csak HARDCORE és nagyon pénzes játékosoknak.
Idézet
A vizuális részt viszont megfordítanám a helyedben. Most 170-et akarsz költeni a vga-kártyára, 60-70-et a monitorra. Csináld fordítva. Vegyél egy komolyabb LCD-t 170-ért és 50-60-ért egy vga-t (például a most debütáló X1950Pro-t, de ha nvidia a szíved vágya, abból is találsz hasonló kategóriát).
Ezt próbálom csinálni.
A lapot majd még meggondolom.
Ha belefére 2 GB RAMOT veszek. A keretem max 370-420. Majd később leírom tételesen milyen gépet vennék.
Házból én sem a legolcsóbbra gondoltam, de táp nélkülire max 20-ast adok.
Ismerem a WD Raptorokat, de az már nem fér bele, csak a WD Raid Edition 250 Gb-os. Amúgy talán még a Raptorokat is felűlmúlja pl a Gigabyte RAMDISK. Kb 30 rugó lehet, de kell hozzá legjobb esetben 8 GB RAM, ami elég drága. Ez júlisui adat, frisset nem tudok a RAMDISKről.
Nem tudom honnan veszed, hogy 170-et akarok költeni VGA-ra. Akkor hogyan jönnék ki a max árból. Én legjobb esetben egy MSI 7900 GTO-ra gondoltam 70-80-ért vagy 7900 GS vagy 7600GT és LCD mont se tudok venni ilyen ilyen drágát. Legjobb esetben 90 rugó, pl egy Samsung 940Bf. Valaki tud jobbat kb 70-75 és 80-90 között? Két különböző árkategóriújúra gondoltam tippként.
Én Miskolc mellet lakom és a pesti boltokból vagy Miskolcról szerezném be az alkatrészeket. A pestiekkel csak a garancia a gondom, hogyan juttatom el oda és mivel nem megyek minden nap sk ideig és pénzért lenne ott (pl. az útiköltség). Ezért talán Miskolcon veszek gépet, kicsit drágább ,de közel van. Remélem tudnak beszerezni 800 MHz-es Ramor és GTO-t, mert a listájukban nem nagyon volt 1-1 kivétellel. Főleg a RAM.
Hú. de hosszúra sikerült, bocsi.
Vélemény?
Szerkesztette: zserrbo 2006. 10. 26. 15:59 -kor

Súgó
A téma zárva.