HWSW Informatikai Kerekasztal: Diablo II. (5.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 106
  • 107
  • 108
  • 109
  • 110
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Diablo II. (5.)

#2141 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 09. 19. 12:55

Idézet: vaakuum - Dátum: 2006. szept. 19., kedd - 11:19

A múltkor mintha valahol láttam volna néhány széthagyott Zetorfület, azt ki/mi ellen sikerült szétszórni?
[...]

Zetor az én barbárom neve, de az eddig sose pvp-zett... :think:  ;)

#2142 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 09. 19. 15:56

Idézet: vaakuum - Dátum: 2006. szept. 19., kedd - 11:19

A múltkor mintha valahol láttam volna néhány széthagyott Zetorfület, azt ki/mi ellen sikerült szétszórni?

Azok? Azok mindenki ellen(dujker, remláto, tityesz), ugyanis csak poén duelezés volt tulnyomórészt, ilyeneket teszteltünk, hogy ki mennyit bír ütésekből hammerből stb, azért volt ott annyi fülem, ja és SgtDoser a becses neve :)

Pig: mind blast-al kell a csapdáknál tartani az ellenfelet.
Nekem hibrid assám van de ww-s, ombuccmannak volt rugdosós hibridje asszem.

Üdv: Dan

Szerkesztette: td 2006. 09. 19. 16:15 -kor

Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#2143 Felhasználó inaktív   pig 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 19. 16:21

Idézet: td - Dátum: 2006. szept. 19., kedd - 16:56

Pig: mind blast-al kell a csapdáknál tartani az ellenfelet.
Nekem hibrid assám van de ww-s, ombuccmannak volt rugdosós hibridje asszem.

Na az még nincs. Akkor addig marad a futkározás és a szurkálás :D

Ombuccmann, tudnál egy skillelosztást és felszerelést (olcsóbb cuccokból) írni? Na meg tapasztalatokat  :respect:
Az igazság az, amit a többség annak hisz.

#2144 Felhasználó inaktív   vaakuum 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 19. 18:17

Idézet: pig - Dátum: 2006. szept. 19., kedd - 17:21

Na az még nincs. Akkor addig marad a futkározás és a szurkálás :D

Én mindig közvetlenül magam elé raktam a csapdákat, mert a monszták felém indulnak, és így végig a lightningban sétálnak. Ha figyelmesen megnézed, a nem csapda irányba mozgó monsztákat (pvp esetében pedig az ellent) a csapda nem tudja eltalálni, mert mire "odalő", a monszta már elment onnan. Szal én mindig egyet ledobtam a képernyő szélére előre, és ha láttam, hogy az elkezd működni, akkor közvetlenül magam elé éedobtama  többit, és vártam. A távoli csapdára a monszták bemozdulnak, és elindulnak feléd, de közela lightning irányába. Ha nagyon ugy néz ki, hogy nem halnak meg, mire odaérnek, és a csapda még tudna lőni néhányat, akkor egyszerűen hátrafelé kell lépkedni, hogy miközben mennek utánad, akkor is a villanás vonalában menjenek, ne pedig slégan. így minden lövés találni fog, hatékonyabb, mintha össze-vissza szaladgálva a monszták is össze vissza kóvályognak utánad.
PVP-ben én sokszor az ellenfélhez képesti ellenkező oldalra raktam le a csapdákat, hogy az ne lássa, és elkezdtem menekülni abba az irányba. Nem kis meglepetést okoztam vele, mikor hirtelen a semmiből szembejöttek a villámok.
Így kicsit bonyolult leírni, de remélem, hogy érted. Üdv.
"Asszony kell a házba!" -Kőműves Kelemen-
Szerintem is, csak nem pont úgy, wazze.

#2145 Felhasználó inaktív   Ombuccmann 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 19. 19:12

Idézet: pig - Dátum: 2006. szept. 19., kedd - 17:21

Ombuccmann, tudnál egy skillelosztást és felszerelést (olcsóbb cuccokból) írni? Na meg tapasztalatokat  :respect:

Pár oldallal ezelőtt írtam, de a kedvedért még1* :D Most is kezdtem egy ilyet, nekem ez bevált pvm-re.

Skill pontok, csapdákra:
lightning sentry 20
death sentry 20
harcművészetek:
tiger strike 20
dragon tail 20, ez adja legerősebb finish dmg-t, a 3 tiger strike-al felnyomott dragon tail. A csuka myrmidon greaves legyen, a dmg szempontjából mindegy hogy milyen. Lehet shadow dancer, uppolt gore rider vagy tearhaunch (már ha jól írom a nevét), de lehet sárga vagy akár kék is, a dmg attól ugyanannyi csak a többi tulajdonság kevesebb.
shadow skillekre ízlés szerint, de 1-nél többet nem igazán érnek.
A legfontosabb a burst of speed amit már lvl6-tól használhatsz. Weapon block csak akkor működik ha két karmot használsz. 75% block nem lesz, de többfajta támadást fog meg mint a pajzs és nem függ a dexterity-től. Venomba rakhatsz egy pontot ha épp akarsz, de a charge sebzés mellett eltörpül a mérgezése, maxolni meg ilyen karinál nem lehet.
A nagy túlélő skillek, ahogy hívni szokták őket, a cloak of shadow és mindblast. Mindkettő nagyon jó, de szokni kell a használatukat.
Sokan kedvelik a shadowmastert, nekem nincs. Inkább csapda synergyket erősítgetek a maradék pontokkal.
Felszerelés: a csapdázáshoz minél több +skill kell mert azok attól lesznek igazán erősek. A közelharhoz az kell ami más hasonló esetben is, erő, dexterity, fhr, damred. Ebben az esetben a kettő között kell valami optimumot találni. A bartuc karom és spirit pajzs jó párosítás és nem drága, sőt akár adhatok is.

PvM taktika: hellen ha flangálsz és nem light immun jön akkor egyszerű a helyzet, megsütöd hamar. Ha vegyesen jönnek, akkor leégetsz pár nem immunt, majd death sentryvel szétcsaphatod őket.
A rúgás erejére viszonylag ritkán van szükség. Jó cuccokban 50-60k dmg elérhető, de átlag felszerésben is 20-25k simán megvan, de ez fire dmg(!) tehát fire immunokat nem igazán érdemes rugdosni. Viszont hellen a trónterem felé menet a mindenki által oly mértékben kedvelt soulok egy laza rúgástól padlót fognak, ezt nagyon csípem.

#2146 Felhasználó inaktív   pig 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 19. 22:05

Bocs, vaakuum, de bnet teljesen kivágott és vissza se enged  :reklamacio:

Na, most visszengedett...

Szerkesztette: pig 2006. 09. 19. 22:06 -kor

#2147 Felhasználó inaktív   vaakuum 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 20. 11:00

Idézet: pig - Dátum: 2006. szept. 19., kedd - 23:05

Bocs, vaakuum, de bnet teljesen kivágott és vissza se enged  :reklamacio:

Na, most visszengedett...

No problemo, en is megszakadtam vegül... :reklamacio:
bar en nem utana nem is probalkoztam vissza.

#2148 Felhasználó inaktív   pig 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 20. 11:23

Idézet: vaakuum - Dátum: 2006. szept. 20., szerda - 12:00

No problemo, en is megszakadtam vegül... :reklamacio:
bar en nem utana nem is probalkoztam vissza.

Még láttalak kilépni/szakadni, amikor vissazjutottam.

#2149 Felhasználó inaktív   pig 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 21. 11:01

Tegnap egyéb okból fent voltam hajnal 3ig és kitaláltam, hogy hátha ilyenkor jobb a drop, mert kevesen játszanak. Rohantam egy kört (counti, Andy, Summoner, Mefi, Eldrich, Shenk), a termés counti 2 El runája és Mefi valami normal unique armourja. Próbáltam már minden napszakot, sajnos semmi jelentősége nincs.
Elkeserítő, hogy már nem tudom hányszor irtottam végig ezt a kört és szinte semmi se esett, pedig jó kis mf értékem van (olyan 480körül) :(

Ha van olyan, aki egyébként az Ort runet már nem szokta felvenni, akkor légyszi tegye meg nekem. Rászálltam a kesztyű craftolásra, hátha így lesz valami. Ha valakinek kell 20ias, knockback kesztyű, olyat már tudok adni, sajnos más értelmes nincs rajta.

#2150 Felhasználó inaktív   vaakuum 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 21. 11:16

Idézet: pig - Dátum: 2006. szept. 21., csütörtök - 12:01

"... Ha valakinek kell 20ias, knockback kesztyű, olyat már tudok adni, sajnos más értelmes nincs rajta."

Akartam mondani, hogy természetesen kell, hiszen a jelenlegi amazonomon a knockback és a rendes kesztyű összeegyeztetési problémájával küzdök. Ezt hellen (!!!) egy Ceglaw (nem röhögni) kesztyűvel orvosoltam, ami egyébként egészen hatékony. van rajta a knockback, ami miatt használom, meg mellette egy slow enemy. na most mi a jobb, ha én vagyok a gyorsabb, vagy ha az enemy a slow?  :rolleyes:  :nevet:
Mert ha pont az a 20% kellne a következő breakpointhoz, aszondom, oké (de nem csak annyi kellene), de ha ugysem jutok vele előbbre, akkor meg fölöslegesen drága cucc.
Bocs, ez egy saját magam meggyőzésére végzett eszmefuttatás volt.

#2151 Felhasználó inaktív   vaakuum 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 21. 11:22

Idézet: pig - Dátum: 2006. szept. 21., csütörtök - 12:01

...pedig jó kis mf értékem van (olyan 480körül) :(.

Tapasztalatom az, hogy ez az MF érték, és bármi más, ami több 200%-nál is csak akkor jó, ha questre megy a dolog. Akkor is sok szemét esik, de legalább van egy olyan érzés, hogy mégis színesek potyognak  :omg:
De hát kinek van kedve mindig új karikat indítani? Én is belefáradtam, az utolsó három amazonom hell hf-re fal, ko, fal runákat kapott (a legelső, a próba-amazonom, aki szedett vedett cuccokban skillek és statok optimalizálása nélkül nyomult, mondván úgyis csak próba kari, nighton kaputt um-ot, hellen asszem neki esett a gul). Meg a questekre is olyan cuccok potyogtak, ami igazából arra jó, hogy egy free gameban az első darabok eldobása után mindenki tradeablakkal ostromoljon.

#2152 Felhasználó inaktív   pig 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 21. 13:27

Nnyuge, nekem is Cleglaw volt az ias kesztyű előtt, nem olyan rossz az ;)
Természetesen odaadom, ami van. Szólj rám, ha látsz fent!

Igazaból ezt a 480mf-t nem olyan nehéz összeszedni (Tal set, chance guard, WT, 2 Nagel, gheed, mf sc-k) és így is simán megy ez a kör. A tróntermet még nem próbáltam. Az biztos, hogy a soulok egy pillanat alatt leszednének.

#2153 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 09. 21. 13:33

Mf témához:

Mostanában pár napja a hammerdinemmel runolom hell diablo-t, egy rakás xar esik neki csak pedig az mf-e se olyan rossz kb 300 (pontosan 297). Szóval annyira frusztráló az mfelés hogy szőrnyű. Nekem is hell húzáskor esett legutóbb kb 1,5 hete vmi értékes egy fire skiller +29 life-al egy hr-ért el is ment, de azóta semmi.

Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#2154 Felhasználó inaktív   pig 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 21. 13:42

Hát ja. Én is inkább játszanék a többbi karikkal is, de sajnos ha nincs miből felszerelni őket, nem lehet úgy játszani. Egyébként egy 3cold+35mf amu, meg egy 3fire+25 vagy 16dex(nem emléxem) amu ér valamit?

Kitaláltam, hogy veszek egy másik diót és rászállok a hf-re, két gép egymás mellett :D Erre nem lehet kapni  :reklamacio:

#2155 Felhasználó inaktív   vaakuum 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 21. 13:46

Idézet: td - Dátum: 2006. szept. 21., csütörtök - 14:33

...Mf témához:...

Közben egy olyan eretnek gondolatom is támadt, hogy nem is biztosan csak annyi a dropnak a szabályozása, mint eddig hittem. Tekintve, hogy az "mf-amazonommal" már vagy 3 eartshaker esett az utóbbi időben, arra gondolok, hogy lehet, hogy minden tárgynak van egy optimális mf-értéke, amivel érdemes keresni. Hiába van a karinak akár többszöröse is, és runolja a legpotenciálisabb monsztát ezerrel, akkor sem fogja azt dobni, amit kellene.  :think:

szerk: azt, hogy esetleg a karakter osztálya is befolyásoló, már el sem merem képzelni  :Đ . Szal lehet, hogy tökre meg vagyunk vezetve a drop működési elvével.

Szerkesztette: vaakuum 2006. 09. 21. 13:48 -kor

#2156 Felhasználó inaktív   vaakuum 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 21. 13:50

Idézet: pig - Dátum: 2006. szept. 21., csütörtök - 14:42

egy 3cold+35mf amu,:

hát egy +3 fire + (nememlekszemmennyi) mana amura elcserélhető biztosan.  :D  ;)

#2157 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 09. 21. 17:27

pig: a cdgalaxisban mindig lehet kapni diot. Ja, azok az amuk 1-2 fg-t érnek ha épp vki keres ilyet, lesni kell d2jsp-t.

Más: na itt sírtam az előbb erre esett egy ele sk meg egy 20life/7coldres sc :Đ

Kép

#2158 Felhasználó inaktív   vaakuum 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 21. 17:33

Idézet: td - Dátum: 2006. szept. 21., csütörtök - 18:27

Más: na itt sírtam az előbb erre esett egy ele sk meg egy 20life/7coldres sc :Đ

hát grat...a paladinnak esett???

#2159 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 09. 21. 18:02

Idézet: vaakuum - Dátum: 2006. szept. 21., csütörtök - 18:33

hát grat...a paladinnak esett???

Jaja találtam vele 2 db 7mfsc-t gondoltam azért estek mert hordanom kell hogy jobb cuccok essenek :D
Eddig be is jött a tippem.

Kép

#2160 Felhasználó inaktív   pig 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 21. 20:54

Idézet: vaakuum - Dátum: 2006. szept. 21., csütörtök - 14:50

hát egy +3 fire + (nememlekszemmennyi) mana amura elcserélhető biztosan.  :D  ;)

Ha ez azt jelenti, hogy neked kellene, akkor természtesen a tiéd :D

Téma megosztása:

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 106
  • 107
  • 108
  • 109
  • 110
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.