Diablo II. (5.)
Elküldve: 2006. 09. 26. 21:25
Vagy olyan bakancs, amin legalább 4% ias van? 
Régóta keresgélem már, hogy miként lehetne öv+bakancsból összekaparni 14% iast. Végül a nosferatu jó lenne a maga 10% iasával, de nem tudok ias csizmát. Létezik egyáltalán olyan?
Kéne még 4% ias bakancsból, de mint egy falat kenyér
Gyűrűben sincs ias igaz? Nem emlékszem, hogy láttam- e már. De szerintem nem.
Régóta keresgélem már, hogy miként lehetne öv+bakancsból összekaparni 14% iast. Végül a nosferatu jó lenne a maga 10% iasával, de nem tudok ias csizmát. Létezik egyáltalán olyan?
Kéne még 4% ias bakancsból, de mint egy falat kenyér
Gyűrűben sincs ias igaz? Nem emlékszem, hogy láttam- e már. De szerintem nem.
Elküldve: 2006. 09. 26. 21:26
Idézet: SuMMeR - Dátum: 2006. szept. 26., kedd - 22:18
Csak 10%IAS van: Nosferatu's Coil vagy Goldwrap... 
Hínye de gyors voltál
Köszi.
Elküldve: 2006. 09. 26. 21:36
Szabad még 1 gyűrű, az öv, és a bakancs. És kéne még 14% ias...
De ahogy tudom, se gyűrű, se bakancs nem ad iast. Meg charm sem.
Ez sz*métség!!
Ez sz*métség!!
Elküldve: 2006. 09. 27. 07:40
Idézet: dujker - Dátum: 2006. szept. 26., kedd - 22:36
Szabad még 1 gyűrű, az öv, és a bakancs. És kéne még 14% ias...
Ez sz*métség!!
Ez sz*métség!!
Ez van, mik a cuccaid írd le hátha meg lehet oldani a dolgot.
Üdv: Dan
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Elküldve: 2006. 09. 27. 08:19
Öööö, gyűrűre vagy bakancsra craftolni sem lehet iast, ha jól emlékszem, szvsz marad egy free socketbe valahol egy 15% ias jool (ha van még szabad lukad).
Elküldve: 2006. 09. 27. 09:23
Idézet: Aruns - Dátum: 2006. szept. 27., szerda - 9:19
...(ha van még szabad lukad).
Javasolnám a T. fejlesztőknek, hogy fülbevalót is lehessen használni, de azt csak a női karaktereknek.
Meg egyébként egy átlag embernek tíz ujja van, miért csak kettő gyűrűt lehet viselni? (sőt, a csajok fülbevalót is hordhatnának vagy 10 darabot minden gond nélkül. Ma is láttam egy IRL, pedig annak is csak a szabvány méretű füle volt.
meg magic-piercinget, mondjuk köldökre, nyelvre, szemöldökre, orrba, szájba (a jobbaknak orrba-szájba
és a páncél alatt illik láncinget is viselni.
És az a rohadt öv miért szórja még mindig ki az italokat, ha leveszem, vagy meghalok???
szerk: a gyűrűbe, nyakláncba, kesztyűbe és a többibe miért nem lehet rúnát tenni? Mocsok BLizzard, ezt fejlesszed, ne a Failed to Join algoritmust.
Szerkesztette: vaakuum 2006. 09. 27. 09:26 -kor
"Asszony kell a házba!" -Kőműves Kelemen-
Szerintem is, csak nem pont úgy, wazze.
Elküldve: 2006. 09. 27. 09:43
mintha hallottam volna valahol, hogyha amának van ignore terget defense-e akkor nem kell ar mert mindig talál.
igaz ez?
tegnap találtunk eth loricatedet, lett belőle 4200-as stone, el is ment gyorsan 3 ist pulért
igaz ez?
tegnap találtunk eth loricatedet, lett belőle 4200-as stone, el is ment gyorsan 3 ist pulért
"i saw god on TV"
Elküldve: 2006. 09. 27. 09:56
Idézet: rémlátó - Dátum: 2006. szept. 27., szerda - 10:43
mintha hallottam volna valahol, hogyha amának van ignore terget defense-e akkor nem kell ar mert mindig talál.
igaz ez?
igaz ez?
Bárki ilyen tul. rendelkező fegyvert hord akkor igaz ez rá de csak sima szörnyek ellen minionok és bossok ellen nem.
gz a stone-hoz
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Elküldve: 2006. 09. 27. 09:59
Idézet: td - Dátum: 2006. szept. 27., szerda - 10:56
Bárki ilyen tul. rendelkező fegyvert hord akkor igaz ez rá de csak sima szörnyek ellen minionok és bossok ellen nem.
gz a stone-hoz
gz a stone-hoz
köszi.
tehát lényegében semmit sem ér, ugyan úgy szükség van ar-ra.
"i saw god on TV"
Elküldve: 2006. 09. 27. 10:00
Idézet: rémlátó - Dátum: 2006. szept. 27., szerda - 10:59
köszi.
Ha olyan skill amihez kel ar igen, namert a cs-hez nem kell pl se a ga-hoz.
Elküldve: 2006. 09. 27. 10:05
Idézet: td - Dátum: 2006. szept. 27., szerda - 11:00
Ha olyan skill amihez kel ar igen, namert a cs-hez nem kell pl se a ga-hoz.
ahha, köszi
"i saw god on TV"
Elküldve: 2006. 09. 27. 17:55
Idézet: vaakuum - Dátum: 2006. szept. 27., szerda - 10:23
Javasolnám a T. fejlesztőknek, hogy fülbevalót is lehessen használni, de azt csak a női karaktereknek.
[...]
[...]
Neked WoW-ozni kellene akkor, ott van egy rakás féle trinket is (gyűrű, nyaklánc és fűlbevaló is)...
Nem nagyon hiszek már abban, hogy a Diablo második részére különösebb energiát fordítanának Blizzardék, ha optimista vagyok akkor már egy 3. részben reménykedek inkább, ha pesszimista (meg jólértesült realista :Đ ), akkor egy embert tudok elképzelni, aki a jövőbeni patch-eken dolgozgat.
Elküldve: 2006. 09. 27. 18:29
Idézet: Aruns - Dátum: 2006. szept. 27., szerda - 9:19
"Ez van, mik a cuccaid írd le hátha meg lehet oldani a dolgot."
"Öööö, gyűrűre vagy bakancsra craftolni sem lehet iast, ha jól emlékszem, szvsz marad egy free socketbe valahol egy 15% ias jool (ha van még szabad lukad)."
"Öööö, gyűrűre vagy bakancsra craftolni sem lehet iast, ha jól emlékszem, szvsz marad egy free socketbe valahol egy 15% ias jool (ha van még szabad lukad)."
Köszi. Csak filozofálgattam
Aztán közben felsejlett egy karakter, amit megcsinálhatnék. De végül nem érdekes. Csak magamban is tudatosítottam (sajátos stílusban
Övön pedig 10 ias a max.
De köszi mégegyszer.
Elküldve: 2006. 09. 28. 08:53
És a 15ias jew nem megoldás? Adok egyet, ha kell.
Leírná valaki, hogy hogyan lehet leggyorsabban áthúzni egy karaktert hell hf-ig?
Bár közben rájöttem, hogy csak a sorccal nem tudom végighúzni, de majd támogatom a necróval
Persze ha csak Lum-okat dobál, mint az amazonomnak, akkor gyorsan fel fogom adni.
Leírná valaki, hogy hogyan lehet leggyorsabban áthúzni egy karaktert hell hf-ig?
Bár közben rájöttem, hogy csak a sorccal nem tudom végighúzni, de majd támogatom a necróval
Persze ha csak Lum-okat dobál, mint az amazonomnak, akkor gyorsan fel fogom adni.
Az igazság az, amit a többség annak hisz.
Elküldve: 2006. 09. 28. 09:34
Idézet: pig - Dátum: 2006. szept. 28., csütörtök - 9:53
...Persze ha csak Lum-okat dobál, mint az amazonomnak, akkor gyorsan fel fogom adni....
Jéé, hasonló cipőben járunk. :Đ
Bár a mútkor, miután a hell hf-et megcsináltuk, hwsw-s kollégák áldásos közreműködésével haladtunk tovább közösen. Erre dio előtt esett egy um.
Egyébként én is feladtam mostanában az új karik indítását, helyette az amazonnal cs-t túrom ezerrel. (ha meg bnet suxx, akkor is a CS-t túrom ezerrel
Tekintve, hogy egyéb helyeken nagy a kockázata a soulok megjelenésének, és az amazonom resistjei -30 körül mozognak, nem igazán merek vele máshol elindulni, ahol a terep is jó. Tényleg, tudnátok adni egy linket arról, hogy melyik térképrész hányas szintű, hol érdemes császkálni? (tom, volt már néhányszor, de nem jegyeztem meg)
"Asszony kell a házba!" -Kőműves Kelemen-
Elküldve: 2006. 09. 28. 11:50
td:
említettél itt korábban egy Überdiablo megjelenést, aminek a vége nagy harc lett az anniért. Sajna én még sosem találkoztam az Überdioval (földremegés, Diablo walks on Earth üzenet volt, de nem találtam sehol, nem jelent meg)
Van erre valamilyen szabály, hogy melyik actban jelenik meg leginkább, ill. ha több player van a játékban több actban, melyik fog vele leghamarabb találkozni?
Utoljára múlt héten volt egy ilyen esetem, de hiába lestem act 1-ben, majd act 5-ben, semmi.
említettél itt korábban egy Überdiablo megjelenést, aminek a vége nagy harc lett az anniért. Sajna én még sosem találkoztam az Überdioval (földremegés, Diablo walks on Earth üzenet volt, de nem találtam sehol, nem jelent meg)
Van erre valamilyen szabály, hogy melyik actban jelenik meg leginkább, ill. ha több player van a játékban több actban, melyik fog vele leghamarabb találkozni?
Utoljára múlt héten volt egy ilyen esetem, de hiába lestem act 1-ben, majd act 5-ben, semmi.
Elküldve: 2006. 09. 28. 12:41
Idézet: Aruns - Dátum: 2006. szept. 28., csütörtök - 12:50
td:
Akkor elszalasztottál egy annit
Ott jelenik meg, ahol te akarod
Elküldve: 2006. 09. 28. 13:31
Idézet: pig - Dátum: 2006. szept. 28., csütörtök - 11:41
Akkor elszalasztottál egy annit
Oda kell menni egy unique mosztához és a helyén lesz überpapa. Public gameben azért szokták Eldritchet választani, mert azt a leggyorsabb elérni wp-től. Ha egyedül vagy, menj olyan helyre, ami a legjobban fekszik a karakterdnek. Én talán Bishopot választanám, mert ott tudok leggyorsabban csontikat pótolni. Sajnos nekem se volt még hozzá szerencsém, nem is biztos, hogy bármelyik karakterem legyűrbé. Talán a csontis necrom.
Múlt héten az a karim a 92-es summonerem volt, az szerintem simán beverné (meg a smiterem is, a többi karim nem) Act 1-ben gyorsan összerántottam a seregem és mentem act 5-be, ha jól emlékszem, Eldritch még megvolt, de nem alakult át és levágták simán a csontik (a Tresh Socketet már nem értem el, lag volt és kivágott a game, Shenket is megöltem asszem Eldritch után, bár ez nem biztos, sok game összefolyik, nem emléxem, öreg és szenilis vagyok mán...)
Nem egyedül voltam a gaméban, voltak még 3-an, de azok elég kis karik, a cow pályán voltak és inkább a tehenek irtották őket, mint fordítva (Diablo uraság miatt nem mentem segíteni nekik - nem tudom, hogy cow pályán is materializálódik e junikból, én csak olyan messagéket láttam, hogy cowok vágták le a srácokat, de mivel kis hetvenegynéhányas gyengus karik voltak, nem hiszem, hogy ők sok kárt tettek volna benne és olyan üzit se láttam, hogy Diablo ölte volna le őket, meg ők se visítottak, hogy nagy harc van) Szóval lehet pl, hogy a tehenes pályán jelent meg, csak a többiek inkább elfutottak előle a kis karikkal vagy valahol máshol történhetett ez, vagy mi van ilyenkor?
Elküldve: 2006. 09. 28. 13:49
Az meglehet, hogy ott jelent meg. Bár nem tudom, mikor generálja le a játék a dögöket. Ugyanis nem átváltozik, hanem helyette generálja, ha jól tudom. Szerintem akkor, amikor belépsz egy pályára, ergo ha már ott voltak, akkor nem ott jelent meg. Viszont ha voltál Eldritchnél, akkor már hamarabb megjelent. Valszeg mégis ott jelenhetett meg, szerintem a földremegés azt jelentette. A többiek valszeg nem bírtak vele, meg a többi tehénnel. Az meg nem csoda, hogy nem kiabáltak, akkor elvitted volna az annit is
De ez csak okoskodás, majd egy rutinosabb megmondja. Mindenesetre egy annival szagényebb vagy.

Súgó
A téma zárva.