HWSW Informatikai Kerekasztal: Diablo II. (5.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 115
  • 116
  • 117
  • 118
  • 119
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Diablo II. (5.)

#2321 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 10. 10. 13:58

Idézet: rémlátó - Dátum: 2006. okt. 10., kedd - 10:04

ha esetleg valaki rejteget vagy talál demon's arch-ot arra vevő lennék.
főleg ha eth.
kösszi.

semmi... sry már eldtam  :omg:

akkor csak volt

Üdv: Dan

Szerkesztette: td 2006. 10. 10. 13:58 -kor

Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#2322 Felhasználó inaktív   Ombuccmann 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 10. 14:51

:nevet:

#2323 Felhasználó inaktív   rémlátó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 10. 14:59

Idézet: td - Dátum: 2006. okt. 10., kedd - 14:58

semmi... sry már eldtam  :omg:

akkor csak volt

np, nem sűrgős a dolog.
elárulod milyen volt és mennyit kértél érte?

a képet ismertem de még mindig odab*sz :D
"i saw god on TV"

#2324 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 10. 10. 18:35

Idézet: rémlátó - Dátum: 2006. okt. 10., kedd - 15:59

np, nem sűrgős a dolog.
elárulod milyen volt és mennyit kértél érte?

a képet ismertem de még mindig odab*sz :D

18x ed-es volt és eth, istnyi fg-t kaptam érte.

PIG : feltudsz most ugrani? jól jönne az a cipő most. :)

Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#2325 Felhasználó inaktív   rémlátó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 10. 19:43

Idézet: td - Dátum: 2006. okt. 10., kedd - 19:35

18x ed-es volt és eth, istnyi fg-t kaptam érte.

:eek:
akkor asszem beérem a noneth-el is

Szerkesztette: rémlátó 2006. 10. 10. 19:43 -kor

"i saw god on TV"

#2326 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 10. 11. 08:31

Idézet: dujker - Dátum: 2006. okt. 9., hétfő - 19:13

Háát...
Olyan nagyon low levelnek nem :-)
Különben van olyan cucc, ami többet ad a mennyek ökléhez, mint 4?
Mondjuk fcr nincs rajta...

Fcr nem lényeg, amúgy +3foh 5 lukas sceptereket használnak a foherek bennük 5 db light facettel, ez a scepter nem népszerű, bár low lvl duelre épp jó lehet.
Kérdezni is akartam: :wub: csinálok egy lvl49-es fohert nekem adod?  :irigy:

Kép

#2327 Felhasználó inaktív   litlejuice 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 10. 11. 13:30

HELLÓ

nem tudjátok mikor lessz rezet és milyen hátrányokat ad?

Mer most kezdtem belelendulnia játékba  például eladtam egy high chanceguardot um ért.
Utánna pár nappal vettem egyet 1 pg ért.

#2328 Felhasználó inaktív   litlejuice 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 10. 11. 13:31

ja és azt nem mondtam h majdnem ful trangot vettem ( 2 darab híján sapi öv ) rainbowért

#2329 Felhasználó inaktív   mérges béka 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 10. 11. 14:23

Játszottatoák már a D2 -vel 16:9 képarányú laptopon vagy monitoron ? torz lesz a képe vagy lekezeli rendesen ? Csak mert most vennék laptopot és ez is szempont a kiválasztásnál :-)

#2330 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 11. 15:10

Idézet: mérges béka - Dátum: 2006. okt. 11., szerda - 15:23

Játszottatoák már a D2 -vel 16:9 képarányú laptopon vagy monitoron ? torz lesz a képe vagy lekezeli rendesen ? Csak mert most vennék laptopot és ez is szempont a kiválasztásnál :-)

Elméletileg lehet widescreen módban játszani a Diablo2-vel, az 1.1-es patch óta, de sajnos csak macintosh-on... :(
Changes in the 1.10 patch

Idézet

Macintosh-specific changes

* Support for both "widescreen" and "4:3" mode in Mac OS X 10.2+.

Windows esetén oldalt szép fekete csíkok lesznek, szvsz.

#2331 Felhasználó inaktív   pig 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 11. 15:28

Ugyan én beállításokat nem néztem, de alapból torzítja a képet. Szép kövér lesz minedki :D
Az igazság az, amit a többség annak hisz.

#2332 Felhasználó inaktív   pig 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 11. 15:31

Idézet: litlejuice - Dátum: 2006. okt. 11., szerda - 14:31

ja és azt nem mondtam h majdnem ful trangot vettem ( 2 darab híján sapi öv ) rainbowért

Hát az attól függ, milyen facet. Egy 5/5 die light facettel nem volt jó üzlet :D

#2333 Felhasználó inaktív   litlejuice 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 10. 11. 16:54

Idézet: pig - Dátum: 2006. okt. 11., szerda - 15:31

Hát az attól függ, milyen facet. Egy 5/5 die light facettel nem volt jó üzlet :D

ugyan...  kaptam mellé egy necro wandot természetesen unik és a www.diabloii.co.uk szerint pul-t ér :D

#2334 Felhasználó inaktív   mérges béka 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 10. 11. 20:58

Sziasztok,
Új arc vagyok itt a fórumon és a Battle.net Diablo2 –s felén is. Csatlakoznék majd a közös játékokhoz, cucc cserélgetésekhez. Hogy találom meg a „HWSW” –s játékokat, arcokat a Bneten ? Csak acc alapján megy ? Ha igen, akkor aki úgy érzi (minél többen persze :-) )az dobjon meg priviben az acc nevével ,had vegyem fel friendlistre vagy ilyesmire
Szívesen venném ha majd egy nagyöreg a bneten dumálna velem egy kicsit mert biztos lesz még sok kérdésem hogy hogy zajlanak a dolgok.
Régebben és a közelmúltban is sokat játszottam single –ben, de komolyabb koncepciók nélkül. Úgy döntöttem az első Ladder karim egy WW Fury Druid lesz, most 42es szintű a srác, NM act2 elején járok vele, eddig nem igazán akadt vele nehézség.
Szerintetek érdemes knockback –es fegyót használni ezzel a karival ? Találtam egy Aldur’s Rhytm –t és ha igen a válasz a kérdésre akkor dobnék bele egy NEF rúnát.
Egyébként valami komoly damage + IAS kétkezes fegyót tervezek majd használni ha eljutok vele magasabb szintekre, illetve egykezes+pajzs kombót elemental damage –re kihegyezve a PI –s szörnyek ellen.
Terveim szerint a 7vége felé eljutok vele legalább NM végére de inkább hell valameddig és akkor nyomhatom majd az MF runokat. Azt várom már igazán, nekem ez a legfőbb élvezet a játékban, mikor esik végre valami értékelhető cucc :-)

#2335 Felhasználó inaktív   Aruns 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 12. 11:12

Idézet: mérges béka - Dátum: 2006. okt. 11., szerda - 19:58

Sziasztok,
Új arc vagyok itt a fórumon és a Battle.net Diablo2 –s felén is. Csatlakoznék majd a közös játékokhoz, cucc cserélgetésekhez. Hogy találom meg a „HWSW” –s játékokat, arcokat a Bneten ? Csak acc alapján megy ? Ha igen, akkor aki úgy érzi (minél többen persze :-) )az dobjon meg priviben az acc nevével ,had vegyem fel friendlistre vagy ilyesmire
Szívesen venném ha majd egy nagyöreg a bneten dumálna velem egy kicsit mert biztos lesz még sok kérdésem hogy hogy zajlanak a dolgok.
Régebben és a közelmúltban is sokat játszottam single –ben, de komolyabb koncepciók nélkül. Úgy döntöttem az első Ladder karim egy WW Fury Druid lesz, most 42es szintű a srác, NM act2 elején járok vele, eddig nem igazán akadt vele nehézség.
Szerintetek érdemes knockback –es fegyót használni ezzel a karival ? Találtam egy Aldur’s Rhytm –t és ha igen a válasz a kérdésre akkor dobnék bele egy NEF rúnát.
Egyébként valami komoly damage + IAS kétkezes fegyót tervezek majd használni ha eljutok vele magasabb szintekre, illetve egykezes+pajzs kombót elemental damage –re kihegyezve a PI –s szörnyek ellen.
Terveim szerint a 7vége felé eljutok vele legalább NM végére de inkább hell valameddig és akkor nyomhatom majd az MF runokat. Azt várom már igazán, nekem ez a legfőbb élvezet a játékban, mikor esik végre valami értékelhető cucc :-)

Aldur set az gyenge, annál kapsz olcsóbb junik cuccokat is, amik hatásosak. Ha már nagy lesz a druidád és amíg nem találsz jobbat, olcsó és nem rossz kétkezes fegyver szvsz a Windhammer (nagyon gyors és 50% cb van rajta, azzal gyorsan lehet bossokat ölni) nekem 1.09-ben volt csak fury karim, az rég volt, itt majd biztos megmondják a konrétat, mit hogy csináljKép

#2336 Felhasználó inaktív   rémlátó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 12. 11:24

ha valaki talál esetleg 3 skilles matriarchal bow-t, arra vevő lennék.
pláne ha 4 lukas :)

amúgy nézegettem a tárgyakat a grand matronból is faithet csinálnak?
"i saw god on TV"

#2337 Felhasználó inaktív   Aruns 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 12. 11:32

Idézet: rémlátó - Dátum: 2006. okt. 12., csütörtök - 10:24

ha valaki talál esetleg 3 skilles matriarchal bow-t, arra vevő lennék.
pláne ha 4 lukas :)

amúgy nézegettem a tárgyakat a grand matronból is faithet csinálnak?

Tegnap pont ilyesmit kerestem a saját ladder bowamámnak is, de nem találtam Kép

#2338 Felhasználó inaktív   Ombuccmann 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 12. 11:50

Idézet: mérges béka - Dátum: 2006. okt. 11., szerda - 21:58

Sziasztok,
Új arc vagyok itt a fórumon és a Battle.net Diablo2 –s felén is. Csatlakoznék majd a közös játékokhoz

Közös játék mostanában elég kevés van. Az accomat elküldöm pü-ben, ha meglátsz suttogj. kifejezetten fury cuccaim nincsenek de pár hasznos holmi azért biztos akad.

#2339 Felhasználó inaktív   rémlátó 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 12. 12:01

Idézet: mérges béka - Dátum: 2006. okt. 11., szerda - 21:58

Sziasztok,

cerebust vagy jalalt asszem tudok adni.
ha kitalálod milyen cuccokat akarsz ráadni szólj, elég sok dru projektem volt, igaz nagyrészt mackók.
úgy tudom az ik set hordható elemeit szokták ajánlani furys farkasnak.
ha kell a sipka, küldd el az accod pm-ben, és ha látlek fent szólok.

ha kérdésed van azt inkább itt tedd fel, hamarabb választ kapsz.

Idézet

Tegnap pont ilyesmit kerestem a saját ladder bowamámnak is, de nem találtam

én már elég régóta keresem :)
great bow-t találtam már 4 lukasat, de azért az a +3 bow skill igen jól jönne.

körülnéztem d2jsp-n hogy milyen árak vannak, és azt látom, hogy inkább gran matronba teszik a faith-et.
miért?
annak az alap sebessége 10 szemben a matriarchal -10-vel szemben, a 8/2-es breakpont 147/75 a két íjnál.
nem értem miért jobb a matron.
jó persze több a dam, de megéri?
"i saw god on TV"

#2340 Felhasználó inaktív   pig 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 12. 12:39

Meg is választoltad a kérdésed. Természetesen a nagyobb dam miatt rakják gmb-be. Az aura sokat nyom az ias-on is.

Én is a matriarchalt választottam, így nem kell annyit küzdeni az ias-ért, több a variációs lehetőség. Épp a minap vettem egy 4socos 3skillest 4fg-ért. De átvágtak - illetve én voltam a barom - ugyanis én 9ed-esre alkudtam és végül simát kaptam  :reklamacio:  Melóhelyen vettem át és kapkodtam, nehogy valaki rámnyisson, nem vettem észre, csak mikor a kavicsokat vettem. Akkor viszont már nem mertem várni és reklamálni, mert féltem, hogy eltűnnek a runeok, így abba raktam bele. Még egy Lem hiányzik és kész lesz. De újra kell csinálnom az amám, mert így kevesebb kell penetratera. Azért ez a sapi jó lenne link

Witchwildet tudok adni, a faithig jó. Ha valaki bowamán töri a fejét.

Téma megosztása:

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 115
  • 116
  • 117
  • 118
  • 119
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.