Diablo II. (5.)
Elküldve: 2006. 10. 24. 19:05
köszke
A számítógépes játékok nincsenek hatással ránk!!!
Ha kiskorunkban hatott volna ránk a PacMan akkor most sötét termekben rohangálnánk tablettákat rágcsálva miközben repetatív ritmusú elektronikus zene szól!!!
Ha kiskorunkban hatott volna ránk a PacMan akkor most sötét termekben rohangálnánk tablettákat rágcsálva miközben repetatív ritmusú elektronikus zene szól!!!
Elküldve: 2006. 10. 25. 10:17
Elkezdtünk játszani haverral, és ő egy WW babát fejlesztget, én pedig Javamát. Mivel érdemes harcolnia a babának PvM-ben: 1H+pajzs; 2db 1H, vagy 2H?
Szerkesztette: Melorin 2006. 10. 25. 11:16 -kor
Elküldve: 2006. 10. 25. 10:26
Idézet: Melorin - Dátum: 2006. okt. 25., szerda - 11:17
Elkezdtünk játszani haverral, és ő egy WW babát fejlesztget, én pedig Javamát. Mivel érdemes harcolnia a babának: 1H+pajzs; 2db 1H, vagy 2H?
ha a baba barbár,
más: hogy lehet kikapcsolni a főmenüben a zenét? :o játékban optionsban kilőttem.. de menüben üvölt..
Elküldve: 2006. 10. 25. 10:58
Idézet: tasp - Dátum: 2006. okt. 25., szerda - 11:26
más: hogy lehet kikapcsolni a főmenüben a zenét?
ctrl+m
"i saw god on TV"
Elküldve: 2006. 10. 25. 12:20
Mit éri meg jobban ha van 4 istem kirakni enit v. venni? (van megfelelö armorom) :confused:
Elküldve: 2006. 10. 25. 12:30
Idézet: Melorin - Dátum: 2006. okt. 25., szerda - 11:17
Elkezdtünk játszani haverral, és ő egy WW babát fejlesztget, én pedig Javamát. Mivel érdemes harcolnia a babának PvM-ben: 1H+pajzs; 2db 1H, vagy 2H?
ww baba 1h+pajzs, kelleni fog a blokk. De ilyen fejlesztésnél bármikor lehet váltani pajzsról 2x1h-ra vagy egy 2h-ra.
Üdv: Dan
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Elküldve: 2006. 10. 25. 15:02
Idézet: rémlátó - Dátum: 2006. okt. 25., szerda - 11:58
ctrl+m
Elküldve: 2006. 10. 26. 10:16
Felvittem a summon necromat 94-re, ez lesz a végső szintje. Ez a gold finder karim is, szal ez lesz a gamblézóm.
Gambléhoz ugye kellene egy Gheed, hogy olcsóbbak legyenek a cuccok és főleg amut, circletet és coronetet érdemes próbálni (vagy mást is)? Anya mellett melyik npc-t érdemes vizitelni, kitől jönnek a legjobb cuccok?
Gambléhoz ugye kellene egy Gheed, hogy olcsóbbak legyenek a cuccok és főleg amut, circletet és coronetet érdemes próbálni (vagy mást is)? Anya mellett melyik npc-t érdemes vizitelni, kitől jönnek a legjobb cuccok?
Elküldve: 2006. 10. 26. 10:35
Idézet: Aruns - Dátum: 2006. okt. 26., csütörtök - 11:16
Felvittem a summon necromat 94-re, ez lesz a végső szintje. Ez a gold finder karim is, szal ez lesz a gamblézóm.
Elvileg mindegy hol gamblézol. Én act1-ben szoktam.
Javaslok még gambléhoz switchre egy egde szavas íjat, az ad még -15%-t az árból.
Az igazság az, amit a többség annak hisz.
Elküldve: 2006. 10. 26. 11:23
Idézet: pig - Dátum: 2006. okt. 26., csütörtök - 9:35
Javaslok még gambléhoz switchre egy egde szavas íjat, az ad még -15%-t az árból.
Köszi, de az Edge megint ladder only runeword, olyanom max ladder reset után lesz, ha valaki megdob eggyel...
Elküldve: 2006. 10. 26. 11:29
Idézet: Aruns - Dátum: 2006. okt. 26., csütörtök - 11:16
én mostanában circ-et meg kesztyűt gamblézok amának.
circből még semmi jó nem volt, kesztyűből esett pár 10/20 ias +3 skill.
"i saw god on TV"
Elküldve: 2006. 10. 26. 13:14
Idézet: Aruns - Dátum: 2006. okt. 26., csütörtök - 12:23
Köszi, de az Edge megint ladder only runeword, olyanom max ladder reset után lesz, ha valaki megdob eggyel... 
Ja, bocs, ezt mindíg elfelejtem :Đ
Én egyébként circleteket és gyűrűket, amukat szoktam csak. A kesztyű is jó, mert azon aranylag keves fajta tulajdonság lehet, így nagyobb valószínűséggel kapsz jót.
Elküldve: 2006. 10. 26. 17:03
Nekem egyszer bejött egy circ:
1 soso sk
20fcr
44life
2soxx
35fg-ért elvitték
1 soso sk
20fcr
44life
2soxx
35fg-ért elvitték
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Elküldve: 2006. 10. 26. 18:58
Idézet: pig - Dátum: 2006. okt. 26., csütörtök - 11:35
ennyire jó cuccokat lehet gamble-ből összeszedni? :o
Elküldve: 2006. 10. 26. 19:58
Idézet: tasp - Dátum: 2006. okt. 26., csütörtök - 19:58
ennyire jó cuccokat lehet gamble-ből összeszedni? :o
Hát ja. Ha szerencsés vagy. Elvileg bármilyen set vagy unique cuccot is kaphatsz. Én egyszer asszem gambléztam valami vacak unique gyűrűt vagy amut. De elég jó kis rare cuccok jöhetnek ki. Talán a circlet a legnépszerűbb. Persze elég ritkán. Nekem még semmi normális nem jött ki.
Elküldve: 2006. 10. 27. 08:39
Idézet: pig - Dátum: 2006. okt. 26., csütörtök - 12:14
Ja, bocs, ezt mindíg elfelejtem :Đ
Én egyébként circleteket és gyűrűket, amukat szoktam csak. A kesztyű is jó, mert azon aranylag keves fajta tulajdonság lehet, így nagyobb valószínűséggel kapsz jót.
Bizony, sajna
Majd következő ladder reset után elkezdek én is komolyan ladderezni is, de a non ladder high karijaim "finomhangolását" azután is folytatom (ladder reset után könnyű is lesz, akkor talán még egy Pride is kerül a nekrómnak, ami a concentrationnal, meg a sok extra golddal jó móka lesz - két extra goldos skillere is van már, de a többinek fhr-eseket és liféseket akarok, a sima, clean skillerjeit eladtam már)
Van még itt valakinek nagy summon nekrója? Szerintrem a két gyűrűnek egy soj és egy bk3 a legjobb, ha a resistjei rendben vannak, nem két soj (a bk life boostja fontosabb, mint a soj manája, mert manát alig használ)
Elküldve: 2006. 10. 27. 08:43
Jah, múltkor említettem, hogy egy sojom elszállt, amellett még három másikam van (egyik sem crown skines) és úgy tűnik - lekopogom - ezek nem dupolt darabok. Sajnos azt sem találtam még egy darabot sem, szal muszáj venni (marát sem találtam még:P)
Elküldve: 2006. 10. 27. 10:25
Evil a nagy tudója a summon necrónak, de elég régen nézett be.
Nekem is van, az egyik kedvenc karim. Viszont nekem a mana nagyon fogy, ugyanis a CE eszi rendesen én meg nyomom ezerrel. Így kénytelen voltam insightot rakni a csicsó kezébe.
Nekem is van, az egyik kedvenc karim. Viszont nekem a mana nagyon fogy, ugyanis a CE eszi rendesen én meg nyomom ezerrel. Így kénytelen voltam insightot rakni a csicsó kezébe.
Elküldve: 2006. 10. 27. 11:30
Idézet: pig - Dátum: 2006. okt. 27., péntek - 9:25
Evil a nagy tudója a summon necrónak, de elég régen nézett be.
Látod, az Insight megint egy egyszerű, nagyon olcsó runaszó, de ladder only:P
Nekem mana reggel sosincs gondom, mert homonculust használok (annyi jó tulajdonság van rajta, hogy nem szoktam mást használni a summon nekrónál). Manát csak akkor kell nyomnom, amikor a seregemet összrántom, de akkor nagyobb manával és mana reggel is kénytelen inni az ember, mert a sok summon hirtelen idézése így is, úgy is elviszi az összes manát. De hát az az egy-két potion az semmi.
Elküldve: 2006. 10. 27. 12:36
Köszi TD hogy tegnap összehoztál egy Norm húzást, bár sajna addig-addig halasztódott, hogy Duriel elött le kellett lépnem, mert menni kellett buszhoz.
De legalább Lexus havernak sikerült Act5-be érnie. Aztán este megoldottam nehezen én is a dolgot, úgyhogy most már csak Runolgatni kéne, csak az a baj, hogy két ember ha egyformán akar fejlődni, nehéz összehozni runokat, mert vagy az egyik vagy a másik marad le a "Next Game" ről 
Lehet hogy szimplán fogunk XP-t gyüjtögetniközös erővel.
Lehet hogy szimplán fogunk XP-t gyüjtögetniközös erővel.

Súgó
A téma zárva.