Diablo II. (5.)
Elküldve: 2006. 11. 02. 11:46
A delirium elég vicces rúnaszó, én saját karimra nem raknám az biztos. Egy ideig (single-ben) egy barbár hirelingen használtam, de állandóan bejött a delirium, olyankor kis csontvázként rohangált, és állandóan le is csapták ilyen állapotban. Ha jól tudom, akkor egyedül a druida képes ilyen állapotban varázsolni, de csak armaggeddont.
Elküldve: 2006. 11. 02. 11:59
Idézet: litlejuice - Dátum: 2006. nov. 1., szerda - 17:53
Nekem is dobálhatsz ,elöre is köszi 
Már túl vagyunk rajta. Melorin kollégát keresd.
Elküldve: 2006. 11. 02. 12:11
Hmm. Multkor eldobtam egy 2 bo 3 lyukas sisakot. Gondolom csak a 3bo-s ér valamit. Viszont akkor a 3light 2soc botom ér valamit? Vagy kuka?
Elkészült az IK barbom. Tanulhatom a ww használatát. Nem értem, hogy időnként nem csinálja, vagy egyszerűen elkezdi ütni a mellette lévőt. Ez mitől van?
Viszon valszeg gondom lesz az AR-rel. De ha angelic combot használom, akkor nem lehet highlord és nem lesz meg a BP. Max, ha a maulba shaelt rakok és nem ed-s jewelt. Máshogy lehet turbózni az AR-t? Egy ravenen lévő dex mennyit nyom rajta? Az se tudom mennyinek kellene lenni, most asszem 4-5ezer.
Hihetetlen, hogy senkinek nincs 40 CB-s ik maulja, hiába hirdettem meg
Elkészült az IK barbom. Tanulhatom a ww használatát. Nem értem, hogy időnként nem csinálja, vagy egyszerűen elkezdi ütni a mellette lévőt. Ez mitől van?
Viszon valszeg gondom lesz az AR-rel. De ha angelic combot használom, akkor nem lehet highlord és nem lesz meg a BP. Max, ha a maulba shaelt rakok és nem ed-s jewelt. Máshogy lehet turbózni az AR-t? Egy ravenen lévő dex mennyit nyom rajta? Az se tudom mennyinek kellene lenni, most asszem 4-5ezer.
Hihetetlen, hogy senkinek nincs 40 CB-s ik maulja, hiába hirdettem meg
Az igazság az, amit a többség annak hisz.
Elküldve: 2006. 11. 02. 14:27
Idézet: SuMMeR - Dátum: 2006. nov. 2., csütörtök - 10:46
A delirium elég vicces rúnaszó, én saját karimra nem raknám az biztos. Egy ideig (single-ben) egy barbár hirelingen használtam, de állandóan bejött a delirium, olyankor kis csontvázként rohangált, és állandóan le is csapták ilyen állapotban. Ha jól tudom, akkor egyedül a druida képes ilyen állapotban varázsolni, de csak armaggeddont.
Szerintem igazándiból komolyan csak barbárok és druidák szokták használni a Deliriumot (főleg barbárokat szoktam látni)
Elküldve: 2006. 11. 02. 16:36
Melyik weblapon tudom megnézni a Dios cuccokat, és hogy jelenleg kb mennyi az áruk rúnában? TD a jsp-t mondta, de én ott fórumon kivül nem látok mást
Elküldve: 2006. 11. 02. 17:00
Idézet: Melorin - Dátum: 2006. nov. 2., csütörtök - 17:36
Melyik weblapon tudom megnézni a Dios cuccokat, és hogy jelenleg kb mennyi az áruk rúnában? TD a jsp-t mondta, de én ott fórumon kivül nem látok mást 
d2jsp
rubic vagy hogy hívják
Elküldve: 2006. 11. 02. 18:37
túl vagyok első d2jsp biznicemen, vagy nagy mákom volt vagy átvertek
egy low arachnidért kaptam egy BER -t mert a srácnak gyorsan kellett a cucc, gyanúsan jónak tűnik érte a BER mert a priceguideban max IST -et írnak rá, de a vevő eléggé régi motoros volt, úgyhogy remélem nem átcseszés.
egy low arachnidért kaptam egy BER -t mert a srácnak gyorsan kellett a cucc, gyanúsan jónak tűnik érte a BER mert a priceguideban max IST -et írnak rá, de a vevő eléggé régi motoros volt, úgyhogy remélem nem átcseszés.
Elküldve: 2006. 11. 02. 19:01
szerintetek ezek közül valamelyikért lehet kapni egy mal -t ??
33% enhanced damage / +15 max damage Jewel
+3trap skill / 1-15light damage amulet
+3light (soso) / teleport amulet
33% enhanced damage / +15 max damage Jewel
+3trap skill / 1-15light damage amulet
+3light (soso) / teleport amulet
Elküldve: 2006. 11. 02. 19:33
Pár kérdésre válasz:
Pig: Sima +3bos sisak nem ér semmit, ha van mellette shout akkor ér sokat, viszont az +5 bo és +6 bo-s sisakok érnek sokat főleg az utóbbi(+3war cries +3bo)
Az sosobotok közül a +6 enchant orbok érnek sokat és a kétkezes staffok közül a +9 es-es memory rw-k(+3 es van alapban a boton de az rw ad +3 es-t és +3soso skillt) a sima es-es ist+, de ha az ES mellett még vmilyen armor is van pl. Chilling armor akkor az főnyeremény mert 100+ fg-t ér.
ww-zni pedig így kell: mindig a célpont mögé klikkelve ww-z és a jobb egérgombon legyen a ww, leghatásosabb ha az ellenfél(vagy felek) körül egy egyenlő oldalu háromszög vonala mentén ww-zel folyamatosan.
Ha AR-t akarsz és a highlordot is meg akarod tartani, használd a demon limb-en lévő enchantot, minden gameban castold magadra, lesz AR bőven, pvm-re amúgy kb 8k AR mindenre elég, najó talán bossok ellen nem, de a többi ellen igen.
Chrys: Cta-t már lehet venni 2 istért, pl cta1-est.
Mérges Béka: a ber-t használd fel vmi rúnaszóba mert egyszercsak el fog tünni, mivel nagyon könnyen szabadult meg tőle a csákó arachért cserébe, tuti hogy dupolt.
A 33ed/15max jewel-ért sztem um-ot kaphatsz maximum, mal most nagyon drága jelenleg Mal=Ist, a többi nem ér semmit.
Üdv: Dan
Pig: Sima +3bos sisak nem ér semmit, ha van mellette shout akkor ér sokat, viszont az +5 bo és +6 bo-s sisakok érnek sokat főleg az utóbbi(+3war cries +3bo)
Az sosobotok közül a +6 enchant orbok érnek sokat és a kétkezes staffok közül a +9 es-es memory rw-k(+3 es van alapban a boton de az rw ad +3 es-t és +3soso skillt) a sima es-es ist+, de ha az ES mellett még vmilyen armor is van pl. Chilling armor akkor az főnyeremény mert 100+ fg-t ér.
ww-zni pedig így kell: mindig a célpont mögé klikkelve ww-z és a jobb egérgombon legyen a ww, leghatásosabb ha az ellenfél(vagy felek) körül egy egyenlő oldalu háromszög vonala mentén ww-zel folyamatosan.
Ha AR-t akarsz és a highlordot is meg akarod tartani, használd a demon limb-en lévő enchantot, minden gameban castold magadra, lesz AR bőven, pvm-re amúgy kb 8k AR mindenre elég, najó talán bossok ellen nem, de a többi ellen igen.
Chrys: Cta-t már lehet venni 2 istért, pl cta1-est.
Mérges Béka: a ber-t használd fel vmi rúnaszóba mert egyszercsak el fog tünni, mivel nagyon könnyen szabadult meg tőle a csákó arachért cserébe, tuti hogy dupolt.
A 33ed/15max jewel-ért sztem um-ot kaphatsz maximum, mal most nagyon drága jelenleg Mal=Ist, a többi nem ér semmit.
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Elküldve: 2006. 11. 02. 20:32
Idézet: td - Dátum: 2006. nov. 2., csütörtök - 19:33
Pár kérdésre válasz:
köszi
a dupetól tartok én is
abban bízok hogy a srác elég régi arcnak tűnt, sok FG -je is volt, hátha nem átcseszés
esetleg ha valakinél akadna egy 5sox -os Berserker axe azért tudnék adni egy 4sox -os archon plate (513def)
Szerkesztette: mérges béka 2006. 11. 02. 20:34 -kor
Elküldve: 2006. 11. 03. 10:02
A Fortitude enhanced damage -e mennyire "hatékony" tapasztalatotok szerint ? Merthogy azt írtátok hogy a nem fegyóba rakott ED -es jewel ténylegesen alig növel valamit a damage -en...
Elküldve: 2006. 11. 03. 11:16
Idézet: mérges béka - Dátum: 2006. nov. 3., péntek - 11:02
A Fortitude enhanced damage -e mennyire "hatékony" tapasztalatotok szerint ? Merthogy azt írtátok hogy a nem fegyóba rakott ED -es jewel ténylegesen alig növel valamit a damage -en...
én most vettem fel egyet a bowamámra, wichwinddel a kézben a dam 500-ról 950-re nőtt.
"i saw god on TV"
Elküldve: 2006. 11. 03. 11:17
van hotkey diablo screenshotra, vagy printscreen?
A számítógépes játékok nincsenek hatással ránk!!!
Ha kiskorunkban hatott volna ránk a PacMan akkor most sötét termekben rohangálnánk tablettákat rágcsálva miközben repetatív ritmusú elektronikus zene szól!!!
Ha kiskorunkban hatott volna ránk a PacMan akkor most sötét termekben rohangálnánk tablettákat rágcsálva miközben repetatív ritmusú elektronikus zene szól!!!
Elküldve: 2006. 11. 03. 11:23
Idézet: tasp - Dátum: 2006. nov. 3., péntek - 12:17
printscreen gombbal csinál screenshot-ot a diablo könyvtáradba.
"i saw god on TV"
Elküldve: 2006. 11. 03. 11:24
Idézet: tasp - Dátum: 2006. nov. 3., péntek - 10:17
PrtSC gombot megnyomva bementi a játék mappájába a képet. De az első képmentésnél több mp-re megfogja a gépet, úgyhogy húzós helyzetekben ne nyomd el, ha nem mentettél elötte még
Elküldve: 2006. 11. 03. 11:41
köszke! műxik a printscreen, csak ezek szerint nem vettem észre a képet 
nightmare act 3 egy kis elitből esett tegnap barbáromnak !
kép: http://kepfeltoltes.hu/view/061103/Screens...ltoltes.hu_.jpg
nightmare act 3 egy kis elitből esett tegnap barbáromnak !
kép: http://kepfeltoltes.hu/view/061103/Screens...ltoltes.hu_.jpg
Szerkesztette: tasp 2006. 11. 03. 11:42 -kor
Elküldve: 2006. 11. 03. 13:01
Íme TD a pajzs, amit a leendő Exile-hoz vettem:

Remélem megérte.

Remélem megérte.
Elküldve: 2006. 11. 03. 13:56
Idézet: Melorin - Dátum: 2006. nov. 3., péntek - 14:01
Íme TD a pajzs, amit a leendő Exile-hoz vettem:

Remélem megérte.

Remélem megérte.
19resistes? Hát az nagyon low szerintem
Az exile-t egyébként nem eth shieldbe szokták rakni?
Szerkesztette: pig 2006. 11. 03. 13:59 -kor
Elküldve: 2006. 11. 03. 14:09
Pont most megy alkudozás egy 6bo 2sox sisakért. Eddig 400fg-nál tart a licit
Elküldve: 2006. 11. 03. 14:16
Idézet: pig - Dátum: 2006. nov. 3., péntek - 14:09
Pont most megy alkudozás egy 6bo 2sox sisakért. Eddig 400fg-nál tart a licit 
tök jó néha titeket olvasni
ebből se a bo-t,se az fg-t nem értettem

Súgó
A téma zárva.