HWSW Informatikai Kerekasztal: Diablo II. (5.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Diablo II. (5.)

#481 Felhasználó inaktív   Hush... 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 03. 13. 16:32

Csak az ar miatt csináltam, egy csomó dolog nincs beállítva. Maul nincs felpörgetve, chilling armor nem aktív...stb De lehet ennél sokkal több is, de egy kicsit drága lenne... :mad:

http://www.kepfeltoltes.hu/view/060313/Scr...ltoltes.hu_.jpg

http://www.kepfeltoltes.hu/view/060313/Scr...ltoltes.hu_.jpg
"Well, I am afraid it will have to wait. Whatever it was, I am sure it was better than my plan to get out of this by pretending to be mad. I mean, who would have noticed another madman around here? Good luck, everyone."

#482 Felhasználó inaktív   ecneB 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 13. 17:41

ez a dió mod iszonyat gagyinak tűnik így kinézetre.. azok a tárgyak..  :eek: mintha feladták volna házinak az oviban a kis nebulóknak, h rajzoljanak  :omg:
You can pray, you can cry, but the darkness won't be stopped - until you die.
| Jóga | dART | d2jsp |

#483 Felhasználó inaktív   vaakuum 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 13. 19:36

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2006. márc. 13., hétfő - 16:13

Én továbbmentem: "hellfire torch"+diablo ... ;)

énmeg elírtam, mert torcsnak írtam  :p
de elment a rendelés, holnapra talán meglesz.

Szerkesztette: vaakuum 2006. 03. 13. 19:39 -kor

"Asszony kell a házba!" -Kőműves Kelemen-
Szerintem is, csak nem pont úgy, wazze.

#484 Felhasználó inaktív   ecneB 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 13. 20:27

és lehet külön soso torchot is rendelni pl? mert amit láttam az csak unid volt, az meg nekem eléggé random  :D én is tervezem 1-2 hr megvételét, így a pozitív vélemények után  :respect:
| Jóga | dART | d2jsp |

#485 Felhasználó inaktív   Hush... 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 13. 21:11

EcneB, miért nem adod el az annidat egy trusted tagos jsp-s tagnak? Nem kevés dolgot tudnál finanszírozni belőle. Hívsz be modot, ha nagyon para.
"Well, I am afraid it will have to wait. Whatever it was, I am sure it was better than my plan to get out of this by pretending to be mad. I mean, who would have noticed another madman around here? Good luck, everyone."

#486 Felhasználó inaktív   ecneB 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 13. 21:59

ez lenne a legolcsóbb megoldás ez tény :) elég lenne egy lowos anni is simán.. a maradékból meg lazán tudnék okoskodni, mint már írtad Te is  :o
picit részletesebben tudnál vmit még írni? nem vok otthon ebben a tradelés témában egyelőre  :think:
és köszi a a helpinfókat  ;)

amúgy a macid ott van a topon  :smoker:  :up:

Szerkesztette: ecneB 2006. 03. 13. 22:01 -kor

| Jóga | dART | d2jsp |

#487 Felhasználó inaktív   vaakuum 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 13. 23:05

Idézet: ecneB - Dátum: 2006. márc. 13., hétfő - 21:27

és lehet külön soso torchot is rendelni pl? mert amit láttam az csak unid volt, az meg nekem eléggé random  :D én is tervezem 1-2 hr megvételét, így a pozitív vélemények után  :respect:

Én a következő bontásban kaptam ajánlatot (remélem nem reklám, csak általános információnak szánom. (árak kicsillagozva, akinek kell, privátban megírom, vagy ők is tutira megadják)

Unid Torch *****.- Azonnal    
    Low torchok 10+/10+ választható skill *****.- 12 óra     
    közepes torchok 13+/13+ választható skill *****.- 12 óra     
    középjó torchok 15/+/15+ választható skill *****.- 12 óra     
    fullos torchok 18+/18+ választható skill *****.- 12 óra

szerk: ja, és megjött az áru, csak friend hiányában nem tudtam átpakolni.
És nagyon rendesek voltak, meglepinek kaptam um-ot is a zakaba.  :banana:
iszok egyet a srac egeszsegere. :beer:  :kocc:

Szerk II: átraktam, még ebben is segített. Mint megtudtam, egyedül csinálja, nem kell többesszám.
akartam printscreenelni a cuccokról képeket, de valami ótvar lett belőle.

Szerkesztette: vaakuum 2006. 03. 13. 23:24 -kor

#488 Felhasználó inaktív   Hush... 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 13. 23:45

Idézet: ecneB - Dátum: 2006. márc. 13., hétfő - 22:59

ez lenne a legolcsóbb megoldás ez tény :) elég lenne egy lowos anni is simán.. a maradékból meg lazán tudnék okoskodni, mint már írtad Te is  :o
picit részletesebben tudnál vmit még írni? nem vok otthon ebben a tradelés témában egyelőre  :think:
és köszi a a helpinfókat  ;)

amúgy a macid ott van a topon  :smoker:  :up:

Kevés hozzászólással ne kezdj el hirdetni ilyesmit, mert az vonza a kétes alakokat mint sz@r a legyeket. Szívesen segítek. Hívnánk be mindenképpen mediátort, és nagyon megválogatnánk a vevőt. Csak fg-t kellene elfogadni, mert utána nem kell az átváltással szórakozni és az értéke sem esik, mint a cuccoké vagy a runáké idővel.. Lehet el fog tartani egy darabig, screenshot se árt ha van...Ha nem látom biztosítottnak a relatíve biztonságos üzletet, egyszerűen nem megyek akkor bele.

Lehet egyszer majd én is kérek valamit, lehet hogy mégsem :D

Szerkesztette: Hush... 2006. 03. 13. 23:46 -kor

#489 Felhasználó inaktív   yooccoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 13. 23:53

addig tradeltem, míg csak összejött egy beast-re való :)
csak elszúrtam, mert rossz axe-ba raktam, kétkezes fegyó :(
cserébe majdnem perfekt lett :omg: :Đ (39/268)
no mindegy, szép látvány, amikor egy robbantással 30 boci elfekszik, a csontik meg próbálják kitalálni, ezeket meg mi lelte :taps:

Szerkesztette: yooccoo 2006. 03. 13. 23:53 -kor

yooccoo#2929

#490 Felhasználó inaktív   Hush... 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 13. 23:59

Pontosan milyen fegyó ez Yoocoo?

#491 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 14. 06:13

Idézet: Hush... - Dátum: 2006. márc. 13., hétfő - 23:45

Kevés hozzászólással ne kezdj el hirdetni ilyesmit, mert az vonza a kétes alakokat mint sz@r a legyeket. Szívesen segítek. Hívnánk be mindenképpen mediátort, és nagyon megválogatnánk a vevőt. Csak fg-t kellene elfogadni, mert utána nem kell az átváltással szórakozni és az értéke sem esik, mint a cuccoké vagy a runáké idővel.. Lehet el fog tartani egy darabig, screenshot se árt ha van...Ha nem látom biztosítottnak a relatíve biztonságos üzletet, egyszerűen nem megyek akkor bele.

Lehet egyszer majd én is kérek valamit, lehet hogy mégsem :D

D2jsp -re se megyek többet, lehet trusted is a tag, úgy átbasznak, hogy lesel, az egész egy korrupt njaguar seggét nyalo banda.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

#492 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 14. 06:19

Idézet: vaakuum - Dátum: 2006. márc. 13., hétfő - 23:05

Én a következő bontásban kaptam ajánlatot (remélem nem reklám, csak általános információnak szánom. (árak kicsillagozva, akinek kell, privátban megírom, vagy ők is tutira megadják)

Unid Torch *****.- Azonnal    
    Low torchok 10+/10+ választható skill *****.- 12 óra     
    közepes torchok 13+/13+ választható skill *****.- 12 óra     
    középjó torchok 15/+/15+ választható skill *****.- 12 óra     
    fullos torchok 18+/18+ választható skill *****.- 12 óra

szerk: ja, és megjött az áru, csak friend hiányában nem tudtam átpakolni.
És nagyon rendesek voltak, meglepinek kaptam um-ot is a zakaba.  :banana:
iszok egyet a srac egeszsegere. :beer:  :kocc:

Szerk II: átraktam, még ebben is segített. Mint megtudtam, egyedül csinálja, nem kell többesszám.
akartam printscreenelni a cuccokról képeket, de valami ótvar lett belőle.

Fukk, akkor gondolom, hogy az anninál is lehet választani stat szempontjából, mert nekem inkább resist kellett volna rajta, ehelyett pont fordítva lett azonosításnál.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

#493 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 14. 06:32

No kicsit agyaltam, ha a necrom csicskáján van mondjuk egy dream satyi, ami ad lvl15 -ös holy shock aurát, akkor ugye a komplett ropibandán is lesz holy shock aura.Kérdés, hogy a szörnyikén minden csontin lévő aura sebez vagy csak simán ugy érvényesül, mintha csak a csicskán lenne?

#494 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 03. 14. 08:05

Idézet: Evil. - Dátum: 2006. márc. 14., kedd - 6:32

No kicsit agyaltam, ha a necrom csicskáján van mondjuk egy dream satyi, ami ad lvl15 -ös holy shock aurát, akkor ugye a komplett ropibandán is lesz holy shock aura.Kérdés, hogy a szörnyikén minden csontin lévő aura sebez vagy csak simán ugy érvényesül, mintha csak a csicskán lenne?

Sztem valamit elnéztél, a holy shock aura csak a hordozón fog érvényesülni, nem továbbadható aura.

Üdv: Dan
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#495 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 14. 08:10

Idézet: td - Dátum: 2006. márc. 14., kedd - 8:05

Sztem valamit elnéztél, a holy shock aura csak a hordozón fog érvényesülni, nem továbbadható aura.

Tényleg benéztem és még másnapos se vagyok :)

#496 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 03. 14. 08:24

Kérdés: egy faith gmb-nek és egy faith matrinak mik a breakpoint(bp)jaik?

Gondolkodok egy faith beszerzésén, ugyan jó a windforce, de túl sok más cuccból jövő ias kell neki, hogy a max ias bp-t elérje az ember, így forti szóba se jöhet mellette sajna.

más: craftoltam egy blood gloves-t:
def: 187
20ias
8%CB
26light res
14life
171%ed

jóez vagy kuka?

Szerkesztette: td 2006. 03. 14. 08:26 -kor

Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#497 Felhasználó inaktív   yooccoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 14. 08:46

Idézet: Hush... - Dátum: 2006. márc. 13., hétfő - 23:59

Pontosan milyen fegyó ez Yoocoo?

broad axe :(
egymás mellett volt a kettő és figyelmetlen voltam
és minthogy ber az első rúna, esélyem se volt másikat kirakni :)
yooccoo#2929

#498 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 14. 09:00

Idézet: yooccoo - Dátum: 2006. márc. 14., kedd - 8:46

Ajaj, pedig necronak egész jó pajzsai vannak.

#499 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 03. 14. 09:01

Idézet: yooccoo - Dátum: 2006. márc. 14., kedd - 8:46

:omg: yaaaayyy :D
adjak egy hel runát és egy tp scrollt? legalább az axe-ot meg tudod menteni :nevet:
Najó nem genyóskodok :Đ

Kép

#500 Felhasználó inaktív   vaakuum 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 14. 10:00

Az éjjel szaladtam egy kört az  az inventoriban figyelő torccal.
Az egyéb cuccok: wizzy, uppolt skin of wipermagi, zaka+um, sako, sandstorm, goldwrap, magefist, +10 fcr-es gyűrűk és amu.
Tapasztalat: andy azért keményen mérgez, a csicska nem bírta, nekem is innom kellett.
Mefi felé haladva a bone fetisek közül ha már 2 melettem robbant, meghaltam, egyébként is agyoncsaptak, ha sokan rámszaladtak. +ghaltam vagy 6szor, bár a hullámat nem volt nehéz felszedni, lévén tiszta utam végig, és bár meghaltam, többnyire a monszták is. a csicsót a végén nem bírtam aranyyal.
Soulok ha már 3-nál többen vannak, és hirtelen a semmiből szembejön a villám, inni kell, mert mégegyet nem bírok ki.
A trónteremben a ropik után már figyelni kell, mert utána már eléggé meg tudnak tépni, bár egy-egy (néha 2) ital elegendő, azzal a következő csapat monsterhez fel tom tölteni magam. Baal ellenállt, de 2-3 mana és ugyanennyi healing superpoti elég volt.
Mindezt úgy, hogy egyedül virgonckodtam.
Feltételezem, hogy a defensem nem az igazi, bár a lightning immunitás sem egyértelmű. Mondjuk a tűzfalban vagy meteorok becsapódási helyén ácsorogni sem életbiztosítás.
Most fagyasztós csicskám vaninsighttal, tal maszkban meg valami 1000 feletti defes páncélban szintén 75-ös resekkel. Esetleg defince aurásra kellene cserélni?

Téma megosztása:

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • Utolsó »