HWSW Informatikai Kerekasztal: Diablo II. (5.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Diablo II. (5.)

#541 Felhasználó inaktív   ecneB 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 03. 17. 21:57

Lufi nekem kéne majd pmben a torch ár ( leginkább soso ) ! köszike & a húzásért is  :respect:
You can pray, you can cry, but the darkness won't be stopped - until you die.
| Jóga | dART | d2jsp |

#542 Felhasználó inaktív   Lufibohoc 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 17. 23:12

Ecneb: nem volt nagy huzás, mert nem maradrál :) 900 a fefedezetlen, egy közepes meg 2500 ft ha valami überjót akarsz az 40000!!!! ft.

Dujker:visszaadnám én is az amukat, h ne hiányozzon a gyüjteményből.

Isteni a palám. mara, hoto, torch még nincs, de hihetetlen hellen is. jó döntés volt. De h milyen nehéz célozni a kalapáccsal? Andynak akkora teste van, mintha terhes lenne, mégse tudtam elsőre eltalálni. Pedig tudtam, h hova kell állni. tristben hellen meg volt egy lövöldözős csajszi, aki dujkert zaklatta, előlem meg menekült. és hammerrel utolérni?....(a srác azt mondta, h drafstar neg raven kell a hammerpalának. és tényleg jobb mint amikor másik volt rajta)

Td, majd steretném megnézni a palád, h mennyivel forgat gyorsabban kalapácsot mint az enyim.

Szal javítva:van egy druid summon skillerem. ha kell valakinek, szoljon

#543 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 19. 07:08

Lol, Baal dobott egy eth tomb reavert, majdnem perfekt, de sajna csak 2 lukas :( :)
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

#544 Felhasználó inaktív   dujker 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 19. 10:09

Üdv!
A tupac_debut accounttal rendelkezö makival vigyázzatok, ha esetleg trédeltek vele. Olyat pedig ajánlom ne vegyetek töle, amit nem lehet ablakba rakni. Az 1ik karakterének a neve:RF-teamROCKFORD.
Szerencsétlen volt olyan debil, hogy +adta az accountját.
Amikor eszembe jut, mindig küldök neki néhány "kedves szót".
Lehet ez kicsinyes bosszú, de vállalom.  :-)

#545 Felhasználó inaktív   dujker 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 19. 10:38

Tudom azóta másik karakterének a nevét is. Igen fantáziadús: malumum_szopi

#546 Felhasználó inaktív   Lufibohoc 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 19. 10:40

Dujker, tegnap pont őt huztam hf-ért.

Neki kéne állni a hf húzásoknak. Kéne pár ember aki jönne az első szintű karikkal, én meg vállalom az áthúzást. Szerintem 3-4 ember kéne egyszerre. a rúnákat elrakjuk, gyüjtögetünk pár napot, aztán igasságosan elosztjuk. hatékonyabb mint az mfelés.

#547 Felhasználó inaktív   dujker 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 19. 15:08

Idézet: Lufibohoc - Dátum: 2006. márc. 19., vasárnap - 11:40

Dujker, tegnap pont őt huztam hf-ért.

Neki kéne állni a hf húzásoknak. Kéne pár ember aki jönne az első szintű karikkal, én meg vállalom az áthúzást. Szerintem 3-4 ember kéne egyszerre. a rúnákat elrakjuk, gyüjtögetünk pár napot, aztán igasságosan elosztjuk. hatékonyabb mint az mfelés.

Micsoda véletlenek(?) :-)

Ezen különben én is gondolkodtam. Ha van olyan kari, amelyikkel gyors a húzás (pl a tiéd :-), akkor ez a leggyorsabb út a +gazdagodáshoz. Óriási korszakalkotó 5letnek tarottam addig, amíg másokkal + nem osztottam. Azonban akárkinek említettem, csak legyintett rá, hogy ezért- azért nem is olyan jó.
De végre! Van akinek hasonló hullámhosszon jár az agya!
Én benne vagyok!
Persze esett már ko rúna is hell hf- en :-) viszont nálam jó az arány. Eddig 4 karival jutottam el odáig. Abból 2 ist volt. Továbbá jelen voltam még ha jól emlékszem 5 hell hf- nél, abból szintén volt 1 ist, 1, vagy 2 mal.
A többí túróó!
De nekem kedvezőnek tűnik az arány.
Vagy mindez csak óriási mák volt?
Nem tudom, én még nem vagyok valami tapasztalt nagy öreg  :-)

#548 Felhasználó inaktív   ecneB 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 19. 15:30

nm en max um, hellen max gul eshet 5% os eséllyel, számomra nem túl kecsegtető  :o
elkészítettem summer által leírt soso guide-t ... egész jó lett, de zavar, h nagy a lighting dmg különbsége ( min-max )
most 7k-t bosszúlok vele, szerintem ez nagyon gagyi..

cuccaim pedig, ocu, tal armor, belt, amu, lidless eye, chance guards, mf cipő, 2 nagel, és peasant crown ( ezt egy csákóra akarom lecserélni lassacskán ) vmint egy anni, most akarok venni egy torchot, és két-három light skillert .. ezek mennyire dobnák meg a dmg-t?! ugyanis nem tudom, h a skillereknél beleszámolja-e a syneket..
| Jóga | dART | d2jsp |

#549 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 19. 15:36

Idézet: ecneB - Dátum: 2006. márc. 19., vasárnap - 15:30

nm en max um, hellen max gul eshet 5% os eséllyel, számomra nem túl kecsegtető  :o
elkészítettem summer által leírt soso guide-t ... egész jó lett, de zavar, h nagy a lighting dmg különbsége ( min-max )
most 7k-t bosszúlok vele, szerintem ez nagyon gagyi..

cuccaim pedig, ocu, tal armor, belt, amu, lidless eye, chance guards, mf cipő, 2 nagel, és peasant crown ( ezt egy csákóra akarom lecserélni lassacskán ) vmint egy anni, most akarok venni egy torchot, és két-három light skillert .. ezek mennyire dobnák meg a dmg-t?! ugyanis nem tudom, h a skillereknél beleszámolja-e a syneket..

ezen a villám damageen van még mit javítani ;)
A synergy-t semmivel sem számolja be, csak az számít, ahány pontot rányomsz!
számolgatni pedig: http://www.d2items.com/skills.php
Faster! Harder! Cadaver!

#550 Felhasználó inaktív   ecneB 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 19. 15:45

de igazából nem nagyon értem.. :s
lighting és light mastery már ki van maxolva, chain light 3 pont múlva kimax.. most vok 77 es és 28 ason vannak a skillek..
| Jóga | dART | d2jsp |

#551 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 19. 15:55

Idézet: ecneB - Dátum: 2006. márc. 19., vasárnap - 15:30

[...]

Olyan nagyon jó dolgaim nekem sincsenek, vagyis inkább vegyes a kép. Shako, uppolt Vipermagi perf topázzal, uppolt Goldwrap öv, uppolt Chance Guard, rare +2 sorc skilles amu, SoJ, allres+mf gyűrű, Spirit pajzs, Oculus, rare mf csizma. Azt hiszem 2 (vagy 3... :think: ) lightning skillerem van meg egy sorci torch. Jelenleg lvl90 vagyok.

Eddig a lightning ágon maxoltam a Charged Bolt, a Lightning, a Chain Lightning és a Lightning Mastery skilleket, a többire amire kellett 1-1 pont. A cold ágon a Frozen Orb-hoz való skillekre tettem és az első coldos pajzs skillre. A FO-n azt hiszem már több pont is van egynél. A fire ágon a Warmth kapott egy pontot és a Fire Bolt, mert a következő két szinten a Fire Ball-ra és az Enchantra akarok tenni, hogy a csicsó kapjon egy kis extra bónuszt.

A reseim elég jók, a light a legjobb (74) de a többi is 50 felett van hellen. Magamra rakok egy Frozen Armort és egy Energy Shieldet, így elég biztonságosan tudok telézni bárhova.

A sebzésem ezzel a felszereléssel Lightning skillel olyan 20k max körül van, persze a minimum nem sok, tulajdonképpen a max sebzés felét lehet számolni átlagsebzésnek. Chain lightning olyan 7-8k, arra nem igazán emlékszem mennyi, Frozen Orb elég minimális, 200-300 körül van, de tulajdonképpen csak kisegítő skill a csicsó mellé.

Csatolt képek:

• Csatolt kép: post-16-1142780123.jpg

Szerkesztette: SuMMeR 2006. 03. 19. 15:56 -kor

#552 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 19. 16:00

Na, kivágott, pedig csak a csatin voltam  :mad:
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

#553 Felhasználó inaktív   ecneB 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 19. 19:41

hehh, most volt megint WE 30-on.. túl későn láttam meg így nem volt időm kreálni  :reklamacio:
| Jóga | dART | d2jsp |

#554 Felhasználó inaktív   ecneB 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 19. 21:13

Hush...!

itt a screenshoot amit igértem, csak pöppet kiment a fejemből  :omg: ..

Kép
| Jóga | dART | d2jsp |

#555 Felhasználó inaktív   ecneB 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 19. 21:47

sorry, h megint én irogatok egyedül de volt egy kis időm játszani és ezeket találtam, gondoltam megkérdem érnek-e vmit..

Kép

és

Kép
| Jóga | dART | d2jsp |

#556 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 19. 23:00

Idézet: ecneB - Dátum: 2006. márc. 19., vasárnap - 21:47

sorry, h megint én irogatok egyedül de volt egy kis időm játszani és ezeket találtam, gondoltam megkérdem érnek-e vmit..
[...]

A Verdungo esetleg érhetne valamit, de ezen a tárgyon az ethereal tulajdonság pont nem jó, azt a 9 durability-t elég gyorsan leverik róla a monszták (esetleg pvp-re felvenni csak... :think: ).

Az amazon amun ha a dex lenne a több, akkor biztos sokat érne, az erő nem a legfontosabb általában az amáknak.

#557 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 03. 20. 09:31

Tegnap nagyjából elkészült a fireclaw macim, lvl75-ös, hellre még nem mentem vele, de kipróbáltam egy nightmare-es duelben.
Áldozatok:
-83-as bowazon
-85-ös javazon
-85-ös IK baba
-75-ös blizz soso

Szóval eddig tetszik :) Mivel elég ritka kari így sokan azt se tudják hogyan is küzdjenek ellene(pl. tegnap mivel alapvetően meleenek nézek ki meglepte őket, hogy tiszta fire sebzéssel támadok)
Az is biztos már, hogy az frw-re kell rámennem, hogyha hatékonyabb akarok lenni. Kellemesen csalódtam benne, nemhittem volna hogy ilyen jól fog hegeszteni duelben, bár azért még hellesre is kiváncsi leszek, ugyanis  klasszikusan nehéz karikkal még nem küzdöttem meg :)

Üdv: Dan
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#558 Felhasználó inaktív   ecneB 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 20. 14:51

köszi az infókat Summer  :respect:

és Hushnak pedig az anni tradelést :)
| Jóga | dART | d2jsp |

#559 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 03. 20. 15:13

Ha szabad kérdezni menniyért ment el végül?

Üdv: Dan
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#560 Felhasználó inaktív   ecneB 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 20. 15:27

még csak most kezdődött az árulás, jelenleg 9 ist ahogy számolgattam .. 180 fg lead
remélem még rápakolnak  :smoker:
| Jóga | dART | d2jsp |

Téma megosztása:

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.