HWSW Informatikai Kerekasztal: Diablo II. (5.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Diablo II. (5.)

#61 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 02. 19. 15:46

Idézet: fene_vad - Dátum: 2006. febr. 19., vasárnap - 13:12

sokat kell postolni jsp-n, es vagy mediator only trade, vagy a masik dob eloszor

Alapvetően ha nálam régebbi reges és több hozzászólással rendelkező egyénnel tradelek pl. annit én dobok/küldök fg-t elöször(persze ha trusted, vagy medi nem kérdéses hogy én vagyok az első). Viszont ha újonc és ráadásul nagyon kevés a postja, akkor megmondom kerek perec hogy ő dob/küldi elöször vagy medi trade. Egyébként már begyakorlott dolog nálam, hogy torch/anni trade előtt a scammer topikokban rákeresek a névre hátha szerepel ott, biztos ami biztos. Eddig vagy 4 annit és vagy 10torch-ot tradeltem így biztonsággal(előző laddert is beleszámítva).
Amikor egyszer átvertek az egy Gul rúna volt csak, az én hibám is volt, nem voltam kellően óvatos, mindegy abból az esetből is csak tanúltam.

Üdv: Dan
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#62 Felhasználó inaktív   Hush... 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 19. 15:53

Nemcsak jsp van. Battle.net trade fórumon már többször cseréltem torchot. Soha semmi gond nem volt.

Szerkesztette: Hush... 2006. 02. 19. 15:53 -kor

"Well, I am afraid it will have to wait. Whatever it was, I am sure it was better than my plan to get out of this by pretending to be mad. I mean, who would have noticed another madman around here? Good luck, everyone."

#63 Felhasználó inaktív   Ombuccmann 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 19. 19:26

Idézet: fene_vad - Dátum: 2006. febr. 18., szombat - 22:47

ok, bocsanat ha megsertettem vkit, nem ez volt a szandekom:(

tenyleg csak talalgathatjuk, h hogyan csinalta, de ami biztos, hogy olyan, h accfeltores, nem letezik...

Részemről semmi probléma.
Boszorkányok pedig léteznek :)

újabb szörcs

De ezzel le is szállok a témáról. Lényeg hogy nem lehetünk elég óvatosak.

#64 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 19. 21:09

Nah, duelkedtem kicsit az uj assammal. Nincs meg keszen (torchot es az uppolt Gore Ridert sem tudom meg hasznalni), de igeretesnek tunik. Castoltam egy slvl 23 Enchantot magamra, hogy ne legyen AR gond, es kirohantam a vegzetembe :D ...
Erdekessegkeppen egy kosza zombin felchargoltam a Tiger Strike-ot (nem rohogni, tudom, hogy ez a skill csak PvM-ben hasznalhato - vagy megsem!?), es az elkerulhetetlen biztos halal tudataban nekirohantam egy FO sorcnak. Megfekudt ket utesbol(szerk: rugastol helyesebben, Dragon Tail-t hasznalok) (az elsore mintha nem sult volna ki a charge, de veszitett igy is egy csomo eleterot, a splash damage ugylatszik akkor is sebez, ha a rugas nem talal!?!?!?), de ilyen szerencsem gondolom nem lesz mindig :D
Lenyomtam egy trap assat is, bar nem ertem hogyan, csak guided arrowkat hasznaltam Venommal, es vagy haromszor ramlott az egyik csapdaja, de egyszer sem talalt el :eek: Mintha amazon lettem volna, Evade skillel. Ezt nem ertem hogyan tortent :think:
A tobbiek folyamatosan menekultek a guided arrow-k elol, egy pala probalkozott de a Mind Blastok elol elfutott, utana lottem par guided arrow-t de nem tudom, hogy talaltak-e?
Na majd ha tudom a torchot es az uppolt Gore Ridert is hasznalni :cool:

Szoval, az elso benyomasaim nagyon kellemesek az ijjasz assaval, bar hell egy kicsit lassu meg. Kell vagy 15 szint es rock'nRoll :smoker:

Szerkesztette: szabinar 2006. 02. 19. 21:12 -kor

#65 Felhasználó inaktív   Athos 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 19. 21:15

Koszi a drop-trade "segitseget", lehet hogy TD-t kerem majd meg hogy segitsen ugy latom Neki van tapasztalata meg bejaratott modszerei :) (csak megvarom mig osszegyulik a cuccra valo...)

Athos

#66 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 02. 20. 08:29

Idézet: szabinar - Dátum: 2006. febr. 19., vasárnap - 21:09

Nah, duelkedtem kicsit az uj assammal....

Szép-szép, de vajon max block-ja volt a sosonak? ;) Namert az én FO sosomat egy ww assa setudta kicsinálni, azok pedig dragon tailosak. Viszont(!) íjjász assa az kemény volt :) (qrva mérgezés :D ) Ha ready vagy küzdjünk már meg! ;)

Amúgy ígéretesen hangzik. :)

Athos: term. segítek, majd szólj ha megvan a cash. ;)

Szerkesztette: td 2006. 02. 20. 08:40 -kor

Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#67 Felhasználó inaktív   ecneB 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 20. 09:16

szép jó reggelt  ;)

bocsi, h idepofátlankodom :) , de ha nem okoznak túl nagy problémát, nekem is tudnál segíteni egy torch biznisszel? ( egyszer átvágtak rendesen, szerencsére csak egy istet buktam, de tanulópénznek elég volt, h ne herdáljam el a keservesen megszerzett cuccaimat.. )
You can pray, you can cry, but the darkness won't be stopped - until you die.
| Jóga | dART | d2jsp |

#68 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 20. 09:40

Idézet: td - Dátum: 2006. febr. 20., hétfő - 8:29

Szép-szép, de vajon max block-ja volt a sosonak? ;) Namert az én FO sosomat egy ww assa setudta kicsinálni, azok pedig dragon tailosak. Viszont(!) íjjász assa az kemény volt :) (qrva mérgezés :D ) Ha ready vagy küzdjünk már meg! ;)

Amúgy ígéretesen hangzik. :)

Eleg kezdo tarsasag volt, assam meg messze nem olyan utos mint szeretnem, elmeletileg semmi eselye nem kellett volna, hogy legyen. Ha keszen van, termeszetesen kuzdeni fogunk :D
A qrva mergezestol nem kell viszont az en esetemben tartani, nem sikerult meg egyetlen arva poison facetet sem szerezni, Bramble-rol nem is beszelve :)

#69 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 20. 10:06

Idézet: szabinar - Dátum: 2006. febr. 20., hétfő - 9:40

Eleg kezdo tarsasag volt, assam meg messze nem olyan utos mint szeretnem, elmeletileg semmi eselye nem kellett volna, hogy legyen. Ha keszen van, termeszetesen kuzdeni fogunk :D
A qrva mergezestol nem kell viszont az en esetemben tartani, nem sikerult meg egyetlen arva poison facetet sem szerezni, Bramble-rol nem is beszelve :)

Én viszont tegnap felültettem pár közelharcos karit, miután elkezdték fikázni a summon necromat, pedig sima help pls xxx volt a játék (bemegy az ember segíteni és utánna a fikázást kapja), szegényeknek mire leesett, hogy a csicskámon bramble van :)

ui: már megint elfelejtettem hol is lehet runákat venni  :think:

Szerkesztette: Evil. 2006. 02. 20. 10:09 -kor

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

#70 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 20. 10:14

Idézet: Evil. - Dátum: 2006. febr. 20., hétfő - 10:06

Én viszont tegnap felültettem pár közelharcos karit, miután elkezdték fikázni a summon necromat, pedig sima help pls xxx volt a játék (bemegy az ember segíteni és utánna a fikázást kapja), szegényeknek mire leesett, hogy a csicskámon bramble van :)

Nekem ilyenek miatt van csömöröm a játéktól, szívesebben játszottam egyedül, mint csapatban :down:
Faster! Harder! Cadaver!

#71 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 02. 20. 10:26

Erre gondolsz? >>klikk<<

A summon nekróddal megküzdenék megin, de nem melee karival, neem, azokkal nincs esélyem, az FO sorcimat próbálnám ki csontijaidon ;)

ecneB: bocs de nem vállalom sry. Csak ritkán vállalok el ilyet, azt is csak általam megbízhatónak tartott embereknek. Bocs a bizalmatlanságot, de annyiszor de annyiszor szívtam már meg dioban azzal hogy segítőkész voltam, hogy inkább csak az ismerőseimnek segítek, senki másnak. Másrészről ha mégis átvernének a torch bizniszben, mert megtörténhet elnézőbb egy régi barát sztem.

Kép

#72 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 02. 20. 10:43

Idézet: Cadaver - Dátum: 2006. febr. 20., hétfő - 10:14

Nekem ilyenek miatt van csömöröm a játéktól, szívesebben játszottam egyedül, mint csapatban :down:

Mostanában az a divat, hogy a segítőt lefikázzák. Komolyan. Pl. tombrun: bennt van egy magas szintű kari, ugye aki tomboltatja a többieket, ha megvan a 20-as szint álltalában mit tesznek az emberkék? Vagy kilépnek szó nélkül, vagy a rendesebje megköszöni és aztán lép ki. Erre mit láttam már többször is?
"LOL thx n00b" és kilép. :mad:

Kép

#73 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 20. 11:47

Idézet: td - Dátum: 2006. febr. 20., hétfő - 10:26

Erre gondolsz? >>klikk<<

A summon nekróddal megküzdenék megin, de nem melee karival, neem, azokkal nincs esélyem, az FO sorcimat próbálnám ki csontijaidon ;)

ecneB: bocs de nem vállalom sry. Csak ritkán vállalok el ilyet, azt is csak általam megbízhatónak tartott embereknek. Bocs a bizalmatlanságot, de annyiszor de annyiszor szívtam már meg dioban azzal hogy segítőkész voltam, hogy inkább csak az ismerőseimnek segítek, senki másnak. Másrészről ha mégis átvernének a torch bizniszben, mert megtörténhet elnézőbb egy régi barát sztem.

Igen erre, csak kirakom a Pride -ot +még egy anni is kellene és akkor kész lenne a necrom.
PvP, érdekes lenne, ha nem tudok közvetlen rádtelézni, akkor nincs esélyem, de megpróbálhatjuk.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

#74 Felhasználó inaktív   Kraken 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 20. 13:43

Szerintem meg van valamilyen ingame hack.
Tudom, hogy legegyszerűbb keyloggerre, trójaira gyanakodni, nekem is ez jutna először eszembe, de hogyan lenne a gépen?
Hacsak nem rootkit, látnom kellene, amikor kimegy a tűzfalon (ill. akar), illetve Mark Russinovich (gondolom mond valamit a név) Sysinternalsában (PE) is megbízom, valamint HiJackThis etc.,
Egyszerűen semmilyen kémcucc (ami emberi számítás szerint ismert lehet) nem fut a gépemen, még a cookiekat is kézzel engedélyezem, ha esetleg IE-t kell használnom, de a FF-ban is AdBlock és NoScript és ViewCookies fut stb. stb.
Finoman szólva paranoid vagyok, és a hekk mégis működött, szemmel láthatóan elég volt hozzá, hogy az ember loginját ismerjék + egy játékban legyen 1 alkalommal a tisztelt elkövetővel.
Valamennyire értek a géphez, ha nem is professzionális szinten, és látnom kellene/kellett volna, ha valami szar lenne rajta, és mégis, bármennyire hihetetlen, ez a lenyúlás működött.

Félreértés ne essék, nem flamet akarok, csak a meglátásom közlöm.

Ezt meg ajánlom mindenkinek: SysInternals
Különösen: Autoruns és Process Explorer

Szerkesztette: Kraken 2006. 02. 20. 13:47 -kor

We're the regulators that deregulate///We're the animators that de-animate///We're the propagators of all genocide///Burning through the world's resources///Then we turn and hide

#75 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 20. 20:45

Csicsora az aura miatt adtad a Bramble-t?
Vasarlast illetoen: azthiszem ez az egyetlen jarhato ut szamomra is. :)
A Bramble-t magadnak raktad ki a vett runakbol, vagy azt keszen vetted? Mennyi a +poison sebzes rajta?
Ha egyszer elkeszulok a karival, szivesen betesztelnem a necrod ellen. Szegeny bone necrom szajat anno jol elkented a trapassaval, es jo esellyel most is ez lesz a helyzet, de vonz a kihivas :p

#76 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 20. 21:10

Idézet: szabinar - Dátum: 2006. febr. 20., hétfő - 20:45

Csicsora az aura miatt adtad a Bramble-t?
Vasarlast illetoen: azthiszem ez az egyetlen jarhato ut szamomra is. :)
A Bramble-t magadnak raktad ki a vett runakbol, vagy azt keszen vetted? Mennyi a +poison sebzes rajta?
Ha egyszer elkeszulok a karival, szivesen betesztelnem a necrod ellen. Szegeny bone necrom szajat anno jol elkented a trapassaval, es jo esellyel most is ez lesz a helyzet, de vonz a kihivas :p

Természetesen az aura miatt van a csicson, emlékeim szerint a poison % elég szar rajta, cserébe viszont maxos a thorns aura :)
Amugy magam raktam ki, szerencsére ami kellett nekem az bejött.

#77 Felhasználó inaktív   fene_vad 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 20. 21:17

evil: kell meg a 3summ 30frw 2sox tiara? megtalaltam:DD

felora mulva leszek fenn, accom tudod

Szerkesztette: fene_vad 2006. 02. 20. 21:19 -kor

#78 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 20. 21:19

Idézet: fene_vad - Dátum: 2006. febr. 20., hétfő - 21:17

evil: kell meg a 3summ 30frw 2sox tiara? megtalaltam:DD

mostantol vagyok fenn, accom tudod

Ami késik, nem múlik..... persze, hogy kell, de ma már nem megyek fel.

#79 Felhasználó inaktív   fene_vad 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 20. 21:38

oki... mostansag mar en is csak estefele erek ra, ha jatszol, whispelj!

#80 Felhasználó inaktív   Sumi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 20. 22:27

nincs valami tutorial, hogy hogy építsünk karaktert? mert már a másodikat baszom el:D
Per Aspera Ad Astra

Téma megosztása:

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.