Diablo II. (5.)
Elküldve: 2006. 04. 10. 18:22
6 sockos pb mit ér?
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Elküldve: 2006. 04. 10. 18:58
Idézet: Evil. - Dátum: 2006. ápr. 10., hétfő - 19:22
6 sockos pb mit ér?
Mire lehet 6 sockettel használni? Ha a rúnaszavakat nézzük, akkor három jöhet szóba: BotD, Last Wish (na persze a 3 Jah meg a Ber érdekes), esetleg értelmét még egy original rúnaszóba látnám, a Silence-ben.
Egyébként egy ilyen fegyveren (Silence) már gondolkoztam régebben mf-elésre sorcinak, mert +2 all skill, meg allres 75 mellett 30% mf is van rajta, de azért az Ocu mégiscsak jobb, és olcsóbb, ráadásul amiben 6 lyuk van, az általában nem sorcinak való (esetleg egy Crowbill...).
Elküldve: 2006. 04. 10. 19:33
td hammerpalájának a segítőjét látván kicsit elgondolkoztam, hogy milyen aura-hirelingeket lehetne összehozni.
Páncélból és sisakból elméletileg bármelyik hirelingre lehet rakni bármit (ha összejön az erő neki):
Bramble -> Level 15-21 Thorns Aura
Dragon -> Level 14 Holy Fire Aura
Dream (helm) -> Level 15 Holy Shock Aura
Act1-es segítők íjjat használnak:
Hand of Justice (all weapon) -> Level 16 Holy Fire Aura
Edge (ranged) -> Level 15 Thorns Aura
Faith (ranged) -> Level 12-15 Fanaticism Aura
Harmony (ranged) -> Level 10 Vigor Aura
Ice (ranged) -> Level 18 Holy Freeze Aura
Phoenix (all weapon) -> Level 10-15 Redemption Aura
Vannak ugyebár az act2-es segítők, ezek alapban tudnak aurákat: Prayer, Defiance, Blessed Aim, Thorns, Holy Freeze, Might. Emellett polearm és spear fegyvereket használnak:
Doom -> Level 12 Holy Freeze Aura
Hand of Justice -> Level 16 Holy Fire Aura
Infinity -> Level 12 Conviction
Insight -> Level 10-17 Meditation Aura
Phoenix -> Level 10-15 Redemption Aura
Pride -> Level 16-20 Concentration Aura
Az act3-asok kardot és pajzsot is használhatnak (ide tartoznak az act5-ös barbárok is csak pajzs nélkül):
Dragon (shield) -> Level 14 Holy Fire Aura
Dream (shield) -> Level 15 Holy Shock Aura
Last Wish -> Level 17 Might Aura
Lawbringer -> Level 16-18 Sanctuary Aura
Phoenix (shield és weapon) -> Level 10-15 Redemption Aura
Látszik, hogy a legjobb aura szempontjából az act3-as varázsló, mert négy rúnaszavas cuccot is viselhet, vagy az act2-es lándzsás, szintén négy aktív aurát hozhat össze.
El tudnék képzelni egy Holy Freeze-es lándzsást Infinity (Conviction) polearmmal, Dream (Holy Shock) sisakkal és Dragon (Holy Fire) páncélban, eléggé multielement támadó lenne.
Páncélból és sisakból elméletileg bármelyik hirelingre lehet rakni bármit (ha összejön az erő neki):
Bramble -> Level 15-21 Thorns Aura
Dragon -> Level 14 Holy Fire Aura
Dream (helm) -> Level 15 Holy Shock Aura
Act1-es segítők íjjat használnak:
Hand of Justice (all weapon) -> Level 16 Holy Fire Aura
Edge (ranged) -> Level 15 Thorns Aura
Faith (ranged) -> Level 12-15 Fanaticism Aura
Harmony (ranged) -> Level 10 Vigor Aura
Ice (ranged) -> Level 18 Holy Freeze Aura
Phoenix (all weapon) -> Level 10-15 Redemption Aura
Vannak ugyebár az act2-es segítők, ezek alapban tudnak aurákat: Prayer, Defiance, Blessed Aim, Thorns, Holy Freeze, Might. Emellett polearm és spear fegyvereket használnak:
Doom -> Level 12 Holy Freeze Aura
Infinity -> Level 12 Conviction
Insight -> Level 10-17 Meditation Aura
Phoenix -> Level 10-15 Redemption Aura
Pride -> Level 16-20 Concentration Aura
Az act3-asok kardot és pajzsot is használhatnak (ide tartoznak az act5-ös barbárok is csak pajzs nélkül):
Dragon (shield) -> Level 14 Holy Fire Aura
Dream (shield) -> Level 15 Holy Shock Aura
Last Wish -> Level 17 Might Aura
Lawbringer -> Level 16-18 Sanctuary Aura
Phoenix (shield és weapon) -> Level 10-15 Redemption Aura
Látszik, hogy a legjobb aura szempontjából az act3-as varázsló, mert négy rúnaszavas cuccot is viselhet, vagy az act2-es lándzsás, szintén négy aktív aurát hozhat össze.
El tudnék képzelni egy Holy Freeze-es lándzsást Infinity (Conviction) polearmmal, Dream (Holy Shock) sisakkal és Dragon (Holy Fire) páncélban, eléggé multielement támadó lenne.
Elküldve: 2006. 04. 10. 19:57
Idézet: SuMMeR - Dátum: 2006. ápr. 10., hétfő - 20:33
Csicskára én is gondoltam egy dream satyit, aztán singleben kipróbáltam és elég lófütyköst heggesztett hellen.Így maradt a tal satyi.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Elküldve: 2006. 04. 10. 20:18
Idézet: Evil. - Dátum: 2006. ápr. 10., hétfő - 20:57
Csicskára én is gondoltam egy dream satyit, aztán singleben kipróbáltam és elég lófütyköst heggesztett hellen.Így maradt a tal satyi.
Na ja, de a Conviction eléggé rásegítene, mellesleg ez egyszerre támadna jéggel, tűzzel, villámmal és fizikailag. Persze nagy valószínűséggel nem sokat érne hellen, de jól nézne ki a négy aurájával.
Elküldve: 2006. 04. 10. 22:05
Idézet: ecneB - Dátum: 2006. ápr. 10., hétfő - 21:54
és infernostride hiányzik :o de nagyon bejövős a kari, igazi fun char
Azzal lehet + tudlak dobni.
Mindjárt +nézem. Azt hiszem van 1 fölösbe.
Elküldve: 2006. 04. 10. 23:16
huha^^ köszönöm
közben nem bírtam ki.. nem akartam eladni ist mal ért azt a jó kis ama torchot amit td nek köszönhetek
, így kénytelen voltam kreálni egy amát.. javazont szeretnék csinálni, ehhez kéne egy kis leírás stat,skillek, + cucc .. pls vki
jó éjt mindenkinek
közben nem bírtam ki.. nem akartam eladni ist mal ért azt a jó kis ama torchot amit td nek köszönhetek
Elküldve: 2006. 04. 11. 07:43
Idézet: Evil. - Dátum: 2006. ápr. 10., hétfő - 19:22
6 sockos pb mit ér?
Ha 15ed-es akkor ér vmit, de akkor se túl sokat.
Last wish-re használja néhány smiter pala, vagy 120 ias-os fegyvernek fire claws druida.
Üdv: Dan
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Elküldve: 2006. 04. 11. 07:58
Idézet: td - Dátum: 2006. ápr. 11., kedd - 8:43
Ha 15ed-es akkor ér vmit, de akkor se túl sokat.
Last wish-re használja néhány smiter pala, vagy 120 ias-os fegyvernek fire claws druida.
Gondoltam, mindenesetre tegnap bementem egy hunduel játékba, a szinvonal verte az aranybányász béka seggét, inkább lemetem act5 -be kolbászolni, erre esett egy skulli és egy medusa gaze, igaz lószart érnek, de legalább valami
Elküldve: 2006. 04. 11. 08:45
Idézet: ecneB - Dátum: 2006. ápr. 11., kedd - 0:16
huha^^ köszönöm
, így kénytelen voltam kreálni egy amát.. javazont szeretnék csinálni, ehhez kéne egy kis leírás stat,skillek, + cucc .. pls vki
jó éjt mindenkinek
Nekem is van javazonom és nagyon szeretem, az egyik legjobb tömegírtó kari. Enyém lightning ágas így egy lightning ágas fejlesztést írok le, szvsz erőssebb tud lenni sokkal mint a poisenes, gyorsabban öl és olcsóbb cuccokból. Amúgy szabinar -nak van egy poisenes ő eléggé szereti.
Na szóval viszonylag olcsón összelehet hozni ütős javazont.
statok:
str: amennyi cumókhoz kell
dex: ha a maxblokkra törekedsz akkor annyit amennyi maxblokkhoz kell, annyit még érdemes tudni a dexről, hogy a javama fizikai támadását növeli.
vita: maradék ide
nrg: semmi
skillek: itt el kell döntened kell-e valkyr vagy nem. Nos sztem az act2-es csicsóval bőven elvan a javama, a valkyr inkább bowazonnak kell.
A fő skill a lightning fury és charged strike, így ezeket és synjeiket kell maxolni. Nem mellesleg a lightning strike és lightning bolt is tök jó skill.
Tehát max: Lightning Fury, Charged Strike, Lightning Strike, Lightning Bolt. Maradék: Power Strike(ez is syn)
minden elhajlásra 1 pont, critstrike+penetrate+pierce 1 pont, a pierce a lightning fury-val remekül együtt működik, a plusz skill pontokkal meglesz a 75%-os pierce
cuccok(a javamának el kell érnie minimum az 55 ias-t, hogy elég gyorsan dobáljon és szurkáljon cs-el) és nagyon fontos a minél több +skill mert ez nagyon megdobja a damot. Másrészt érdemes arra is figyelni hogy ez az egyik legcsinosabb(ha nem a legcsinosabb) női karakter, így olyan cuccokat érdemes választani amiben szépen néz ki :Đ:
sisak: shako(hasznos cucc, de szegény ama tök bután néz ki benne
páncél: Peace ama rúnaszavas armor light kategóriás armorban, hogy gyorsabban tudjon futni, a wire flace a legjobb, mert ebben néz ki a legjobban az ama, Chains Of Honor(COH) rúnaszó ez a legjobb neki nem vitás, bár egyesek enit is használnak pvp-re.
amu: cat's eye, highlord - sztem cats jobb a 30% frw és a +25 dex miatt
ringek: dual leech ring(javama nagyon sok manát zabál ezért kell a mana stolen), 20dex raven
fegyó: titan's revenge egyszerűen a legjobb. sokan használnak eth uppolt titánt(többek között én is
öv: Thundergod's vigor vagy verdungo(ez duelre), szvsz thundergod jobb
pajzs: spirit, phoenix(a redemption aura pont a hamar fogyó manát orvosolja) duelre storm, egyesek 4db light facetes monarchot is használnak
kesztyü: +3javask/20ias(több mint egy ist egy ilyen) vagy valami +2javask/20ias/res vagy stat rare kesztyü
cipő: waterwalk vagy sandstormtrek, mfre wartravi, ha nem spiritunk van akkor shadowdancer az fhr miatt
Merc: act2-es fagyasztó aurás, kezébe vagy insight-ot, mert nagyon mana zabáló a Fury vagy ha phoenix pajzsunk van akkor egy infinity-t tegyünk.
charmok: torch, anni, javask-k, a legjobb ha javask/7frw vagy 12fhr vagy life de ezek eléggé drágák, míg a sima sk-k um/db
eredmény: egy tank. nagyon erős kari, főleg ha max blokkos(blokkol-elhajol-blokkol, nagyon nehéz eltalálni), egyedül a lightimmunok okozhatnak gondot, ha nincs infinity, de ilyenkor elég átváltani a jab-ra és azzal leszedni őket.
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Elküldve: 2006. 04. 11. 13:03
eddig jól indul a napom dió szempontjából
mfelgetek sosommal, az eddigi termés pedig: pul countesstől, seraph (2-2) andytól, verdungo shrenk, és egy stormshield mephitől
most már csak egy Lo-nak kéne esnie :Đ
Elküldve: 2006. 04. 11. 18:34
Mondjuk ez "járt" nekem fájdalomdíjként, hiszen valamelyik nap egy Um rúna lett az enyészeté.
Amúgy érdekes egy khmm... kurtizán ez a Countess is, általában Ral-Ort a legjobb ami esik nála (hellen), de a legtöbbször El-Eld-Tir meg ilyen kicsik, amik még normál szinten is esnek egyébként.
Amúgy érdekes egy khmm... kurtizán ez a Countess is, általában Ral-Ort a legjobb ami esik nála (hellen), de a legtöbbször El-Eld-Tir meg ilyen kicsik, amik még normál szinten is esnek egyébként.
Elküldve: 2006. 04. 11. 18:42
Gondolom senkinek sem meglepetés, hogy a Countess maga Báthory Erzsébet (természetesen allegorikusan)?
Ezért a k... helyett a "szörnyeteg" talán inkább adekvát megnevezés neki.
Ezért a k... helyett a "szörnyeteg" talán inkább adekvát megnevezés neki.
We're the regulators that deregulate///We're the animators that de-animate///We're the propagators of all genocide///Burning through the world's resources///Then we turn and hide
Elküldve: 2006. 04. 11. 21:37
Hínye!
http://kepfeltoltes.hu/060411/Screenshot05...ltoltes.hu_.jpg
Nincs menekvés. Át meg átszövi a mindennepjainkat. Már a diablócsetre is beszivárgott...
http://kepfeltoltes.hu/060411/Screenshot05...ltoltes.hu_.jpg
Nincs menekvés. Át meg átszövi a mindennepjainkat. Már a diablócsetre is beszivárgott...

Súgó
A téma zárva.