Urak! Lenne egy nagy kérésem! Tudna valaki segíteni azon problémámon, hogy van 1-2 billentyűparancs Bioshock-ban melyet egyszerűen nem tudok beállítani a billentyűzetemre és enélkül nem is tudok továbbhaladni. Tavaly 1x már elkezdtem a játékot, de idő hiányában uninstall volt a vége. Most újult erővel nekiestem és tetszik is mint a franc, de elakadtam annál a résznél, mikor először találkozok egy Little Sister-el és óbégat Atlas kollega, hogy nyírjam ki a kis dögöt, majd feltünik egy nő az erkényen aki meg ellenkezőjét mondja és odadob a kezembe egy eszközt. Innentől ugye rajtam áll, hogy megmentem vagy lekaszabolom, de nem tudok mit nyomni, mert a Billenytű beállításoknál sem a Harvest Gather sem a Save Gather billentyűt nem tudom beállítani!

Mind2 üres és ha rákattintok egérrel és megnyomok egy billentyűt amihez társítani akarom akkor kiírja alulra, hogy "Couldn't map ..." de csak erre a 2 rühes parancsra, és onnantól totál meghülyül az egész és csak az ESC nyomogatásával tudok kimenni a főmenübe. Mert onnantól bármi egyéb dolgot szeretnék átállítani a kiosztáson mindenre azt írja, hogy couldn't map xy gombot.
Esetleg találkozott valaki ezzel a problémával? Ha igen, hogyan orvosolta? Az is megoldás lehetne számomra, ha valaki van olyan tündér és egy már beállított user.ini fájlt elküldene nekem. Azt nagyon megköszönném, mert most ugye ott vagyok hogy a kislány ott fosik előttem és nem igen tudok mit csinálni ezen 2 parancs nélkül. Már próbáltam saját kútfőből csesztetni a user.ini-t és kézzel megcsinálni a map-elést de nem vezetett sikerre.
előre is köszönök minden nemű segítséget!