HWSW Informatikai Kerekasztal: Káros-e a játék? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (4 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Káros-e a játék?

Szavazás: Szerinted hathatnak-e károsan a számítógépes játékok? (102 felhasználó adott le szavazatot)

Szerinted hathatnak-e károsan a számítógépes játékok?

Vendégek nem láthatják a szavazást.
Voks

#61 Felhasználó inaktív   scip 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 02. 24. 13:34

milyen értelemben ?
"I have to do this..."

#62 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 24. 18:06

Idézet: szabinar - Dátum: 2006. febr. 24., péntek - 13:22

Ha valaki arra hasznalja a jatekot amire valo, pl egy stresszes nap utani kikapcsolodasra, akkor nem ertem, miert szamit ez elvesztegetett idonek. Talan napi 24 oran at kene hasznos, penzkereso tevekenyseget folytatni? Vagy a tv elott kezben egy korso sorrel szidni a biro kurv@@nnyat ha nem ad meg egy golt, az nem elvesztegetett ido?

Olvasd el mit irtam. Nem azt irtam, hogy nem jo. Hanem azt, hogy a tultenges nem jo. Vagyis napi 1-2 oranal tobb az mar igenis karos. Mer elveszi az idot a fontosabb dolgoktol.

Fontosabb dolog nem TV nezes, sem anyazas. De pl ellehet menni szorakozni, meglatogatni rokonokat... de itt hwsw-n erdekesnek hangozhat de vannak meg pl konyvek is a vilagon.

Igaz, en kicsit mashogy allok ehhez a dologhoz, mert muvesz (animator) vagyok, a szamitogep nekem csak egy eszkoz. Igen, szoktam jatszani de ritkan es keveset. Es igen, neha sajnalom, hogy a jatek helyett nem valami ertelmesebb dolgot tettem, mint olvastam, setaltam, haveroztam vagy asszony pajtásoztam vagy hasonlok.

Persze sarkitani lehet, hogyne.
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#63 Felhasználó inaktív   Gaberking 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 25. 01:31

Idézet: -=M@X[treme]=- - Dátum: 2006. febr. 24., péntek - 11:23

Mhh.. nehéz mit hozzáfűzni a dologhoz, szinte mindent elmondtatok :)
Én (is) úgy gondolom hogy abszolút személyfüggő a dolog. Ha valakiben nincs meg a gyilkos hajlam, úgysem fogja pl a postal 2 hatására lekaszabolni a szomszéd nénit 1 ásóval.
Ha meg ilyen beállítottságú a személy, nem a játék hatására fog elkezdeni öldökölni.
Szóval én úgy gondolom ha valaki tud mértéket tartani, abban az esetben nem káros.  :)

Na most már megyek, van 1kis megbeszélni valóm a szomszéddal :help:  :Đ

:up:
AMD Athlon64 3000+@2706 MHz, AC Freezer 64, Gigabyte GA-K8NSC-939, 2*512MB Kingston ram, Palit 6600GT 256MB 550/1035 MHz, Maxtor 200GB SATA, Pioneer Dvr-110, Creative Audigy 2 ZS, Samsung SyncMaster 730BF, MOMO Racing

#64 Felhasználó inaktív   Gaberking 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 25. 01:35

Idézet: Boba - Dátum: 2006. febr. 24., péntek - 18:06

Olvasd el mit irtam. Nem azt irtam, hogy nem jo. Hanem azt, hogy a tultenges nem jo. Vagyis napi 1-2 oranal tobb az mar igenis karos. Mer elveszi az idot a fontosabb dolgoktol.

Fontosabb dolog nem TV nezes, sem anyazas. De pl ellehet menni szorakozni, meglatogatni rokonokat... de itt hwsw-n erdekesnek hangozhat de vannak meg pl konyvek is a vilagon.

Igaz, en kicsit mashogy allok ehhez a dologhoz, mert muvesz (animator) vagyok, a szamitogep nekem csak egy eszkoz. Igen, szoktam jatszani de ritkan es keveset. Es igen, neha sajnalom, hogy a jatek helyett nem valami ertelmesebb dolgot tettem, mint olvastam, setaltam, haveroztam vagy asszony pajtásoztam vagy hasonlok.

Persze sarkitani lehet, hogyne.

"Mer elveszi az idot a fontosabb dolgoktol"
Kinek mi a fontos, lehet, hogy valakinek a játék. Nem? :think:
AMD Athlon64 3000+@2706 MHz, AC Freezer 64, Gigabyte GA-K8NSC-939, 2*512MB Kingston ram, Palit 6600GT 256MB 550/1035 MHz, Maxtor 200GB SATA, Pioneer Dvr-110, Creative Audigy 2 ZS, Samsung SyncMaster 730BF, MOMO Racing

#65 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 25. 12:07

Idézet: Gaberking - Dátum: 2006. febr. 25., szombat - 1:35

"Mer elveszi az idot a fontosabb dolgoktol"
Kinek mi a fontos, lehet, hogy valakinek a játék. Nem? :think:

13-14 evesen boven belefer, 18-20 evesig meg elnezheto, affelett talan mar nem. (ugyertem napi 1-2 ora jatek _felett_)

Bar kellene ertsek a 14-18 eves koru gyerekekhez... elvben jovo heten megyek gimibe hospitalni, majd orakat adni. Tantobacsi vagy tanarbacsi leszek. :D  Najo, csak ameddig a diplomat megszerzem, utana eszem agaban sincs tanitani:D (Rajz es vizualis kommunikacio tanari)
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

Téma megosztása:

• (4 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó