milyen értelemben ?
Káros-e a játék?
Elküldve: 2006. 02. 24. 18:06
Idézet: szabinar - Dátum: 2006. febr. 24., péntek - 13:22
Ha valaki arra hasznalja a jatekot amire valo, pl egy stresszes nap utani kikapcsolodasra, akkor nem ertem, miert szamit ez elvesztegetett idonek. Talan napi 24 oran at kene hasznos, penzkereso tevekenyseget folytatni? Vagy a tv elott kezben egy korso sorrel szidni a biro kurv@@nnyat ha nem ad meg egy golt, az nem elvesztegetett ido?
Olvasd el mit irtam. Nem azt irtam, hogy nem jo. Hanem azt, hogy a tultenges nem jo. Vagyis napi 1-2 oranal tobb az mar igenis karos. Mer elveszi az idot a fontosabb dolgoktol.
Fontosabb dolog nem TV nezes, sem anyazas. De pl ellehet menni szorakozni, meglatogatni rokonokat... de itt hwsw-n erdekesnek hangozhat de vannak meg pl konyvek is a vilagon.
Igaz, en kicsit mashogy allok ehhez a dologhoz, mert muvesz (animator) vagyok, a szamitogep nekem csak egy eszkoz. Igen, szoktam jatszani de ritkan es keveset. Es igen, neha sajnalom, hogy a jatek helyett nem valami ertelmesebb dolgot tettem, mint olvastam, setaltam, haveroztam vagy asszony pajtásoztam vagy hasonlok.
Persze sarkitani lehet, hogyne.
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!
Elküldve: 2006. 02. 25. 01:31
Idézet: -=M@X[treme]=- - Dátum: 2006. febr. 24., péntek - 11:23
Mhh.. nehéz mit hozzáfűzni a dologhoz, szinte mindent elmondtatok 
Én (is) úgy gondolom hogy abszolút személyfüggő a dolog. Ha valakiben nincs meg a gyilkos hajlam, úgysem fogja pl a postal 2 hatására lekaszabolni a szomszéd nénit 1 ásóval.
Ha meg ilyen beállítottságú a személy, nem a játék hatására fog elkezdeni öldökölni.
Szóval én úgy gondolom ha valaki tud mértéket tartani, abban az esetben nem káros.
Na most már megyek, van 1kis megbeszélni valóm a szomszéddal
:Đ
Én (is) úgy gondolom hogy abszolút személyfüggő a dolog. Ha valakiben nincs meg a gyilkos hajlam, úgysem fogja pl a postal 2 hatására lekaszabolni a szomszéd nénit 1 ásóval.
Ha meg ilyen beállítottságú a személy, nem a játék hatására fog elkezdeni öldökölni.
Szóval én úgy gondolom ha valaki tud mértéket tartani, abban az esetben nem káros.
Na most már megyek, van 1kis megbeszélni valóm a szomszéddal
AMD Athlon64 3000+@2706 MHz, AC Freezer 64, Gigabyte GA-K8NSC-939, 2*512MB Kingston ram, Palit 6600GT 256MB 550/1035 MHz, Maxtor 200GB SATA, Pioneer Dvr-110, Creative Audigy 2 ZS, Samsung SyncMaster 730BF, MOMO Racing
Elküldve: 2006. 02. 25. 01:35
Idézet: Boba - Dátum: 2006. febr. 24., péntek - 18:06
Olvasd el mit irtam. Nem azt irtam, hogy nem jo. Hanem azt, hogy a tultenges nem jo. Vagyis napi 1-2 oranal tobb az mar igenis karos. Mer elveszi az idot a fontosabb dolgoktol.
Fontosabb dolog nem TV nezes, sem anyazas. De pl ellehet menni szorakozni, meglatogatni rokonokat... de itt hwsw-n erdekesnek hangozhat de vannak meg pl konyvek is a vilagon.
Igaz, en kicsit mashogy allok ehhez a dologhoz, mert muvesz (animator) vagyok, a szamitogep nekem csak egy eszkoz. Igen, szoktam jatszani de ritkan es keveset. Es igen, neha sajnalom, hogy a jatek helyett nem valami ertelmesebb dolgot tettem, mint olvastam, setaltam, haveroztam vagy asszony pajtásoztam vagy hasonlok.
"Mer elveszi az idot a fontosabb dolgoktol"
Kinek mi a fontos, lehet, hogy valakinek a játék. Nem?
AMD Athlon64 3000+@2706 MHz, AC Freezer 64, Gigabyte GA-K8NSC-939, 2*512MB Kingston ram, Palit 6600GT 256MB 550/1035 MHz, Maxtor 200GB SATA, Pioneer Dvr-110, Creative Audigy 2 ZS, Samsung SyncMaster 730BF, MOMO Racing
Elküldve: 2006. 02. 25. 12:07
Idézet: Gaberking - Dátum: 2006. febr. 25., szombat - 1:35
"Mer elveszi az idot a fontosabb dolgoktol"
13-14 evesen boven belefer, 18-20 evesig meg elnezheto, affelett talan mar nem. (ugyertem napi 1-2 ora jatek _felett_)
Bar kellene ertsek a 14-18 eves koru gyerekekhez... elvben jovo heten megyek gimibe hospitalni, majd orakat adni. Tantobacsi vagy tanarbacsi leszek.
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

Súgó
A téma zárva.