HWSW Informatikai Kerekasztal: Apple Mac OS X V. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (144 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • 100
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Apple Mac OS X V.

#1941 Felhasználó inaktív   DearBear 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 08. 14. 20:48

Idézet: SFIJ - Dátum: 2006. aug. 14., hétfő - 15:57

:offtopic:
khmmmm...

Quadro vs Geforce
Ezek alapjan az NV quadronak pl feleakkora memoria busza van mint a geforcenak. Raadasul az nvidia azt a quadrot mint profi 2d megjelenito akarja eladni:

Idézet

NVIDIA Quadro NVS family of graphics boards is designed for professional 2D applications
Most akkor dupla pontossaggal szamolja a 2d kepet? Vagy hogy is van ez?!

Szerkesztette: DearBear 2006. 08. 14. 20:55 -kor

#1942 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 08. 14. 21:15

Nem voltam par napig, szoval most valaszolnek...

-Nem, notit nem jatekra hasznalnam. Dolgoznom kellene, illetve tavkozi melokhoz. (Dolgozas kimeriti Maya, Digital Fusion, Mental Ray es PrMan.) Jatek soha a budos eletben nem volt a notimon...

-SFIJ, az en notim is fel milla volt... es nem sirok. HP NC4000. Nekem megfelelt akkor, most viszont akarok valtani valami erosebbre.

Quadro vs GeForce. Lenyegeben csak a driver kulonbozok, apro hardware kulonbsegek. Annyi, hogy soksok tamogatast kapsz egyes 3d-s programokhoz, illetve egyes featurek engedelyezhetoek.
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#1943 Felhasználó inaktív   Naranek 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 15. 08:27

"-Nem, notit nem jatekra hasznalnam. Dolgoznom kellene, illetve tavkozi melokhoz. (Dolgozas kimeriti Maya, Digital Fusion, Mental Ray es PrMan.) Jatek soha a budos eletben nem volt a notimon... "

Így érthető, hogy az Intel beépített videorendszere nem felel meg.
De a Macbook más okból sem felelhet meg eleve erre a munkára tekintve a kis 13"-os kijelzőjét..

Erre a melóra a minimum a 15"-os MB Pro, vagy inkább a 17"-os, ha Mac-ben gondolkozol..

Bár konkrétan 3D-s munkára készült notebook-ot a Siemens régi Celsius sorozata óta nem igen láttam a piacon. Ezt találtam róla hirtelen: http://nirvana.informatik.uni-halle.de/~ri...ooks/fs_c_h.php sajna a mai gépeik már nem ez a kategória...

#1944 Felhasználó inaktív   147break 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 15. 08:36

Idézet: H.Andras - Dátum: 2006. aug. 14., hétfő - 17:16

2000 dollar +afa lesz, ha majd lehet kapni.. :(

Köszi. :)

#1945 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 15. 08:52

Valaki megerositene nekem, hogy a Safari az olyan named anchorok eseteben, amik egy <p> html tag belsejeben vannak, a <p> elejere ugrik a kijelolt resz helyett?

#1946 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 15. 10:17

Idézet: Naranek - Dátum: 2006. aug. 15., kedd - 9:27

"-Nem, notit nem jatekra hasznalnam. Dolgoznom kellene, illetve tavkozi melokhoz. (Dolgozas kimeriti Maya, Digital Fusion, Mental Ray es PrMan.) Jatek soha a budos eletben nem volt a notimon... "

Így érthető, hogy az Intel beépített videorendszere nem felel meg.
De a Macbook más okból sem felelhet meg eleve erre a munkára tekintve a kis 13"-os kijelzőjét..

Erre a melóra a minimum a 15"-os MB Pro, vagy inkább a 17"-os, ha Mac-ben gondolkozol..

Bár konkrétan 3D-s munkára készült notebook-ot a Siemens régi Celsius sorozata óta nem igen láttam a piacon. Ezt találtam róla hirtelen: http://nirvana.informatik.uni-halle.de/~ri...ooks/fs_c_h.php sajna a mai gépeik már nem ez a kategória...

Utkozbeni melora kell. A mostani notim 12"es kijelzovel van, megfelelo vegulis. Foleg arra is kell, hogyha kimegyek ugyfelhez, vagy helyszinre akkor ott is tudjak dolgozni. Valodi melo normalis asztali gepen folyik. A macpro jo volna mar, de az jelenleg draga.

Node nem offolgatok itt tovabb. Felreertes meg ne essek, az uj szerias apple termekek meg hatarozottan tetszenek. Csak ez a pici bibi az intel VGA-val nem tetszik, amugy jo a sorozat. Valszleg ha nem januarban vettem volna uj gepet megfontolnam egy uj mac pro vetelet, de így sajnos tul draga, es tul keso nekem. (A teljesitmenye pedig igen impressziv lehet.)

#1947 Felhasználó inaktív   H.Andras 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 15. 14:39

Szeretnem elmondani, hogy kib@szott gyors a Mac Pro, es szinte 0 hangja van. Meghajtottam mint az allat 3 1080p exportal + ket 720p lejatszassal, es semmi felporges. Rohadt jo napom van :)

#1948 Felhasználó inaktív   consono 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 15. 15:37

Idézet: H.Andras - Dátum: 2006. aug. 15., kedd - 13:39

Szeretnem elmondani, hogy kib@szott gyors a Mac Pro, es szinte 0 hangja van. Meghajtottam mint az allat 3 1080p exportal + ket 720p lejatszassal, es semmi felporges. Rohadt jo napom van :)

Teszt mikor lesz?

#1949 Felhasználó inaktív   Brianm74 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 15. 20:46

Idézet: consono - Dátum: 2006. aug. 15., kedd - 15:37

Teszt mikor lesz?

A teszt folyik. Eredmény majd ha magához tért.  :D
© 2005-2010. Alfa 75

ThinkPad T41 Pentium-M 1.6GHz, 1024MB,  14.1, ATI 7500
ThinkPad T23 PIII-M 1.0GHz, 512MB,  14.1, SuperSavage
Thinkpad 360PE 486DX2 50MHz, 9.5"touchscreen, 4MB, 540MB
Workpad  20X Dragonball 16 MHz, 2MB

#1950 Felhasználó inaktív   zef 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 15. 20:59

Idézet: H.Andras - Dátum: 2006. aug. 15., kedd - 15:39

Még szép hogy kiba. gyors, ennyi pénzért merne csak simán gyors lenni :p ... mert ugye mondjuk, hogy jaj de olcsó, de azért vélhetően nem fogja elárasztani a MediaMarkt, Tesco, Auchan polcait :D ... de még a Rózsakertét sem ;)

Esetleg egy komplett Everest reportra is szakítasz majd időt a villámgyors mozi kódolások közepette?

#1951 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 15. 21:10

Valahogy a macpro 3d-s kepessegeit lehetne tesztelni? Kivancsi vagyok. :D

Szerkesztette: Boba 2006. 08. 15. 21:15 -kor

#1952 Felhasználó inaktív   zef 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 16. 02:09

Idézet: ion - Dátum: 2006. aug. 15., kedd - 9:52

Valaki megerositene nekem, hogy a Safari az olyan named anchorok eseteben, amik egy <p> html tag belsejeben vannak, a <p> elejere ugrik a kijelolt resz helyett?

Gyártottam egy próba html-t, ha minden igaz megfelel a speckódinak:
http://www.zef.hu/support/anchor.html

Ez az elvárások szerint ugrik Safariban, 10.4.4-ben :)

Ki állította az ellenkezőjét?

#1953 Felhasználó inaktív   H.Andras 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 16. 22:28

Idézet: Boba - Dátum: 2006. aug. 15., kedd - 20:10

Valahogy a macpro 3d-s kepessegeit lehetne tesztelni? Kivancsi vagyok. :D

Indexes srac nyomott itt rajta Mayat, meg 3D Markot, nemsokara fenn lesz a cikk.

BTW: regi szep idok emlekere szejjelvertem egy keyboardot, mivel felidegesitett a Windows. Nem irom le, mert hosszu, lenyeg, hogy bloetooth keyboardal majd az usb-sel is szivatott a Win, tobb mint 1 oras kinkeserves restartokkal teli telepites utan mikozben szoritott az ido. Mind1, kezem faj, -8000 forint kuka, de legalabb nem felejtem el miert hasznalok OS X-et. :)

#1954 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 16. 22:48

En a helyedben ezzel nem dicsekednek. :lol: Minek foglalkozik olyan szamitogeppel, aki egy USB-s billentyuzetet sem kepes beuzemelni? :D Nehez megtalalni a csatlakozot a Mac-en?  :D

Krinyo
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#1955 Felhasználó inaktív   d3relict 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 17. 06:32

andrás, azért mert a kacsa nem tud úszni, még nem a víz a hülye.
*derelict flashdev & fotó weblog | SHELL8 "médiaipari faszkivan" | flickr galéria - mindenféle fotózmányok

#1956 Felhasználó inaktív   H.Andras 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 17. 08:34

Idézet: Krinyo - Dátum: 2006. aug. 16., szerda - 21:48

En a helyedben ezzel nem dicsekednek. :lol: Minek foglalkozik olyan szamitogeppel, aki egy USB-s billentyuzetet sem kepes beuzemelni? :D Nehez megtalalni a csatlakozot a Mac-en?  :D

Krinyo

Termeszetesen beledugtunk egy USB-s keyboardot, azt se latta. Restart loginscreen, meg mindig nem latja. Na ekkor lettem ideges.

#1957 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 17. 08:50

Idézet: H.Andras - Dátum: 2006. aug. 17., csütörtök - 9:34

Termeszetesen beledugtunk egy USB-s keyboardot, azt se latta. Restart loginscreen, meg mindig nem latja. Na ekkor lettem ideges.

En is biztosan az lettem volna. Ilyet meg nem lattam az elmult 2-3 evben, amiota minden alaplap automatikusan, OS-fuggetlenul is kezeli az USB-s billentyuzeteket, ugyhogy nekem ez sajnos urban legend kategoria. :D Hogy a Bluetooth-ossal szivas lehet, azt nem ketlem...

Krinyo
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#1958 Felhasználó inaktív   H.Andras 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 17. 10:42

Idézet: Krinyo - Dátum: 2006. aug. 17., csütörtök - 7:50

En is biztosan az lettem volna. Ilyet meg nem lattam az elmult 2-3 evben, amiota minden alaplap automatikusan, OS-fuggetlenul is kezeli az USB-s billentyuzeteket, ugyhogy nekem ez sajnos urban legend kategoria. :D Hogy a Bluetooth-ossal szivas lehet, azt nem ketlem...

Krinyo

Kollegam atdugta a hatso USB csatiba, es mukodott, de addigra mar tort a keyboard :)

Mac Pro rol van szo termeszetesen, meg az Apple driverei is bekavarhattak, de az a rohadt hosszu install meg sok restart is kikeszitett. Persze login utan mar ment az elso USB-n is a keyboard.. :)

#1959 Felhasználó inaktív   Gyulavitéz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 17. 12:58

Én egérrel számtalanszor futok ilyenbe. Kihúz, bedug, semmi, nem is észleli, hogy új hardver. Pendrive bedug, egér megmozdul, hurrá. Pendrive kihúz, egér megáll. (hátoldali, alaplapi usb csati)
<a href='http://notik.hu' target='_blank'>bontott notebook alkatrészek</a>

#1960 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 17. 15:08

Idézet: H.Andras - Dátum: 2006. aug. 17., csütörtök - 8:34

nemtom hogy a rakba hoztad ezt ki. otthon PS2-es kbd+mouse komboval hibernaltam. USBs kbd/mouse komboval lett felelesztve a masik helyen a win es poccre indult. szal telleg benned van a hiba, szvsz.
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

Téma megosztása:

• (144 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • 100
  • Utolsó »