Idézet
Igy van, nem ezt irta, hanem azt, hogy "engem spec pont az ilyen hibák elkerülése végett érdekel(t) a mac, de amiket az elmúlt néhány hónapban olvastam, nagyon elriasztott".
Amikor a user hazaviszi a 600 rongyos pm-et és egyszeri használat után másnap hiába akarja bekapcsolni, a táp hibája miatt szarik működni, akkor azért engem elgondolkodtatnak a minőségre vonatkozó szólamok.
Idézet
Egyebkent is, ha lenne, akkor csak sajat magukat szivatnak meg, mert a fogyasztok a hibatlan szeriat akarnak megvenni, es a tobbi termeket hanyagolnak. De ez csak az en elmeletem.
Köszi, most megnyugtattál

Sőt, azért raknak bele rossz alkatrészeket, hogy a szerviz és a beszállítók nehogy tönkremenjenek... Most már én is hajlok arra, amit néhány bm-fórumtag feszeget: kapkodás, kiforratlanság, silány alkatrészek beépítése, minőségellenőrzés nem megfelelő volta/hiánya. Márpedig ez nem a prémium kategóriájú termékek sajátja.
Idézet
Tehat ez nem kene, hogy elriassza.
Pedig de. A szerviztörténetek egyenesen horror számba mennek, különösen az időintervallumok tekintetében. Olvasgasd iJoe hozzászólásait, tanulságos.
És mindezt nem azért írom le, hogy szidjam az Apple termékeket, hanem mert borzasztó szomorú vagyok és egyre távolabb kerül az a cél, hogy vegyek egy mac-et. Örömmel adnék ki 800 ezret egy gépért, ha biztos lennék benne, hogy nem kell 2 hét múlva szervizbe rohangálni vele. De jelen pilanatban nem ezt érzem.
Na, majd az inteles powermac