Idézet: H.Andras - Dátum: 2006. máj. 3., szerda - 21:25
Ez hulyeseg. Ha nem fejlesztik, akkor dogoljon bele a pocsolyaba. A Designer igen is tegyen bele minden brutal uj ficsort az oldalba, aztan majd en olyan bongeszot hasznalok ami meg is tudja jeleniteni.
András, majd ha nem leszel ekkora betonlámer, akkor majd leállok veled vitázni ilyen téren. addig pár gondolat, aztán emészd egészséggel:
pl gondolkozz el azon, mit mondanál az ügyfelednek, aki mondjuk egy 10 millás siteot csináltat veled (tegyük fel ingatlankereskedelemmel kapcsolatban), hogy azért fogja elbukni a lehetséges látogatóinak 85%-át, mert a designer minden brutál uj ficsört betett a siteba, és az explorer dögöljön meg...
vedd már észre magad, ember! az ie nem azért nem fejlődik, mert a designerek benyaltak, hanem azért, mert bundled software! mindenkinek ez van, figyelembe KELL venni, mert egy csomó user NEM TUDJA HOGY KELL váltani. meg nem is akar.
pl a flashplayer mindig is free cucc volt, automatán updatelhető, nem igényel semmi extrát. és láss csodát: az xp-hez csomagolt 6-os verzió még mindig NAGY SZÁZALÉKBAN van jelen. a 7es verziót a 8-as gyorsan kiszoritotta, tökre látszik a lapjaink statisztikájában, hogy van egy réteg, akik mindig updatelnek, és vannak akik soha. igy pl egy csomó uj flash feature is kuka, mert az accessability szempontok nem engedik meg, hogy kiszoritsuk a célközönséget.
konkluzio: a webes témához kuka vagy, egyes, leülhetsz.
és hogy pozitiv is legyek: az egyik uj fejlesztésünket megnéztem safarin is, csak emiatt bementem az apple centerbe, és bepötyögtem az urlt

és jóvolt, minden trükkel, minden scripttel együtt. by the way: egy jóideje már minden nagyobb magyar cég crossplatform fejleszt, szóval nemkell pityognod az IE miatt - ami a rókán elmegy, az valszeg a safaridon is elfog.
Szerkesztette: kAy 2006. 05. 03. 22:26 -kor