HWSW Informatikai Kerekasztal: Tesco II - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (61 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Tesco II Gazdaságos Értékeld a témát: -----

#341 Felhasználó inaktív   -=RelakS=- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 04. 11. 15:31

Idézet: debaj - Dátum: 2006. ápr. 11., kedd - 14:30

Bazz, ez hülye. Ezt találtam a honlapjukon:
http://www.jungheinr...ale_AM_2200.pdf

Na, majd legközelebb leugatom, mit akar eladni nekünk elektromos gyalogkíséretűnek :omg:

Én nem látom a motort  :smoker:

Bár lehet, hogy bennünk van a hiba. Ennek biztos a kerekeibe van egy-egy villanymotor belerakva (olyan lapos cucc, mint a kazettánál 2mm-el nagyobb walkman-okban :D ) az energiát meg a szárában lévő 10db D  elem méretű akku adja :D (bár az önmagában 40ezer pénz lenne :) )
Gondolkodom, tehát nemtom.
レラクス

#342 Felhasználó inaktív   -=RelakS=- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 11. 15:33

Idézet: debaj - Dátum: 2006. ápr. 11., kedd - 15:23

Azért nem kell nyelveket beszélni ahhoz, hogy valaki rájöjjön, nem számítógépes egérről van szó ;) Maga a szókapcsolat viszont mulatságos. A macskák nem nagyon törődnek a szaggal, inkább a mozgás "ingerli őket" játékra. (Az enyémnek van egy kislabdája, de a madzagra kötött, összecelluxozott papírgalacsin a favorit.)

Jaja, egyszer nagyanyáméknál foktam egy ilyen galacsint, és hülyítettem vele a macskuszt. Olyan hátraszaltókat levágot, hogy borultunk a röhögéstől.

Tényleg, kell mennem tecko-ba, ócsó zsömléjér...
Gondolkodom, tehát nemtom.
レラクス

#343 Felhasználó inaktív   !Rooland! 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 11. 15:37

Idézet: pjotr007 - Dátum: 2006. ápr. 11., kedd - 14:09

Szerintem elnéztél egy nullát....
A sima békák vannak olyan 40-100.000 között...
De ha tényleg tudsz ennyiért elektomods békát, akkor nekem kéne egy olyan 500db belőle....

Ha megkaptad az 500 db-ot, hajlandó vagy eladni nekem kettőt 1,3-as szorzóval?
Házhozszállítást se kérek  :respect:

#344 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 11. 17:06

Idézet: debaj - Dátum: 2006. ápr. 11., kedd - 14:23

Azért nem kell nyelveket beszélni ahhoz, hogy valaki rájöjjön, nem számítógépes egérről van szó ;) Maga a szókapcsolat viszont mulatságos. A macskák nem nagyon törődnek a szaggal, inkább a mozgás "ingerli őket" játékra. (Az enyémnek van egy kislabdája, de a madzagra kötött, összecelluxozott papírgalacsin a favorit.)

Aha. Nem tudom, nekem macskám utoljára 10-11 éves koromban volt, annak meg lassan 30 éve. 14 éves korom óta nem lakom kertes házban (:(), így nem kínzom szegény állatot, hogy bezárva legyen, az ivartalanítást pedig kegyetlenségnek tartom.
Én még emlékszem olyanra, hogy szimatolva ment be a kamrába és jelent meg pár mp múlva egy élő egérrel a szájában és hozta oda dicsekedni, majd ott előttem végezte ki és fogyasztotta el.
De nem tudom, hogy jelent-e valami pluszt az egér szaga számára, eddigi életeimben macska még nem voltam... ;)
Gondolkoztál már ma?

#345 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 11. 18:51

Kaja meg játék két külön dolog :)

#346 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 11. 19:41

Idézet: debaj - Dátum: 2006. ápr. 11., kedd - 18:51

Kaja meg játék két külön dolog :)

Láttad már egeret fogni? Megfigyelted, mennyit 'játszik' vele, mielőtt megöli?

Furcsa lehet egyébként, én meg vagyok győződve róla, hogy nem játékból csinál semmit a macska. Ismeretlen számára az emberi fogalmak szerinti a játék.

Legfeljebb tévedek.
Gondolkoztál már ma?

#347 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 11. 20:02

Egeret fogni még nem láttam, viszont rengeteget bogarászik. Azzal is "játszik", ez a játék viszont teljesen más, mint amikor egy élettelen, ehetlen dologgal (celluxguriga, radír, papírgalacsin, labda) játszik. Ilyenkor ugrál, szaladgál, bukfencezik, elbújik előle, "rátámad", látszik rajta, hogy csak szórakozik (edz?), a bogár esetében "céltudatosabb", inkább az a célja, hogy kifárassza, megbénítsa, aztán megölje és elrágcsálja (vagy ha olyanja van, kipakolja az asztalomra ajándék gyanánt :D ), és EMELLETT el is szórakozik vele egy kicsit.

Egyébként mielőtt valamit elkezd enni, a szag után az ízéről is meggyőződik, óvatosan megnyalogatja, aztán kezd lakmározni. Az egér azért "vonzza", mert egyrészt gyorsan szalad, lehet kergetni, másrészt hallja is, ahogy visít félelmében. Csak ezt a visítást mi már nem halljuk, olyan magas hangtartományban van. (Erre építenek az ultrahangos egérriasztók is.)

Szerkesztette: debaj 2006. 04. 11. 20:06 -kor

#348 Felhasználó inaktív   biglaci 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 11. 20:26

Idézet: *Macika* - Dátum: 2006. ápr. 11., kedd - 19:41

Láttad már egeret fogni? Megfigyelted, mennyit 'játszik' vele, mielőtt megöli?

Furcsa lehet egyébként, én meg vagyok győződve róla, hogy nem játékból csinál semmit a macska. Ismeretlen számára az emberi fogalmak szerinti a játék.

Legfeljebb tévedek.

Még anno gyerekkoromban azt olvastam, hogy a macska azért "játszik" az egérrel, hogy annak az íze kellemesebb legyen. Nem akar hülyeséget írni, de mintha a félelem miatti adrenalin termelődés miatt megváltozik az "íze". De szerintem inkább kérdezzünk meg egy macskát! :D

Komolyan mondom amióta nincs a pöttyös, azóta nem is voltam teszkóban. Így nem tudom van-e már. :( Pedig jó lenne már körülnézni, mert néhány pár ezer néha olyan jó PS2 játékok vannak...

#349 Felhasználó inaktív   gabor_b 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 11. 22:29

Idézet: *Macika* - Dátum: 2006. ápr. 11., kedd - 15:05

Hümm, ha az ember nem beszél idegen nyelvet, milyen okos tud lenni (vagy ha beszél, akkor hol is a poén???).

A kifogásolt termékre rá van írva 4 nyelven (angol, francia, holland, német)  is (gondolom, valahol hátul magyarul is, hiszen anélkül nem kerülhet ki a polcokra, és ezt be is szokták tartani), hogy MACSKAJÁTÉK.

Innentől gondolom érthető az egész, semmi különös poén nincs a dologban.

Macika:

a fenti képekkel arra kívántam rámutatni, hogy egér szagú egér.

tudom jól hogy macska játék. hiszen ott kerestem etetőtálat macskának. és kíváncsi ember lévén, igyekeztem körbenézni.
no meg tudom jól, hogy épp melyik osztályon vagyok/nézelődök.

minden esetre azért igen jót nevettem partneremmel együtt.
gabor_b

#350 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 11. 22:50

Idézet: gabor_b - Dátum: 2006. ápr. 11., kedd - 7:47

sziasztok.

nem tudodm hogy mennyire illik ide, de érdemes megnézni. :D

egérszagú egér képek

Én nem látok ebben semmi hibát. Ez egy macskáknak való játék, aminek nem műanyag szaga van, nem kolbász szaga, hanem egér szaga, hogy a mcsaka még jobban tudjon vele játszani.
Nagyon sok olyan macsakajátékot lehet kapni aminek speciális szaga van, hogy a macsekok ráparázzanak. :)

szerk.

Látom ki lett tárgyalva. :)

Szerkesztette: Lipton 2006. 04. 11. 22:57 -kor

#351 Felhasználó inaktív   pjotr007 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 12. 07:18

Idézet: biglaci - Dátum: 2006. ápr. 11., kedd - 19:26

Még anno gyerekkoromban azt olvastam, hogy a macska azért "játszik" az egérrel, hogy annak az íze kellemesebb legyen. Nem akar hülyeséget írni, de mintha a félelem miatti adrenalin termelődés miatt megváltozik az "íze". De szerintem inkább kérdezzünk meg egy macskát! :D

Komolyan mondom amióta nincs a pöttyös, azóta nem is voltam teszkóban. Így nem tudom van-e már. :( Pedig jó lenne már körülnézni, mert néhány pár ezer néha olyan jó PS2 játékok vannak...

Én azt nézném meg aki a cikket írta...
Vajon megvett egy nyugodt egeret majd kifárasztott egyet és azt is megette és így jött rá, jogy melyiknek jobb az íze?

#352 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 12. 07:37

Kísérleti úton egyszerűen ellenőrizhető. Veszel két egeret, az egyiket elölöd, a másikat kifárasztod, kergeted körbe-körbe, aztán azt is elölöd. Veszel egy jóllakott macskát, felkínálod neki a két egér húsát. Amelyikhez odamegy csemegézni (nem eszik, csak nyalogat), annak az ízét találja kellemesebbnek.

#353 Felhasználó inaktív   biglaci 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 12. 07:37

Idézet: pjotr007 - Dátum: 2006. ápr. 12., szerda - 7:18

Én azt nézném meg aki a cikket írta...
Vajon megvett egy nyugodt egeret majd kifárasztott egyet és azt is megette és így jött rá, jogy melyiknek jobb az íze?

Mint mondottam vala', gyerekkoromban olvastam. Annak már igencsak jó pár éve. Szerintem ne mélyedjünk bele ebbe. Előfordulhat, hogy megkostólták. :D Amennyi barom él a világban! :)

#354 Felhasználó inaktív   DGabor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 12. 08:18

Idézet: biglaci - Dátum: 2006. ápr. 12., szerda - 8:37

Mint mondottam vala', gyerekkoromban olvastam. Annak már igencsak jó pár éve. Szerintem ne mélyedjünk bele ebbe. Előfordulhat, hogy megkostólták. :D Amennyi barom él a világban! :)

ha már macskát esznek, egyenek egeret is...  :Đ
Close the world. Open the nExt.

Megtudtam, hogy "Köcsög pösti" vagyok. Ujjé!

#355 Felhasználó inaktív   pjotr007 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 12. 08:54

Muszáj (j vagy ly??) egeret is enniük, mert ha megeszik a macskákat ki eszi meg az egereket? :confused:

#356 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 12. 09:37

A fene :Đ

#357 Felhasználó inaktív   gabor_b 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 12. 09:53

hogy itt mekkora filozofálás megy. :)
gabor_b

#358 Felhasználó inaktív   Ariadne 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 12. 13:41

Ja, feljegyzések az egérlyukból...  :D
Muszáj mindig megoldást találnunk? Nem élvezhetnénk egy kicsit a problémát?

#359 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 12. 13:47

Nem szabad elmenni egy téma fölött sem szeleburdi módon :) Itt most az a téma, hogy van-e létjogosultsága az egérszagú egérnek a piacon, megéri-e azt a pluszpénzt, amennyivel drágább az egérszag nélküli játékegereknél :Đ

Egyébként egy hirtelen kérdés: mivel szagosítják? Élő egerekkel? Vagy aromákkal? Majd egyszer lehet, hogy veszek egyet a macsnak, megnézem, hogy reagál rá :) (Mondjuk ahogy ismerem, megszagolja, aztán felmenekül a fürdőszobában a bojler tetejére. Éjjel meg elkezd vele játszani, begerjed, és nekemugrik, felébreszt, aztán mindketten morcosak vagyunk.)

Szerkesztette: debaj 2006. 04. 12. 13:48 -kor

#360 Felhasználó inaktív   Netmaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 04. 12. 15:08

Nekünk fordult elő a spájzban mostanában egér (macskánk nincs, van viszont kiváló csapdánk), élmény lehet az egérszag a lakásban, de ha ahhoz hasonlatos, én inkább kihagynám. :D

Addig is egy kis Tescós matek:

Kép
Kép

(Matekreform a Tescoban 2)

Téma megosztása:

• (61 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19