Idézet: Kory - Dátum: 2007. jan. 1., hétfő - 15:22
Én se vettem drága mikrót, de az ilyen Hausmeister/NetHaus/Bomann/Hauser/Nile/tökömtudja cuccoknál 6000-el többért már Samsungot is kapsz...amik bizonyítottan jók. A gariztatással-visszavétel stb. meg simán elautózol egy ezrest + idő, akkor kinek hiányzik ez?
Hmm, bezzeg az en 10 eve 50k-s total digital Whirlpool mikrom meg mindig kivaloan mukodik, meg anyag is van benne boven, ugyhogy eddig egyszer sem akart leugrani a szekrenyrol.
Pedig nyaron sikerult telefustolnom a konyhat vele, amikor melegszendvicset akartam grillezni benne, aztan megszokas+figyelmetlensegbol a grill funkciogomb melletti crisp-et nyomtam meg, es idozitettem 20 percre. (crisp=grill+850W mikro)
Vegen mar a kettovel felettem lakok jottek erdeklodni, nem kene-e kihivni a tuzoltokat.
Mondanam, hogy elpusztithatatlan, de anyam ugyanilyen mikroja 8 ev utan adta meg magat valami kontakthibaval, aztan ahelyett, hogy megcsinaltatta volna szakszervizzel, inkabb vett vmi ultragagyit 17k-ert.

Utana meg csodalkozott, hogy a 17l-es mikroba nem fer bele az az edeny, ami a 27l-esbe rohogve.
Egy baja van ennek a Whirlpoolnak: az ido programozoja max vekkernek jo, ugyanis sipol mint a veszedelem, ha lejar, de a programot meg veletlenul sem allitja le.

Masik baja: mikor Elmusok muszerrel teszteltek a villanyoramat, akkor a hitelesiteshez valami nagyfogyasztot kellett bekapcsolni, igy derult ki, hogy az 1000W-os programja 1920W-ot vesz ki a konnektorbu'.
Szerkesztette: nyunyu 2007. 01. 01. 20:10 -kor