HWSW Informatikai Kerekasztal: Milyen autót érdemes venni? IX. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Milyen autót érdemes venni? IX. Értékeld a témát: -----

#1701 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 03. 26. 23:11

Idézet: Twelve - Dátum: 2006. márc. 26., vasárnap - 21:22

Nem tudok róla semmit, azt se, hogy milyen márka, milyen motor van benne...

Nissan Figaro a neve. Tudtommal Micra alapokra épül. Gyors guglizés után talán ez egy értelmes oldalnak tűnik vele kapcsolatban: http://www.iobjects....aro/figaro.html Itt csak egy 76 lovas motorról írnak, de úgy tudom, szerelték 64 lóval is. Gyöngécske, de szerintem állatul néz ki. Annyira játékautó fílingje van, hogy semmiképp nem hagynám ki, ha itthon is lehetne kapni :) Van belőle pár darab a mobile.de-n, sajnos iszonyú drága, és jobbkormányos mind... :(

Szerkesztette: Satriani 2006. 03. 26. 23:11 -kor

#1702 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 26. 23:58

http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1280

:(

Új elejű ÉS VTS alufelnis...(új elejűbe nagyon ritka) ÉS ABSes... ÉS hátsó spoileres... ennél csak 1,4es mocival és napfénytetővel tudnának közelebb kerülni az full ideálhoz :wub: ... (és a felszeretlség is normális, se allul, se föllül nem löttek...)

Na, egyik ismerősnek a Xsarája 2× is nem akart indulni... már én is tudok rosszalkodó Xsarráról :) . Aztán indult 5 perc múlva, de vmi gebasz van vele...

Szívfájdítás off.
Tipp, ma mekkora cuccot hoztunk el 3személlyes a Pikacsuval? 305×16×19cm :). Persze az autóban volt, ez benne a vmi. Tetőre akartuk, de ha bentre is elfért :D
Ha nem fektetsz be annyi időt a problémád megoldásába, hogy utána olvass; és formailag és tartalmilag egyaránt helyesen írd le azt, akkor a fórumtársaidtól miért várod el, hogy időt pazaroljanak rád?
[Konfig] [Hűtéstechnika]  [Képeim]  [Bringa]

#1703 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 27. 00:06

3 Civic:

1. http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1680 - hibrid? Inkább ez, mint egy Prius...

2. ilyet még nem láttam: http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1680

3. http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1680 - ez pedig nem adja fel :D

#1704 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 27. 00:14

Idézet: Satriani - Dátum: 2006. márc. 27., hétfő - 1:06

A hibrid Civis nekem is szimpi! Ha lenne lóvé m hibridetvennék... de annyi nagyon nagyon sokáig nem lesz...
Érdekes az új Civic, nekem sokkal jobban tetszik ez az orr, így már emészthető :). És a segge is jobb, nem olyan... nem tudom milyen.
Kíváncsi vagyok a többiek hibridje mikor lesz itthon is megvehető... hogy én melyikre gondolok úgyis tudjátok :) (C4 1,6 110LE HDi+elektro moci 50ig csak elektro, előzésnél a dízelre rásegít az elektromos, 35-405 fogyi csökkenést mondanak).
Ha nem fektetsz be annyi időt a problémád megoldásába, hogy utána olvass; és formailag és tartalmilag egyaránt helyesen írd le azt, akkor a fórumtársaidtól miért várod el, hogy időt pazaroljanak rád?

#1705 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 27. 06:55

Idézet: Satriani - Dátum: 2006. márc. 27., hétfő - 1:06

Én meg azt a  felsőt nem láttam még :) Amcsi analóg műszerfalos új kupét már hirdettek a h.autón (lehet hogy pont ezt?)

A 3.-ra pedig, hát igen, azért 7 millióért én valószínű nem dízel Civicet vennék :D (inkább még egy lakást + hitellel :D)

Alsó-közép autóra egyszerűen nem éri meg 7 milliót kiadni. Kivéve: ha 10-20 > millió forgótőkénk van, és éppen olyan kell. :)

------

Hogy én is linkeljek egyet, azt hiszem egyelőre itt a "KM-csúcstartónk" adott idő alatt (naná hogy Focus) :)

http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...mit=ugras&p=ceg

Szerkesztette: Kory 2006. 03. 27. 06:59 -kor

#1706 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 27. 07:01

Most komolyan kérdezem, véleményetek szerint - azaz ti - a kettőből inkább melyiket vennétek:

#1707 Felhasználó inaktív   Syner 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 27. 07:30

Idézet: Twelve - Dátum: 2006. márc. 26., vasárnap - 13:31

Nem tudom mekkora autóra gondoltál, én a helyedben vennék egy '95 körüli Corsa 1.5 TD-t. Azok ha jól emlékszem már vannak szépek 1 misi körül, vagy olcsóbban. Szvsz szívódízelt ne vegyél.
http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1024

juhuj, pénteken utaztam egy ilyen idős Corsával, hát ritka szutyok egy autó az biztos kb olyan biztonságban éreztem magam benne, mint egy régi Swiftben. Ablak alacsonyan van, ülés meg magas, mintha kirakatban ültem volna, a műszerfal szintén nagyon alacsony. Az 1.4-es benzinesnek meg 2000-től olyan traktorhangja van, mint valami 25 éves Ritmo dízelnek, szóval bele sem merek gondolni milyen lehet a dízeles Corsa....
ráadásul sz@rok is, rengeteget költött rá a srác mostanában
így hamarabb megtalálsz:
MSN: gaborszi@msn.com

#1708 Felhasználó inaktív   Locutus 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 27. 07:31

Ha már a linkeknél tartunk

A srác kb 2 éve próbálja eladni, mostmár az eredeti ár felénél tart kb. Végülis szép ótó, jó ótó, jó tuning is van rajta, csakhát ne hazudna ekkorákat...
Az még csak hagyján, hogy megnövelt üzemanyag adagolással meg egyéb tuningokkal neki kevesebbet fogyaszt mint a gyári 1.5, de a gyöngyszem akkor is a polírozott tűzoltókészülék :D
Ha nem lett volna egyszer már tetőre rakva, meg első futómű+motor TK, akkor talán elgondolkodtató ajánlat lenne ennyiért... csak ezt vajon miért nem írta le a hirdetésbe...

#1709 Felhasználó inaktív   Indy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 27. 07:34

Idézet: Kory - Dátum: 2006. márc. 27., hétfő - 7:01

Most komolyan kérdezem, véleményetek szerint - azaz ti - a kettőből inkább melyiket vennétek:

A szürkét. A fehér ocsmány szín minden autóban.  :Đ  Csak ezért.  :D
"All the way up to six if I have to... Maybe even faster than you."

#1710 Felhasználó inaktív   Syner 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 27. 07:34

Idézet: leslie - Dátum: 2006. márc. 26., vasárnap - 19:56

Tehát kárfelmérés után betolom egy szerződött szervízbe egy lappal, h mit csináljanak meg, ők megcsinálják rohadt drágán, mivel biztosítós.
Nyilván az autó anyának munkaeszköz, ergo saját pénzen megcsináltatás lesz belőle, majd várja a zsetont.

Itt az első bökkenő, én nem hiszek a kikalapál-ráken 5kg gittet típusú javításokban, itt pediglen 3 elem csere a korrekt megoldás. Pláne egy anno 5 millás kocsinál. A kárfelvevő ezt be fogja látni?
Kárfelvétel megvan 1 nap alatt? Azaz holnap reggel odamegyünk, akkor esélyes, vagy csak későbbre fognak adni időpontot?
Kb mennyi idő után utal a biztosító? 1 hét, 1 hónap, 3 hónap?

Szerk: a szervíz megcsinálja x összegért, azt a bizosító hiánytalanul kicsengeti, vagy levon belőle y összeget mindenféle alaptalan alapon?

saját pénzen ne csináltassa, ha korrekt a biztosító és a szervíz, akkor egy hét alatt átfut a dolog, kivéve, ha még törlesztőrészlet van az autón, mert akkor várni kell a bankos visszaigazolásra, amiben engedélyezik a javítást
ha a szervíz meg nagyon korrekt, akkor ad csereautót is (bár pug nál szerintem az összes foglalt :Đ )
így hamarabb megtalálsz:

#1711 Felhasználó inaktív   Syner 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 27. 07:38

Idézet: Locutus - Dátum: 2006. márc. 27., hétfő - 7:31

Ha már a linkeknél tartunk

A srác kb 2 éve próbálja eladni, mostmár az eredeti ár felénél tart kb. Végülis szép ótó, jó ótó, jó tuning is van rajta, csakhát ne hazudna ekkorákat...
Az még csak hagyján, hogy megnövelt üzemanyag adagolással meg egyéb tuningokkal neki kevesebbet fogyaszt mint a gyári 1.5, de a gyöngyszem akkor is a polírozott tűzoltókészülék :D
Ha nem lett volna egyszer már tetőre rakva, meg első futómű+motor TK, akkor talán elgondolkodtató ajánlat lenne ennyiért... csak ezt vajon miért nem írta le a hirdetésbe...

hát első-hátsó lökhárító, küszöb, gagyi spoiler kuka, meg egy egyszínű fényezés és máris normálisan nézne ki
így hamarabb megtalálsz:

#1712 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 27. 07:40

Idézet: Indy - Dátum: 2006. márc. 27., hétfő - 8:34

A szürkét. A fehér ocsmány szín minden autóban.  :Đ  Csak ezért.  :D

Szín alapján választasz ótót? :D
Amúgy régebben én is így gondoltam, de mostanában kezdenek tetszeni a fehér autók, s különösen ez a gen. Focus fehérben szvsz jól néz ki + enyhe ablaksötétítéssel....

Szerkesztette: Kory 2006. 03. 27. 07:41 -kor

#1713 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 27. 08:15

X5 VS ML  :omg:  :D

"Ráadásul az utastérben hallható gépzene semmi ahhoz képest, amit a külső szemlélők, illetve az éppen leelőzöttek kapnak az arcukba, az autó háta mögött sokszorta hangosabban és gyomorrengetőbben ordít a kipufogórendszer (naná!), nehogy valamelyik alázottnak kétsége legyen az elszáguldó X5 képességeivel kapcslatban."
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood

#1714 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 27. 08:32

Idézet: Kory - Dátum: 2006. márc. 27., hétfő - 8:01

1, szürkében a 41K kevésnek tűnik
2, a fehér már faceliftes+ködlámpa+oldallufi
3, szürke napfénytető
Ha a fehér nem zavar, a fehéret. Alufelnivel nem is gáz a fehér :) , az meg ugye pórolható, +szolid fóliával egész jó lehet...

Szerkesztette: MC Pite 2006. 03. 27. 08:33 -kor

#1715 Felhasználó inaktív   MC Pite 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 27. 08:38

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2006. márc. 27., hétfő - 9:15

X5 VS ML  :omg:  :D

"Ráadásul az utastérben hallható gépzene semmi ahhoz képest, amit a külső szemlélők, illetve az éppen leelőzöttek kapnak az arcukba, az autó háta mögött sokszorta hangosabban és gyomorrengetőbben ordít a kipufogórendszer (naná!), nehogy valamelyik alázottnak kétsége legyen az elszáguldó X5 képességeivel kapcslatban."

Ez az első mikor a 2 német összehasonlításából a merci kellene inkább. De érdekes a szavazás... :)
X5 kéne 27
ML kéne 30
Mindegy, csak dízel legyen 8
Inkább lakást vennék 106

#1716 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 27. 08:40

Idézet: MC Pite - Dátum: 2006. márc. 27., hétfő - 8:38

Ez az első mikor a 2 német összehasonlításából a merci kellene inkább. De érdekes a szavazás... :)
X5 kéne  27   
ML kéne  30   
Mindegy, csak dízel legyen  8   
Inkább lakást vennék  106

Miért érdekes :) Átlagember nyilván 20-25 milliót lakásra költ (ha nincs neki). A 8 dízel viszont tényleg érdekes....  :omg:  :D

#1717 Felhasználó inaktív   Konor 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 27. 09:08

Idézet: Diablovazze - Dátum: 2006. márc. 27., hétfő - 7:40

Miért érdekes :) Átlagember nyilván 20-25 milliót lakásra költ (ha nincs neki). A 8 dízel viszont tényleg érdekes....  :omg:  :D

Én is lakást vennék :D de a kettő közül az X5 kéne :Đ
BMW POWAAAAA de akkor miért van az avataromon Skodaaaa? :D

#1718 Felhasználó inaktív   Diopapa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 27. 09:13

Idézet: Konor - Dátum: 2006. márc. 27., hétfő - 9:08

Én is lakást vennék :D de a kettő közül az X5 kéne :Đ

Nekem mind2 kéne, az asszony bele van zúgva az ML-be, nekem meg az X5 tetszik...  :omg:  :D Jah, és lakás is kéne.  :D Köszi mikulás! :D  :Đ

ui: jó voltam egész évben!  :Đ

#1719 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 27. 10:08

Idézet: MC Pite - Dátum: 2006. márc. 27., hétfő - 9:32

1, szürkében a 41K kevésnek tűnik
2, a fehér már faceliftes+ködlámpa+oldallufi
3, szürke napfénytető
Ha a fehér nem zavar, a fehéret. Alufelnivel nem is gáz a fehér :) , az meg ugye pórolható, +szolid fóliával egész jó lehet...

Hát igen, innéttől kezdve már csak a próba/nézés után lehetne dönteni. Bár elég "km-mániás" vagyok, most mégis a fehéret mondanám én is :)
------

A BMW X5 nagyon állat egy gép, a 4,4-es régebbivel volt korábban futó kapcsolatom :)
Nyilván egy ilyen új modellel, mint az ML összehasonlítva már nem egyértelmű a helyzete, most én is azt mondom: Merci :)

#1720 Felhasználó inaktív   *Ücsüküé* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 27. 10:18

Idézet: Kory - Dátum: 2006. márc. 27., hétfő - 11:08

Hát igen, innéttől kezdve már csak a próba/nézés után lehetne dönteni. Bár elég "km-mániás" vagyok, most mégis a fehéret mondanám én is :)
------

Nem rossz a fehér szín, nekem ez az első :cool: , a kosz sokkal kevésbé látszik meg rajta mint egy sötéten. Szerintem a javítása is egyszerűbb (de inkább ne kelljen :D ), viszont állítólag eladásnál hátrány ugyanúgy mint a piros.
Ami még előnye, hogy a piros mellett szürkületben a "legbiztonságosabb" szín, ellentétben a szürkével :)

...és tényleg jól tud kinézni amikor lemosatom, a hátsó ablakai pedig gyárilag sötétítve vannak ;)
Soha ne tartsd vissza a fingást, mert végigfut a gerinceden, be az agyadba, és innen jönnek a szar ötletek!

Téma megosztása:

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.