Idézet: Satriani - Dátum: 2006. márc. 28., kedd - 10:55
Az más kérdés, hogy én Pestre, utcára, első autónak semmiképp nem vennék ilyet, de erről már beszéltünk eleget.
Egen... nos ragtam eleget ezt hetekig, a tobbi alternativa sem tul kecsegteto... vagy veszek valami olcso szirszart, jarok vele kicsit, aztan kis ido mulva konstatalom hogy eladom a pics@ba, es veszek egy toyotat, es akkor masodik autonak vettem pestre utcara... sokkal elorebb nem vagyok

... vagy veszek valami dragabb arban ketto kozt levo elfogadhato autot, ami hosszas szamolgatas utan hosszutavon (mert hosszabb tavra tervezem a gepet) max 1.5millaval kevesebb lében van, de ugyan ugy ott all az utcan, ott van bennem ugyan akkora ideg (nem tul sok egyelore

)... az a masfel milla meg hosszutavra elosztva (pl 6ev) havonta nem jelent nekem akkora tobbletkiadast, hogy ne engedhetnem meg magamnak az uj auto luxusat...
Amitol tartok az az utcan kint allas

valami garazs jo lenne... az hogy elso auto annyira nem hat meg, mikor kiprobaltam ugy kozlekedtem vele mintha mindig is ezzel mentem volna

... de remelem nem kiabalom el... kopp kopp (mellesleg a diler nem hitte el, hogy 10ezernel tobbet nem vezettem eddig

bar lehet csak direkt puncsolt

)
Szerkesztette: Sniper 2006. 03. 28. 10:22 -kor