Idézet: Samott - Dátum: 2006. jún. 2., péntek - 11:44
Azt hiszem hamarosan raszanom magam egy asztali dvd felvevo vasarlasara...
Amire szuksegem van:
- merevlemez
- megbizhatosag,
- jo rogzitesi kepminoseg
- jo szerkeszto (PC-n utolag mar nem szerkesztgetnem az anyagot)
(van olyan, amelyik kockapontosan vag, es csak a vagott reszen tomoriti ujra az anyagot?)
Amire nincs szuksegem:
-divx lejatszas (xbmc rulez)
A jeloltek:
Panasonic DMR-EH55 (160GB),
Pioneer DVR-540H (160 GB),
Pioneer DVR-440H (80 GB)
Szerk: amire hasznalnam: a fontosabb, de rossz idopontban sugarzott musorok rogzitese, a megorzesre melto musorok szerkesztett valtozatanak ujrairhato dvd-re kiirasa... (es majd ebbol PC-n divx gyartasa).
Samott
Hi!
A pana elég rulez szerintem, én amit eddig próbáltam szépen csinálta...
A képminőség az előző Yamada 8400x-hez képest is jobb lett, meg a hangminőség is, valamint ez elvileg már sztereóban veszi az anyagot

a yamada nem sajna
De kockapontosan ez sem tud vágni, azt csak asszem valamelyik PIO tudja, de az egészet újratömöríti nem csak a vágott részt. Vágni viszont lehet vele...
DivX-et nálam eddig lejátszott mindent (igaz csak 3-at próbáltam, abból AC3 5.1-es hanggal is), valamint egy xVid-et is vitt eddig, feliratot szépen megjelenítette, magyar ékezetek rendben voltak (igaz nálad, mint írtad, ez nem lényeges).
Szerintem a minőségi felvétel, meg a merevlemez már önmagában kielégíti azt, amit írtál, megvágni meglehet vele az anyagot, időzített felvétel van (vps-el is), valami 36 programot lehet előre programozni 1 hónapra asszem, vagy valami ilyesmi, nem számítva bele az állandóan ismétlődő programokat (sorozatok pl., abból is asszem 36 lehet összesen).
Lehet vele rögzíteni a HDD-re felvett filmeket DVD-RAM-ra, DVD+-R, DVD+-RW, illetve DVD+-R DL-re is. Közvetlenül viszont csak DVD-RAM, DVD+-R, és DVD+-RW-re vesz fel a DL lemezeket csak HDD-ről lehet írni.
Üdv: byr
szerk: a DVD-RAM miatt a Pana szerintem a nyerő, azt egyszerűbb törölni, stb.
Szerkesztette: byr 2006. 06. 02. 12:05 -kor