HWSW Informatikai Kerekasztal: Asztali dvd felvevő - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (50 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Asztali dvd felvevő Milyet érdemes, tesztek esetleg? Értékeld a témát: -----

#351 Felhasználó inaktív   mcomp 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 08. 09. 15:18

Nem tudja valaki hogy a pio 540 h távironyitojához hol lehet kodokat találni ami alapján be lehet állitani a tv tipusát.

#352 Felhasználó inaktív   mcomp 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 08. 09. 17:21

Még egy kérdés eddig bámit kütüttem a tv-re video dvd az bekapcsoláskor kapásbol átváltotta a tv az av bemenetre a pio 540h nál sehogyan sem tudom ezt elérni mi lehet az oka??????

#353 Felhasználó inaktív   NiCE 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 08. 15. 14:00

Vásárlás előtt érdemes szétnézni itt: http://mag-page.naro...compare_en.html
Elég sok asztali DVD felvevőt hasonlítanak össze, tesztképekkel, bitrate diagramokkal, stb.

#354 Felhasználó inaktív   Koldi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 08. 17. 18:22

Hi.

Valószínüleg már volt róla szó, de ha valaki tud, segitsen. létezik olyami hangfalrendszereknél, és egyéb ilyesmiknél h RCA - optikai átalakító? hangfalrendszeremen csak RCA bemenet van, és ezt szeretném PS2re rákötni amin meg csak optikai kimenet van.  ha tudtok segitsetek.

thx

#355 Felhasználó inaktív   AiRLAC 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 17. 20:09

Idézet: Koldi - Dátum: 2006. aug. 17., csütörtök - 19:22

Hi.

Valószínüleg már volt róla szó, de ha valaki tud, segitsen. létezik olyami hangfalrendszereknél, és egyéb ilyesmiknél h RCA - optikai átalakító? hangfalrendszeremen csak RCA bemenet van, és ezt szeretném PS2re rákötni amin meg csak optikai kimenet van.  ha tudtok segitsetek.

thx

Igen, erősítőnek hívják  :Đ  (viccet félretéve léteznek külön dekóderek, de abból a pénzből egy használt erősítőt is tudsz venni)
Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal.

#356 Felhasználó inaktív   DarkDeer 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 08. 19. 02:23

Üdv!

Úgy néz ki Panasonic DMR-EH55-öst veszek. Még lenne pár kérdésem, hátha tud valaki válaszolni rá.

Semmilyen újraírható dvd-ről nem játszik divx-et?

Régebbi pana lejátszót teszteltem az mp3-nál kiírta a teljes címet, sőt audio cd-nél felismerte a cd text-et és azt is kiírta. Kérdésem hogy ez tudja-e?
Logikusan gondolkodva igen mert ez újabb, viszont tapasztaltam már korábban erős visszafejlődéseket.

#357 Felhasználó inaktív   NiCE 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 19. 06:20

Idézet: DarkDeer - Dátum: 2006. aug. 19., szombat - 3:23

Üdv!

Úgy néz ki Panasonic DMR-EH55-öst veszek. Még lenne pár kérdésem, hátha tud valaki válaszolni rá.

Semmilyen újraírható dvd-ről nem játszik divx-et?

Régebbi pana lejátszót teszteltem az mp3-nál kiírta a teljes címet, sőt audio cd-nél felismerte a cd text-et és azt is kiírta. Kérdésem hogy ez tudja-e?
Logikusan gondolkodva igen mert ez újabb, viszont tapasztaltam már korábban erős visszafejlődéseket.

Szerintem Panasonicot ne vegyél ha minőségi felvételt akarsz. Ha nem számít a blokkosodás és a 704x576-os mpeg akkor vedd meg.

#358 Felhasználó inaktív   Atomcsirke 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 22. 09:38

Skacok, múlt héten láttam, hogy az Electro World akciózik valami Packard Bell felvevővel - 80 GB HD van benne - 50 ropiért! Ráfutott már valaki erre a csodára?

p.s. Kizárásos alapon EZ lesz a cucc, de lehet hogy ebédidőbe átugrom, megnézem még 1x!

Szerkesztette: Atomcsirke 2006. 08. 22. 09:43 -kor

"A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben, de akkor sem szívja!"

#359 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 25. 21:43

sziasztok, segítséget kérnék, az ideális vinyós felvevő kerestetik :D

az igények (összevissza, ahogy eszembe jutnak):

- menü ne kerüljön mindenképp a lemezre (azaz beállítható legyen)
- dv bemenet
- rendes rca bemenetek, nem csak scart
- vinyóra felvett anyagot vágás után is újratömörítés nélkül lehessen dvdre írni (nem baj, ha csak gophatáron lehet vágni)
- ha dvről veszek fel, akkor ne akarja a felvevő távirányítani a kamerát (egy lg íróval pcről nem tudtunk felvenni, mert nem tudta a pc-n elindítani a lejátszást :omg: )

asszem elsőre ennyi :D

köszönöm előre is! :respect:
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#360 Felhasználó inaktív   NiCE 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 26. 14:25

Idézet: qnadam - Dátum: 2006. aug. 25., péntek - 22:43

sziasztok, segítséget kérnék, az ideális vinyós felvevő kerestetik :D

az igények (összevissza, ahogy eszembe jutnak):

- menü ne kerüljön mindenképp a lemezre (azaz beállítható legyen)
- dv bemenet
- rendes rca bemenetek, nem csak scart
- vinyóra felvett anyagot vágás után is újratömörítés nélkül lehessen dvdre írni (nem baj, ha csak gophatáron lehet vágni)
- ha dvről veszek fel, akkor ne akarja a felvevő távirányítani a kamerát (egy lg íróval pcről nem tudtunk felvenni, mert nem tudta a pc-n elindítani a lejátszást :omg: )

asszem elsőre ennyi :D

köszönöm előre is! :respect:

Olyan íróról nem tudok amelyiknél kilehetne kapcsolni a menüt.
Nekem Sony RDR-HX710 van, az tudja a leírtakat. Ajánlom még a JVC DR-MH300-as íróját.

#361 Felhasználó inaktív   Jano 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 26. 14:46

Idézet: Atomcsirke - Dátum: 2006. aug. 22., kedd - 9:38

Skacok, múlt héten láttam, hogy az Electro World akciózik valami Packard Bell felvevővel - 80 GB HD van benne - 50 ropiért! Ráfutott már valaki erre a csodára?

p.s. Kizárásos alapon EZ lesz a cucc, de lehet hogy ebédidőbe átugrom, megnézem még 1x!

Digitek DVR-80PT-t tudsz venni 35e-t az Auchanban. Viszont a felvételt csak lemezen tudja szerkeszteni, hdd-n nem. 250 gigás verziója meg 50e.

#362 Felhasználó inaktív   Atomcsirke 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 29. 08:19

Idézet: Jano - Dátum: 2006. aug. 26., szombat - 15:46

Digitek DVR-80PT-t tudsz venni 35e-t az Auchanban. Viszont a felvételt csak lemezen tudja szerkeszteni, hdd-n nem. 250 gigás verziója meg 50e.

Igazándiból az nem lenne nagy érvágás. Nekem elsősorban arra kellene DVD-recorder, hogy az ismeretterjesztő csatornákról begyűjtsem kedvenc filmeimet, kivagdossam az ötpercenkénti reklámblokkokat (a la National Geographic, Discovery, etc.) és tematikusan vagy sorozatonként learchiváljam lemezre.

Az elsődleges szempont az, hogy a recorder HD-jéről DVD+/- RW-re vagy RAM-ra valami továbbszerkeszthető formátumba ki tudjam menteni az adatokat, és megvághassam PC-n.

Erre alkalmas lehet ez az Auchanos kütyü? Ja, és legalább egy év gari legyen rá! (a Packard-Bellre asszem kettő van).

#363 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 29. 08:29

Regebben nezegettem en is ezt a digitek felvevot, de panaszkodtak ra, hogy sztereo hangnal "recseg"... es allitolag mindegyik ezt csinalja. Auchan cserelte, de nem tudott olyan peldanyt adni amelyik nem produkalja ezt a hibat...

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#364 Felhasználó inaktív   Atomcsirke 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 29. 10:27

Na, úgy néz ki, kifutott a Packard-Bell akció, csak egy régebbi tipust láttam, horror áron.

Aktuálisan most az LG RH177 a legolcsóbb darab, 80GB vinyóval, kemény 74k HUF-ért.

Nem tudjátok, ezek már "matricás" árak, életbe lépett-é az ominózus rendelet?

#365 Felhasználó inaktív   Jano 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 29. 11:32

Idézet: Samott - Dátum: 2006. aug. 29., kedd - 8:29

Regebben nezegettem en is ezt a digitek felvevot, de panaszkodtak ra, hogy sztereo hangnal "recseg"... es allitolag mindegyik ezt csinalja. Auchan cserelte, de nem tudott olyan peldanyt adni amelyik nem produkalja ezt a hibat...

Samott

http://forum.mpeg4-p...wtopic=860&st=0

Itt megtalálod a recsegésre a megoldást. Vagy rá kell dugni az egyik scart-ra egy videót, úgy nem recseg.

#366 Felhasználó inaktív   Jano 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 29. 11:34

Idézet: Atomcsirke - Dátum: 2006. aug. 29., kedd - 8:19

Igazándiból az nem lenne nagy érvágás. Nekem elsősorban arra kellene DVD-recorder, hogy az ismeretterjesztő csatornákról begyűjtsem kedvenc filmeimet, kivagdossam az ötpercenkénti reklámblokkokat (a la National Geographic, Discovery, etc.) és tematikusan vagy sorozatonként learchiváljam lemezre.

Az elsődleges szempont az, hogy a recorder HD-jéről DVD+/- RW-re vagy RAM-ra valami továbbszerkeszthető formátumba ki tudjam menteni az adatokat, és megvághassam PC-n.

Erre alkalmas lehet ez az Auchanos kütyü? Ja, és legalább egy év gari legyen rá! (a Packard-Bellre asszem kettő van).

Szabvány formátumban vesz fel, de csak a lemezre felvettet tudja szerkeszteni. Hdd-re felvettet ki kell írnod lemezre, utána azt is tudod. Elég nagy hiba a cuccban, de ez van és firmware frisítés nem is várható hozzá szvsz.

#367 Felhasználó inaktív   Jano 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 29. 11:36

Idézet: Atomcsirke - Dátum: 2006. aug. 29., kedd - 8:19

Gar. 1 év, RAM-ot nem tud. Nagyjából ennyi.

#368 Felhasználó inaktív   Sweetraver 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 08. 30. 00:48

Helló mindekinek!

Tudnátok ajánlani olyan DVD írót, ami jó minőségben vesz fel, tud lejátszani DivX-t és Flexible Recording mód is van rajta?
Csak a Panasonic tud FR-t?

Kössz előre is a válaszokat!

#369 Felhasználó inaktív   Jano 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 03. 10:40

Idézet: Sweetraver - Dátum: 2006. aug. 30., szerda - 0:48

Helló mindekinek!

Tudnátok ajánlani olyan DVD írót, ami jó minőségben vesz fel, tud lejátszani DivX-t és Flexible Recording mód is van rajta?
Csak a Panasonic tud FR-t?

Kössz előre is a válaszokat!

Mi az a FR ?

#370 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 03. 11:42

Idézet: Jano - Dátum: 2006. szept. 3., vasárnap - 11:40

Mi az a FR ?

Flexible Recording, azaz beállítod neki a felvételi időt és automatikusan állítja a bitrátát úgy, hogy az egész lemezt kitöltse. :) Egyébként minden nagyobb gyártónak van ilyen opciója, csak szvsz máshogy hívják. :think:

Szerkesztette: Csokis 2006. 09. 03. 11:43 -kor

Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

Téma megosztása:

• (50 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.