HWSW Informatikai Kerekasztal: Asztali dvd felvevő - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (50 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Asztali dvd felvevő Milyet érdemes, tesztek esetleg? Értékeld a témát: -----

#451 Felhasználó inaktív   Neoka1 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 12. 07. 17:47

Idézet: wpepi - Dátum: 2006. dec. 7., csütörtök - 14:42

1. Hogy mennyire azt nem tudom mert nekem DRV-520 van és abban még hagyományos a programozás.
2. USB?? Tudtommal a Pioneer felvevőkön nincs USB csak DV azaz firewire. Ez pedig csak és kizárólag IN azaz bemenet. Anno kétirányú volt (a DVR-520 volt az utolsó típus melyben volt kimenet is) de ezt megszüntették.
3. Igen. Miközben HDD-re rögzítesz (időzítve is) akár HDD-ről akár DVD-ről le is játszhatsz bármit. Még a rögzítés alatt álló anyagot is elkezdheted lejátszani (time shift).
4. Konkrétan nem tudok de a http://www.videohelp.com/ oldalon nézd át a fórumot mert ott vannak készülék összehasonlítások

köszi a válaszokat.

Akkor lehet én mondtam most valami friss dolgot Neked? :)

link

Pioneer DVR-545HX: 7 felvételi mód: XP, SP, LP, EP, SLP, SEP és Manualis, Csatlakozók: 2 x RGB Euro-SCART, 1 x RCA be/ki, 1 x S-Video be/ki, 1 x Komponens kimenet, 1 x Koaxl kimenet, 1 x HDMI kimenet, 1 x DV bemenet, 1 x USB

Szerkesztette: Neoka1 2006. 12. 07. 17:48 -kor

#452 Felhasználó inaktív   Neoka1 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 07. 17:51

Idézet: Samott - Dátum: 2006. dec. 7., csütörtök - 14:50

Akkor majd en...

Van egy Easy timer nevu menupont, teljesen jol hasznalhato, kivalasztod a csatornat, napot, minoseget (alapban SP van beallitva) es 15 perces reszletekben tudod beallitani a felveteli intervallumot, azaz a 20:55-21:50 tarto musort 20:45-22:00 idovel tudod beprogramozni. A beallitott musorokat pedig a Guide+ ablakaban tudod megnezni.

Elolvastam a manualt, tenyleg benne van minden... persze azt nem gondoltam volna hogy egy minosegbeallitas ketkezes munka (azaz tenyleg egyszerre kell lenyomni a shiftet es az 1-est)... es azt is megtalaltam hogyan tudom atengedni a bejovo scartjara kotott xbox jelet felvetel kozben... :)

Samott

15 perces lépésekkel?

2007 küszöbén? hááát nem tudom..
Ebből adódik, hogy meg kell majd vágnom a felvett cuccot, ha ki akarom írni.

adódik is a kérdés: Ha megvágom (ez mennyire bonyi?) a vágás után mennyire fog akadni a film? Zavaró lesz?

#453 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 12. 07. 18:01

Tudom, hogy megint egy "Thomson" (?) szintű kérdés, lesz, de:  :think:  :)

Kinek mi a véleménye a PHILIPS és SONY HDD-s felvevőiről, konkrétan a PHILIPS 160 gigás R-3330-ra gondolok.

Tudom, vegyek inkább Pio-t vagy Panát, ár ügyileg a Philips 76.990 Ft lenne.

Philips DivX-es DVD-lejátszóm van, 2 éves, és bevált.

A Philips-ből van R-3450-es és 12 ezer Ft-al drágább (gondolom a 3330 kifutó típus). A 3330-at meg se találtam a honlapján, a 3360 hasonlónak tűnik.

-------

SONY: RDR HX 720, 160 gigás, 98 ezer Ft (ennyit nem adnék érte, csak érdeklődésképpen kérdezem, jobb mint a Philips ennyivel?)

Szerkesztette: Kory 2006. 12. 07. 18:06 -kor

#454 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 07. 18:37

Idézet: Neoka1 - Dátum: 2006. dec. 7., csütörtök - 17:47

köszi a válaszokat.

Akkor lehet én mondtam most valami friss dolgot Neked? :)

link

Pioneer DVR-545HX: 7 felvételi mód: XP, SP, LP, EP, SLP, SEP és Manualis, Csatlakozók: 2 x RGB Euro-SCART, 1 x RCA be/ki, 1 x S-Video be/ki, 1 x Komponens kimenet, 1 x Koaxl kimenet, 1 x HDMI kimenet, 1 x DV bemenet, 1 x USB

A Pioneer oldalán nem írják, hogy az USB csak bemenet lenne. A készüléken lévő USB-re ha PictBridge kompatibilis nyomtatót kötsz akkor tudsz képeket nyomtatni a merevlemezről ergo kétirányú a felület.

#455 Felhasználó inaktív   Neoka1 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 07. 18:49

Idézet: wpepi - Dátum: 2006. dec. 7., csütörtök - 17:37

A Pioneer oldalán nem írják, hogy az USB csak bemenet lenne. A készüléken lévő USB-re ha PictBridge kompatibilis nyomtatót kötsz akkor tudsz képeket nyomtatni a merevlemezről ergo kétirányú a felület.

Sajna nem. :(

Voltam a Pio boltban kezemben a pendrive-val.

Kipróbáltuk egy 545 HX-en és csak lemásolni tudott rámásolni nem. :(

Szerkesztette: Neoka1 2006. 12. 07. 18:54 -kor

#456 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 07. 19:00

Idézet: Neoka1 - Dátum: 2006. dec. 7., csütörtök - 17:51

15 perces lépésekkel?

2007 küszöbén? hááát nem tudom..
Ebből adódik, hogy meg kell majd vágnom a felvett cuccot, ha ki akarom írni.

adódik is a kérdés: Ha megvágom (ez mennyire bonyi?) a vágás után mennyire fog akadni a film? Zavaró lesz?

2007 kuszoben se kezdik pontosabban a musorokat a tv-k... ;) Vagni meg nem probaltam - azaz csak annyit, hogy a felesleget levagtam a musor elejerol es vegerol... azzal nincs gond.

Szerk: Itt a Pioneer új csúcs HDD/DVD rekordere, a DVR-940HX "...egy eSATA buszon külső HDD-t is csatlakoztathat hozzá."

Samott

Szerkesztette: Samott 2006. 12. 07. 19:02 -kor

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#457 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 07. 19:03

Idézet: Neoka1 - Dátum: 2006. dec. 7., csütörtök - 18:49

Sajna nem. :(

Voltam a Pio boltban kezemben a pendrive-val.

Kipróbáltuk egy 545 HX-en és csak lemásolni tudott rámásolni nem. :(

A PEN drive nem PictBridge kompatibilis !!!!  Kimenetben csak és kizárólag PictBridge kompatibilis eszköz köthető fel. Szóval kétirányú csak éppen speciális szabványt használó eszközöknek. PEN drive-ról csak olvasni kell írni nem hiszen a HDD-re csak külső eszközről tudsz képeket felrakni. Ez szerintem értelemszerű.
Szóval a PEN drive-ot csak arra tudod használni, hogy a felvevő merevlemezére másolj.

Szerk:
"PictBridge
A PictBridge egy új szabvány a digitális fényképezőgépekről közvetlenül a tintasugaras nyomtatókra, illetve hőszublimációs fotónyomtatókra történő, számítógép nélküli, közvetlen USB nyomtatás megvalósítására.
"

Szóval a felvevő USB portja kétirányú de csak olyan eszkönek mutat kimenetet mely kompatibilis a fenti szabvánnyal (pld. PictBridge kompatibilis kamera, fénykepezőgép, nyomtató)

Szerkesztette: wpepi 2006. 12. 07. 19:25 -kor

#458 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 07. 19:04

Idézet: Samott - Dátum: 2006. dec. 7., csütörtök - 19:00

2007 kuszoben se kezdik pontosabban a musorokat a tv-k... ;) Vagni meg nem probaltam - azaz csak annyit, hogy a felesleget levagtam a musor elejerol es vegerol... azzal nincs gond.

Szerk: Itt a Pioneer új csúcs HDD/DVD rekordere, a DVR-940HX "...egy eSATA buszon külső HDD-t is csatlakoztathat hozzá."

Samott

A user guide idevonatkozó részében az van leírva, hogy a guide+ alkalmas manuális  beállításra is ami azt jelenti, hogy attól mert hazánkban nem működik ez a szolgáltatás még manuálisan beállíthatod az időzített felvételeket. Szóval nem csak az easy timer 15 perces lépésközei vannak.  :)

The Schedule Area
The Schedule Area is where you can set, see,
edit and delete scheduled (timer)
recordings. (See also
Setting a timer
recording
on page 59 for further timer
recording features.)
From the Schedule Area you can:
• Edit or delete a One-Button-Recording.
• Set, edit or delete a VIDEO Plus+
recording.
• Set, edit or delete a manual recording.

#459 Felhasználó inaktív   Neoka1 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 07. 20:11

Idézet: wpepi - Dátum: 2006. dec. 7., csütörtök - 18:03

A PEN drive nem PictBridge kompatibilis !!!!  Kimenetben csak és kizárólag PictBridge kompatibilis eszköz köthető fel. Szóval kétirányú csak éppen speciális szabványt használó eszközöknek. PEN drive-ról csak olvasni kell írni nem hiszen a HDD-re csak külső eszközről tudsz képeket felrakni. Ez szerintem értelemszerű.
Szóval a PEN drive-ot csak arra tudod használni, hogy a felvevő merevlemezére másolj.

Szerk:
"PictBridge
A PictBridge egy új szabvány a digitális fényképezőgépekről közvetlenül a tintasugaras nyomtatókra, illetve hőszublimációs fotónyomtatókra történő, számítógép nélküli, közvetlen USB nyomtatás megvalósítására.
"

Szóval a felvevő USB portja kétirányú de csak olyan eszkönek mutat kimenetet mely kompatibilis a fenti szabvánnyal (pld. PictBridge kompatibilis kamera, fénykepezőgép, nyomtató)

Ok-oké! Akkor Pen drive-ot nem kezeli abban a formában, ahogy gondoltam.

Most már csak azt kéne eldöntenem, hogy Pio vagy Pana legyen.

De ha azt mondod, hogy a felvétel beállítás az full manuális is lehet és még meggyőzöl arról is (mert meg lehet), hogy vágás után a film nem akad lejátszásnál akkor Pio lesz. :)

#460 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 07. 22:15

Idézet: Neoka1 - Dátum: 2006. dec. 7., csütörtök - 20:11

Ok-oké! Akkor Pen drive-ot nem kezeli abban a formában, ahogy gondoltam.

Most már csak azt kéne eldöntenem, hogy Pio vagy Pana legyen.

De ha azt mondod, hogy a felvétel beállítás az full manuális is lehet és még meggyőzöl arról is (mert meg lehet), hogy vágás után a film nem akad lejátszásnál akkor Pio lesz. :)

A vágási pontoknál megakadás azért szokott lenni mert mikor kiírod DVD-re akkor a VTS-en belül külön Title-be kerül a vágást követő rész. Ez pedig minden esetben egy pillanatnyi szünetet eredményez mert DVD-VIDEO esetében a title első cellája mindig Non-Seamless flag-el rendelkezik. Ha PC-n újra authorizálod azaz berippeled a title-ket majd DVD authoring programmal egy title-be fűzöd össze ezeket a részeket akkor nem fog soha sem megakadni. Viszont azt tudnod kell, hogy ha GOP-on belül vágsz (kockapontos vágás) és nem újratömörítve írod ki DVD-re a vágás helyén 2-3 képkockát a lejátszók hibásan fognak dekódolni mivel hiányoznak a kép teljes visszaállításához szükséges framek. Ennek oka az, hogy a DVD felvevők csak akkor kódolják újra a vágás helyén a GOP-ban lévő frame-eket ha újratömörítve másolod DVD-re. Ha csak mezei High Speed Copy funkcióval írod ki akkor a vágás helyén nem lesznek újrakódolva a GOP-on belüli frame-ek aminek az lesz az eredménye, hogy a csonka GOP-ból a lejátszók nem tudják visszaállítani az összes képkockát ezért a vágás mentén az utolsó és az első képkocka tartalma nem lesz hibamentesen dekódolva ami képhibát okozhat. Összetörik a kép, vagy kimerevedik. Az, hogy melyik jelenség lesz az függ a lejátszóba épített MPEG2 dekódertől.
Ha újratömörítve másolod DVD-re a megvágott anyagot akkor nem lesz képhiba mert a vágási pontokon a GOP újra lesz szervezve és így minden képkocka visszaállítható lesz (a kiírás pedig  egy title-be kerül ergo még ez sem fog gondot okozni).

Ha kíváncsi vagy arra, hogy MPEG vágásakor ez miért van így akkor tanulmányoznod kell az MPEG szerkezetét és tömörítési eljárást.

#461 Felhasználó inaktív   qaltom 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 12. 08. 12:05

Sziasztok srácok. Most vettem egy thomson dth8650-dvd felvevőt. Nagy nehézségek árán belőttem, de nem tudok kivágni a felvett anyagból. lehet, hogy nincs is ilyen funkció. Ha valaki tud segíteni, ne kíméljen......
A leírást nem tudom értelmezni.  :confused:

#462 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 08. 12:15

Idézet: qaltom - Dátum: 2006. dec. 8., péntek - 12:05

Sziasztok srácok. Most vettem egy thomson dth8650-dvd felvevőt. Nagy nehézségek árán belőttem, de nem tudok kivágni a felvett anyagból. lehet, hogy nincs is ilyen funkció. Ha valaki tud segíteni, ne kíméljen......
A leírást nem tudom értelmezni.  :confused:

Mintha pont 9-10  beírással ezelőtt írta egy kérdesemre wpepi, hogy a Thomson nem tudja ezt...

Idézet

Idézet (wpepi @ 2006. dec. 4., hétfő - 9:02)
Gagyik! Fagynak és igencsak primitív tudással rendelkeznek. pld. a DTH8560E melyet az egyik családtagom vett nem tartalmaz szerkesztési lehetőséget csak annyit tud, hogy lejátszáskor lehet chapter-eket hidden-re tenni.
Arról nem is beszélve, hogy amit vett az 2 hónap után megadta magát (HDD-ről való lejátszáskor véletlenszerű időközönként teljesen kifagy és csak áramtalanítás után hajlandó működni. Mivel a szerviz nem vállal felelősséget a HDD-n lévő anyagok megmaradásért ezért most azon küszködik, hogy kiírjon mindent DVD-re mielőtt elvinné a szervizbe.
A Thomson réges régen még kiváló márka volt de mára igencsak a gagyi kategóriába süllyedt. Szóval ha jót akarsz magadnak akkor messzire elkerülöd a Thomson és egyéb gagyi kategóriát.

Lehet, hogy jobb lett volna vásárlás előtt fórumot olvasni?  :think: De még visszaviheted, ha ma vetted  :Đ  (3nap)

Szerkesztette: Kory 2006. 12. 08. 12:17 -kor

#463 Felhasználó inaktív   pet 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 08. 18:36

Idézet: Kory - Dátum: 2006. dec. 7., csütörtök - 17:01

Tudom, hogy megint egy "Thomson" (?) szintű kérdés, lesz, de:  :think:  :)

Kinek mi a véleménye a PHILIPS és SONY HDD-s felvevőiről, konkrétan a PHILIPS 160 gigás R-3330-ra gondolok.

Tudom, vegyek inkább Pio-t vagy Panát, ár ügyileg a Philips 76.990 Ft lenne.

Philips DivX-es DVD-lejátszóm van, 2 éves, és bevált.

A Philips-ből van R-3450-es és 12 ezer Ft-al drágább (gondolom a 3330 kifutó típus). A 3330-at meg se találtam a honlapján, a 3360 hasonlónak tűnik.

-------

SONY: RDR HX 720, 160 gigás, 98 ezer Ft (ennyit nem adnék érte, csak érdeklődésképpen kérdezem, jobb mint a Philips ennyivel?)

A Philips egy nagy rakás k..i!! (R3300 80GB-os változat)
Én 2db vittem vissza és csak utánna hoztam el egy PIO530-at.
Egyáltalán nem ajánlott kategória. Kb. az 1/20-át tudja mint a PIO530.
Ugy is reklámozta anno a Philips, hogy miért fizetnél az olyan funkciókért amit nem is használsz.
Sajnos ezt csak akkor tudtam meg amikor már megvolt.Csak sajnos én akkor vettem amikor még uj vott ezért semmi infót nem talátam róla a neten.
Az elsö totál hibás volt, nem akart leállni benne a winyó(kikapcs után 1 óra mulva is pörgött) és volt amikor ,magától visszakapcsolódott(kikapcsolt állapotban elindult a winyó). 3.nap visszavittem szó nélkül kicserélték,de még aznap elmentem egy ismeröshöz és megnéztem a Pana-ját.Az állam leesett mennyit tud a Pana a Philipshez képest.
Közben megjött az infó egy Philipses kontaktal rendelkezö netes ismeröstöl, hogy tudnak a hibáról.
Mivel a 2. Philips-nek is ciripelt jól hallhatóan a tápja visszavittem azt is(arra hivatkozva) ezt már megvizsgálták és mivel tényleg hangos volt a táp, kicserélték egy PIO530-ra.
A Philips miután bekapcsolod egyböl elkezdi venni azt a csatornát amin van,ezt folyamatosan csinálja asszem 10 órás pufferrel, ha vmit kihagytál akkor visszamehetsz az idöben és kijelölheted a kivánt részt az idövonalon.Ezt a részt tudod külön lementeni, minimális szerkeztési lehetöséggel.
8 hely van elöre programozás céljából(PIO asszem 32)
A Pio még a Pana-tól is többet tud szerintem, csak nincs rajta SD kártya olvasó. És sajnos csak a minuszos lemezeket irja, de azokból mindent a -DL -is. A 6x-es DVD-RW-t is irja 6x-el.
Mivel én plusszos párti vagyok ezért nem gondoltam rá. De nem bántam meg, eszméletlen a tudása.
A HDD-jét még töredezettségmentesiteni is tudja.
Több féle képpen tudsz felvenni vele:(32féle bitrátával)
-Easy timer ez a 15 perces villám mód (nem használom)
-Guide+ (Ez nálunk nincs)
-Guide+ manuális
-REC gombot ha megnyomod elindul a felvétel ha mégegyszer +30perc, ha mégegysz. +30perc  és igy tovább. Szal indul egy film megnyomom 4x igy felvesz 120 percet majd leáll.

A Sony még az ajánlott kategóriában van.

Üdv.

#464 Felhasználó inaktív   minas 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 08. 21:07

Idézet: Samott - Dátum: 2006. dec. 7., csütörtök - 19:00

Samott

Grat a Pio 440H-hoz.  Nekem is ez van nem oly régóta. Nyúzom folyamatosan és nagyon jó.

Rokon most vett egy Lg 188S-t. Tetszik az is, kipróbálgattam, van amiben többet tud, van amiben kevesebbet. De! Nem cserélném el a Pio-val. Egy az ára egyébként.

#465 Felhasználó inaktív   Justis 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 09. 06:10

Sziasztok!

Melyik (márkájú) DVD-felvevőt ajánljátok, ha a következő funkcionalitások megléte a feltétel? Köszi előre is!

- tudjon .ac3 kódolású audiós DivX-et (sok Sony nem ilyen);

- DVD +R-ről menjen a DivX (Panák nem ilyenek);

- DivX lejátszásánál lehessen 1 filmhez több (pl. különböző nyelvű) feliratot kiválasztani (sok Pana nem ilyen).

#466 Felhasználó inaktív   Justis 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 09. 06:27

Idézet: Justis - Dátum: 2006. dec. 9., szombat - 6:10

Sziasztok!

Melyik (márkájú) DVD-felvevőt ajánljátok, ha a következő funkcionalitások megléte a feltétel? Köszi előre is!

- tudjon .ac3 kódolású audiós DivX-et (sok Sony nem ilyen);

- DVD +R-ről menjen a DivX (Panák nem ilyenek);

- DivX lejátszásánál lehessen 1 filmhez több (pl. különböző nyelvű) feliratot kiválasztani (sok Pana nem ilyen).

A Pioneer DVR-940HX-S megfelel ezeknek?

#467 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 12. 15:44

Idézet: pet - Dátum: 2006. dec. 8., péntek - 18:36

-REC gombot ha megnyomod elindul a felvétel ha mégegyszer +30perc, ha mégegysz. +30perc  és igy tovább. Szal indul egy film megnyomom 4x igy felvesz 120 percet majd leáll.

A Sony még az ajánlott kategóriában van.

Üdv.

Hűha, ezt a 13 éves Funai videóm is tudja  :D  :Đ  (illetve tudta amikor még jó volt), és OTR-nek hívta (One Touch Recording)

Köszi a választ! Akkor a Philipseket illetve ezen típusát hanyagolni fogom, ez az "állandóan rögzítünk" dolog nagyon-nagyon nem tetszik, hülyeség.

A Pioneer szimpatikus eléggé, főleg hogy valószínűleg kedvezményes áron be tudnám szerezni, bár való igaz, hogy lennének olyan funkciók amit sose használnék, pl. 32 féle minőség (általános felvételre beállítanék egy közepeset, megtartásra meg egy jót - CRT tévém van - és kész, meg ez a töredezettség-mentesítés.....

Szerkesztette: Kory 2006. 12. 12. 15:47 -kor

#468 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 13. 09:07

Idézet: Kory - Dátum: 2006. dec. 12., kedd - 15:44

A Pioneer szimpatikus eléggé, főleg hogy valószínűleg kedvezményes áron be tudnám szerezni, bár való igaz, hogy lennének olyan funkciók amit sose használnék, pl. 32 féle minőség (általános felvételre beállítanék egy közepeset, megtartásra meg egy jót - CRT tévém van - és kész, meg ez a töredezettség-mentesítés.....

A manuális 32 felvételi fokozatot biztos vagyok benne, hogy használnád hiszen ha a rögzítendő anyag pld. csak 80 perc akkor nem hinném, hogy a mezei SP beállítást alkalmaznád.
A 32 felvételi fokozat tulajdonképpen 32 előre definiált bitráta értéket fed le. MPEG2 tömörítésnél pedig nem mindegy, hogy milyen átlag bitráta van megadva. Minél nagyobb az átlag annál jobb lesz a képminőség. És pont ettől olyan rugalmas a Pioneer hiszen nem csak az alap XP, SP, LP, stb. beállítások vannak hanem van köztes is ami segítségével a felvétel hosszához legközelebb álló értéket megadva magasabb bitrátával jobb minőséget lehet kihozni. pld. ha a rögzítendő anyagod hosszabb mint 120 perc de kevesebb mint 240 perc és ha nincs köztes fokozat akkor csak az LP áll rendelkezésre ami azt jelenti, hogy kénytelen vagy az LP mód adta igencsak alacsony bitrátát használni függetlenül attól, hogy a rögzítendő anyagod hossza jóval kevesebb mint 240 perc. Ez pedig a minőségben erősen meg is látszik (akár CRT TV akár más megjelenítőn nézd akár 20" akár 32" méretben).
Az alábbi ábrán láthatod a Pioneer felvevők 32 felvételi fokozatát:
Kép

Szerkesztette: wpepi 2006. 12. 13. 09:11 -kor

#469 Felhasználó inaktív   Neoka1 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 13. 11:00

Sziasztok!

Vettem egy pio 540-est.

Van egy kis gondom vele.
A Pana TV tunerjének szebb a képe mit a felvevő tunerjének. Olyan a kép mint valami VHS felvétel.
Átállítottam RGB-re de még így sem vagyok megelégedve vele.

valami ötlet?

Ja!
Arra van lehetőség, hogy divx-et felmeásoljak a HDD-re?

Szerkesztette: Neoka1 2006. 12. 13. 11:07 -kor

#470 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 13. 13:15

Idézet: Neoka1 - Dátum: 2006. dec. 13., szerda - 11:00

Sziasztok!

Vettem egy pio 540-est.

Van egy kis gondom vele.
A Pana TV tunerjének szebb a képe mit a felvevő tunerjének. Olyan a kép mint valami VHS felvétel.
Átállítottam RGB-re de még így sem vagyok megelégedve vele.

valami ötlet?

Ja!

Azt, hogy milyen a Panasonic TV tunerje nem tudom de ha jó jelszint és nincsenek zavarok akkor a Pioneer felvevők jó képe van (a tuner-ből jövő jel átesik előfeldolgozáson és digitalizáláson is).

Idézet

Ha a kézikönyv írja és találsz ilyen menüpontot akkor igen  :D

Téma megosztása:

• (50 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.