Idézet: Kory - Dátum: 2006. dec. 7., csütörtök - 17:01
Tudom, hogy megint egy "Thomson" (?) szintű kérdés, lesz, de:
Kinek mi a véleménye a PHILIPS és SONY HDD-s felvevőiről, konkrétan a PHILIPS 160 gigás R-3330-ra gondolok.
Tudom, vegyek inkább Pio-t vagy Panát, ár ügyileg a Philips 76.990 Ft lenne.
Philips DivX-es DVD-lejátszóm van, 2 éves, és bevált.
A Philips-ből van R-3450-es és 12 ezer Ft-al drágább (gondolom a 3330 kifutó típus). A 3330-at meg se találtam a honlapján, a 3360 hasonlónak tűnik.
-------
SONY: RDR HX 720, 160 gigás, 98 ezer Ft (ennyit nem adnék érte, csak érdeklődésképpen kérdezem, jobb mint a Philips ennyivel?)
A Philips egy nagy rakás k..i!! (R3300 80GB-os változat)
Én 2db vittem vissza és csak utánna hoztam el egy PIO530-at.
Egyáltalán nem ajánlott kategória. Kb. az 1/20-át tudja mint a PIO530.
Ugy is reklámozta anno a Philips, hogy miért fizetnél az olyan funkciókért amit nem is használsz.
Sajnos ezt csak akkor tudtam meg amikor már megvolt.Csak sajnos én akkor vettem amikor még uj vott ezért semmi infót nem talátam róla a neten.
Az elsö totál hibás volt, nem akart leállni benne a winyó(kikapcs után 1 óra mulva is pörgött) és volt amikor ,magától visszakapcsolódott(kikapcsolt állapotban elindult a winyó). 3.nap visszavittem szó nélkül kicserélték,de még aznap elmentem egy ismeröshöz és megnéztem a Pana-ját.Az állam leesett mennyit tud a Pana a Philipshez képest.
Közben megjött az infó egy Philipses kontaktal rendelkezö netes ismeröstöl, hogy tudnak a hibáról.
Mivel a 2. Philips-nek is ciripelt jól hallhatóan a tápja visszavittem azt is(arra hivatkozva) ezt már megvizsgálták és mivel tényleg hangos volt a táp, kicserélték egy PIO530-ra.
A Philips miután bekapcsolod egyböl elkezdi venni azt a csatornát amin van,ezt folyamatosan csinálja asszem 10 órás pufferrel, ha vmit kihagytál akkor visszamehetsz az idöben és kijelölheted a kivánt részt az idövonalon.Ezt a részt tudod külön lementeni, minimális szerkeztési lehetöséggel.
8 hely van elöre programozás céljából(PIO asszem 32)
A Pio még a Pana-tól is többet tud szerintem, csak nincs rajta SD kártya olvasó. És sajnos csak a minuszos lemezeket irja, de azokból mindent a -DL -is. A 6x-es DVD-RW-t is irja 6x-el.
Mivel én plusszos párti vagyok ezért nem gondoltam rá. De nem bántam meg, eszméletlen a tudása.
A HDD-jét még töredezettségmentesiteni is tudja.
Több féle képpen tudsz felvenni vele:(32féle bitrátával)
-Easy timer ez a 15 perces villám mód (nem használom)
-Guide+ (Ez nálunk nincs)
-Guide+ manuális
-REC gombot ha megnyomod elindul a felvétel ha mégegyszer +30perc, ha mégegysz. +30perc és igy tovább. Szal indul egy film megnyomom 4x igy felvesz 120 percet majd leáll.
A Sony még az ajánlott kategóriában van.
Üdv.