HWSW Informatikai Kerekasztal: Asztali dvd felvevő - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (50 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Asztali dvd felvevő Milyet érdemes, tesztek esetleg? Értékeld a témát: -----

#461 Felhasználó inaktív   qaltom 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 12. 08. 12:05

Sziasztok srácok. Most vettem egy thomson dth8650-dvd felvevőt. Nagy nehézségek árán belőttem, de nem tudok kivágni a felvett anyagból. lehet, hogy nincs is ilyen funkció. Ha valaki tud segíteni, ne kíméljen......
A leírást nem tudom értelmezni.  :confused:

#462 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 12. 08. 12:15

Idézet: qaltom - Dátum: 2006. dec. 8., péntek - 12:05

Sziasztok srácok. Most vettem egy thomson dth8650-dvd felvevőt. Nagy nehézségek árán belőttem, de nem tudok kivágni a felvett anyagból. lehet, hogy nincs is ilyen funkció. Ha valaki tud segíteni, ne kíméljen......
A leírást nem tudom értelmezni.  :confused:

Mintha pont 9-10  beírással ezelőtt írta egy kérdesemre wpepi, hogy a Thomson nem tudja ezt...

Idézet

Idézet (wpepi @ 2006. dec. 4., hétfő - 9:02)
Gagyik! Fagynak és igencsak primitív tudással rendelkeznek. pld. a DTH8560E melyet az egyik családtagom vett nem tartalmaz szerkesztési lehetőséget csak annyit tud, hogy lejátszáskor lehet chapter-eket hidden-re tenni.
Arról nem is beszélve, hogy amit vett az 2 hónap után megadta magát (HDD-ről való lejátszáskor véletlenszerű időközönként teljesen kifagy és csak áramtalanítás után hajlandó működni. Mivel a szerviz nem vállal felelősséget a HDD-n lévő anyagok megmaradásért ezért most azon küszködik, hogy kiírjon mindent DVD-re mielőtt elvinné a szervizbe.
A Thomson réges régen még kiváló márka volt de mára igencsak a gagyi kategóriába süllyedt. Szóval ha jót akarsz magadnak akkor messzire elkerülöd a Thomson és egyéb gagyi kategóriát.

Lehet, hogy jobb lett volna vásárlás előtt fórumot olvasni?  :think: De még visszaviheted, ha ma vetted  :Đ  (3nap)

Szerkesztette: Kory 2006. 12. 08. 12:17 -kor

#463 Felhasználó inaktív   pet 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 08. 18:36

Idézet: Kory - Dátum: 2006. dec. 7., csütörtök - 17:01

Tudom, hogy megint egy "Thomson" (?) szintű kérdés, lesz, de:  :think:  :)

Kinek mi a véleménye a PHILIPS és SONY HDD-s felvevőiről, konkrétan a PHILIPS 160 gigás R-3330-ra gondolok.

Tudom, vegyek inkább Pio-t vagy Panát, ár ügyileg a Philips 76.990 Ft lenne.

Philips DivX-es DVD-lejátszóm van, 2 éves, és bevált.

A Philips-ből van R-3450-es és 12 ezer Ft-al drágább (gondolom a 3330 kifutó típus). A 3330-at meg se találtam a honlapján, a 3360 hasonlónak tűnik.

-------

SONY: RDR HX 720, 160 gigás, 98 ezer Ft (ennyit nem adnék érte, csak érdeklődésképpen kérdezem, jobb mint a Philips ennyivel?)

A Philips egy nagy rakás k..i!! (R3300 80GB-os változat)
Én 2db vittem vissza és csak utánna hoztam el egy PIO530-at.
Egyáltalán nem ajánlott kategória. Kb. az 1/20-át tudja mint a PIO530.
Ugy is reklámozta anno a Philips, hogy miért fizetnél az olyan funkciókért amit nem is használsz.
Sajnos ezt csak akkor tudtam meg amikor már megvolt.Csak sajnos én akkor vettem amikor még uj vott ezért semmi infót nem talátam róla a neten.
Az elsö totál hibás volt, nem akart leállni benne a winyó(kikapcs után 1 óra mulva is pörgött) és volt amikor ,magától visszakapcsolódott(kikapcsolt állapotban elindult a winyó). 3.nap visszavittem szó nélkül kicserélték,de még aznap elmentem egy ismeröshöz és megnéztem a Pana-ját.Az állam leesett mennyit tud a Pana a Philipshez képest.
Közben megjött az infó egy Philipses kontaktal rendelkezö netes ismeröstöl, hogy tudnak a hibáról.
Mivel a 2. Philips-nek is ciripelt jól hallhatóan a tápja visszavittem azt is(arra hivatkozva) ezt már megvizsgálták és mivel tényleg hangos volt a táp, kicserélték egy PIO530-ra.
A Philips miután bekapcsolod egyböl elkezdi venni azt a csatornát amin van,ezt folyamatosan csinálja asszem 10 órás pufferrel, ha vmit kihagytál akkor visszamehetsz az idöben és kijelölheted a kivánt részt az idövonalon.Ezt a részt tudod külön lementeni, minimális szerkeztési lehetöséggel.
8 hely van elöre programozás céljából(PIO asszem 32)
A Pio még a Pana-tól is többet tud szerintem, csak nincs rajta SD kártya olvasó. És sajnos csak a minuszos lemezeket irja, de azokból mindent a -DL -is. A 6x-es DVD-RW-t is irja 6x-el.
Mivel én plusszos párti vagyok ezért nem gondoltam rá. De nem bántam meg, eszméletlen a tudása.
A HDD-jét még töredezettségmentesiteni is tudja.
Több féle képpen tudsz felvenni vele:(32féle bitrátával)
-Easy timer ez a 15 perces villám mód (nem használom)
-Guide+ (Ez nálunk nincs)
-Guide+ manuális
-REC gombot ha megnyomod elindul a felvétel ha mégegyszer +30perc, ha mégegysz. +30perc  és igy tovább. Szal indul egy film megnyomom 4x igy felvesz 120 percet majd leáll.

A Sony még az ajánlott kategóriában van.

Üdv.

#464 Felhasználó inaktív   minas 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 08. 21:07

Idézet: Samott - Dátum: 2006. dec. 7., csütörtök - 19:00

2007 kuszoben se kezdik pontosabban a musorokat a tv-k... ;) Vagni meg nem probaltam - azaz csak annyit, hogy a felesleget levagtam a musor elejerol es vegerol... azzal nincs gond.

Szerk: Itt a Pioneer új csúcs HDD/DVD rekordere, a DVR-940HX "...egy eSATA buszon külső HDD-t is csatlakoztathat hozzá."

Samott

Grat a Pio 440H-hoz.  Nekem is ez van nem oly régóta. Nyúzom folyamatosan és nagyon jó.

Rokon most vett egy Lg 188S-t. Tetszik az is, kipróbálgattam, van amiben többet tud, van amiben kevesebbet. De! Nem cserélném el a Pio-val. Egy az ára egyébként.

#465 Felhasználó inaktív   Justis 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 09. 06:10

Sziasztok!

Melyik (márkájú) DVD-felvevőt ajánljátok, ha a következő funkcionalitások megléte a feltétel? Köszi előre is!

- tudjon .ac3 kódolású audiós DivX-et (sok Sony nem ilyen);

- DVD +R-ről menjen a DivX (Panák nem ilyenek);

- DivX lejátszásánál lehessen 1 filmhez több (pl. különböző nyelvű) feliratot kiválasztani (sok Pana nem ilyen).

#466 Felhasználó inaktív   Justis 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 09. 06:27

Idézet: Justis - Dátum: 2006. dec. 9., szombat - 6:10

Sziasztok!

Melyik (márkájú) DVD-felvevőt ajánljátok, ha a következő funkcionalitások megléte a feltétel? Köszi előre is!

- tudjon .ac3 kódolású audiós DivX-et (sok Sony nem ilyen);

- DVD +R-ről menjen a DivX (Panák nem ilyenek);

- DivX lejátszásánál lehessen 1 filmhez több (pl. különböző nyelvű) feliratot kiválasztani (sok Pana nem ilyen).

A Pioneer DVR-940HX-S megfelel ezeknek?

#467 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 12. 15:44

Idézet: pet - Dátum: 2006. dec. 8., péntek - 18:36

-REC gombot ha megnyomod elindul a felvétel ha mégegyszer +30perc, ha mégegysz. +30perc  és igy tovább. Szal indul egy film megnyomom 4x igy felvesz 120 percet majd leáll.

A Sony még az ajánlott kategóriában van.

Üdv.

Hűha, ezt a 13 éves Funai videóm is tudja  :D  :Đ  (illetve tudta amikor még jó volt), és OTR-nek hívta (One Touch Recording)

Köszi a választ! Akkor a Philipseket illetve ezen típusát hanyagolni fogom, ez az "állandóan rögzítünk" dolog nagyon-nagyon nem tetszik, hülyeség.

A Pioneer szimpatikus eléggé, főleg hogy valószínűleg kedvezményes áron be tudnám szerezni, bár való igaz, hogy lennének olyan funkciók amit sose használnék, pl. 32 féle minőség (általános felvételre beállítanék egy közepeset, megtartásra meg egy jót - CRT tévém van - és kész, meg ez a töredezettség-mentesítés.....

Szerkesztette: Kory 2006. 12. 12. 15:47 -kor

#468 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 13. 09:07

Idézet: Kory - Dátum: 2006. dec. 12., kedd - 15:44

A Pioneer szimpatikus eléggé, főleg hogy valószínűleg kedvezményes áron be tudnám szerezni, bár való igaz, hogy lennének olyan funkciók amit sose használnék, pl. 32 féle minőség (általános felvételre beállítanék egy közepeset, megtartásra meg egy jót - CRT tévém van - és kész, meg ez a töredezettség-mentesítés.....

A manuális 32 felvételi fokozatot biztos vagyok benne, hogy használnád hiszen ha a rögzítendő anyag pld. csak 80 perc akkor nem hinném, hogy a mezei SP beállítást alkalmaznád.
A 32 felvételi fokozat tulajdonképpen 32 előre definiált bitráta értéket fed le. MPEG2 tömörítésnél pedig nem mindegy, hogy milyen átlag bitráta van megadva. Minél nagyobb az átlag annál jobb lesz a képminőség. És pont ettől olyan rugalmas a Pioneer hiszen nem csak az alap XP, SP, LP, stb. beállítások vannak hanem van köztes is ami segítségével a felvétel hosszához legközelebb álló értéket megadva magasabb bitrátával jobb minőséget lehet kihozni. pld. ha a rögzítendő anyagod hosszabb mint 120 perc de kevesebb mint 240 perc és ha nincs köztes fokozat akkor csak az LP áll rendelkezésre ami azt jelenti, hogy kénytelen vagy az LP mód adta igencsak alacsony bitrátát használni függetlenül attól, hogy a rögzítendő anyagod hossza jóval kevesebb mint 240 perc. Ez pedig a minőségben erősen meg is látszik (akár CRT TV akár más megjelenítőn nézd akár 20" akár 32" méretben).
Az alábbi ábrán láthatod a Pioneer felvevők 32 felvételi fokozatát:
Kép

Szerkesztette: wpepi 2006. 12. 13. 09:11 -kor

#469 Felhasználó inaktív   Neoka1 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 13. 11:00

Sziasztok!

Vettem egy pio 540-est.

Van egy kis gondom vele.
A Pana TV tunerjének szebb a képe mit a felvevő tunerjének. Olyan a kép mint valami VHS felvétel.
Átállítottam RGB-re de még így sem vagyok megelégedve vele.

valami ötlet?

Ja!
Arra van lehetőség, hogy divx-et felmeásoljak a HDD-re?

Szerkesztette: Neoka1 2006. 12. 13. 11:07 -kor

#470 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 13. 13:15

Idézet: Neoka1 - Dátum: 2006. dec. 13., szerda - 11:00

Sziasztok!

Vettem egy pio 540-est.

Van egy kis gondom vele.
A Pana TV tunerjének szebb a képe mit a felvevő tunerjének. Olyan a kép mint valami VHS felvétel.
Átállítottam RGB-re de még így sem vagyok megelégedve vele.

valami ötlet?

Ja!

Azt, hogy milyen a Panasonic TV tunerje nem tudom de ha jó jelszint és nincsenek zavarok akkor a Pioneer felvevők jó képe van (a tuner-ből jövő jel átesik előfeldolgozáson és digitalizáláson is).

Idézet

Ha a kézikönyv írja és találsz ilyen menüpontot akkor igen  :D

#471 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 13. 13:20

Idézet: wpepi - Dátum: 2006. dec. 13., szerda - 9:07

A manuális 32 felvételi fokozatot biztos vagyok benne, hogy használnád hiszen ha a rögzítendő anyag pld. csak 80 perc akkor nem hinném, hogy a mezei SP beállítást alkalmaznád.
A 32 felvételi fokozat tulajdonképpen 32 előre definiált bitráta értéket fed le. MPEG2 tömörítésnél pedig nem mindegy, hogy milyen átlag bitráta van megadva. Minél nagyobb az átlag annál jobb lesz a képminőség. És pont ettől olyan rugalmas a Pioneer hiszen nem csak az alap XP, SP, LP, stb. beállítások vannak hanem van köztes is ami segítségével a felvétel hosszához legközelebb álló értéket megadva magasabb bitrátával jobb minőséget lehet kihozni. pld. ha a rögzítendő anyagod hosszabb mint 120 perc de kevesebb mint 240 perc és ha nincs köztes fokozat akkor csak az LP áll rendelkezésre ami azt jelenti, hogy kénytelen vagy az LP mód adta igencsak alacsony bitrátát használni függetlenül attól, hogy a rögzítendő anyagod hossza jóval kevesebb mint 240 perc. Ez pedig a minőségben erősen meg is látszik (akár CRT TV akár más megjelenítőn nézd akár 20" akár 32" méretben).
Az alábbi ábrán láthatod a Pioneer felvevők 32 felvételi fokozatát:

Igen, köszi, értem, és tényleg elgondolkodtató :) Az ábrát már azt hiszem láttam  ;)

#472 Felhasználó inaktív   Neoka1 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 13. 20:30

Idézet: wpepi - Dátum: 2006. dec. 13., szerda - 12:15

Azt, hogy milyen a Panasonic TV tunerje nem tudom de ha jó jelszint és nincsenek zavarok akkor a Pioneer felvevők jó képe van (a tuner-ből jövő jel átesik előfeldolgozáson és digitalizáláson is).

Ha a kézikönyv írja és találsz ilyen menüpontot akkor igen  :D

Bocsi ha hülye lesz a kérdés.

A tuner jele a SCART csatin vagy a koaxon megy be a lejátszóból a TV-be?

#473 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 14. 01:40

Idézet: Neoka1 - Dátum: 2006. dec. 13., szerda - 20:30

Bocsi ha hülye lesz a kérdés.

A tuner jele a SCART csatin vagy a koaxon megy be a lejátszóból a TV-be?

Értelemszerű, hogy SCART-on RGB móban.  Coax kábellel csak a felvevő antenna kimenetét kötöd össze a TV antenna bemenetével, hogy a TV-n is tudj a felvevőtől függetlenől műsort nézni.

#474 Felhasználó inaktív   minas 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 14. 17:11

Idézet: wpepi - Dátum: 2006. dec. 14., csütörtök - 1:40

Értelemszerű, hogy SCART-on RGB móban.  Coax kábellel csak a felvevő antenna kimenetét kötöd össze a TV antenna bemenetével, hogy a TV-n is tudj a felvevőtől függetlenől műsort nézni.

Szia. Hátha tudsz segíteni, mert csak én vagyok ügyetlen.

Kezdenek megmutatkozni a Pio hiányosságai:
1. +RW lemezről nem játssza le az avit, nem is érzékeli a lemezt (a Grundig lejátszóm simán viszi)
2. -R lemezről, amit egyébként le tudok játszani, nem másol HDD-re, még One Touch Copy-val sem
3. -R lemezről (képek vannak rajta) nem tudom használni a PhotoViewer funkciót (a béna Grundigon ez is simán megy), mg sem jelezik a könyvtárszerkezet

Eddig bármilyen általam készített lemezt betettem, sosem aktív a Home Menu-ben lévő Copy funkciónál a DVD/CD-HDD másolási irány.
A fent említetteknél csak jelzem a lemez fajtáját, mással nem is próbáltam, de azért a DVD-R lemezt kajálnia kéne nem?

#475 Felhasználó inaktív   minas 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 14. 17:16

Idézet: wpepi - Dátum: 2006. dec. 14., csütörtök - 1:40

Ja arról már nem is beszélve, hogy a TV-ből a HDD-re vett két, vagy több címet sem képes egyesíteni. Ezt a rokony LG-je is tudja:(

#476 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 15. 07:37

Idézet: minas - Dátum: 2006. dec. 14., csütörtök - 17:11

Szia. Hátha tudsz segíteni, mert csak én vagyok ügyetlen.

Kezdenek megmutatkozni a Pio hiányosságai:
1. +RW lemezről nem játssza le az avit, nem is érzékeli a lemezt (a Grundig lejátszóm simán viszi)
2. -R lemezről, amit egyébként le tudok játszani, nem másol HDD-re, még One Touch Copy-val sem
3. -R lemezről (képek vannak rajta) nem tudom használni a PhotoViewer funkciót (a béna Grundigon ez is simán megy), mg sem jelezik a könyvtárszerkezet

Eddig bármilyen általam készített lemezt betettem, sosem aktív a Home Menu-ben lévő Copy funkciónál a DVD/CD-HDD másolási irány.
A fent említetteknél csak jelzem a lemez fajtáját, mással nem is próbáltam, de azért a DVD-R lemezt kajálnia kéne nem?

1. A user guide-ban szó sincs arról, hogy a DIVX DVD-ről lejátszható lenne. DIVX esetén mindenütt CD-t említ méghozzá ISO9660 CD-ROM formátumot DIVX, JPEG, MP3, WMA állományokra.

2. -R/RW, +R/RW DVD-ről  csak és kizárólag DVD-VIDEO és DVD-VR formátumban megírt szabványos MPEG2-t másol HDD-re. Mást nem.

3. Ismét csak a user guide átolvasását tudom javasolni mivel ott (úgy mint a DIVX-nél) egyértelműen le van írva, hogy csak ISO9660 CD-ROM az amiről JPEG képeket tud kezelni.
("From the PhotoViewer you can view JPEG photos and picture files stored on a CD-ROM/R/RW.")

Abban az esetben ha szabványos DVD-VIDEO formátumú DVD-ket készítesz akkor mindig működik a DVD-ről HDD-re másolás. Szabványos DVD-VIDEO alatt pedig vagy a felvevővel megírt DVD-VIDEO (és DVD-VR) formátumú DVD-ket ill. PC-n DVD authoring programmal elkészített DVD-VIDEO formátumú DVD-ket kell érteni.
DVD-R/RW lemezről csak akkor fog másolni HDD-re ha a lemez DVD-VIDEO vagy DVD-VR formátumban van megírva. CD-ről pedig csak MP3 és WMA állományokat másol HDD-re (Jukebox)

Szóval javaslom a user guide részletes áttanulmányozását.

Szerk:

Idézet

Ja arról már nem is beszélve, hogy a TV-ből a HDD-re vett két, vagy több címet sem képes egyesíteni. Ezt a rokony LG-je is tudja:(

Pedig tudja. ("Combine – Combine two titles in the Copy List into one")  :)

Itt is csak a user guide elolvasását tudom javasolni. (a 97-99. oldalon írják le, hogy HDD-ről DVD-re történő másoláskor a Copy List-ben milyen szerkesztési lehetőségeid vannak (Erase, Title Name, Erase Section, Move, Preview, Divide, Combine, Chapter Edit funkciónál: Divide, Erase/Move, Combine)  :)

Szerkesztette: wpepi 2006. 12. 15. 07:58 -kor

#477 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 12. 15. 08:01

Idézet: wpepi - Dátum: 2006. dec. 15., péntek - 7:37

1. A user guide-ban szó sincs arról, hogy a DIVX DVD-ről lejátszható lenne. DIVX esetén mindenütt CD-t említ méghozzá ISO9660 CD-ROM formátumot DIVX, JPEG, MP3, WMA állományokra.

2. -R/RW, +R/RW DVD-ről  csak és kizárólag DVD-VIDEO és DVD-VR formátumban megírt szabványos MPEG2-t másol HDD-re. Mást nem.

3. Ismét csak a user guide átolvasását tudom javasolni mivel ott (úgy mint a DIVX-nél) egyértelműen le van írva, hogy csak ISO9660 CD-ROM az amiről JPEG képeket tud kezelni.
("From the PhotoViewer you can view JPEG photos and picture files stored on a CD-ROM/R/RW.")

:eek:
Asszem mégse veszek  PIO-t :( Képolvasás csak CD-ről, LOL, esetleg flopimeghajtót nem lehet hozzákötni? :)

Szerkesztette: Kory 2006. 12. 15. 08:03 -kor

#478 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 15. 08:10

Idézet: Kory - Dátum: 2006. dec. 15., péntek - 8:01

:eek:
Asszem mégse veszek  PIO-t :( Képolvasás csak CD-ről, LOL, esetleg flopimeghajtót nem lehet hozzákötni? :)

Már megbocsáss de ha jobban utánanézel akkor a szórakoztatóelektronikában JPEG, MP3/WMA állományok csak CD-n kezelendők szabványosan (ISO9660).
Az, hogy vannak olyan DVD lejátszók/felvevők melyek elfogadják a DATA módban megírt DVD-ket az nem jelenti azt, hogy minden audio és videó berendezésnek el kell fogadnia.

pld. a MiniDVD mely DVD struktúra CD-n lejátszhatósága az asztali készülékeknél igencsak kicsi mivel nem szabványos formátumról van szó és ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy az a készülék mely nem ismeri fel a miniDVD-t az gagyi.

Akinek DATA DVD lejátszási kényszere van az használjon PC-t  :D

Szerk:
Arról van szó, hogy a lejátszhatósági kompatibilitás biztosítása miatt vannak szabványok melyek meghatározzák, hogy egy adott adathordozón milyen formátum, állománystruktúra helyezhető el. Csak és kizárólag az ilyen szabványosítás biztosítja azt, hogy az adott média bármelyik szórakoztatóelektronikai eszközben lejátszható legyen függetlenül a földrajzi elhelyezkedéstől.
PC-n bármilyen a szabványoktól eltérő formátum kezelhető.

Pld. a DIVX nem azért kezelhető a DVD lejátszók/felvevők egy részénél mert elfogatott és szabványosított a szórakoztatóelektronikai termékeknél hanem azért mert így jobban eladható hiszen az eddig csak PC-n DIVX-ező embereknek is el tudják adni. És mivel szó sincs egységes szabványról ezért van az, hogy ahány készülék annyiféle DIVX lejátszási probléma (feliratok, codec-ek, adathordozó, stb.).

Szerkesztette: wpepi 2006. 12. 15. 08:37 -kor

#479 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2006. 12. 15. 10:14

Idézet: wpepi - Dátum: 2006. dec. 15., péntek - 9:10

Már megbocsáss de ha jobban utánanézel akkor a szórakoztatóelektronikában JPEG, MP3/WMA állományok csak CD-n kezelendők szabványosan (ISO9660).
Az, hogy vannak olyan DVD lejátszók/felvevők melyek elfogadják a DATA módban megírt DVD-ket az nem jelenti azt, hogy minden audio és videó berendezésnek el kell fogadnia.

ellenben, ha egy csingcsujang típusú lejáccó/recorder tudja, amit valahol a káncsendzönga bal hónalja alatt gányoltak össze, akkor azért elvárható egy magasabb kategóriájú, duplájába kerülő terméktől. legalábbis egy egyszeri fogyasztót baromi nem érdekel az iso szabvány, meg h vegyen pécét. jobb lenne, ha nevesebb termékek is haladnának a korral meg az igényekkel.

Szerkesztette: avman 2006. 12. 15. 10:14 -kor

- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.
- A jóga egy baromság, inkább gyógyszerezd magad.

#480 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 15. 10:26

Mondjuk az jopofa, hogy ezek nekem fel se tuntek eddig... tegnap probaltam ki eloszor hogy hogyan is mukodik mint DVD lejatszo. Xvidre meg ilyesmikre van egy xboxom xbmc-vel... annal jobbat meg nem csinalt senki ilyesmire.

UPC kabeltv-m van (igazabol monortel, de az ugyanaz) es furcsa hogy nehany csatornanak/musorna tokeletes kepe van (pl. RTL Klub sajat gyartasu musorai) de atobbsegnek eleg vacak a kepe... igazabol a TV-n nem feltuno, de a felvett anyag PC-n nem a legszebb (a felvevorol vagy mas dvd lejatszoval lejatszva nem lehet ra panasz). Lehet ezzel csinalni valamit? Harom TV osztozik a bejovo jelen, ez okozhatja a gondot?

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

Téma megosztása:

• (50 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.