Idézet: avman - Dátum: 2007. jan. 16., kedd - 15:02
némi felhasználói tapasztalatom van csak. csinálsz egy szétszedett kép+hang forrást az anyagból. mondjuk pgcdemux-szal szétszedni apránként, mert gondolom nem egybe rögzítetted, hanem több felvételből álll össze. bár lehet h egybe is fogja látni. ha esetleg a decrypter "megeszi", azzal a különálló felvételt is látni fogod. akkor azokat csak leszeded vob-okba.
majd pl. ha menüt is akarsz akkor a dvd-lab shareware változatával összerakni. kezelése elég egyszerű. nagyon jó faq van benne. csak most nem tudom, h kezel-e mp2 vagy milyen hangforrást, amibe a dimarson dolgozik. de azt hiszem van lehetőség vele ac3 konvertre is. ha nem kell menü, akkor elég sok free program van. de így kérdés a több felvételt hogyan tudod majd keresgélés nélkül megnézni...
de a továbbiakban: sztem lezáratlanul rögzíts rw-re, majd a felmásolni decrypterrel iso-ba és imgburnnel kiírni.
Köszönöm a segitséget, de ebből egy olyan mondat nem volt, amit tökéletesen felfogtam.

Ne értsd félre, nagyon hálás vagyok a válaszért, de ennél kicsit egyszerűbb megoldás nincs? és mondjuk konyhanyelven leirva?

bocsi, és mégegyszer köszi.