Idézet: omborz - Dátum: 2007. júl. 19., csütörtök - 15:45
Nem is számítottam rá, hogy továbbra is figyelemmel kíséred az esetemet. Köszönöm a figyelmességedet.
A kérdésedre a válaszom: Két éves a készülék, Thomson DTH 8040 típusú.
Most győri szervizre vadászom, ahol elmondhatom az Általad felvetett lehetőséget. Tippet már kaptam, csak az abban szereplő személyt nem sikerült utolérnem...
(a lepény hal meg előbb, a remény hal meg utoljára, mint tudjuk)
Szívesen. Találtam neked frissítést egy másik hivatalos Thomson Support Site-on! (supporter.fr)
Ez 1.17A típusjelzésű, persze tudni kéne, milyen van a tiéden, lehet hogy ugyanez, de lehet hogy régebbi (sajnos nem tudom hogyan lehet megnézni, de lehet valahova kiírja, valamelyik menüben a készülék) - közben rájöttem hogy írja a PDF- hogy bekapcsolt állapotban a REC és PLAY egyszerre megnyomásával kiírja a rajta lévő változatot.
Feltöltöttem ide egyben, van benne egy PDF fájl is.
Letöltés, a DTH 8040E változathoz
Frissítés menete
Idézet
Method of upgrade :
1 - Burn a CD with the file M7AV117A.ODD (software V1.17A version).
2 - Load in the CD and you will see " FEM DISC" on the VFD.
3 - Press and hold the " REV " & " PLAY/PAUSE " key simultaneously on the front panel for three seconds.
4 - You will see " TRANSFER " show on VFD for a second before the disc tray open by itself.
5 - Remove the CD and close the disc tray.
6 - Again, press and hold the " REV " & " PLAY/PAUSE " key simultaneously on the front panel for three seconds.
7 - You will see " UPDATE " on the VFD. Upgrading begin and take a while to complete.
8 - When the software is successfully upgraded, it will shut down by it self.
9 - Press “STAND BY/ON” key to switch on the set.
10 - The software version can be checked on OSD by pressing button “REC” and “PLAY” on the set.
Ha nem tudsz angolul: meg kell írni egy CD-t a mellékelt ODD fájllal (csak azzal), be kell rakni a gépbe, majd mikor kiírja hogy FEM DISC, egyszerre le kell nyomni a panelján a REV&PLAY/PAUSE-t 3 másodpercig, majd ezután kiírja hogy TRANSFER, várni kell, majd kinyitja a tálcát (CD-t távolítsd el, csukd be a tálcát), megint meg kell nyomni a fenti gombokat egyszerre 3 mp-re, majd kiírja hogy UPDATE, várni kell amíg magától lekapcsol. Ezután visszakapcsolhatod, illetve ellenőrizheted hogy az új verziót írja ki. Majd ezután próbálhatsz írni
Csak saját felelősségre.
Szerkesztette: Kory 2007. 07. 19. 15:18 -kor