Idézet: dicsoites - Dátum: 2007. nov. 22., csütörtök - 19:44
A kinézett író: Philips dvdr3480. A Felhasználói kézikönyv-ét letöltöttem, azt írja, hogy a kameráról lehet felvenni közvetlenül videót DVin csatin keresztül. Hogy mit és hogyan lehet felvenni arról nem ír semmit, csak azt tudni meg, hogy a DVD-ről a kamerára nem lehet átmásolni semmit. Ezt értem is!

Az USB-nál a videóról nem szól semmit csak az olvasás funkciót taglalja. Ha megengedik, mindenképp kipróbálnám ezeket a helyszínen vásárlás előtt. Amúgy javaslod megvételre indulásnak egy kezdőnek e készüléket?
Olvastam előbbi hozzászólásokat, jól olvasom, hogy lehet utólag a DVD íróba HDD-t rakni, illetve rákötni?!
Köszönöm segítséged!
DV csatlakozó, csak a MiniDV rendszerű amatőr kamerákon van. A HDD-s vagy SD kártyáso kamerákon általában csak USB van, amit az asztali DVD írók nem igazán támogatnak mint forrást a DVD íráshoz. Ez inkább csak kész anyagok lejátszására való csatlakozó felület némelyik írón.
Nem ismerem az adott Philips felvevőt. Ezért nem tudok róla véleményt mondani. De azt tanácsolom nézz meg más márkákat is (Pioneer, Panasonic stb)
Némelyik asztali felvevőben lehetőség van nagyobbra cserélni a HDD-t otthoni körülmények között, de olyan esetről még nem hallotam, hogy egy gyárilag pusztán DVD írást tudó készülékbe utólag HDD-t tett volna valaki. Gondolom abban, amiben gyárilag nincs HDD, abban az ehhez szükséges csatlakozók, vezérlők sincsenek meg, nem beszélve a más Firmware-ről.
A JVC árul a HDD-s kameráihoz DVD író készüléket Share Station néven. Azok tudják azt amit te szeretnél, de a csak a JVC kamerákkal működnek, másra (általános asztali DVD íróként) nem használhatók.
Szerkesztette: Rlaci 2007. 11. 23. 09:55 -kor