HWSW Informatikai Kerekasztal: HWSW F1 bajnokság - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

HWSW F1 bajnokság 2006-os bajnoki szezon

#141 Felhasználó inaktív   Atti 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 03. 08. 08:13

Szia!

A bajnokságban is akarsz indulni? Mert akkor válassz egy csapatot és olvasd át a szabályzatot.
Sok sikert! ;)
WoT nick: Atti77

#142 Felhasználó inaktív   Dispose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 08. 08:32

Idézet: Atti - Dátum: 2006. márc. 8., szerda - 8:13

Szia!

A bajnokságban is akarsz indulni? Mert akkor válassz egy csapatot és olvasd át a szabályzatot.
Sok sikert! ;)

És nézze meg a videókat, főleg Drummét, mert mielőtt indulna, vizsgáznia kell majd a filmből :Đ

Szabályzat olvasás ajánlott tényleg ;)

aláírásomban megvan minden

Szerkesztette: Dispose 2006. 03. 08. 08:33 -kor

"Másoljuk olyan helyre, ahol írásjogunk van."

#143 Felhasználó inaktív   Atti 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 08. 08:34

Idézet: Flash Gordon - Dátum: 2006. márc. 7., kedd - 22:23

@ Piski: lenne egy intim kérdésem, hogyan csinálod azt, hogy a féktávod majd 50 méterrel rövidebb, mint az enyém?!  :think:

Az engine brake map-pel érdemes játszani, bár nem hiszem hogy az 50 méteres különbségen segítene  :Đ

#144 Felhasználó inaktív   Flash Gordon 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 08. 08:56

Idézet: Atti - Dátum: 2006. márc. 8., szerda - 9:34

Az engine brake map-pel érdemes játszani, bár nem hiszem hogy az 50 méteres különbségen segítene  :Đ

Eddig mindig 0-ra állitottam, mennyire kell akkor?

#145 Felhasználó inaktív   Atti 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 08. 09:04

Idézet: Flash Gordon - Dátum: 2006. márc. 8., szerda - 8:56

Eddig mindig 0-ra állitottam, mennyire kell akkor?

Idézet: Piski-féle setup útmutató

A motorfék erősségét határozza meg, mekkora erővel fékezze a hátsó kerekeket gázelvételnél. Minél nagyobb, annál jobban fékez, de annál instabilabb lesz fékezéskor az autó. Gyors pályákon nagyobbat érdemes használni, lassún kevesebbet.

Szóval inkább felfelé... (arra figyelni kell hogy a setupba nem menti el, mindig 2-re állítja a játék)

#146 Felhasználó inaktív   Flash Gordon 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 08. 09:51

Idézet: Atti - Dátum: 2006. márc. 8., szerda - 10:04

Idézet: Piski-féle setup útmutató

A motorfék erősségét határozza meg, mekkora erővel fékezze a hátsó kerekeket gázelvételnél. Minél nagyobb, annál jobban fékez, de annál instabilabb lesz fékezéskor az autó. Gyors pályákon nagyobbat érdemes használni, lassún kevesebbet.

Szóval inkább felfelé... (arra figyelni kell hogy a setupba nem menti el, mindig 2-re állítja a játék)

Eddig az én beállitásaimnál nem volt gond megállni, ha a 100-nál kezdtem el fékezni, Piski-féle setupnál pedig most átcsúszok a kanyaron is.

@ Piski: nálad mennyi a motorfék???

@ Atti: kössz!

#147 Felhasználó inaktív   Atti 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 08. 10:01

Idézet: Flash Gordon - Dátum: 2006. márc. 8., szerda - 9:51

Eddig az én beállitásaimnál nem volt gond megállni, ha a 100-nál kezdtem el fékezni, Piski-féle setupnál pedig most átcsúszok a kanyaron is.

Piskinél elég kicsi a leszorítóerő, az is számít

#148 Felhasználó inaktív   Snekov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 08. 12:20

Azt én semértem, hogy Piski alacsony szárnyakkal megy, én viszonylag magassal, ő mégis 50méterrel később fékez? :think: Az irta rá piski, hogy ő belefékez a kanyarba és azért olyan rövid a féktávja. Az a bajom hogy én is belefékezek a kanyarba de akkor sem tudok olyan rövid féktávot venni mint ő! Minden elismerésem Piskié nagyon tudja a setupolást! :respect:

#149 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 08. 13:17

Idézet: Snekov - Dátum: 2006. márc. 8., szerda - 12:20

Azt én semértem, hogy Piski alacsony szárnyakkal megy, én viszonylag magassal, ő mégis 50méterrel később fékez? :think: Az irta rá piski, hogy ő belefékez a kanyarba és azért olyan rövid a féktávja. Az a bajom hogy én is belefékezek a kanyarba de akkor sem tudok olyan rövid féktávot venni mint ő! Minden elismerésem Piskié nagyon tudja a setupolást! :respect:

nem elég, hogy kisebb a szárnya, amitől nehezebben lassul a kocsi, de még nyilván gyorsabban is megy :D
szvsz minden a rövid féktáv ellen szól.

a setupot még nem próbáltam a kormány miatt, de a replayt megnéztem. bár általában nem szokott túl jó/pontos lenni a replay, de ez nagyon király. a célegyenes utáni kanyarba befékezés és az utána jövő következő erős jobbos befékezés, kigyorsítás nagyon tetszik.... mint ahogy az egész kör. látszik, hogy nem fogy el a kocsi lendülete sehol.

érdekes, hogy csúsztatja a kocsi farát, mégis hihetetlenül stabilnak tűnik a többi kanyarban. a gyors jobb-balos rész is.

#150 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 03. 08. 13:39

Tegnap amikor kipróbáltam a Piski setupját én is azon csodálkoztam, hogy kisebb csúszások esetén is milyen jól irányítható maradt a gyors kanyarokban. Ha még meg is találnám a pálya ideális ívét, akkor egész jó időt tudnék menni a kocsival... :) Persze közelébe sem érnék Piski idejének, de legalább egy számomra megnyugtató időt tudnék menni... Én most magamnak az 1:27-es időt tűztem ki célul... Talán azzal már meglenne egy 5. hely... :think:
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Kép

#151 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 08. 14:04

Idézet: LightBringer - Dátum: 2006. márc. 8., szerda - 13:39

Tegnap amikor kipróbáltam a Piski setupját én is azon csodálkoztam, hogy kisebb csúszások esetén is milyen jól irányítható maradt a gyors kanyarokban. Ha még meg is találnám a pálya ideális ívét, akkor egész jó időt tudnék menni a kocsival... :) Persze közelébe sem érnék Piski idejének, de legalább egy számomra megnyugtató időt tudnék menni... Én most magamnak az 1:27-es időt tűztem ki célul... Talán azzal már meglenne egy 5. hely... :think:

Nekem jelenleg az 1:30 alákerülés a célom. Ha az megvan, akkor majd meglátjuk, hogy ahhoz képest lesz-e esélyem javítani.
Tény és való, hogy nagyon tudnék örülni a Rönő setupnak. Piskié sem rossz (sőt), de amennyit hozzá mertem nyúlni, hogy a Rönóra szabjam, az kevésnek tűnik, kanyarstabilitásilag gondok vannak (de nem a leszorítóerő miatt, valahol máshol), viszont a végsebességem 332 körül van. :D

#152 Felhasználó inaktív   foxyr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 08. 14:10

Sracok, ne csak a setupban gondolkodjatok...sok mulik azon is, hogy a plr. file "ugyanaz"-e...nem mind1, hogy a controllers reszben mik vannak beallitva. Akkor tudnatok megmondani Piski setupjarol az igazi velemenyt, ha az o plr. filejevel probalnatok ki a setupot. Lehet azzal egyesek meg 1mp-et tudnanak javulni.

#153 Felhasználó inaktív   Atti 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 08. 14:14

Nekem kb 1 mp-t sikerült javulnom azzal hogy pontosabban fékezek és megfelelő íven veszem a kanyarokat, pedig már mentem vagy 200 kört és a setup szinte ugyanaz.

#154 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 08. 14:16

Megfelelő íven, megfelelő sebességgel, ez a titok nyitja! :)
Tyraan - Artum Inferniti

#155 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 08. 14:17

Nos, tegnap letöltöttem újra a kiegészítőket, ma vagy holnap feltelepítem és futok pár kört, hogy ne legyek nagyon lemaradva a többiektől...
Tyraan - Artum Inferniti

#156 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 08. 14:17

Idézet: foxyr - Dátum: 2006. márc. 8., szerda - 14:10

Sracok, ne csak a setupban gondolkodjatok...sok mulik azon is, hogy a plr. file "ugyanaz"-e...nem mind1, hogy a controllers reszben mik vannak beallitva. Akkor tudnatok megmondani Piski setupjarol az igazi velemenyt, ha az o plr. filejevel probalnatok ki a setupot. Lehet azzal egyesek meg 1mp-et tudnanak javulni.

mindig érdekelt, hogy ki milyen beállítást használ a kormányhoz, de vhogy mindig az a válasz jött, hogy semmi extrát. minden alapon.

te pl miket állítasz, akár játékon belül, akár külső kalibráló progival? hmmmm? :D

#157 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 08. 14:18

Idézet: vipisrac - Dátum: 2006. márc. 8., szerda - 15:17

mindig érdekelt, hogy ki milyen beállítást használ a kormányhoz, de vhogy mindig az a válasz jött, hogy semmi extrát. minden alapon.

Én sem állítok semmit, az alap beállításokkal megy minden!
Tyraan - Artum Inferniti

#158 Felhasználó inaktív   Atti 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 08. 14:25

Idézet: vipisrac - Dátum: 2006. márc. 8., szerda - 14:17

Ha gondolod elküldhetem a kormányra vonatkozó beállításaim

#159 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 08. 14:29

Idézet: Jareth - Dátum: 2006. márc. 8., szerda - 14:18

Én sem állítok semmit, az alap beállításokkal megy minden!

ugye megmondtam :D

Idézet: Atti - Dátum: 2006. márc. 8., szerda - 14:25

Ha gondolod elküldhetem a kormányra vonatkozó beállításaim

köszi. megnézném...
este írok mailt.

#160 Felhasználó inaktív   foxyr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 08. 14:46

Idézet: vipisrac - Dátum: 2006. márc. 8., szerda - 14:17

te pl miket állítasz, akár játékon belül, akár külső kalibráló progival? hmmmm? :D

Most meg nem mondom neked, de nem az alapot...annak idejen, amikor a HF1l ligahoz csatlakoztam, akkor allitottam rajta, s a 2004-es es 2005-os modban mar sokkal tobb mindent lehet allitani. Amikor egyszer ujratelepitettem a jatekot, s egy uj profilet hoztam letre, vettem eszre, hogy teljesen maskepp iranyithato a kocsi...osszehasonlitottam a regi profile-val, s teljesen mas ertekek voltak beallitva. Tehat egyaltalan nem mind1, hogy mit hasznalsz...eleg az, ha Piski nem az alapbeallitast hasznalja, ti pedig megint mast...mar mas idoeredmenyek szulethetnek. Ami kapasbol eszembe jut az a speed sensitivity....az nalam ha jol emlekszem vagy 50, vagy 75%-ra van teve...ha jol tudom, akkor alapbol 0%-on van.

Téma megosztása:

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.